Happy new YEAR

2009 imorn. Jag tänker inte sammanfatta året, ni som läser vet ju redan vad som hänt. Både bra och dåliga saker.
Ska upp och fixa mig det sista snart, sen bär det iväg till Björkenstam och äta Oxfilé-middag med familjer.
Sen iväg till Idden och tagga, sedan får vi se vart det bär av.
PUSS
Gott nytt!


Dansdag

JÄVLA SKIT! Har jag gått runt och oroat mig i onödan om piercingen också blir det ingen för ena piercingstället är stängt och det andra har inte någon piercare där! BAD GÅNGER 7! Men ska nog dit på fredag då kanske. Eller kanske inte bra om vi ska bada på lördag. Jaja, vet ej. Men men, innan det var jag och Ida och dansade. Filmade lite med badiga mobilkameran haha, men ska dit imorn också och ta med riktiga kameran och ser hur det blir =D Gött seriöst att filma sin sport, haha. Men det är jävligt kul. Då blir det nog mer Get me Bodied, Deja vu kanske. Idag körde vi bara Single Ladies. Anyway! Åt på Max, kollade lite på stan och for hemåt. Nu ska jag strax iväg te na igen, om hon kan duscha på mindre än typ 4546 timmar? Hoho. Nu ska jag checka lite more dance-videos on JOTUB och sedan go off to Idd's. Pussen och kramen från lilla damen. H3h4h5h6.

Like a rolling stöööuuun


Min nya t-shirt. Eller min och Sörens. Vi köpte två tröjor igår tillsammans, en vecka var. Fast den här är mest min.

Tisdag tisdag tisdag!
Idag ska jag iväg och dansa vid 1, hoppas hoppas HOPPAS vi får tillgång till balettsalen- jag ber till GUD om det är vad som krävs. Om en halvtimme ungefär måste jag ringa till Fairlane också och beställa tid till min piercing. Usch, vad det låter töntigt och verkligen inte my style att säga ''piercing'' men det är väl inte riktigt piercing om det är i örat? Jo, det är det, men skitsam. I feel it's kind of hot, men det kommer göra svinigt ont bara. Well, well, resultatet blir nog bra hoppas jag. Men det är ju skräll om jag får infektion eller någonting bara för att jag alltid råkar illa ut, men det får vi INTE hoppas. Usch, aj aj aj. Icke frackt, icke frack.
Anyway, nu ska jag upp och ta på mig danskläderna, smsa Idd och ringa Fairlane. Just det, det var det som stod på schemat. HuHO.
PUSS

Måndag!

Yes, nu är det måndag och tyvärr ingen Boston ikväll med dom två sista avsnitten kommer tillbaka efter nyår.
Nu måste jag upp och duscha, ska iväg till Överby med Basti och Sören.
See you läjjtöööör!
PUSS


AntiTV



VÄRLDENS SKÖNASTE SNUBBE!
Ni måste titta. Jag tyckte detta var kul i alla fall. Och Björk.
ANTITV!
Gud, vad jag skrattar åt det här.
Puss på det!

Nu lägger jag ut den här bilden även fast han inte vill det


Idag har jag vart med Basti jävel och Karin. Vi gick först runt och letade fik och sedan tog vi tillslut Strandgatan efter X antal stängda/fulla fik. Det blev en trevligt stund. Sen gick jag och Basti till bussen och jag for hem. OKEJ, TÄNKER NI! LIKE I CARE! Men skitsam, jag skriver detta för att läsa det om några år och kolla vad gjort :D
Hoho.
Sedan kom jag hem, själv hemma, skrev ner och lärde mig koreografin till Single Ladies, för jag och Idd ska eventuellt dansa i balettsalen imorn om det funkar med våra kort. Får se. Innan det ska vi till NIF och fixa med våra pengar. Om vi inte dansar ska jag till Överby med Basti, whom i've talked just talked to lately in about one hour on the phone, och kolla mellandagsrean. Får kanske mitt barnbidrag imorn?
Hahaha, jag skrattar. I nästa inlägg ska ni få se världens skönaste snubbe.
PUSS!

Piercing i Tragus

Haha. Tragus heter den lilla flirpen i örat. Scarlett har piercing där. Och inte Laleh. Jag har visst sett fel. Haha. Men så jävla coolt. På tisdag kanske? Ja, nån gång snart framöver. SO FUCKING COOL!

Åh så snyggt!


Kolla! Fan vad snyggt med Beyoncé skuggad i B:et. Oh, so fcking avundsjuk på Idd att hon gör allt det i LivePix! Jag kan också göra'tt i Photoshop men nackdelen är ju att jag kan inte Photoshop.
Aja.
Nu ska vi till Jätten i alla fall. Assugen på något gött.
GBG PÅ MÅNDAG = SHOPPING!!!!!

Call the police


I can't do nothing if i can't do something my way.

En rolig video


Det här är från våran resa med gamla klassen 9c på Skara Sommarland. Jossan rapar och är allmänt rolig. Just här är på lunchen då vi äter tacos.Vi är brända av solen och det var kul =)

Lördag

Idag är det lördag då. Det är så typiskt lov att aldrig bry sig om vilka dagar det är. Alla mina vänner är borta idag. Sören och compani är i GBG och jag ville så gärna följa med, men dom tog 9-tåget (= too early for me) och det är säkert sjukt mycket folk där idag. Ingen lust att trängas. Nu lutar det kanske mot GBG på måndag istället med fluffet Lindis. Smsade Johanna nyss och byxorna på Monki och Cheap Monay-byxor kostar nu 200 kr (!!!!!). Snacka om cheap! Måste inhandlas, jag är i stort behov av nya byxor. Samtidigt förfäras jag mer och mer över nyår vad jag ska göra, men jag har bestämt mig för att det är inte hela världen. Jag ska vara med och äta först med alla familjer i alla fall, sedan får jag väl se vem jag hänkar på. Ujuj, ångest. Nej, så får jag inte tänka.
Har legat hela morgonen (ja, tills nu) och kollat FF, ätit After Eight och letat igenom gamla VeckoRevyn för att hitta några FF-bilder/artiklar. Hittade en liten om Fredrik. Fick lite inspiration också och ska nog fortsätta på min artikel jag började på igår. ''Hitta din egna stil'' heter den och det finns fantastiskt fina bilder här som jag använder titt som tätt. Bilden här ovan är därifrån. Får väl tacka Johannie för det var hon som visade mig den sidan. Och det är lite kul, för nu använder hela klassen den sidan för att hämta bilder till sina loggor och broschyrer i Grafen. Men bilderna är otroligt fina- sjukt fina. Ujujuj.
Nepp, nu har redan halva dagen gått och det är väl lika bra att fortsätta i samma takt. Pappa skulle visst laga mat ikväll, och sedan blir det väl Körslaget. Hahaha. Det är verkligen ett skitprogram. Dom snor lite från Idol med att ha audition till sin kör, sedan ska programmet glänsa genom att ha ''stjärnor'' eller ''kändisar'' som leder sin kör som säger ''Det är så FANTASTISKT att leda en kör, vi har så ROLIGT tillsammans, jag är så NÖJD med ALLIHOPA verkligen!!!''.Också har dom självklart en blogg på Körslaget-sidan på tv4.se. Lite överskattat? Jo, tack. Me NOT like, men det är ju underhållning i alla fall i lägsta grad en lördagskväll så man får väl titta för att roa sig lite grann i alla fall.
Nu ska jag fortsätta på min FANTASTISKA artikel som jag är så NÖJD med, och jag har så ROLIGT när jag gör den. Puss & Kram

