Pigga idag!

Herregud. 3 timmar med Ida på en kurs med 1000 papper och det enda vi gjorde var att sitta och ta igen all den tid som går förlorad nu när vi inte går i samma klass. Vi har skrattat högt så att säkert alla tyckt att vi var jobbiga. Nu har vi 3 dansgrupper också, 7, 8 och 9 år, så nu får vi träffas ännu mer! =) Och jag ska dansa streetdance och showdans med det också på tisdagar. Men det kommer gå bra. Jag och Ida har planer för barnen på uppvisningen redan nu och det kommer bli såååå bra!

Okej, vi ska vara Madonna med 7åringarna och Michael Jackson med 8 & 9-åringarna. Yes, 50-års jubileum it is! Hahaha. Kommer bli så grymt. Billie Jean och Thriller kommer det bli. Svinbra. Måste kolla på musikvideorna nu för att sno lite steg från mr. Jackson.
Så här coola kommer våra barn vara på uppvisningen i december! Haha, får vi hoppas =)

Imorn är det skola igen men vi slutar kl 2 så det är rätt gött.
Nu ska jag upp och äta lite och sedan avnjuta lite F&F as usual =)
Puss!

Vollyboll yesterday


Sötnosen Larja ♥

Mitt lag USA vann! =)

Senare kom Jossan och Helena!

Jag, Amanda & Evve ♥

Här är lite bilder. Eller 4 stycken. Men 695865769 är typ på mig, Jossn & Helena och resten är bara när vi spelar vollyboll och det är inte så roligt att kolla på! Men mitt lag vann i alla fall, USA! Mötte Frankrike i finalen och vi vaaaann. Haha, skräll, vi vann i Thailand också på vollybollturneringen! =) Neeeej, nu ska vi inte vara sådana. Alla var jätteduktiga!

Idag klockan 15.00 ska jag och Ida på kurs med NIF, organisationen där jag och Ida är ledare på dansgrupper. Måste ringa Ida och kolla hur det blir med körningen dit. Eller nej, kvinnan får ringa mig! Så brukar det heta. Sedan får jag ringa 5 minuter innan ändå. Well well, ringer om en timme eller något sådant om inte hon har ringt!

Jajaja, nu har jag i alla fall duschat och ska snart äta. See you laaaateeeer!

Bajs blogg

Igår gick det tydligen inte att gå in på blogg.se eller så var det bara min dator som cpade i vanlig ordning.
Nu funkar det i alla fall och ni ska få några bilder från vollybollturneringen igår.
Men först ska jag nog upp och duscha och göra mig i ordning. Kl 15.00 ska jag och Ida iväg på NIF-kurs. Så jävla trökigt. Men måste det såklart.

Kommer snart! =)

Vad håller på att hända?

Jag vet inte riktigt vad som håller på att hända med mig. Plötsligt fick jag väldans ångest. Över nånting som säkert kommer gå bra men ändå inte. Jag kommer ha så jävla mycket att göra och det är inte bra. Hur ska jag hinna engagera mig i skolan med elevråd (jo, jag blev elevrådsrepresentant idag), läxor, prov & annat? Hur ska jag hinna vara ledare för TRE dansgrupper och samtidigt dansa själv i två grupper? Hur ska jag hinna med att lägga mig tidigt på kvällen för att vara pigg och allert dagen därpå? Hur ska jag hinna äta? Hur ska jag hinna med allt?

Det är väl ingen big deal tänker du, men för mig är det det. Jag har alltid vart motsatsen till aktivitetskvinnan. Jag har inte alltid haft så mycket att stå i. Tråkiga dagar har för mig sett ut så att pappa ligger på soffan och sover, mamma jobbar, Victor är hos nån kompis, diskmaskinen är på och jag gör ingenting. Sitter bara och lyssnar på diskmaskinens ljud. Hur kul är det då? Förjävligt.

Men nu när det blir massa grejer så kommer det säkert bara bli jobbigt. Jag kommer inte hinna. Jag kommer få prioritera bort massa annan skit. Datorn till exempel. Shit, vad mycket tid jag lägger ner på att sitta här och chatta och skriva. Nu är klockan halv 1 på natten och jag sitter fortfarande här. Detta är icke healthy för miger.

Jag antar att jag känner mig deprimerad bara för att hösten är här och det blir depressionsfas och ännu mer finnar kommer och man blir blek och höstkläderna är så dyra och det är stressigt inför jul med klappar och allting. Dessutom ska vi ha ''julfest'' men skolan och då kommer jag in i bilden; JAG ska bestämma det i elevrådet.

Herregud. Hej nya Julia Strandlind. Vem fan är du? typ

Frrrrrredag


Ah så gött med fredag! Eller frrrrrrrrredag som våran Datorkunskap-lärare Klas säger på skånska med skårrande R hahaha.
Här har ni en fin bild på Emelie, Joakim & Sebastian i alla fall. Puss på dom!

Idag i skolan hade vi spanskatest och mattetest, båda gick helt okej tror jag väl men det var inte så seriöst.
Sedan slutade vi 3, sedan cyklade jag med Emelie, Joakim & Sebastian och så åkte jag till Jätten till Ida och sedan hem och nu tjötar Amanda på mig att vi ska gå ut o GÅ! Är hon hurtig eller? Jo tackar. Tacosen är klar om typ 1 minut meeeen får la gå med kvinnan 2 km eller nåt. FORT ska det gå.
Vi ses sen =)
puss!

Sötaste jag sett


Jag vet inte riktigt vad som hände när jag såg denna bilden men så fort jag tittar på den pirrar det till i min mage. Åh, herregud vad söta dom är här. Det är när dom spelade in På Spåret nu i veckan. Dom ler och är så glada. Här är anledningarna till att jag älskar bilden:
* För en gångs skull är Filip längre än Fredrik på bilden och det ser så sött ut. Filip ler belåtet och Fredrik är hans lilla pojk som skrattar.
* Jag låtsas att dom tänker på mig och skrattar och är lyckliga för att dom har världens största fan.
* Filip håller händerna på Fredrik. Kärlek ♥
* Det är nånting i deras blickar som får dom att se alldeles lyckliga ut.

Så underbart, 9 september börjar Vem kan slå Filip & Fredrik? och 22 oktober börjar Boston Tea Party. Sedan ska dom ju vara med och prata för Sverige i amerikanska valet, och sedan På Spåret. Jag lovar, jag tröttnar aldrig, älsklingar ♥

God natt =)

F&F måste vinna!


Den 9 september är det Kristallen-galan på tv och F&F är nominerade för bästa humorprogram med 100 höjdare, Boston tea Party (tror jag) och bästa manliga programledare! DOM MÅSTE VINNA! Snälla gå in här och rösta. Ni är väldigt värda en kram eller två om ni gör det. Tack i så fall, ni nu som läser detta hahaha =) Fan vad patetisk jag är som tror att folk läser detta.

Fotodag

Hej! =)
Idag efter maten så stack vi ut och fotade. Det var riktigt jävla roligt. Jag och Loretta är ju tillsammans. Ska intervjua varandra och ta kort på varandra så vi posade, låg ner med kameran och gjorde alla möjliga grejer i skogen och i gräset och på lekplatsen och på berg. Kul kul. Jag är ju ingen vidare fotograf men lite kan man ju om kameror hahaha så hoppas det blev nån jävla ordning på't i alla fall.

Loretta är i alla fall jättefin så hon blev jättefin på bilderna. Själv gick man ner i spagat, hoppade, dansade och fick agera modell. Loretta sa ''Asså Julia, har du aldrig tänkt på att bli modell? Du är ju så lång och smal och fin''. Hmm, jo! Absolut, det ska jag bli!

Eller iiiiiiiiiiicke

Ajajaja, vi fick sluta halv 4, sedan kom Helena och hade köpt choklad till mig (<3) och sedan pratade jag med Helena, Emelie och Joakim lite och sedan cyklade jag hemåt.

Idag har jag inga planer. Trökigt. Ska snart äta ärtsoppa som pappa står och gör just nu. Hahaha. Pappa gör alltid ärtsoppa på torsdag. Ärtsoppa = torsdag. Tordag = ärtsoppa. Ärtsoppa, torsdag, pappa, torsdag, ärtsoppa, pappa. Jajajaja.

Nu ska jag nog snart upp och kolla lite Ett herrans liv och sedan ska jag äta glassssssssssssssss =)

Imorn är det fredag, fan så gött. Då ska jag bara chiiiiiiiiilla. Sedan Junkfest med Jossan på lördag, och vidare till Adam för vollybollturnering. Kul kul KUL.

Nu ska jag dra mig, puss =)



Potatisbullar


Torsdag 28 augusti

Potatisbullar, lingon, vitkålssallad med grönt
Veg: Potatisbullar, lingon, vitkålssallad med grönt, bönor
Alt: Blodpudding, lingon, vitkålssallad med grönt

Tjoho!
Står just nu vid en dator här i en sal i skolan. Har det där projektarbetet då vi ska skriva på intervjun men just nu tar vi det chiiiiiiiill. Sitter och lyssnar på musik och jag och Emelie har precis dansat och druckit cola och ätit klubba. Haha muuustigt =)

Halv 12 blir det lunch och då är det POTATISBULLAR! Ååååååh, så gott.
Puss & kram!

Det man gör när man sitter på lektion



Jag kan liksom inte låta bli att skriva deras namn dag och ut dag in. På lektion sitter jag alltid och målar blommor och hjärtan och Filip & Fredrik är dom enda namnen som passar in bland alla fina filurer. Jag älskar ju dom så. Men det vet ni alla redan.

