Sängen nästa


Gå upp för trappan. Hämta mobilen. Gå upp för den andra trappan. Kolla mobilen. In i badrummet. Tvätta ansiktet. Lägga tandkräm på tandborsten. In i sovrummet. Sätta på tvn. Sätta på dvdn. Kolla lite David & Peter i Idol & Hey baberiba. Springa till badrummet. Spotta. Gå tillbaka till sovrummet. Titta lite David & Peter. Springa till badrummet. Spotta. Kissa. Byta till binda. Gå in i sovrummet. Plocka ordning lite på golvet. Krypa ner i sängen. Skriva i dagboken. Kolla David & Peter. Slockan vid 00-snåret.
I'm starting now.

Och nej. Jag har inte slutat gilla Filip & Fredrik. Herregud. Jag håller på att ladda ner hela 100 höjdare, men jag har fått en pytteliten crush på Peter Magnusson och Hey baberiba är ju för roligt, så det får det bli ikväll.

 G NATT

Seriös jävel



Okej, märks det när denna seriösingen är beredd och inte eller. Ena bilden petar hon i ögat snyggt och sedan täcker hon för ansiktet när hon vet att jag printar screen. Haha. Det är så kul att reta dig, för du blir så jävla sur =)

Piggt idag

 
MARKUS SANDSTRÖMÄr det sant att ni är gamla mobboffer som försöker hämnas genom att iklä er mobbarens kläder och straffa hela världen?
Filip Hammardu är pigg i dag, markus!
nej, vi var inga mobbare. och vi är inga mobbare nu heller.
och straffa världen vill vi inte. däremot skulle vi kunna tänka oss att straffa sverige. det måste bli roligare här.
puss.

Hahaha, ''Du är pigg idag, Markus!''

mangefredrik du som e gift, blir man lyckligare? puss!!
Filip Hammardet är klart man blir. jag älskar min fru. det är en innerlig kärlek. utan henne hade jag varit ett kaffefilter.

Hahaha.

Små konstverk


Jag coolar mig


Idis & jag på väg hem från GBG

Jag coolar mig igen på väg hem från Skara Sommarland

De här har Carl gjort i photoshop! Coola va? Bilderna på mig ser ut att vara hämtade från en serieteckning och den på mig och Idd är ju lite cool med rutorna. Ha!

Thuuuuursday

Hallå
Hemkommen från stranden, nyduschad och härlig! Ska lägga mig i hyffsad tid idag för i morgon ska vi upp till Smögen med Björkenstammarna och Rydellarna! Sedan blir det kräftskiva på kvällen med dessa + Cia & Mandis! TREVLGT! Ikväll blir det nog pizza och lite så där vanligt sommar-mys. Med mig själv. Jag gillar att mysa med mig själv. Mysipysi med Jullllis. Hahaha. Fan vad bad.

God natt

Hej då på er. Nu går jag och lägger mig. Ska och bada i möra på Gardis med mamma och träffar Amanda med kusiner där. Mys. Skriver kanske innan jag åker. See you tomorrow. Puss

Brown in three ways .. sord of


Dagens Outfit fick tas snabbt innan massa människor kom cyklandes:
Klänning, H&M
Skor, WalkOn
Väska, Glitter
Sjal, Kappahl


Tjenare!
Ja, nu kan jag skriva om dagen, efter typ 3 inlägg av massa annan skit. Pappa har suttit med sina jinglar till Boston Tea Party hela morgonen och förmiddagen så jag fick sätta mig vid tvn. Måste ha lite teknisk närkontakt på morgonen med lite frukost i alla fall =) Sedan cyklade jag ner till stan i någon timme. Kikade runt, kopierade en cykelnyckel, köpte delicato-boll, köpte tidningar, provade en kavaj och ett par jeansshorts. Pricken över i:et saknades på båda plaggen så dom fick inte följa med hem, + att det är Stockholm om 2 veckor ca så jag får spara dit. Längtar ihjäl mig. Nu ska vi istället ta bilen ner och bo på vandrarhem kanske istället för hotell för att det är för dyrt eller något. Måste snacka med Idis imöra när hon kommer hem. Dels om det. Dels om någon grej hon ville snacka om. Och dels om massa annat som jag gått runt och daltat i 2 veckor nu, måste få ur mig massa skit ur min hjärna nu och prata med henne för jag mår icke bra av detta, hur silly det än låter.  =) =(

God kväll, ja! Klockan är snart 8. Vad händer?