Känslor är jobbigt


Konstigaste öronen jag sett.

Idag är det fredag. Känns inte det konstigt eller? Efter julafton, som verkligen är en afton, kändes det som söndag, och idag som måndag. Men icke, då vart det fredag. Jag och Ida skickad iväg korten från FF. Resten av dagen var chill pill dill hos Fill. Inget roligt att berätta, nu är klocka 01.01.
Ibland kan jag känna att man inte får känna det man vill och behöver känna. Och det kanske bara är min sluddriga, trötta hjärnan som pratar nu på natten, men jag känner så. Ibland åker känslorna iväg, folk underskattar, man tar inte tid till att verkligen tänka. Och mamma brukar säga till mig att man inte ska tänka så mycket, man ska bara ta saker som dom kommer. Och jag brukade säga emot, säga att tänka är jättebra. Men nu vet jag plötsligt inte längre. Ibland kan jag förvånas av mig själv att hoppa tillbaka och bli tyst och tänka och sedan säga något som är konstigt, som inte har med saker och ting att göra. Och då blir det missuppfattat. Men det kanske är bra ibland också, att missuppfatta grejer, så folk verkligen kan förklara för sig. Och det är det jag gör nu, förklarar hur saker är. Eller så gör jag det inte alls, bara babblartrabblarslabbrar om saker jag inte vet.
Jag är törstig, vill dricka vatten,
jag har ångest över jävligt mycket grejer,
jag vill slita av mig håret för jag inte vet hur jag ska göra,
jag måste sjunger ut min sorg och mina känslor,
jag vill kunna rockackord och få ut min ilska genom att spela det,
jag vill planera min dag imorgon för jag har ingen aning om vad jag ska göra,
jag vill åka till GBG och köpa Cheap Monday-jeans, men orkar inte ta 9-tåget,
jag vill sova nu tror jag men jag vet inte.

Jag vet verkligen ingenting egentligen. Så mycket jag tycker jag vet, så stark jag är i mig själv så mycket jag vet, men ändå vet jag ingenting. Om du inte vet något vet inte jag något, vet du något vet jag, jag vet, du vet, vi vet, men vi vet inte. Vd är det vi veeeeeeet, egentligen? Fan, älskling, vi vet ingenting.

Jag fick fylle-sms av min morbror Henric, som är poet lite grann. Han säger till mig att aldrig sluta skriva, också skriver han massa saker till mig som ''Dina ord är ord, gå aldrig vilse i dem. Gör vad du vill, men var sparsam. Du har dina ord .. måla dem!''. Är han alltid så där bra eller kan man vara så där konstigt bra bara om man är konstigt full? Han har skrivit en bok om sitt liv, och den bör jag läsa. Men jag vet ändå inte, jag.

Ska jag kanske upp och skriva något nu? Jag vet inte.
Jag ska dricka vatten, ska jag göra. Sedan ska jag .. nog sjunka in i mina hörlurar i ljuv musik, för jag har kommit på att vilken musik jag än hör så blir jag glad. Jag ryser så fort jag hör någon sjunga på tv, jag tycker allt är så bra, jag börjar nästan gråta när jag inser att folk är bra musikaliskt. Fan, vad det finns bra människor. Ojojoj.

Nu skall Julia sova. Varför pratar jag med mig själv i tredje person?
Nu är hon 01.12 och jag är trött.
Ha en god natt.

FF i På Spåret

Okej, FF snart. Smsade Ida. Vet ej om hon kommer om 20 minuter och kollar eller ej men taggad är jag. Med glass och hallon. TAGG! Julkort fick vi skickade till dom idag också. Kiss on that! SMACK!

hff


I wish i could say no regrets

Jag är helt uppe i Laleh. Varför? Hon släpper ju skiva snaaaart! 21 januari! Då går vi i skolan, men då ska jag åka på lunchen och köpa skivan på Trestad. Fråga ifall man kan få en planch också, nya skivan är så fin.. Me and Simon ..

My tears dry on their own, sjunger dock Amy nu. Fast nu sjunger hon You know i'm no good.

Idag är det juldagen och jag och Joss gjorde våran årliga tradition att spela monopol på mitt golv. Åkte till Jätten först och köpte glass och gjorde fruktsallad hemma, och kollade lite Björn på dvd, den mannen. ''Jag är lite yr. Yr, Robert. Robert, jag är yr. Jag är yr, Robert.''  Haho.

Ikväll nalkas det som sagt bio & fiking hos Charlotte! Skall hämta upp Samantha först bara, så åker vi dit sen, där även Carrie är. Mys!

God natt, but we're best friends, right?

Slut på denna afton

Jahapp, så var det över. Julafton är faktiskt inte så kul längre. Jag fick inget speciellt i julklapp (det jag skrev + tröja, klänning, Björn Gustafsson-dvd, väckarklocka (????), maten är inte så jävla go som alla säger och dagen är ju över innan man ens hunnit gäspa typ.

Gud vad jag är negativ. Men fan. Nu ska jag ta mina nya stora hörlurar (TACK bror! <3) och deprimera mig in i dom med lite musik och somna sedan.