Idag har jag vart och fikat med Linda & Jossan i stan. Blev varm choklad & chokladboll! =) Sedan cyklade jag och Joss hem i regnet till miger och sedan följde jag kvinnan hem och blev såklart dyblöt. Nu sitter jag här i t-shirt och trosor, min favoritoutfit. Så jävla skönt och sitta i trosor. Eller hur? Oh, det är mustigt.

Ikväll blir det Ett herrans liv i sängen och kvällsmat!
Puss & Kram

Fika

Tjaaaaaaaaaaaaaaa
Skolan slutade 2 idag, fasiken vad gött. Nu snart ska jag ner och fika med Lindis och Jossan. Men det går inte att ringa Joss mobil så jag får inte tag på henne. Helvete då.

Skriver när jag kommer hooooooome! puss


Morgon

Hej hej hopp
Sitter här med min jordgubbsfil och måste nu upp och göra mig i ordning. Ska träffa Emelie och kanske Ida som vanligt klockan 8 vid busshållplatsen.

Nu får jag kila så ses vi när jag kommer hem =)

puss!

Busy

Hahaha. Jag tycker alltid det har varit så himla malligt att säga att man är upptagen. Är det det? ''Nej, jag är så upptagen, hinner inte det, hinner inte detta ..''. Men fan. Det har jag ju vart idag. Slutade lite över 16.00 idag efter en lång dag med ett nytt projektarbete där vi ska intervjua varandra och ta kort och sedan presentera det i ett PowerPoint-''reportage''. Sedan for jag hemåt, åt och kollade lite F&F. Sedan kom Ida på en kopp iskaffe, hahaha, och vi tjötade om våra nya gymnasier nu och nyss for hon hemåt. Nu sitter jag och väntar på en vän som ska skicka en film till mig och sedan ska jag upp och duscha och sedan sova. Kaaaanske hinner med lite F&F, tror icke men kan ju inte somna utan dom i mina tankar =)

God natt

/Julia, sveriges trökigaste bloggerska. läs helst inte =)

God natt

har jag lust att säga. Nu känns det som jag borde söva snart. Ska äta massa mackor nu tror jag. Det är plan nummer 1. Sedan då? Vet inte, kanske sätter mig vid tvn. Shit, jag tittar aldrig på tv längre. Kanske borde börja med det? Datorn har ju blivit så sjukt ointressant numera när inga roliga folk är inne och alla överskattade bloggar inte uppdaterar så ofta som dom borde.

Nej, nu har jag suttit här hela dagen. Jag ska bannemej lägga mig tidigt idag så jag är sjukt pigg i morgon. Big day! =) Hahaha.

puss!

Låååååååååångt hår


Emen hallå =)
Som sagt; man är en jävligt självupptagen människa om man har en blogg. Man lägger ju bara in bilder på sig själv och skriver om sitt liv. Och vem fan vill läsa sån skit? Nej, ingen probably. Men vad fan, jag gillar att skriva av mig.
Förresten, kolla vad långt hår jag har fått! Det är helt sjukt vad det har växt nu det sista nu i sommar. Typ 5 cm! Jag har en utväxt i alla fall från slingorna jag gjorde i början på sommaren. Ska nog göra slingor snart igen. Börjar bli sådär tråkigt råttfärgat igen.

Nu är jag inte själv hemma längre. Mamma och pappa ska börja med sitt vanliga tjöt; ''hur var skolan? har du ätit något?'' bla bla bla. Bäst att ligga lågt. Jag orkar inte tjöta nu. Ska nog ta några tidningar om pappa har köpt några och sätta mig i solen. Men först får jag ta av mig alla kläder och ta bort sminket.
INTE SOLA MED SMINK PÅ!
Just det.

Måååndag

Hej! =)
Åh, härlig skoldag idag! Började 9.40 med samhäll och vi har världens roligaste lärare där. Marcus, helt sjukt go var han. Sedan matte med Camilla och Börje, och sist engelska med Karl-Anders som också verkar bra. Slutade halv 2 och cyklade hemåt. Fick punka på bakhjulet på cykeln också. Great! Svängde in på Jätten och köpte tuggummi och anteckningsbok.

Nu blir det väl ganska lugnt tror jag. Väldigt skönt väder så det kanske blir lite solning! I don't know. Nu ska jag göra lite mackor tror jag innan maten när mamma och pappa kommer hem.

See you! =)

Sövmöra!


T-shirt, Monki
Byxor, Vero Moda
Sjal, Kappahl
Klocka, Ur & Penn
Halsband, JC


Tja! =)
Åh, idag var det en jävla lycklig Julia som gjorde sig i ordning! Gick upp lite över 7 också ringer Emelie vid halv 8 och säger att vi inte har någon estetisk verksamhet, utan att den börjar nästa vecka. Fan vad chill! Bajs bara att man inte kunde få någon sövmöra, men nu var det ändå skönt att göra sig i ordning i lugn och ro och ha på lite F&F samtidigt. Om en halvtimme ska jag träffa Emelie här vid busshållplatsen så ska vi cykla till skolan. Börjar 9.40 med samhäll. Slutar 2 idag också så det är skööööööön dag =)

Vi ses när jag kommer hem! puss

Visst känns det fint att va' vid liv? En dag till!


Min outfit igårkväll när det var mini-kräftskiva här. Vi åt, sedan kom Adam och då kollade vi film. Mös-lördag.

Byxor, H&M
T-shirt, Vero Moda
Kofta, Ullared
Sjal, Kappahl
Klocka, Ur & Penn


Nu ska vi bort till familjen Johansson ännu en gång för Anders har tydligen gjort någon räk-gryta av räkorna som blev över igår! Hahaha. Jomenvisst, man tackar inte nej till lite god mat en schleten söndag som denna!

Söndagsschlet, surprised?

Hej hopp
Igår la jag mig halv 2 så idag sov jag verkligen ut till 12. Sedan har jag haft lite morgonmys med godis & F&F i sängen tills nu. Nu har jag lite kvalitetstid med datorn. Sedan måste jag fixa lås och kollegieblock till skolan imorgon. Får ringa Ida också. Får nog cykla med henne i möra. Men lite pinsamt att komma till salen själv bara. Jag vet ju inte vart salarna ligger än.

Jag går Media, Ida går Samhäll =)

Sedan är det väl inget annat som är planerat idag. Ska väl typ köpa lås och äta mat. Haha. Kolla F&F. Söööööva tidigt så att man är utvilad imorgon. Nu får jag gå upp ännu tidigare till skolan och ingen sövmöra alls. Går till 2 på måndagar, 4 på tis ons och torsdagar och 3 på fredagar. Fuck.

Nu har väl jag skrivit på det här inlägget från och till i typ 40 minuter! Jo men det har jag ju! Nu ska det publiceras =)

puss!

All by myself

Nemen tja!
Mamsen skjutsade ut mig till Överby och jag gick runt för mig själv och kikade i affärerna. Fick med mig ett par byxor hem från H&M, 298 kr (ajaj, sved i min dåliga ekonomi-plånbok) och en klocka från Ur & Penn för 65 kr. Nöjd & belåten eller vad fan man nu säger.

H&M, 298 kr

Ur & Penn, 65 kr

Provade en söt jacka också på H&M.

Fan vad patetiskt det är att ta kort på sig själv ändå. Stå i ett omklädningsrum och fota ett par byxor man ska köpa för att sedan lägga in det på en sida, i det här fallet bloggen då, och hoppas på att nån snäll jävel ska kommentera och säga hur snygg man är. Fan vad tragiskt. Blogg är allt bra självupptaget och egoistiskt.
Jag som börjar gilla mig själv lite mer kanske inte behöver en blogg för att vara ÄNNU mer egoistisk.
Eller har jag rätt att vara egoist? Finns väl ingen jävel som läser det här.
Men det kanske är DÄR jag skiljer mig från dom andra, jag bloggar inte för kommentarerna. Nja, jag skriver gärna kuk och hat-inlägg om folk utan att folk läser det. För det mår jag bra av. Det är att skriva av sig lite.

Kuk, kuk, kuk
Pers citat: ''Säg kuk om ingen annan säger kuk!''

KUUUUUUK
kuk kuk kuk
kuuuuk

Vid sju kommer Ewa, Anders & Adam hit och då ska jag inviga mina nya kuk-byxor. Hahaha. Nej, kuk kan inte användas till allt.
Nu ska jag fortsätta kolla F&F-klipp på youtube så får ni ha en fin kväll! =)
Hugs

Looeeerdag


Så fina. Jennie och Filip på Café-festen i torsdags ♥

Tja!
Lördag idag. Och jag har inga planer, tråkigt nog. Jag känner för att åka till Överby big time men jag har ingen att åka med. Just precis nu är jag själv hemma och ska nog upp och duscha och sedan cykla ner till stan. Ska kolla lite mer på Myrorna och även på en klocka. Men nej, jag måste till Överby. Ska kolla på en klocka på Ur & Penn. Shit, H&M också ju. Nae, nu får jag ringa pappa och kolla ifall han kan skjutsa dit mig så får jag ta bussen hem sen eller om han hämtar mig.
Gud, vad ensam jag blir idag. Vad mysigt =) Älskar att vara ensam i dessa tider för då går man bara runt och har repeat-tankar om F&F, alltså att tankarna går på repeat, man tänker om hela resan från början till slut om och om igen.

Nu blir det duschen och sedan får vi se vad som händer! Keep in touch, skrivs senare =)
pyss!

Sängen next

God natt. Nu ska jag upp och tvätta ansiktet, borsta tänderna, ta på mig pyjamas och krypa ner i sängen och noppra klart mina ögonbryn & kolla Grattis Världen med F&F.

Vi ses i morrnbitti =)

puss!

F&F-resan

Nu har jag knåpat ihop de bilder som är roligast. Eller finast. Eller kärleksfullast. Filip & Fredrik 2008 står det på alla bilder som ett minne, och sedan är det hjärtan på alla också för att det var världens bästa dag. Jag känner bara kärlek för dom. Kärlek it is.