Imorn är det juldagen och då blir det väl att ligga och slappa hela dagen lång tills kvällen då det nalkas fika & bio med SATC-babes. Ska se Twilight som alla snackar om- får väl se om jag blir lika besatt som Kenza och alla andra bloggerskor! Get a life .. Najjjj jej sköjjjjja :D

Det blir nog provning av kläder först och lite BG-dvd, SEDAN deprimera mig med musik. Förresten, jag måste börja skriva låtar igen asså. Fan, jag var ju grym på det för ett tag sedan. Rotade bland mina gamla skrivböcker igår och hittade fulla böcker (!!!) med seriösa låtar, och jag kunde sjunga alla- text & melodi och everything! Jag har några på dator här också. Ska kolla. Nej, jag hade inga bra. Men jag kommer ihåg en tid när jag var deprimerad över horminstiden i 7an, 8an. Haha, akta seriösa Jull:

Finnar, linser, stora fötter
jag vet vem jag är, men var är mina rötter?
Jag förstår mig själv, men inte mitt sätt
Jag tror jag är vanlig, men ett fel har skett ..
Felet är jag


Hahaha. Shit asså! Sedan har jag ritat bilder och skrivit om det, tex om en gammal tant:

Mormor ger bullar och häller upp saften
ger till barnbarnen, som tror att det ska stärka kraften
Men enligt mormors gamla visdomslag
ska man ge till varenda litet barn


Nej, men något sånt har jag också skrivit. Det var väl innan jag hade upptäckt fascinationen med datorn som jag satt på rummet efter skolan och skrev. Och gjorde ackord på gitarren. Och sjöng för Ida när hon kom hem.

Fan, jag får nog börja med detta igen. Tycker ni inte det? Frontfigur som jag är och allt. Det är kirrat som snuset, om det nu låg något i det.

Nepp, nu blir det aktivation (ett ord?) med julklapparna man fick.
GOD JUL, om 32 minuter är det juldagen.

lalehlalehlaleh


Lalehs nya låt Bjuröklubb (eller på skivan heter den Blå val)!
Den är väldigt fin, och shit vad vacker hon ÄR.
Här är låtarna på nya skivan Me and Simon:

1. Simon says
2. Big city love
3. Roses
4. Nation
5 Mysteries
6. Go Go
7. The End
8. Farda
9. Blå val
10. Älskling
11. Svalorna
12. Snö

Tror ni detta blir bra eller?
Jag tror det bli svinbra ärligt talat.
Engelskt i början, fint, coolt, lite reggae/pop, lite lugnt, ''Go Go'' är nog en låt i stil med ''Step on You'' på Prinsessor-skivan kan jag tänka mig, eller så är det en lugn ballad om att någon ska ''go go'', haha.
Sedan kommer det svenska och allt är nog ganska lugnt tror jag. Ingenting i stil med ''Storebror'' eller ''Bostadsansökan'' tror jag. Det låter inte så på titlarna i alla fall. Men sånt kan man ju aldrig veta.

Nu har släkten gått hem och om 45 minuter ska man iväg till nästa släkt- snäppet hetsigare. Det är nog på den sidan jag fått min hetsighet ifrån. Pappas släkt. Det blir mer mat, och klappar, och tomte, och barn och tjöt.
Det jag fått än så länge är:

Jacka
Hörlurar
Strumpor
Mascara
Pengar + choklad (av mormor)
Strumpbyxor
Sport-bh


Nu ska jag lyssna lite mer på Laleh, pudra näsan snart, spraya lite glitterspray i håret och stega iväg i min nya jacka till farmor & farfar!
PUUUUUUSS!

GO' JULL

Nej, så ego ska jag inte vara denna dag. God jul på er!
Nu kom släkten, nu blir det mat.
Puss

''Julia & Victor! Nu kommer vi och sätter oss!''


Så ropade precis pappa. Nu har vi pyntat granen, satt ut alla tomtar, lyssnat på julmusik, mojsat runt. Det gick fort detta år. Victor satt vid datorn, jag tjötade och mamma och pappa gjorde det mesta. Det blir väl trökigare när man blir äldre.
Men nu ska vi göra våran årliga tradition, nu ska vi sätta oss i soffan alla (nu ropade han igen) och så ska pappa säga ''Nu känner vi ..''
Ja, nu känner vi :D
Puss!

SATC-kvinnor for life?

Okej, först skriver cp-underbara Emelie detta:

Emelie: Men vad har du gjort idag då?
Julia: Vart i gbg och julshoppat :) sj?
Emelie: åhh trevlans, med vem? amm vaknat hos lisa och sen till överby med mamma
Julia: Ida ;D
Julia: ooh masti ;D
Emelie: haha vaa bastii med :P :P coolt sa han något om karin? :D

HAHAHAHA. Tror ni Emelie är rar eller? Masti brukar jag säga istället för mustigt, liksom masti är mustigt på engelska in my world, men raring-Emelie trodde jag menade Basti. Hahaha.

Och sen skriver Johanna-söting detta:

julli julli med buller o bång. Här får du skrivet en liten sång. Dock ej med toner för det tror jag ej dina öron klarar av, ack jag låter som en riktig karl. Om jag va du skulle jag sjunga för glatta livet ja, de är ju de som står skrivet. Du som är en fronfigur slösa inte bort alla pengar på gosedjur. Du är min släkting i vardan jag hoppas du inte får fnurr på kardan! du är söt och vacker som enna små katter. Julli bulli en frontfigur vem är sötast om inte du!



Fint detta. Dagen har spenderats i GÖTEBORRRG med Idisen! Göteborg blir bara mindre och mindre ju äldre man blir och snart är det ju som att åka till Lilla Edet eller någeeet när man åker dit. Snart blir det väl Stockholm som blir shoppingstaden! :D Nej, jag tror inte det räcker till plånboken och tiden att sitta i ett tåg 3 timmar. Ack nej.
Jag och Johanna- lillstumpan & storpumparn
Men dagen var mysig i alla fall. Vi åt lunch, fikade, shoppade, skrattade, tog kort, tjaffsade, var hetsiga, var trötta lalalala. En blandad kompott.

Nu ska jag snart skriva god natt här och upp och lägga mig i sängen. Det blir tråkigt numera på kvällarna, eller numera och numera. Jag har haft lov i 1 dag förutom helgen, hahaha. Men nu kommer det bli ett segt lov. Okej, jag ska inte klaga men det är lite tråkigt ändå när det blir trökiga lov. Okej, så här kommer det se ut nu framöver:
* Imorgon- shoppa det sista med Emelie. Träffa Johanna & Sören. Pynta hemmet och granen vid 4. Träffa Joss & Idd för att byta klappar.
* Onsdag- julafton. Mat, klappar, kusiner, släkt, tjöt, kalle anka hela dagen.
* Torsdag- juldagen. Planeras big fika med SATC-girls, men oklart än.
* Fredag- what?
* Lördag- what?
Och sedan söndag och framåt kommer jag sitta vid datorn, äta lite ibland, åka till Jätten och buya tidning. Träffa någon vän för fika någon dag. Det kommer inte hända någonting! Vakna för sent varje dag för att göra något riktigt. Nej, jag får inte tänka negativa tankar, som Sören säger. Jag ska se till så att det händer mycket ROLIGA saker på detta lov! Det behöver jag! Typ som detta:
* Vattenpalatset! :D
* Roliga kvällar med gänget i klassen, som matdag eller film dag
* Kanske gå på fest någon kväll?
* Terapifikor med kvinnor
* Mys med övriga vänner
* Bio?

Nyår? Ingen jävla aning. Antingen slutar jag upp ensam mitt i natten, deprimerad för att jag inte har nån att pussa 00.00. Eller så skuttar jag väl omkring med någon kompis och letar efter någon rolig plats att vara på. ELLER, som jag hoppas, lever jag loppan på någon rolig fest med vänner och har otroligt roligt!

Önskelista dirr :D

Nu ska jag stänga av musiken här snart och krypa till kojs. Vad fan ska jag göra innan jag somnar? Vad ska jag se på? Film? Vilken?????

Puss!

Götet

Om jag får i mig sista mackan, det ska bli en utmaning.
I alla fall tar jag och Fill 10 över 10-tåget och kvart i åker vi till station.
I better göra mig i ordning. Yes, upp och ta på mig och ta fram allt som ska med.
Ha en fin dag allihop, jag kommer vara helt slut när jag kommer hem.
Puss

TAGG

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Ida har gått, jag är jättevarm och har ätit upp min apelsin. Söndagshuvudvärken är här och jag känner för att göra något drastiskt. Jag vill dansa Single Ladies men utrymmet här inne är icke bra för det. Jag vill önska mig massa julklappar, jag vill vet vad jag vill ha, men jag vet inte vad jag vill ha. Jag vill ha dig, och jag vill vara dig och jag vill gå på konsert och lalala. Jag vill upp och äta tacos nu och jag vill bara att det ska vara måndag. Jag vill duscha, men ändå inte. Jag tjötar rätt mycket nu om saker jag inte vet. Jag vill ..
Jag ska sluta här. Det är nog mensen. Eller så bara söndagshuvudvärken. Eller vad fan som helst som deprimerar en på en söndag. Alla känslor kommer ju då. Jobbigt, faktiskt.
Okej, min önskelista (lite mindre realistisk):
* Bakgrundsdansare åt Beyoncé
* Lära mig Single Ladies och Get me bodied och Crazy in love- dansen
* Lära mig moonwalk
* Dansa själv på en stor scen
* Starta ett band. Vara lite så där cool genom att kunna alla instrument. Huvudinstrumentet ska vara bas och gitarr dock, och så sjunger jag. Och dansar.
* Få lite mer hips.
* Lära mig riktig magdans
* Lära mig alla steg som går att lära sig
* Starta ett eget tvprogram i stil med Tyra Show och Stina! med Idd min vapendragare.
* Bli så jävla cool och känd, bara för att jag är mig själv. Puss

If you like it, then you should put a ring on it


Fatta dansen! Fatta shaket! Fatta jag & Idd i balettsalen på lovet lär oss denna!
OMG!
Idd kommer snart och då blir det popcorn, iskaffe, Sunes Jul och planering inför GBG imorn. TAGG! Eller PEPP som Jennie Hammar skulle skrivit, raring.
Nu ska jag upp och göra mig i ordning och shaka lite mer BeyoncÉÉÉÉ!
PUSS

02.00

Du är allt jag vill ha. Du är allt jag behöver. Slå in dig själv och överraska mig på jul. Du skulle bara veta, darling.

Nu ska jag sova, efter en Batman-kollande film med lite fräÄänds.
God natt


It's not just me who feels it, music plays a mind trick



Det är sjukt vad det här är bra. Jag vet att jag, pappa och Ida är dom enda tycker det men, fan vad bra det ÄR! Jamie Cullum är ju världens sötaste och jag dör när han sjunger och spelar.
LYSSNA!

Upp, upp

allt jag vill är att slita dig över min kropp som Amy sjunger ''I just wanna grip your body over mine'' och krama sönder dig och skrika att du är den enda och att jag älskar dig högt över mount everest och jag vill att du ska inse att där himlen möter jorden, där är du och jag, härfrån men därifrån, upp upp, vi tar oss upp.


Varför är du med mig?


Ur www.idasstyle.blogg.se :

Har precis varit på NIF ''festen''.
medlerålder: 100?
Mat: Julbord
dryck: allt utan alkohol för att föregå med gott exempel.
musik: Per Gessle.
Underhållning: Förutsägbar.

Ingen kanske fattar det roliga, men det gör jag. Varför är du kompis med mig? Är jag lika rolig? Är jag så där rolig? Varför är du så rolig? Jag skrattar högt.
''Tack för det'', som Kishtijävel skulle sagt i Idol 2005 om Agnes sjungt något som fick Kishti att fälla tårar.

Maybe one day


NIF-fest, me and Fill.

Nyslingad och nyklippt. Noejd.

Nu ska jag snart sova- kanske kanske.

Vi kan mata ankor, elefanter och giraffer
Vi kan åka hem och låsa alla dörrar
vi kan åka ut och bygga egna öar
vi kan åka hem och drömma alla drömmar
vi kan åka hem och lämna porten öppen
utifall vi vill springa ut i sömnen
vi kan somna in i likgiltighetens dofter
eller spilla blod i någon revulotion
vi kan vakna upp till verklighetens monster
eller dränka dom i någon religion
Vi kan göra vad du vill
jag vill bara vara bredvid


Laleh in my heart. ♥

21 januari kommer skivan!

But i like it like it, but i like it love it
but i like it, like it
tell me
do you like me?