När vi träffade dom för första gången. Pappa lurade oss och sa att F&F inte var där, att vi bara skulle vara med och äta när pappa och dom åt. Men så kom vi in och jag och Ida bara ''hu!!!! vaaa??'' och här är vi skitnervösa och står och säger att vi är jättenervösa och skakiga och svettiga. De sa ''nej, sluta, ni behöver inte vara nervösa!'' sa att vi hade väldigt fina t-shirts och Fredrik bad oss gå och dricka lite vatten för att lugna ner oss. Filip gick med oss och frågade:
''Vad gjorde ni igår då när ni kom?''
Jag: ''Pratade om er hela kvällen''
Filip *ler* ''Det var så alltså!''

Under pausen på 1a eller 2a programmet, måndagen den 18 augusti.
VARFÖR HÅLLER JAG INTE OM FILIP?

Sjukt glada på kvällen efter en lyckad och underbar dag =)

Andra dagen. Då satte vi oss på första raden. På första dagen satt vi först på rad 2 och sedan på rad 4. Vi såg bara ena programmet på tisdagen den 19e augusti och därför ville vi sitta längst fram för att vara så nära dom som möjligt. ♥

Filip ♥ Fredrik

Under pausen. Stod och pratade med Filip och pappa. Sa att jag läste Jennies, Filips fru, blogg och att jag hade sett bilder på dom när dom åt middag och en bild på Jennie när dom gifte sig. Filip tyckte det var roligt och log mest. ''Det får du säga till henne, så blir hon nog glad'', sa han. Men då sa jag ''nej, det är pinsamt'' töntig som jag är.
Filip ♥

VÄRLDENS STÖRSTA FILIP & FREDRIK-FANS!
Det är vi det, gömman ♥

Lina, ''chef'' typ som ordnade massa grejer. Så cool stil har hon och så go var hon. ''Nemen vill ni ta kort med mig! Vad söta ni är! Det är första gången jag får vara med på kort!''.

Calle & Alex Schulman kom in och skulle filma F&F lite och då tog vi ett kort med dom.
Alex: ''Världens största Filip & Fredrik-fan? Det borde stå Alex & Calle ju!''.
Jag: ''Mjaa ..''
Hahaha, hohoho

Filip tittar in i kameran tror jag =) Älskar er ♥

Åh, så underbart! Sista bilderna innan vi åkte hem :(
(jag vet att jag har världens längsta armar och är glansig i fejjan och har 0 volym i håret, men vad fan, detta var den bästa ''resan'' i mitt liv och då orkar jag inte med att klaga. ALLT VAR SÅ UNDERBART!)
Filip: ''Julia, du får sitta i mitt knä!''
Fredrik: ''Ida, kom och sätt dig här!
Åh ♥

Pappa: ''Också tar vi ett sånt där kind mot kind-kort, så myser vi lite''


Byta platser. Vanligt leende ..


.. och kind mot kind =)

FILIP, FREDRIK, IDA & JULIA
Fantastiska Fyran
Jag älskar er sååååå mycket


Idas älskade Stefan =) Haha, läkaren i Superfemman!

Här har vi åkt hem men detta är taget på abslutningsfesten. Det är Filip, Micke Svensson (producent) och Fredrik. Här ska dom säga mitt namn i 3 kort.
1a: ''JUUUU''

2a: ''LIIIIII''

3e: ''AAAAAAA''


F&F ville ge oss nånting och dom viskade lite för sig själva:
''Vad fan ska vi ge dom?''
Då tog dom en bok ur deras kuliss och skrev till oss. Här har Filip skrivit på Idas:
''Ida! Om 1000 år är den här boken värd mer än Empire State Building (bara för att vi sa att i när de sommarpratade så sa dom att det uttalas Empire State Building med betoning på State, inte på Building). Tack och Kärlek
Puss Filip Fredrik


Fredrik skrev på min:
''Julia! Vår tacksamhet känner inga gränser. STOR kärlek!
Fredrik Filip


Åh, deras autografer på tröjan. Fredrik envisades med att ha en bok under tröjan för att få en hård yta att skriva autografen på, men det blev bara sämre.
Filip: ''Jag skrev utan bok och det blev mycket bättre!''
Fredrik: ''Nej, men jag tror fortfarande på det här med boken''
Sedan skrev han ett hjärta runt.
Jag: ''Aaw, du går rakt in i mitt hjärta''
Fredrik *ler*: ''Vi tycker om er precis lika mycket''


Sedan ville jag ha på armen också.
Tack F&F för att ni gjort dessa två dagar till de bästa i mitt liv.
Jag älskar er.
Och jag menar det.
Med hela mitt hjärta.
Ni är bäst ♥

Tråkigast i Sweeeeden?

Tja!
Är min blogg trökigast eller? Jo, tack, lite smått så där. Men jag känner att jag inte hinner. Eller fel, jag känner att jag inte ORKAR. Dagarna är så otroligt långa i skolan och jag bara tänker på F&F hela tiden och gör massa annat så jag orkar inte sätta mig med bilder i picnik.com och göra om dom. Men det kommer. När jag kommit in i mitt blogg-flow igen =)

Idag var skolan rätt chill också. Efteråt cyklade jag, Joss, Karin, Emelie och Helena till Myrorna som har öppnat här i Trollhättan och jag fick med mig en goding hem. En slags kontorsväska eller vad fan man ska säga. En så här typ, för 100 spänn. Fast brun. Fast utan ''handtag'' eller vad fan man ska säga.

I möra ska jag söööööööva som en stock och antingen vara käck och åka till Överby eller vara världens tråkigaste och bara ligga inne och kolla F&F, vänta på att Filip ska svara på mitt fina mail och äta massa gott. Ledighet i alla ära!

Ikväll blir det nog lugnt. Jag börjar bli lite småsugen på mat. Ska nog upp och äta lite tell. Mamma har köpt choklad också. Mmm, fredagkvällar i alla ära!

Jo, men ha det så fint! =) Jag lovar att bli mer intressant.

Som Per på Innovatum som; ''för att vara intressant ska man vara annorlunda! Du måste vara konstig och sticka ut! Säg kuk om ingen annan säger kuk!''.

Kuk

Hahaha, svejs =)

Skolan

Tjaaaa!
Nu sitter jag här med Emelie, har precis haft svenska. Hade ett litet test på 4 minuter.
Chill dag idag ändå, hade tipspromenad i stan och lite bröt.
Sen blir det nog Jätten med Ida.
Nu ska vi fixa Emlllllllies blogg, www.ebark.blogg.se <-- KOLLA IN!
puss!

F&F <3



Här är två bilder från gårdagen.
Som sagt; kan inte beskriva hur lycklig och glad jag var dessa två dagar.
Idag har jag klippt lugg och nu måste jag äta.
Shit, vad stressigt det är med gymnasiet.
Jag hinner ju ingenting.
Snart börjar dansen igen, då ska jag ha dans tisdag, torsdag, lördag & söndag.
Snart börjar plugget och långa dagar i skolan.
Imorn är det fredag som tur är.
Sedan helg.
Och då frågade Ida om vi skulle jobba.
Jag tackade nej.
Jag måste faktiskt hinna andas lite =)

Älskar er, Filip & Fredrik, det vet ni ♥

F <3 F

Okej, jag vet inte vad ska jag skriva ärligt talat. Ärligt talat. Jag har ingen sprudlande energi. Jag är inte världens lyckligaste människa. Jag sitter inte och ler för mig själv för att jag har vart med Filip & Fredrik i två dagar. Jag mår faktiskt skitdåligt för att jag bara tänker på att jag aldrig mer kommer att få träffa dom. I alla fall inte inom ett år. Dom jobbar så jävla mycket och det var så sorgligt att lämna dom att jag grät hem i bilen hela vägen hem igår kväll. Kunde inte sluta gråta. Jag somnade gråtandes och jag var så jävla ledsen. Vi träffade dom i matsalen helt oförberett och min puls gick fan så jävla snabbt och jag svettades och var så nervös och vi kramades och Fredrik sa åt oss att ta lite vatten för att lugna ner oss och då gick vi med Filip och gjorde det och han frågade ''vad gjorde ni igår då när ni kom?'', då sa jag ''vi var på hotellet och pratade om er hela tiden''. Sedan satt vi med dom när dom åt upp och sedan gick dom iväg för att jobba. Inspelningarna var så jävla roliga. Vi hade jättebra platser, även fast det blev jobbigt för rumpan att sitta så länge. Filip vinkade till oss precis innan kameran började rulla 2a dagen för vi hade inte hejat på varandra den dagen då innan programmet skulle börja. Jag och Ida satt på första raden. Sedan sa Filip mitt namn i inspelningen; ''Årets bästa look a like har gjorts av Julia här i publiken, att Jesper här, våran (nånting, han är typ chef över inspelningen) är lik Daniel Craig, han som spelar James Bond'' och då filmade dom på mig, men det kommer säkert inte med i programmet. Sedan kramades vi och tog massa kort när vi satt i deras knä och fick deras autografer på en bok där Fredrik skrev till mig ''Julia! Vår tacksamhet känner inga gränser. STOR kärlek'' och Filip skrev nånting till Ida om att den där boken är värd mer än Empire State Building om 1000 år. Och ''tack och puss''. Sedan skrev dom på armen och på t-shirtarna och pappa är ju fortfarande kvar där uppe i Sthlm och då ska dom signa alla mina dvder med dom och han har kvar kameran och jag har inte sett alla bilder på oss och F&F än!!!! Pappa kommer i morgon och då ska jag lägga in bilderna och bara gråta ännu mer.

Har mailat Filip nu också, ett långt mail om hur tacksam jag är för att jag fick träffa dom och skrivit om hur mycket dom betyder för mig osv.