Innan jag somnar ska jag läsa SOLO. Imorn ska jag sova ändå tills kvällen då jag ska bort och äta lasagne hos familjen Johansson. A long time ago, fellows!
PUSS

LOV! snart

Åh, hej!
Nu är jag hemma. Lång dag i skolan, lektioner och sedan pizzaätning och redovisning om våldtäkter med klassen, Och Sunes Jul. Det var lite jobbigt ett tag med alla hemska grejer, men det var mys som vanligt with ma best claZZZZ.

Sedan har jag jobbat, sålde 5 skivor. Hahaha. Men nu har vi fått våra julshoppingsmoney, 1700! :D Tjuhuuu. Får snart pengarna från dansen också. Chill pill i dill.

Nu ska jag ta ur mina snustorra linser och ta en dusch och sedan sova.
Slutar 1 imorn, klippning och färgning vid 2, NIF-middag kl 7.
PUSS

Jag har ju glömt av att du är typ snyggast i världen.

Boy, i try to catch myself but i'm out of control


En rolig och bra godnatt-video.
Jag hatar min dator.
Puss

Real love


true friendship!

Onsdag =)

Idag är det onsdag!
Och jag har sett ut som Joss idag. Vi bytte kläder igår. Sketsköj lite easy! Svenskaredovisning och sen chillektioner.
Min mobil tappade jag på bussen imorse, tror ni jag fick RYCK? Jo. Jag började gråta. Nej, det gjorde jag icke haha, men det var stor depression. Jag ringde dock bussstationen så hämtade jag ut mobilen på Tidpunkten i stan sen. Sen var det meningen att jag, Emelie och Sören skulle fika men vi drog till Max och svullåt istället. Svingott. Sen åkte jag och Karin buss hem och stod i kylan och snackade massa mysgojs i en timme eller nåt. Det var gött.
Nu är jag hemma och pratar med Bast i tel. Och lyssnar på AC/DC. Daniel ringde förut och tjatade på mig att jag ska med på dom i sommar. Grabbarna in the class ska på dom pi Ullevi i juni, och ståplats kostar typ 750 spänn!!!! Ajo, Daniel, det har jag råd med nu och så! Skulle vart jävligt kul att gå på en sån röjkonsert, men det får jag se på. Ska dessutom gå på Laleh och Beyoncé tror jag. Fan, vad kul. Masti masti, masti basti i telefon! Som hostar haha. Raring, basti i lööööve you. Haha nu sa han att han lööööv me. Ni ska se nästa inlägg vad myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys.
PUSS

Hot hot hot


OMG.
Gå in här www.lundlund.com
Assnygga bilder.
Asnygga killar.
En assnygg man!

God morgon, Julia 10.32

Är jag wierd i huvudet eller vad?
Okej, jag är hemma just nu.
Jag ska vara ärlig här i bloggen.
Jag vaknade 10 minuter innan vi började första lektionen, för av någon jävla anledning var min mobil avstängd när jag vaknade. Jag blev stressad och satte mig upp i sängen, tänkte ''Vad fan, komma försent till första lektionen är väl inte så farligt, men jo, första lektionen idag innebär stort matteprov!'' Dessutom så var jag förkyld, ont i halsen, hostade och la mig ner igen. Efter diverse telefonsamtal och sms från klassen & Jossan bestämde jag mig för att komma till lektionerna efter lunch för jag måste göra klart en grej i Grafen.

Jag kan ju bara säga att jag var hos tandläkaren imorse, eller hur? Dessutom hade vi ingen närvaro på matteprovet-lektionen och en annan lärare dessutom, så äh, nu är jag uppe och har ätit frukost och ska träffa Joss i skolan om en halvtimme för lunch. Media börjar klockan 12.

I better put my clothes and make up on.

Efter skolan blir det pluggpluggplugg och fika med Jossan. Jag måste klara detta!

Puss

Covered up in a winter snow, but the sun will show

This will be on english, this text i will write here.
For two reasons;
the first reason is that i'm kind of confused today
and the second reason is that in swedish everything becomes so honest and opened. English language is my cover today, tonight.

I'm listening to Bostadsansökan with Laleh
''Det här är kärlek, inget hat
det är bara det att jag är jävligt desperat''


on english, was it
''This is love, not hate
it's just that i'm so fucking desperate''


And i think i am. Not good. And i think too much, i play on my guitarr too little, and i'm gonna start write songs again. It's good for me. Well, only sometimes i think. Sometimes it's like therapy, sometimes it makes me think too much and it's not good 'cause then i focus on bad things.
Yes, i write about the things that are hard in life.

But who am i, really? Who am i to feel bad about everything? Wish it could be summer, wish i could be surrounded by nice people, people that says ''You can hug me if you want'' or like Sören said to med today ''You can kiss me, if it will feel better''. So i kissed her on her forehead. It felt good.

Lalala, sings Laleh Laleh Laleh now. Was looking for a place to hide away, but instead i lost the heart i gave away. Why do i feel so much for every song? Why do i recognise me in the songs of Laleh all the time?

Oh, i don't know much about the language in this text, but i don't give a shit actually. Quite embarrassing if people read this, but it's not for you i write this. I write this for myself.

But now i will stop babbling. I will do me a few sandwiches, study a little bit math in 5 minutes, and then it's Boston Tea Party. My hero on this day, that has been a disaster.

You're such a beautiful disaster.

Kiss.

Stick to things you understand



Laleh - Simon Says
Sjukt bra låt, jag sitter här med tårarna i ögonen. Dels för att låten är så fin, dels för andra saker.

Skolan idag var väl inte så jävla rolig. Jag är förkyld, mår inte bra, mår inte bra nånstans, känner för att pussa Sören på kinden och sova. Kanske skulle jag ta att sova 13 timmar inatt igen? Nej, just det. Matteprov imorn, svenska- och samhällsredovisning på onsdag och torsdag. Också ska vi äta pizza på torsdag med samhällen, kolla Sunes Jul, redovisa. Sen ska jag visserligen jobba också, men det tar vi då.

I never forget .. who we are now .. Simon Says sit down well .. Simon says ..