Kan inte beskriva hur det var att se dom första gången. Allt blev bara svart och jag såg dom och bara smällde av. Åh vad jag älskar dom över hela mitt hjärta. Verkligen. ♥

Idag var det första dagen på gymnasiet och det var inget speciellt. Kommer bli nöjd med min klass för folk ska byta och så där, det kommer nog bli roligt =)

Zt0ckh0lM!

Nu åker jag till Stockholm! Eller om en timme, sitter här i mitt Snobben-nattlinne och äter upp den sista ostmackan och ett glas mjölk. Måste duscha, blåsa håret (usch och fy för blött hår i bil) och packa ner allting. Har ca 55 minuter på mig. Detta kommer ju gå bra. Stress, stress, stress.

Om jag inte hittar någon dator i närheten på hotellet där vi bor så ses vi när jag kommer hem, då jag har träffat mina absoluta favoriter och idoler. Jag kommer vara helt lycklig i magen. Ni anar inte.

Igår fyllde förresten Fredrik 35 år, hurra för dig! ♥

Men som sagt; vi ses! pöss & kram

Rosett it is


Okej, nu är det som om jag vill ha en bekräftelse från er att genom att använda mig lite av fantasin visa att jag faktiskt är modern. Så är INTE fallet just nu. MEN, jag kan ju visa att inte bara jag gillar rosetter! Gossip Girl-hysterin har aldrig nått mig riktigt, såg ett avsnitt och sen klarade jag inte av mer OC-liknande karaktärer men av en slump hittade jag denna bilden på www.popsugar.com och Leighton Meester är otroligt snygg i plattat hår och grå rosett. Nästan exakt en sån där rosett har ju jag i håret efter att ha ''inspirerats'' av Madicken på tv.
Mjo, rosetter är rätt nice.

Nu efter lite Mia och Klara och såklart F&F-laddning på www.fredrikochfilip.se (videoklipp där) ska jag nog gå upp och lägga mig. Får gå upp lite innan 10 i morgon och packa, har inte gjort det än. Men det är bara att lägga ner alla kläder och smink och lite sånt där.

Ni får sova gott, babes. Jag är såååå nerövs. Skriver innan jag åker i morgon, puss & kram =)

Brangelinas tvillinglycka


Så där ja! Nu är den klar. Vad tycks?

Har precis ätit pizza med mamma och nu är det OS som gäller på tvn här hemma. Eller i alla fall en stund. Sedan blir det Mia och Klara.

Såg ni när Usein Bolt sprang förut? 100 meter på 9,65 eller något. Världsrekord! Helt sjukt. Hoppas han inte är dopad för han är ju så sjukt bra.

=)

Måste packa

men istället sitter jag och lyssnar på Robyn och skriver artikel om Brangelinas tvillinglycka. Mamma kommer vilken minut som helst och då blir det nog pizza. Sedan måste jag packa. Kollar nog lite Mia och Klara också. Sedan måste jag packa. Packa, packa, packa.

Vill ni se min artikel jag håller på med? Sjukt mycket bilder och då får det bli mycket text också eftersom den rymmer hela 3 sidor.

Inte klar på långa vägar, men ett litet smakrprov! =)

Lördag

Hej hej hej!
Shit, idag sov jag till halv 2!!!!!!!!! Ja, jag gjorde då detta. Eller jag har ju vaknat med jämna mellanrum men inte riktigt orkat mig pallra upp för sängen. Fick dock sms av Ida och nu ska vi fika halv 3 så bäst att jag springer upp och göra mig i ordning eller vad tycker ni?

Idag är jag glad, IMORN ÅKER VI! :D

Good Night

Kände mig lite redig där när jag valde att ta ''Caps lock'' på N:et där i Night i rubriken. Redig jävel, trots tiden 00.22

Nu har jag kollat klart på lite F&F-klipp och grejat med lite artiklar så nu är det dags för sängen. I möra blir det till att packa inför Stockholm och förhoppningsvis fika med Idd.

Ses i morgon!

1 DAG KVAR ♥


En BÄSTA vän .. som du


När kom jag till skolan var det nånting jag sakna'
Sen träffa' jag dig och hela världen den vakna'
Allting har blivit bättre sen jag hittade en riktig vän.. som du

Vi träffades genom Emma J när vi lekte coola tjejer från ''Förhäxad''
vi trodde det var coolt att slå tjuvar på rasterna och Niclas, som vi lekte var den största tjuven för att han var så bråkig i skolan, skulle bli rejält läxad

Allting har blivit bättre sen jag hittade en riktig vän .. som du

Vi två blev bästisar och började med alla våra brötiga projekt
Det blev skräckfilm, skvallertidning, dansgrupp och massa annat käckt
Du är som min kudde som jag alltid kan luta mig mot
Du finns alltid där och det uppskattar jag och det är jävligt coolt

Vi skrattar och vi tjötar och det är kul bara för att vi alltid brötar
jag sjunger och jag brötar, och du sörplar kaffe och du tjötar
du sitter där med din kaffekopp och jag dansar i ring
ja, vi har det ju alltid roligt även fast vi gör just ingenting

Bara du förstår hur kul det är med uttalet ''praesto'' haha
Det blir svårt att skratta åt det med någon annan, tänk nu på gymansiet, huhu

När jag ligger på min dödsbädd ska jag minnas alla skratten
när vi smög upp i din stuga på Gardis och tände ljus på stranden mitt i natten

Lalalaalalaal ...

Allting har blivit bättre sen jag hittade en BÄSTA vän .. som du

Ida Andersson ♥

Haha, titta här vad jag har knåpat ihop på några minuter. Satt och kollade såklart på F&F och när de sjöng denna låt (i egen version såklart) i Sverige pussas och kramas. Kolla på det här. Så fint. Jag fick tårar när jag såg det på tv första gången av en ren överraskning, visste inte att dom skulle vara med där.

Snart bara 1 dag kvar, babe, så åker vi =) 1 DAG!!!!!

Fin bild


Älskar denna bild. Satt precis och letade bilder på Alicia Keys till en artikel jag gör och då hamnade denna på en sida. Älskar den, hon är så fin och det är så mycket färger och snygga grejer.

Nu ska jag upp och göra mat med mamma snart. I'm starving!

I am a superwoman

Det gick inte att få in musikvideon, så ni får när hon sjunger den live. Grymt det också.

Alicia Keys- Superwoman

Everywhere I'm turning
Nothing seems complete
I stand up and I'm searching
For the better part of me
I hang my head from sorrow
state of humanity
I wear it on my shoulders
Gotta find the strength in me

Cause I am a Superwoman
Yes I am
Yes she is
Even when I'm a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes
I'm a Superwoman

For all the mothers fighting
For better days to come
And all my women, all my women sitting here trying
To come home before the sun
And all my sisters
Coming together
Say yes I will
Yes I can

Cause I am a Superwoman
Yes I am
Yes she is
Even when I'm a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes
I'm a Superwoman

When I'm breaking down
And I can't be found
And I start to get weak
Cause no one knows
Me underneath these clothes
But I can fly
We can fly, Oh

Cause I am a Superwoman
Yes I am
Yes she is
Even when I'm a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes
I'm a Superwoman

Sing along and get goosbumps! =)

Nymålat


Det här gjorde jag igår kväll samtidigt som jag kollade på Hey Baberiba säsong 4. Okej, inte hela. Men jag såg väl 3 avsnitt eller något sådant.

Orange och svart fick det bli denna gång. Kul att förändra sig lite. Eller .. jag har ju ofta orange men.

Jag vet inte vad jag snackar om längre. Sitter och lyssnar på Alicia Keys och sjunger med högt (yes, själv hemma tills mamma kommer alldeles strax och då vet ni vad det innebär; egentid =)

Ujujuj, måste lägga in en låt som jag båter gråter och ryser till. Så bra.

Seriös handling?

Mamma kom in vid 10 och sa att vi skulle åka och handla vid halv 12, 12. Så vid 11 gick jag upp, och mackorna jag då gjorde ligger nu i min mage. Och vi ska åka och handla, ja, på ICA alltså. Eller Jätten som det heter här.

Är det seriöst eller?

Mamma väcker mig för att vi ska åka och handl mat tillsammans. Men igår sa vi ju det. Mamma behöver hjälp med en mozarellasallad jag vet som är världens godaste.

Sedan ska jag köpa Aftonbladet, Klick!, GT och Fredag också. Och kanske någon mer tidning.

Men nu ska jag duscha.

Goooooooood morning!

Puss


Den här bilden togs i soffan förut när jag och mamma kollade lite OS och åt mackor. Imorn ska vi ha myskväll och laga gooood mat. Mm, i love food. Ujujuj, jag menar mat.

Min egentid förut varade inte så jävla länge. Det var inte så rockigt idag. Jag var bara trött och sjukt otaggad på att vara Amy idag. Plus att pappa har med sig mickstativet till Sthlm och det är mycket roligare med mickstativ. Då känner man sig ännu glassigare.

Nu mår jag bra i magen igen. Kollar F&F. Gå in här och kolla hela säsongen av 100 höjdare säsong 2. Kollar det nu.
God natt får jag väl säga, skriver nog inte sen innan jag lägger mig.

3 dagar kvar ♥

Egentid = Amy


Det här med egentid är något jag verkligen älskar. Okej, jag hatar att vara hemma när typ mamma, eller pappa eller brorsan bara är hemma för då kan man inte göra vad man vill, då blir det oftast datorn. Men nu, när pappa är i Sthlm, Victor ska till kompis och mamma ska träna så är egentid det bästa som finns! Och jag snackar inte om att gå runt och prata med mig själv, eller baka världens tårta eller ringa över kompisar för fest. Nej, det handlar bara om att skruva upp volymen på datorn, sätta på massa Amy Winehouse-låtar, grabba tag i den trasiga micken här hemma och stå här i datarummet och leka konsert. Det är skitroligt. Verkligen det bästa jag vet. Jag utbrast för någon halvtimme sedan ''VA? SKA DU TRÄNA, MAMMA? OCH VICTOR SKA ÅKA IVÄG? ÄR JAG SJÄLV HEMMA DÅ?'' '' .. jaa ..'' sa mamma lite chockat. ''YEEEES! EGENTID!''. Hahaha, då började mamma skratta. I våran bekantskapskrets (hatar det ordet btw) så är egentid något väldigt roligt, man driver om det liksom. Att man är så deprimerad att man behöver egentid. Men nu när jag förvandlas till Amy W så är egentid det bästa som finns. Jag sjunger med, jag dansar omkring, jag höjer mer och mer och jag skrattar och ler och har det så roligt.

Hoho. Jag är patetisk .. hohoho

Men fruktansvärt kul är det. Gud, jag älskar verkligen detta. Vill jag bli artist? Jomen varför inte? Jag älskar ju att dansa.

Men så kommer det mest pinsamma. Ibland hör man inte när dörren slås igen och någon kommer hem och det är ju skräll (!!!!) att det är då jag ligger på sticket i låten och sjunger världens högsta ton, ''MEEE AAAAND MRRRRRR JOOOOOOOOOOOOONES!'' också *PANG* i dörren och någon ropar ''HALLLÅÅÅ? SÄNK MUSIKEN!!!!''.

Ops.
Pappa arg.
Det dånar i hela huset.
Det är lyhört här i radhusområdet.
Basen bara dunkar.
Väcker grannungarna.

Men jag skiter i det. För om 5 minuter åker mamma och tränar och om 20 minuter åker Victor till Niklas. Då förvandlas jag världens coolaste Amy och har egentid i min musik & dans-värld till hela klockan 8.

Så från och med halv 7 till 8 kan ingen störa mig. Då är jag Amy, och jag är världens töntigaste och löjligaste som sjunger och hoppar omkring, men det skiter jag i. För då FÅR jag faktiskt vara Amy och då är jag Amy i mig, i blodet, i själen, och då älskar jag hennes musik och då blir jag bara alldeles goshig i magen och det kittlas för att det är så mysigt att sjunga till Amy.

Lalalalaaaa .. Jull goes Amy
från och med ...
NU

Jag ♥ egentid

In another garage


Heter garage garage på engelska? Bara det att i Sverige uttalar man det ''garaaaaasch'' och i USA uttalar man det ''garäääääsch''. Eller?

Dagens outfit består i alla fall av ..
Kjol, Åhléns
Skor, Din Sko
T-shirt, Bik Bok
Halsband, Rut m.fl
Rosett i håret, Glitter

Idag har jag vart med Amanda i typ 1 timme. Var där en sväng, sedan hem och äta mat och nu blir det väl ganska lugnt tror jag. Klockan är snart 5, och vid 8 har pappa slutat inspelningen för Boston Tea Party uppe i Stockholm och då kommer han ringa och berätta allt om F&F och jag längtar och kommer vänta in de 3 timmarna som är kvar nu.
 
Let it be 8 o'clock.

I'm aware of that

i have the most boring blog in this country nowadays. Men jag är så himla trööööööött. Nu igen. Somnade väl typ 6 imorse. Jo, det är sant. Låg uppe hela natten och kunde inte sova. Låg vaken när mamma gick upp och körde morfar till sjukhuset. Sedan vaknade jag 12.

Idag har jag förresten fått min kalender! Tjoho! Den är jättefin, bara ett litet fel. När man bläddrar till första sidan i kalendern skulle det stå ''hallå där .. This is who i am'' men det står ''hi .. you've got right to be wrong, dude''. Jag testade ju massa olika texter men jag VET att jag tog ''This is who i am''. Men så tog dom ett annat jag testade. Bajs också. Dessutom vet jag inte ifall det ska vara ''you've'' eller ''you''. Äh, får la sätta något stort klistermärke över eller något.

Nu ska jag upp och duscha för jag ska ju till Mandis. Kommer nog en dagens outfit snart om kläderna idag blir roliga.

Pyss

23.45

är klockan right now och min bror sitter vid tvn och frågade precis om jag ville vara med och se på Heroes. Han ska börja se på det nu igen, och jag har inte sett det. Alla säger att det är så bra. Just nu orkar jag inte känner jag, tryckte på paus där uppe på en film och funderar på att se klart den. Klockan är ju ändå tolv snart, och ska upp och vara med Amanda imorn.

Vad ska jag göra?

Nu började han spela tv-spel. I'm going upstairs.

Good night, babes.


Jag klarar inte av tråkighet

Okej, nu har jag varit hemma sen typ 2 och bara slappat, suttit vid datorn och .. ja, typ inget mer. Kollat lite Hey Baberiba i sängen med popcorn, sedan hoppade jag ner hit till datorn igen. Verkligen världens tråkigaste liv har jag haft idag. Inte gjort nånting. Och det klarar jag av i några timmar, att ha tråkigt. Sedan måste det hända något. Okej, inte åka till Grekland, hoppa studsmatta eller göra något big! Nej, utan bara att få komma utanför huset och ha lite roligt. Vad fan, man kan inte bara gå runt hemma hela dagarna, då kommer man ju bara tänka tillbaka på sin ungdom som ''jaaa .. jag gick mest hemma och satt vid datorn, medan mina andra kompisar var ute och hade kul''. Hell no. Jag vill också ha det roligt. Jag är livrädd för döden och den kommer fortare och fortare och jag måste ju ha kul medan jag lever. Eller i alla fall nu i min ungdom, när jag bor hemma utan att diska och betala räkningar. Fan vad jag enkelt jag har det egentligen.

Jajaja. Nu kom jag in på annat här.

Nu är min persika eller vad det är jag äter, uppäten och pappa är på väg ner till Stockholm med bandet och trängs i bilen bland massa tjocka gubbar och instrument. Hoppas han ringer imorn så jag får prata med någon utav F&F. Hoppas jag är med någon kompis då så att jag inte blir så blyg.

Amanda, pleaaaaase! =)

Hahaha. Nu rullar jag runt med kärnan inne i min mun. Suger av det sista köttet. That wasn't suppose to sound like it sounded.

Ååååååååååååh, vad ska jag göra? Mamma sitter och kollar på OS. Orkar inte med datorn mer, inga roliga peroner inne på msn. Inget kul på tv heller, mamma ska bara titta OS all the time. Ingeting roligt jag kan göra när jag är själv. Inte sugen på att läsa, inte sugen på att kolla på film, har ingen god mat hemma som jag kan laga. Grejen är att jag är så trött så jag orkar inget. La oss halv 6 förra natten, gick upp 1, lade oss 1 inatt, gick upp 1 idag. Lider av liiiite, liiiiite huvudvärk och myyyycket, mycket av trötthet.

Kan man gå och lägga sig 20.55? Nej, det är inte roligt.

Vad fan. Vad händer? Jag orkar inte med tråkighet. Tråkigt, tråkigt, tråkigt. Nu har Amanda skrivit, men det hörs inget när hon skriver för jag har stängt av ljudet för folk som loggar in och folk som skriver, för att det är så jävla jobbigt när jag har hög musik på också hör man ''DINGGGGGGGGG!''. Ujujuj, det får man huvudvärk av.

Sa jag förresten att jag är trött?


Jag är trött.

Världens största Filip & Fredrik- fan!


Okej, igår kom tröjorna och dom är sååååå fina. Jag är helt kär i detta lilla .. vad ska man kalla det? Denna lilla F&F-bubbla man är inne i. Jag längtar så att jag håller på och dö, och jag velar fram och tillbaka om det verkligen är töntigt eller bara coolt och uppskattande att skriva ''Världens största Filip & Fredrik fan'' på t-shirtarna.
Vad tror ni? Är vi geeks or freaks?
Haha
4 dagar kvar ♥.

At Joss


En liten cykelresa med Joss, Ted, Rasse & Salle igår men jag och Joss cyklade iväg själva och hade cykeljakt med killarna och körde i regnet. Det var hets-roligt. Hahaha.

Köpte ett par nya skor ju som jag sa på Din Sko igår, 199 kr på rean. Såg dom där för exakt en vecka sedan när jag var på stan med Lindis och ville ha dom, men tänkte att jag väntar till Stockholm, men i Sthlm hinner vi nog inte med shopping så jag slog till nu. Det var ju ''final sale'' som butikerna kallar det!


Nice, huh?

En dagens outfit från gårdagen.
Kofta, Lindex
Leggings, JC
Skor, Belle
Väska, Second Hand
Paraply, Joss Hello Kitty

In the cottage


Ja, denna sommar har ju inte jag & Idd setts speciellt jävla mycket om man tänker efter men ändå så har man fått den där Ida-dosen ändå för när vi väl är så tjötar vi om massa grejer en hel dag och då blir det liksom det man behöver. Men i söndags till måndags fick vi i alla fall söva över i hennes stuga i Gardesanna och det var mysigt, kollade F&F hela natten, 100 höjdare & BTP & Ett herrans liv och jag tjötade väl kanske lite för mycket om mina grejer. Haha. Men det var kul i alla fall!

Ett par nya skor

Hej hopp
Nu sitter jag och Joss här i hennes lilla datarum här uppe med varsin data. Jag med den bärbara och Joss med den vanliga. Det ser lite roligt ut. Känns som vi sitter och jobbar eller något. Seriösa sitter och skriver med oseriös musik, Joss spelar bara massa snusk-låtar. Men det är lite kul också. Hohoho.