Mycket bra låt.
Jag ä hungrig också.
Kan inte mamma komma hem snart så jag kan mätta min mage.
Nu ska jag börja plugga nånting, om jag orkar.
Puss

Iväg

Nu ska jag duscha fort och åka iväg och sälja skivor.
Sedan dans 3-4 vilket består av fika mestadels av tiden.
Sen hem. Oh, vad gött. Då ska jag fanimej sova en stund.
Som det känns nu.
Puss & hej

Fredagkväll

Hej allihop. Jag har inte riktigt kunnat sitta vid datorn på ett tag. Jag har haft rätt mycket att göra. Eller äh,

Bland det värsta jag vet , det är när folk överdriver, och speciellt i sammanhang när det är så synd om dom och dom ''har så mycket att göra''. Jag förstår om man har mycket att göra om man är artist eller jobbar med massa grejer hela tiden, men annars liksom; det kunde varit krig, som min pappa säger, man kunde gått runt utan mat. Varför klagar jag? Jo, för jag vet inte annat. Det har varit mycket för att vara mig. Men jag har haft dansen, jag har haft skolan, jag sålde skivor igårkväll och det var julbord i onsdags. Den här veckan som kommer nu har vi matteprov i 2 timmar på tisdag, svenska- samhäll och engelskaredovisning och även inlämningsuppgift i Grafisk Design. Kul att veta? Don't think so, men det är så det ser ut- ifall jag inte skriver så mycket här menar jag. Men jag ska försöka- det är ju roligt. Jaja. Fredag idag. Fy fan. Idag har inte vart min dag. Var så sjukt trött imorse att jag verkligen, verkligen inte ville gå upp. Hela dagen gick åt till att strosa runt med Basti och vara arg på allt och alla, nästan, typ så. Fick träffa Jossan också, det var skönt. Vi två ska ha myskväll hemma själva hos mig imorn och laga mat. Det är vi väl värda! Sedan skulle man träffa Ida vid Jätten men då kom inte hon, mitt kort ''medgavs ej'' så jag fick lämna tillbaka alla grejer när jag stod vid kassan, också gick jag hem i strumpbyxor och tung väska. Mamma gjorde god mat, mamma gjorde god efterrätt. Idol sågs och Kevin vann, det är han väl värd, men jag hade ändå hoppats på Alice. Nu är det kvällen, jag ska snart sova men det känns inte riktigt rätt i magen. Det känns som allt jag gör, nästan- kanske inte allt men ganska mycket, blir fel och sedan kan jag inte fixa till det, kan liksom inte lappa ihop allt så det blir rätt igen. Jag syftar på olika grejer, och det kanske blir lite för personligt att berätta allt här, jag vet ju inte vilka som tittar in, men sånt kanske man ska hålla för sig själv och dom personer man litar på. Jag vet inte, men jag tror på den strategin. Jag är så glad att jag har lärt känna många i klassen som jag kan lita på och omge mig med varenda dag. Det kanske inte är något stort för er, men det är kul att så många människor i en klass verkligen tilltalar mig. I alla fall mina Sex and the City-tjejer och mina grabbar- jag tycker om er a lot, även fast jag har humörsvängningar som ni väl vet och påpekar ibland. Men som jag kanske har sagt till någon av er; ta inte alltid min aggressivitet på allvar, och bli inte skrämda om jag kanske verkar skrämmande ibland genom att skrämma er. Men samtidigt behöver ni inte ta mig med en klackspark heller för jag vet vad jag vill, och det är tråkigt när folk underskattar en. Jag vet inte vad jag pratar om. Det är fredagkväll, jag är trött, förvirrad, tankspridd och känner för att lyssna på Lalehs nya braiga låt Simon says och klistra fast textraden i mitt huvud så att jag går runt och läser den om och om igen. Det skulle även suttit fint att klistra fast alla hennes braiga låttexter, för hon är så smart. Så himla sympatisk. Och ikväll känner jag inte för att svära, så jag säger bara att hon är helt fantastisk.


I know we could live tomorrow

But i know I live today


They could take me up

Take me down

I don't care

I'm not found

Cause we don't understand

The meaning of Hame Baham


Forgive but not forget

Let's start over, let's regret

Let's forgive we never tried

Let's start the fight inside


They don't know salvation

They don't know fire with the flame

They don't know salvation

Oh, how easily we all blow away


Invisible ratholes

Invisible

You can't catch ‘em

The guilty are invisible

Invisible

So you can't catch ‘em!


Jag blir stark och envis och modig och ännu mer stark när jag lyssnar på Laleh. För Laleh vet vad hon snackar om. Det vet hon. Och det vet inte jag alltid, men ändå borde vi lyssna mer på varann och inte bråka så mycket. Diskussion och argumentation är bra, men det får inte bli för hårt- vissa klarar inte av sånt. Jag tror jag är schizofren, jag visar inte alltid upp min sida som jag visar upp här på bloggen kanske. Ibland är jag en lugn person, kanske lite lite djup, var jag nu har fått det ifrån, men jag kan ju vara det, och det ser man inte riktigt i mig när jag hetsar omkring i skolan och svär och tar för mig och kanske är lite jobbig ibland. Jag pratar en del och då tror människan att man bara vill synas och kanske inte behöver kärlek tillbaka, men så är det inte. Kärlek ger man och kärlek tar man. Det är synd att vissa personer inte förstår sånt. Folk har frågat varför jag är så snäll, folk har frågat varför jag är så dum. Och jag vet inte. Jag vet egentligen inte vad jag är, för kanske är jag schizofren, men det kan jag ju inte vara, för jag är väl fullt frisk? Men en sida av mig är kritiserande och hatande och full av svordomar, och andra sidan är full av generositet och älskar att vara snäll mot människor. Jag försöker vara snäll mot dom flesta, och visar jag det inte har jag bara en dålig dag eller inte orkar. För ibland tar det emot att vara snäll när man själv inte fått något tillbaka. Det är jobbigt det där. För allt är högt och lågt, och konstigt och knepigt.


Jag tror jag ska sluta nu. Gå upp och borsta tänderna. Jag kan inte prata mer ikväll. Sedan ska jag se klart på Bridget Jones Dagbok, kanske skriva lite i min egna dagbok. Klappa mig själv på kinden lite, says everything is gonna be alright. Sedan kommer det nog lite tårar också, men ni som nu tycker om mig behöver inte oroa er för det. Jag brukar gråta ibland. Hade en annan sida av mig kommit fram nu ikväll hade jag förvandlats till Filip Hammar som gråter ofta och sagt att jag är en ''jävla pussy''. Men ikväll är jag inte sån. Ikväll är jag lite lugnare, för nu är jag fylld med känslor- känslor jag inte kan berätta här, varken för dig eller dig.