Nu har vi varit på stan i alla fall! Vi satte oss på Espresso House och tog en fika, jag en varm choklad och Joss en frapino och sedan gick vi till Din Sko och jag köpte ett par efterlängtade skor som är lite konstiga, men jag gillar dom, och Joss köpte en t-shirt på JC för 60 spänn, det kallar jag rea det.

Tog bussen hem och snart ska vi nog göra lite nudlar, sedan kommer väl Ted med vän/vänner ikväll, typ 7 eller något. Får väl se vad vi gör.

Nu har våra t-shirtar kommit förresten, med F&F-trycket, sjukt snygga blev dom =)

5 dagar kvar ♥

puss & kram!

Good morning

Hejjjjjjj
Natten inatt var en möra-natt. Vi gick och la oss halv 6 efter Heta linjen-samtal hahaha och andra samtal. Vaknade vid 1 idag, har precis duschat och just nu ligger Joss ben på mig här i sängen. Vet ej vad vi ska göra idag, jag vill picknicka!

God day people, see you later!

At Joss crib

Hej alla fina där ute in the wooooorld
Just nu sitter jag med Joss i hennes föräldrars säng och kollar på SATC på hennes bärbara dator. Joss pratar med sin Hellberg just nu och jag äter chips och dipp och skriver.

Kom hem från Idds stuga idag, vid 5 eller något (det var jättemysigt) och Joss kom vid 6 och vi åkte till Jätten och köpte massa grejer och åkte hem till henne och gjorde god sallad och kollade på sämsta filmen, ringde Heta Linjen haha, och suttit vid datorn och nu ska vi mysa lite.

Sover här i natt så jag kommer hem i möra. =)

puss & kram

The music in me


Ujujuj, idag känner jag mig så rockig i Simons Cheap Monday-jeans, i slapp t-shirt och i mitt älsklingshalsband. Det som inte är så rockigt är mitt hår så bara är blött. Usch, hatar när håret är blött. Men det torkar snart!

Jeans, fått av Simon
T-shirt, Bikbok
Halsband, Rut m.fl


Nu ska jag kila till Idisens stuga i Gardis.
Vi ses! =)

Söndag, som visar sig vara allt annat är schleten

Okej, jag hatar söndagar, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Konstigt nog så regnar det alltid på söndagar, eller är något tråkigt, grått väder och man är alltid så deprimerad för att helgen är slut och man ska börja skolan på måndagen. Usch, detta har jag säkert skrivit hundra gånger förut, men det stämmer ju. Fasiken.

Men nuuuu! =) Nu är det inte så tråkigt att befinna sig på en söndag. Om någon timme ska jag iväg till Idas stuga. Okej, skittrökigt väder men det kan ju inte trycka ner JULLIIIZZZZ och IDDIIIZZZZ (som vi kallade oss själva i 4an)! Vi ska myyyysa, om så bara för en natt. Kommer hem imorgon, så det är inte så länge.

Nu är Joss hemkommen, och imorn ska jag mysa med den kvinnan hoppas jag! Oooh, vad jag har längtat efter dig <3

Nu ses vi i morgon då så får jag skynda mig upp och duscha och packa på 1 timme. Ska vi se hur det kommer gå =)

Puss & kram, see you tomorrow!

00.11

Fan vad tråkigt. Nu sitter jag här. Borde egentligen lägga mig. Men är sugen på godis eller något gott. Men har inget hemma. Och jag har tråkigt. Och jag borde plocka fram grejer som jag ska ha med mig till Ida i morgon. Dvd och grejer. Åh, vad ska jag skriva? Jag har tråkigt och då blir allt ledsamhet för klockan är nu 00.14 och jag har tråkigt med min dator. Ingen lust till nånting, förutom att sitta och prata med massa kompisar, men det finns inga. Inga inga inga. Eller jo. Några. Men. Äh

Jossan, jag saknar diger! Nu har du fasiken varit borta i en hel jävla evighet. 2 veckor. Känns fasiken som 1 månad. Saknar att vakna till dina sms alldeles för tidigt på morgonen. Men imorse hände det. Och du ville ses imorgon. Men då ska jag iväg. Men i veckan ses vi. Mys mys mys och du får berätta allt allt allt. Puss på diger.

Och puss på mig. Klapp på kinden, som Laleh brukar sig och göra på sig själv när hon mår dåligt. Klappa sig själv, ''they don't know what they're doing'', jag älskar mig, puss, kram, klapp på kinden, julia, klapp klapp. *klappar på kinden*

Julia är tillfredsställd igen =)

Varför pratar jag med mig själv i 3e person? Oh, jag är lite patetisk jag. Nej! Klapp på kinden, Julia, du är underbar, du är bäst, klapp klapp. *klappar igen*

JAG är tillfredsställd =)

Stripes & an ass


Fasiken vilken stor rumpa jag fick på bilden. Men det är väl alltid trevligt! Dock hatar jag dom här byxorna lite, för dom är verkligen inte min stil, men idag var det schleten lördag och då fick dom åka på.

Tröja, H&M
Byxor, VILA
Armband, JC
Örhängen, från Thailand

Oooo, nu ska jag äta mat. Igen. Jag älskar mat. Mat, mat, mat. Äta, äta, äta. Åh vad gott det ska bli! Sedan ska jag packa, för imorn åker jag till Idas stuga. Dock bara över natten sa hon nu på ett sms. Trodde vi skulle stanna till tisdag, det sa hon yesterday i alla fall. Men det blir mysigt ändå! Kolla massa F&F hela natten lång, typ. Mööööös.
Men som sagt: MAT!

Gårdagen


Klänning, Vero Moda
Träskor, Idas mammas hahaha eller något


Glansiga i fejjan! Herre min jesus! Vet inte varför man blir det ibland, men det blev vi i alla fall! Jajaja.

Nu ska jag upp och .. göra nånting. Be right back!

Saturday at an ant

Hej
Shit, idag vaknade jag .. 1! ETT! 11111111! Jag har vaknat och somnat om hela morgonen men mamma kom in vid 1 och sa att vi skulle åka till min moster klockan halv 3 för att hon fyllde år. Jaha, detvar ju kul. Nej, jag skoja. Det blir säkert mysigt. Ska käka massor med smörgåstårta tills jag inte kan gå. Så nu måste jag upp och duscha och göra mig ready för Flakeberg i Grästorp! Och ringa Matilda som har ringt mig hela morgonen. Hon är inte nådig, hon!

Good morning, people =)

JAPSI-kvällen!


Kolla Idas bröst, sikken push up! =) Och fan vad glansiga vi är: FLOPP

Oooh, det var mysigt. Vi har lagat mat, vi har lyssnat på musik, vi har ätit maten, vi har tjötat, vi har skrattat, vi har tagit kort, vi har läst JAPSI och vi har haft en mysig och rolig kväll. Nu är jag helt trött och linserna torkar så jag knappt kan se nånting. Imorgon har jag ingenting bestämt så det blir sövmöra för hela slanten och säkert F&F hela dagen lång. Eller jag vet inte.
Nu ska jag till sängen, kolla lite Hey Baberiba och sedan söva i alla fall. God natt. Puss och kram.

Fredag!

Ujujuj. Känner att den här dagen kommer gå lite åt helvete. Eller nja. Eller jo. Ida skulle kommit till mig 12 och vi skulle börjat laga mat 1. Nu är klockan tjugo i 1 och hon har inte kommit! Vi kommer la börja laga mat vid 3 eller något, men det tar nog inte så lång tid denna gången, vi ska ju bara göra 3 pajer, men ändå. Har aldrig gjort dom förut så det kommer ju bli lite trökigt om man misslyckas och allt blir skit. Men naae, Ida är rätt bra på att laga mat så. Men sitter och väntar på att hon ska ringa så att vi kan cykla bort till Jätten och handla maten.

Sedan ska vi göra oss fina och bjuda på drinkar och äta mat och ha det mysigt =)

God morgon på er!

00.33

Och nu ska jag sova. För nu var det inget roligt längre =) Kvällen hos familjen Johansson var kort, men mysig. Kom dit kanske 9, halv 10 och gick hem kvart över 11. Men då hann man med en stund vid datorn också. Men nu ska jag som sagt sova. Kanske kolla lite Filip & Fredrik. Jooo, men det ska jag. Mysigt i sängen. Med F&F. Okej, det där lät fel. Ujujuj, så fel. Nu ska jag gå upp i alla fall. Det blir en lång dag imorgon, laga mat mat mat hela dagen och sedan ha JAPSI-kvällen för min och Idas asseriösa (hmm) tidning. Det ska bli kul det.

Nu säger vi så här; god natt och puss och kram och vi ses till morran. Ida kommer till mig 12, upp 11 och duscha. Helvete. Jajaja, nu ska jag upp. Min linser torkar i mina ögon och det orangea ljuset på msn-chattarna är jobbigt jobbiga.

Okej, puss och god natt.

Vilka tror vi att vi är?

Vilka tror vi att vi är- Bo Kaspers Orkester

Vilka tror vi att vi är?
Vilka tror vi att vi är?
Här famlar vi omkring, och fattar ingenting
Men vi simmar utan kläder
och tror vi spelar huvudrollen
I en film nått land förbjöd
Och tror att mördaren är död

Vilka tror vi att vi är?
Vilka tror vi att vi är?
Här famlar vi omkring, och fattar ingenting
Vi tar en väska med på flyget
Den var inte våran egen
Mellan London och New York
tänk att det skulle bli sånt bråk

Vilka tror vi att vi är?
Vilka tror vi att vi är?
Här fladdrar vi omkring
och fattar ingenting!
Vi går ett sent tåg i hagen
Och råkar tappa bort dom andra
Klättra i en vind och tända ljus
Och hittar inte vårat hus

Vilka tror vi att vi är?
Vilka tror vi att vi är?