Och snart är det lördag. Jobba, dans, Jossan. Jag orkar inte tänka sen, jag tänker nu. Och nu ska jag gå upp. Kanske äta lite innan jag sover. Sova, sova. Jag behöver det. Ja, det gör jag nog.
Puss & Kram- ni som nu läste.


Omslag


Snajsigt ha?
Man ser inte vad det står ju.
Fan.
Jaja.
Får inte vara inne här.
Får jobba vidare med detta.
Snart sker en utskrift på detta :)
Puss!

Tisdag kväller

Kolla going bilden på mig och Emelie. Jag och Emelie, jag och Samantha. Emelie är min raring i skolan. Vimsemaja som ofta säger ''Jag FÖRSTÅR inte'' till mycket, och det är så rart. Idag på spanskan ''Asså, Thorulf, jag FÖRSTÅR inte''. Raring numero uno är hon. Så ibland åker vi buss tillsammans, jag och Emelie, på morgonen och jag är så trött och kall och fryser och har inga vantar. Och imorse hade Emelie två vantar så lånade hon ut en till mig också fick jag ena för att värma och stoppa båda händerna i. Men jag hade så stora händer så båda fick inte plats. Men Emelies söta små händer fick plats. Ja, det fick dom. För Emelie är en sådan söt liten varelse. Som Sören själv säger ''Asså Emelie förstår inte egentligen hur söt hon är!''. Och nej, det gör du fan inte räkan! Du är svensöt. Fatta det. =)
  Oj, nu handlade detta om Emelie. Men det gör inget, det kan det få göra. Men det är tisdag och dagen har gått relativt fort. Jocke är sjuk och jag saknar honom. Lisen är sjuk och jag saknr henne med. Halva klassen är typ sjuk och det är tråkigt. Men inte mina SATC-tjejer och inte Basti. Det är bra. I need you.
Åh, inte prata för mycket blaja nu. Jag har vart och fikat på dansen nu, innan det fika med Joss och clementinkastning på dörr. I'm nuts. Innan det skola, hemcykling med frysta händer typ. Nu dusch, sedan säng. Bums i säng. Pusselipusskyss.

Tisdag

Fy fan. Ska vi ta och göra en check-lista för dagen? Jo, vi gör det.
Har jag frusit ihjäl idag? Check
Har jag vart trött hela jävla dagen? Check
Får jag rysningar av att Johanna står bakom mig och grejar i håret? Check
Blev Jossan snygg i sitt bruna hår? Check
Börjar jag lektionen nu? Check

Puss!

Måndag!


Snygga jeans-tights på pondus som jag vill ha av tomten.

Emen hallå =)
Överby idag med Sören och Basti. Köpte linne och julklapp till bror. Sedan fikade vi. Kom hem, chillade, kollade lite minnen med Bridget Jones.
Och nu börjat Boston från reklamen.
PUSS

Sunday evening


Nu är det söndag och allt med vad dansuppvisning heter är över. Gött ändå. Barnen var duktiga och det gick väl bra för min och Idas del också. Jävligt svårt med högklackat bara, att dansa i det. Så jag skyller på dom. Det hade gått bättre utan. MEN DET GÅR FLER BILAR!
Nu har jag suttit här sen jag kom hem, och jag är så trött så nu skall jag ta en välbehövlig dusch, måla naglarna och somna till Sunes Jul.
Puss godnatt.

Dans

Nu cyklar jag och Ida iväg. Dansuppvisning kl 4.
Innan dess träning och massa hetsiga barn.
Får se om jag kommer hem emellan.
Jag och Ida ska i alla fall äta lunch i stan.
MYS
Puss o hejs

B.L.O.N.D


Färga håret!
Hade jag varit en väääldigt stor Elin Kling-fantast hade jag skrivit ''Cravings!'' nu men sån är jag inte så jag skriver bara att jag ska färga nån dag framöver. Jag blev så JÄVLA förtjust i hennes hårfärg och jag blir så himla missnöjd varenda gång jag färgat håret och det knappt SYNS. Katti gör lite slingor på mig bara för att håret inte ska slitas så mycket- men jag vill ha blondt, blondt, blondt. Så här snygg som Elin, thänX. Måste nog även toppa det och när frisören gör det blir det fan 1 dm eller nåt. Jaja, får la bli lite kort då, eller inte kort, men kort för att vara mig.
Ja, annars då? Kollaget med de fina orden var väl inte så JÄVLA snyggt men man gjorde ju alltid så förr med kompisars namn och så. Oftast blev det så här med mitt namn:
Jättesnäll
Underbar
Listig
Inte dum
Alltid snäll
Och nej, jag skrev inte det här för att vara snäll eller käck mot mig själv, utan jag skrev bara så det brukade vara. Listig var ett jävla ord man inte fattade vad det var, men man skrev det ändå för det var ''ett bra ord'' sa alla vuxna.
Jaja.
Blondt och hår var temat. Pappa sa att dom skulle beställa tid på måndag, men det skjuts la alltid oppppp.
Men jaja. Jag får ta tag i't så att mitt fula, slitna hår inte blir ännu badigare.
Nu är jag sugen på nåt gött men har inget hemma. Funderar på att åka och köpa en påse chips på Jätt1 innan det stänger kl 10.
Jo, det får nog bli så.
Så jag har något gött till Britney Spears-dokumentären 22.35. Ni missar la icket?

Saturday day


Fina Johannan i niceiga brills!
Hej!
Och nu är det lördag och min stressmage är inte riktigt borta än. Jag tror Jocke har smittat mig eller någonting med att få ont i magen när man är stressad. En gång blödde jag näsblod, annars brukar jag ha huvudärk- men inte nu, nej. Nu är det magont som gäller och det är väl inte så JÄÄVLA kul.
Men lördag är det och träningarna inför morgodagen börjar kl fyra. Innan dess ska jag bort till Evelina och prova ett par klackskor som jag kanske får ha på uppvisningen imorn. Annars får jag väl dansa i ballerinaskuuuur.
Jag och pappa har sett på Kurtans julkalender i nån timme och nu ska jag snart upp och duscha och göra mig i ordning.
Jag TROR det nalkas ensamhet här i huset snart och då vet ju mina trogna läsare (Idd? Sören? Helena?) att det blir egentid med Amy-konsert. Nu när pappa har hemma mickstativet och everything.
Ikväll fick jag PRECIS reda på att det inte blir något hos Alexandra Harveeeey, australienskan i klassen.Vi skulle vart massa där ikväll för hon var home alone. Men nu skrev Johanna till mig att Harveys mamma skulle vara hemma. Attans korv!
Får se om det blir något annat ikväll. Hope so! Lördag och allter.
Nu tar jag mig en dusch så får ni ha det gooot
Puss 'n' hug