Vi ljuger blindt för dom vi älskar
Och glömmer bort dom få vi känner
Och skryter om hur bra vi mår
tror nån bryr sig hur det går

Vilka tror vi att vi är?
Vilka tror vi att vi är?


Nu ska jag bort till familjen Johansson. Dom saknar mig säger dom. Puss!

Aktivitetskvinna


I väntan på pappa. Iiiiih, musikstund, det är grejur det! =)

Matilda kusinen var på G som alltid, på bara några timmar han hon med detta; tvätta håret, sminka sig, försöka sig på att göra egna smycken med någon grej hon köpt på ICA, frysa in yoghurt så att det blev glass, ta massa kort, spela in massa videos, titta på tv, klia mig på ryggen, kittla mig, äta tacos och tjöta om massa annat.

Och jag var ju för go när jag var liten. Sånt där hår vill jag ha nu med.

Korv på dig! Nu börjar du 5an. Ujujuj.

Och Matilda hade försägit (säger man så?) hela dagen och försökt ångra sig och hej och hå men när jag kom hem stod min nya, fina, rara, goa cykel där. En svart från farmor och farfar. En för tidigt födelsedagspresent liksom. Oh, den var så go att cykla på. Måste ju ringa och tacka. Tack tack tack i alla fall farmor och farfar, i love you, guys! ''Ajajaja, det blir så bra så. Köss på kärlek'', säger farfar då. Och farmor säger ''Jaaa, jag tycker du borde ha en cykel! Den du har är ju för dålig! Ajajajaja, var tacksam nu och det var väl bra att du fått en cykel!!!! =)''. Hon ändrar ju humör lika fort som man bränner sig på plattan på spisen om man tar på den. Okej, den var dålig.

Innan träffen med Matilda var jag på stan med kompisar Matilda och Agumm, köpte en basker som ni redan fått se. Precis nyss (för 1,5 timmer sedan) var jag hos Amanda. Vi myste i några timmar, sedan cyklade jag hemåt för hon skulle äta. Den kvinnan alltså, smoothiens drottning, men så får hon äta god mat på Shanri-La. Oooh, jag är lite avundsjuk. Men jag ska inte klaga. Jag åt precis tacos. Mmmm. Oooh, nu lyssnar jag på en skitbra låt. Oh, måste skriva upp texten. Okej, i nästa inlägg.
Watch out!

Ny basker


Jag har köpt en ny basker idag. Min tredje. En svart från Indiska, 79:50 kr. Var på Överby med Matilda och Agumm. Sedan hämtade pappa mig och körde mig till mormor så myste jag med min kusin Matilda lite. Och nu ska jag bort till Mandis. Jag vill ha nudelsoppa hos henne. Men hon har inga :(
Men vet ni? Jag har fått en ny cykel! =) Den ska jag cykla runt på nu och leka musikvideo med ipod i öronen och mysa hos Amanda ett par timmar. Kommer hem knske vid 8, då kommer det bilder från idag.
Iiiih, jag har fått en ny cykel.

Robyn på Kobra


Klockan halv nu är coolingen Robyn med på Kobra. Hon är ju med på Madonnas turné och de pratar om de och intervjuar de tror jag. Jag tycker att det var väldigt rart att jag skrev ''de'' istället för ''dom''. Hur kommer det sig? Kanske att jag blivit lite mer noggrann så här på kvällskvisten vad gäller inlägg. Jajajaja, nu ska jag kolla på det. Om 4 minuter.

Perfect


Hur kul är det att vara perfekt? Jo, ganska kul ändå. Suttit och fixat lite med denna bild på 1 minut, blekt mina tänder onaturligt vita, tagit bort lite finnar, satt in mig i en film och bara låtit mitt nya perfekta Hollywood-jag visas för världen.
Men hur kul är det då, jag vill nog inte vara så jävla plastig och perfekt. Det blir ju lite roligare kanske, men nej, det blir ju bara tråkigt. Helt jävla trökigt. Eller jag vet inte. Jo, men det blir det.
Att inte vara perfekt är perfekt, typ.

Min dag i bilder .. nästan


Mitt hår. Okej, jag var skitonöjd med mitt hår i morse. Blött och jobbigt. Det torkade i vinden på väg till stan på cykeln och nu är det ett stort, blondt ruffs. I like it.

Sedan åt jag mat. Och drack päronsaft. Dricker aldrig sån skit. Men jag var ju tvungen att dricka upp den. Vi hade en, och den gjorde det onödigt trångt i kylskåpet.

Idag har jag på mig min t-shirt från H&M för 50 spänn med gitarrer på. Mmmm, gitarrer. I like!

Fikat och gått runt med Lindis i stan i 2 timmar, ätit, datorn, och väntar på Ida att hon ska ringa.
Min onsdag det. =)

Mössa


Sån här mössa skulle jag vilja ha. Just nu faktiskt. För nu har jag duschat och håret är blött och förjävligt. Hur snyggt är det? Jag ska träffa Linda om en kvart i stan så jag hinner inte torka håret. Dessutom blir det inte fint då. Så just nu vill jag ha en cool reggaemössa att gömma mitt blöta burr i. Dock inte i den kombinationen som Kate Hudson har på bilden, nej, utan då ska man vara lite som min kompis Agumm. Soft, ledig och chillig =) Haha.
Nu sticker jag iväg. Ses när jag kommer hem!

Havrepuffar

Jag sitter och äter havrepuffar just nu. Fan också. Jag orkade inte göra mackor, så jag äter havrepuffar istället. Och jag som inte blir mätt på sånt. Jag blir bara mätt på mackor. Men jag får äta upp mina havrepuffar. Mm, det får jag.

Yes! Jag är så glad! Stockholm-resan kommer bli sååå grym! Vi ska bo på hotell nu och jag och Ida ska få ett eget rum! =) Åh, jag måste ju ringa kvinnan och berätta detta men hon jobbar just nu, eller så sover hon, så vi får ta det när vi träffas senare idag.
Sedan har pappa fått ner priset på trycket så nu kostar det bara 300 per skalle. Peeeerfekt! =)

Oh, jag är kittlande glad. Filip och Fredrik, jag ska få träffa er. Och vi ska kramas. Och ta kort. Och vi ska prata. Och jag kommer bli tomat. Och jag kommer fnissa. Och det kommer bli så underbart pinsamt och roligt på samma gång.

Shit, nu är det bara 11 dagar kvar ♥

Nu ska jag springa upp och duscha och göra mig i ordning. Ska träffa Lindis en stund på stan. Hon skulle köpa lite kläder också blir det väl en fika antar jag. Bra, för jag blir fanimej inte mätt på mina havrepuffar.

Jag är en kvinna full med visdom


Single 'n' straight
Very great


Fan, vad bra!
Men det stämmer ju inte :(
Inte great
Guys, hojta på mig!

It's clean, clean, clean


Jag städar och jag donar och jag är en jävla hemmafru när jag är hemma hos Ida. But i love it. Kul att städa i hennes rum, jag börjar veta vart grejerna ska ligga och det blir så fint efteråt. Hon har ingen matta heller så golvet bara glänser. Eller städa är väl att ta i, jag plockade i ordning, dammsög inte eller så. Men jag tvättade faktiskt hennes nagellacks-burkar. Oooh, yes i did. Visst blev det snyggt? Eller ja, ni kan ju inte säga annat, ni vet ju inte hur det var före men .. det var rörigt, säger jag då!

God kväll!

Hej hej!
Nu är klockan mycket ändå. Men den känns ju inte det. Nej, det känns inte som det. Dagens har gått så sjukt fort. Men det är bara för att jag träffade Ida klockan 4 och helt plötsligt var klockan kvällen och vi satt och planerade JAPSI-kvällen på fredag och satt och pratade om allt möjligt. Åt lite våfflor, kollade Sex and the city och pratade, pratade, pratade och skrattade, skrattade, skrattade. Och förresten! Jag har ju en ny header, ja. Gud, den känns så musik-ig. Och .. ja .. det är väl bra på sitt egna lilla vis, men då kommer folk som klickar in här tro att jag är med i ett punk-band eller något och bara skriver om nya ackord och min nya coola gitarr och märket på min nya mick och vilket material mina not-papper är på. Typ. Men så är det ju inte. Jag älskar ju bara musik i allmänhet, galen snarare. Eller lite så där .. vad ska man säga .. lite så där fnittrig och kittlig och pirrig av det! Jag är ett fan av musik kort och gott skulle man kunna säga. Ja, lite så är det. Men jag har ju dagens outfit för jag tycker det är rolig med kläder, och jag skriver om min vardag med Filip & Fredrik på tvn, datorn, mail och en pappa som är med i deras program, och jag har väl en vass tunga när det gäller att tycka till om saker så jag kanske skriver att Martin Stenmarck är jävligt bögig, men då är det bara för att rensa huvudet lite grann.

Okej, nu blev det som om jag precis startade den här bloggen, som att bara för att jag har ny header så måste jag presentera mig själv och min blogg.

Okej, så seriöst är det inte. Eller jo. Kanske lite. Jag vill ju ha många besökare, kommentarer och jag skriver ju flera gånger om dagen, men det är ju inte så att jag tar med mig laptop överallt för att uppdatera. Okej, det kanske är för att jag inte har någon, men ändå. You know the drill; jag är ingen sån som ''ååh, vi har 15-minuters-rast, jag måste ner till datasalen och blogga!''. Eller det kanske har vart så. Men skitsam.

Okej, nu ska jag schluta snacka om detta för jag tror inte jag vet vad jag snackar om.

Precis hemkommen från Ida .. Nemen, det har jag ju redan skrivit! Jaja, imorn händer inget speciellt, förutom att vi kanske for till Idis stuga på kvällen + att vi får planera inför fredag! Oh, hoppas det blir bra =)

Iiiih, jag är så glad över min nya header, detta är helt fantastiskt.