Torsdag vid datorn

Klockorna kommer med kloka förslag
dom menar man måste, men nej
Trots att det borde vara onsdag idag
är det söndag i sängen hos mig


Okej, jag önskar att det vore så där, och jag sitter och lyssnar på Bo Kaspers som sjunger detta nu och är så trött. Men det är torsdag och stressig helg framför mig. Skolan gick ändå bra. Kul på gympan då jag hjälpte Helena att göra handvolt, sedan gjorde vi lite i ringarna, spelade badminton och sist avslutade klassen med att hissa upp mig i ringarna högst upp = jag skrikandes på grund av min höjdrädsla. Iih.

Nu är jag hemma och ska åka iväg till dansen först, sedan ska jag och Ida iväg till Spikön och sälja skivor. Ska sitta där hela kvällen så mina linser kommer torka!, så jag får ta med mig glajjorna :D

Nu ska jag stänga ner här och sticka iväg.
Puss så länguuu!

Dansidansdans


Jag & Sören, som är sjuk nu.

HAJ!
Nu är jag hemma. Sitter och skriver på mitt och Fridas arbete i samhällen, skriver en novell om en tjej som blir våldtagen. Ska ta in fakta i det sen och så. Bröt, bröt.
Skolan gick chill, gjorde engelskarecension på engelskan om Amy Winehouse bok. Kändes inte så jätteseriöst då alla gick efter typ en halvtimme och kanske skrev en sida. Jag skrev typ 6 sidor, men jag skriver ju så jääävla stort så det blir la lika mycket som de andra ändå. Haha.
Efter skolan hämtade mamma mig och jag åkte till dansen. Tränade lite och sedan halv 6 var första uppvisningen. Gick inte så bra. Lampor på, musik, vi shakade och hade kul, men lite jobbiga smågrejer gick fel. Linda fluffy tappade sitt ena örhänge som klirrade i golvet, musiken hackade vid ett tillfälle så det blev konstigt i slutet så när vi skulle stanna när han sjunger ''STOP!'' så blev det fel så det blev inget ''STOP!''. Så Sandra, läraren, faidade ner musiken så det blev lite bad. Men men, andra uppvisningen, halv 7, gick bättre. Så satt allt :D

Gött gött. Jag och Linda ska följa med och kolla på Agumms dans på Medborgarskolan efter lovet när den börjar igen. Agumm går i Street/Funk nångonting, fredagar halv 5 till 6. Vore sjukt kul och börja. Kanske börjar där, blir rätt mycket då med dans 6 ggr i veckan och skolan, men vill man så kan man! Bad att det är på fredagar bara, men men, har man något att göra då i alla fall :D

Nu ska jag skriva lite till på våldtäktsarbetet, och lite på FF-arbetet i engelskan, sedan ska jag och pappa titta på Kurtans julkalender =)  Hoho.
Puss & Kram!

LOGGA DIRR


Nu jobbar jag med min snygga logga i Illustrator.
Cuuuul va?
Sen efter skolan skall jag dansa, 2 times.
Usch!
Men kul ändå :)

Inte så jobbit egentligen

Fan, inga värdsliga problem jag har.
Dans imorn som jag är sjukt nervös över.
Dans på lördag, träning bara.
Dansuppvisning på söndag. Sjukt nervös.
Dans på torsdag med barnen. Ida måste bränna skiva.
Dans nu om 25 minuter. Orkar inte.

Plus massa arbeten som ska vara klara i skolan och skivsäljningar och önskan om snö för pulkaåkning
och pleaaaase, fest hos Alexandra på fredag? (Oj, fa-an vad malligt det lät)

Jag vill inte stressa- jag vill ch-ch-chilla. Går tydligen icke.
Men jag borde bara ch-ch-chilla och ta dagarna som dom kommer.

Nu ska jag upp och kissa.
Hejsvejs.
Inte pussugen idag.

Sex sex sex

Jag älskar sex. Det är roligt och intressant och spännande och kittlande. Det är kul med sex.
Och ikväll är det det ämnet i Boston Tea Party, om 3 min typ. Och jag och Ida sitter i publiken ikväll.
Vi kommer säkerligen inte finnas med i bild, men kanske man kan höra våra fniss. Vi sitter ju på rad 1 :D
Puss och godnatt fnatt tjatt, jag orkar inte skola mer bajs bajs, massa stress-dans i veckan nej nej usch och hej.

PISS

JAG MÅR PISS!

JAG HETTE ''PLAY YOU HOT AND COLD'' PÅ MSN

VICTOR KOM IN OCH SA ''DEN LÅTEN ÄR BRA JU?''

SÅ BÖRJADE HAN NYNNA

MEN DET ÄR INTE DÄRFÖR JAG HETER SÅ

JAG HETER INTE ''PLAY YOU HOT AND COLD'' PÅ GRUND AV NÅN JÄVLA LÅT

JAG MÅR PISS SOM SAGT!

Måndag

Jag ska starta band på jullovet. På riktigt asså.
Jag ska åka pulka med väninnor på jullovet. Om det blir snö vill säga.
Jag har köpt Sunes Jul/Sommar idag. Så jag ska knarka det sen asså.
Jag äter nötter nu. Innan maten.
Ikväll är det Boston Tea Party med Sex som ämne. Jag sitter i publiken, hjälp men hurra ändå.
Jag sitter och lyssnar på gamla stöddiga jag-är-bra-whatever-you-say-låtar med Brittan. Och längtar till dokumentären om henne på lördag på TV4.
Jag vet inte hur jag känner mig egentligen. Varken bra eller dålig.
Jag är sjukt sugen på att shoppa klappar till både mig själv och familj/vänner. Men måste vänta till 22e då jag & Ida ska julshoppa i GBG.
Jag ska gå upp och kolla Sunes jul nu och äta upp mina citroner för att få vita tänder (jag tror på myten) som ligger i min iste-mugg med inget iste i.

Måndag, måndag.

I'm losing my favourite game
You're losing your mind again

RSS 2.0