Okej, ''me'' to the ''shut the fuck up''.

God natt (okej, jag ska inte sova, men ni vet. Istället för God morgon eller god dag eller god kväll, så säger jag god natt för det är ju natt nu, right? okej =)

Lite genomskinlig i virkat


Haha är klänningen stickad eller virkad? Jo, virkad är den väl? Jag vet inte. Jag var så kass i syslöjd. Men jag har ett linne under i alla fall, men man kan ju skymta mina vita trosor! Shit, får ta på mig strumpbyxor.

Klänning, VILA
Linne, GLAMOUR
Trosor, Lindex haha

Nu ska jag träffa Ida vid Jätten och sen blir det en sväng hem till henne för att planera lite.
Puss och kram!

Tisdagstråk

Hej i lingonbuskarna! eller något
Idag gick jag upp vid 12, way too late, men jag stannade uppe vid datorn till 2 igår. Satt där och chattade i 5 timmar!!!! Jo, men lite beroende är jag. Haha.

Idag ska jag och Ida planera inför kvällen på fredag och även prata om våra dansgrupper till hösten. Kvinnan sover nog, hon skulle ringa mig när hon vaknat så jag får fortsätta vänta vid datorn!

Kram så länge

Emilia är så vackööör


Satt precis och kollade på videon med fina Emilia på Amanda Bergs blogg och shit vad vacker hon är! Helt sjukt. Jag är kär i henne i den videon, med baskern och allt, så vacker, fina ögonbryn, fina ögon, fint hår, helt alldeles ljuvlig.

God kväll, btw =)

Fille och jag


Idas outift
Kjol, vet inte :)
Gummistövlar, vet inte :)
Jacka, typ Exit. Nej jag vet inte :)
Paraply, ooh, det var något, kommer inte ihåg
Sjal, present
Väska, Wedins tror jag

Min outfit
Klänning, Yankyard
Skor, WalkOn
Jacka, Gina Tricot
Väska, Glitter

Oj, vad mycket jag kan om min Filips garderob. Det var nästan lite skrämmande vad lite jag kunde om vart hennes kläder kommer ifrån, men sedan när hon säger det så säger jag bara ''Aa, just det!''.

Anyway
Dagen började med lite småkaos. Vi skulle ta 21an-bussen klockan halv 2, men Ida smsade och sa att hon inte hann. Så då bestämde vi oss för 22an-bussen kl 2 och jag började gå men missade den så jag fick gå hem till Ida, där hon stod ute helt förvirrad i regnet med paraply och trodde jag skulle komma till henne. Den kvinnan har ingen koll =) Hohoho. Sedan fick vi i alla fall skjuts ner och vi köpte t-shirtar till Filip & Fredrik-trycket, och vi fikade och sedan gick vi runt lite och sedan åkte vi hem till mig och kollade Boston Tea Party och grejade och snackade lite. Hon for hemåt för någon halvtimme sedan.

Iskaffe och mys under täcket i regnet =)

Ooh! Kolla vad det ska stå på t-shirtarna, sååå bra kommer det bli! =)

The grass is greener on the other side


How many days will it take for you to understand?
Look into my eyes
This is who i am
You know i cannot do anything about it

Jag äter äpple =)

God morgon!

Åh, jag är alldeles strålande glad idag! Blev det precis just nu faktiskt. Mihihihohohohaahaha. Ja, vet inte varför, eller jo, eller ja ..

Skitsam

Idag ska jag träffa Ida för första gången på typ 2, 3 veckor? Ja, fråga mig inte varför, men denna sommar har vi inte träffats ofta. Sämst ju :( Men idag ska vi alla fall snacka over a cop of coffee eller någonting, eller over a cop of juice, och planera inför Filip & Fredrik-resan. Eller jag kommer nog babbla på om den. Alltid. Hela tiden. Ujujuj, vad jag längtar.

Men vet ni vad? Pappa laddade ju ner hela 100 höjdare, SA HAN och det STOD DET, men jag kollade ju klart på första säsongen igår och sedan .. poff! Så var det inget mer. Det var bara första säsongen! FAN! Men jag får försöka hitta de andra säsongerna också. MÅSTE ha ALLA! COMPLETE SERIES OF FILIP & FREDRIK liksom. Det är ett MÅSTE i mitt liv!

Nu måste jag upp och hämta mobilen ifall Ida har smsat, jag tror inte hon har det. Hon skulle smsa vid 11, men ni vet, den kvinnan ställer inga klockor på möran om hon har bestämt att gå upp, nej nej, hohoho. Får väl se hur detta blir. Jag ska vara glad om vi kommer iväg innan 2! =)

13 dagar kvar ♥

Lite kul med färg


Jag hade, och har, leopardspännen i håret också tog jag mitt röda läppstift och duttade på lite och det blev rosa. Och det blev coolt! Sedan åt jag pizza för 3e gången denna vecka och då försvann läppstiftet och nu har jag suttit och myst vid datorn hela kvällen och nu ska jag upp och kolla Filip & Fredrik.
2 veckor kvar!  ♥

god natt!

Bob Dylan


Har typ aldrig hört Bob Dylan men jag vet ju hur stor han är för vissa och han är ganska djup så där med bra texter och sånt. Ska bli intressant ikväll, för den ska jag kolla på. Och det coola är ju att Bob i filmen spelas av flera olika skådespelare, som Cate Blanchett och Heath Ledger. Yes, Cate (tjej!) spelar Bob. Detta kan man ju bara inte missa. Hoppas den är bra nu då.

Snyggt?


Amanda har nu satt upp en tofs i mitt hår, eller nej, hon höll upp det i en frisyr som hon tyckte var snygg. Med slingor nerhängandes! ''Det är ju assnyggt!''. AJO! Det är inte snyggt har jag konstaterat, tycker ni det?

I sing along


Dagens outfit
Jeansväst, Indiska
T-shirt, Monki
Shorts, Vero Moda


Nu går jag till Mandis snart. Puss!

Gårdagens sysselsättning


Det här myste jag själv med igår. Jag satt och chatt-myste, drack glas efter glas med cola och åt mintkrokant. Det var mörk i källaren men våran mysiga, lilla lampa som står här bredvid lyste upp det så mysigt. Det var sannerligen mysigt!

God morgon på er


Här är en bild från gårdagen. Jag fick ett sms ca kl 23 från okänt nummer där det stod ''Julia, kom till dörren :)''. Jag blev lite rädd, och gick upp också var det någon som tog i dörren. Men det var låst så jag låste upp också stod MANDIS där! =)
''Kom med oss ut, det är jag, Ted, Anna & Erika''. Yes, Ted stod därbak, dom hade visst hämtat honom så jag följde med ut en timme, gick runt lite och plingade på Jennifer, och jag pratade i telefon i 25 minuter. Dyrt, dyrt!  Sedan följde jag Amanda hem. Idag ska vi ses igen och nu är klockan 12 men jag tror den möratrötta kvinnan precis gått upp ur sängen eftersom hon precis loggade in på msn, så hon är väl seger idag med kan jag tänka mig! Men nu blir det en snabb dusch och sedan iväg till Manda. Puss o kram!

Pirrig i magen

The feeling that i knew
is just gone and flew
This feeling that i know
Is just so lovely so

Lördagsfika


Dagens klädsel
Jeans, JC
Skor, Belle
T-shirt, BikBok
Jacka, Gina Tricot
Väska, Glitter

Jag mötte upp mina kära vänner Matilda och Agumm i stan och vi satte oss och fikade på Espresso House. Tog det vanliga; delicato-boll och apelsinjuice, Matilda tog en vaniljsnäcka och chai latte och Agumm köpte en donut. Sedan åkte tjejerna hem för mat och jag promenerade hemåt. Gick runt och sjöng musikvideo till Duffy och Veronica Maggio och Timbuktu medan vinden blåste i mitt hår och jag trallade på och blev svettig. Slank in på Jätten också för att köpa Chic-tidningen och lite pastiller.
Snart vankas det någon god pasta-rätt till middag och sedan ska Matilda och Agumm komma hit och kolla på film.
Tjaaaaarå

Nipples


Igår stoppade Amanda och Evelina in två småtomater innanför min klänning så jag gick runt med styva nipples. Lite småkul!

Lite smått & gott


Okej, vi kan börja med gårdagens outfit
Klänning, H&M

Sedan inhandlade jag mig en ny favoritklänning på Yankyard på Smögenbryggan. 249 kr. I love.

Och sedan en liten bild från gårdagen. Tog närmare bestämt 276 kort och vill ni se alla får ni gå in på www.julll.bilddagboken.se.

Nu ska jag upp och duscha och sedan blir det fika med Matilda & Agumm!
Puss så länge

Home

Hej, nu är jag hemma från underbara, ljuvliga, fantastiska Smögen. Har världens huvudvärk som vanligt efter bilresan och ska nu upp för att vila en stund, sedan duscha och göra mig i ordning. Klockan 7 kommer gästerna och innan det visar jag nog vad jag hittade för fint på bryggan idag, kvällens outfit och kanske lite bilder från dagen. Inte så roliga. Mest på vattnet och de fina klipporna.

So long, babes

Kill me

Fy fan. Att gå upp på morgonen är det värsta som finns. Men men. Ska man komma ut i god tid med en bra plats så får man. Åker till Smögen snart, jag, mamma, pappa, Evelina, Katti, Sture, Anders, Maria & Simon. Kommer ut kring 9-10-snåret nån gång. Kommer somna i bilen, det är jag alldeles säker på.

Hujedamig. Kommer hem vid 4 nån gång och ikväll blir det Kräftskiva. Mysigt .. och gott. Jag kommer äta som en gris. Som vanligt.

Vi ses =)


RSS 2.0