Dina tassar tassar mer och mer närmare mitt hjärta för varje dag som går


Och i'm aware of that jag lät väldigt poetisk i min rubrik där men det är så sant och jag gillar Laleh och jag lyssnar på poetiska texter och då blir man också lite knäpp på köpet. Men det är lite kul också. Lilla bullen var jag ute och gick med igår och det ska det fortsättas med i veckan. Både Rikki, min älskling, och Cindi har farmor och farfar nu någon vecka framöver och då blir det till att mysa och promenera med de två.
Rikki, han har alltid varit med mig i hela mitt liv. Honom har jag, och nu ljuger jag inte, bitit på, klämt på, flängt hit och dit, pussat, kramat så hårt att jag nästan är rädd för att han ska kvävas och burit och tappat genom åren, 6 år tror jag det är, och inte es endaste gång har han morrat, skällt eller bitit mig i bevis på att han är arg eller trött. Aldrig nånsin. Den hunden har fått så mycket kärlek av alla omkring honom att han har bara kärlek att ge. Han är alltid glad när man kommer och han tjuter som om det låter som om han fäller glädjetårar. När man ska åka hem börjar han skälla oroligt och slickar en i ansiktet som ''Neeej, stanna kvar hos mig!''.När vi passat honom i en vecka då farmor och farfar varit och rest har han inte velat åka hem, utan då har han suttit i hallen och bara tittat på oss och inte rört sig ur fläcken. Då har han med ledsna ögon bara burits in i bilen och körts hem till sitt hus till att sitta i korgen och ledsamt titta med sina stora, fina, bruna ögon så att både jag och mamma fått tårar. Denna varelse kommer alltid vara min bästa, bästa vän eftersom att jag alltid längtar efter honom, eftersom att han kan bajsa med mig (han kan inte bajsa med alla som är ute och går med honom för han måste vara trygg med personen som han göra 2an med), eftersom jag gjort allt med honom, eftersom att jag älskar honom över hela mitt hjärta och min själ, eftersom jag har lärt han massa trick, eftersom han har respekt för mig, eftersom han alltid blir så tjutande glad när jag kommer, eftersom man alltid känner sig välkommen hos honom och det älskar jag dig för, Rikki Strandlind. (Ja, vovvsingarna i släkten bär efternamnet för vi älskar dom så och dom är värda lika mycket som människorna, eller ... i alla fall enligt mig, om inte mer). Och ni kanske tycker jag överdriver, men jag har aldrig känt kärlek för någon vovvsing så här mycket. Möjligt Kito, farmor och farfars gamla hund, men han dog när jag gick i lågstadiet någon gång så jag har inte vart med honom sedan han föddes. Med Rikki kommer jag finnas vid hela hans liv. Älskade älsklingsälskling.

Jag älskar dig, även när du kissar med aktiv, sprutande stråle och flåsar så att dregglet rinner ♥

Sedan ska ni få en outfit också från gårdagen, fruktansvärt tråkig, jag var på stranden i denna. Trasigt linne och allt. Herregud. Vedervärdigt men skönt.

Linne, från Tyskland
Short, H&M
Flipflop (jag hatar flipflop, har alltid tyckt dom är grymt fula men dom går att använda till strand), från Thailand

Daddy, Daddy cool


Jag tänker på låten Daddy cool när jag ser detta
Också tänker jag att jag samtidigt vill säga Daddy fool. Men jag vet inte om dom sjunger det i låten eller inte. Men pappa är både och, cool och en fool. Hans coola, billiga skit-pilotglasögon från Thailand, hans coola Rolling Stones-t-shirt och hans sneakers med brasilianska fotbollsspelare på, eller inuti. Ja, jag får då säga att min pappa är nästan minst lika cool till att klä sig som jag! HAHAHA.

Just the way you are


Ja, alltså, det här med cam tycker jag ju är så käckt. Men det vi ni nog, ni som läser detta. Vi pussar varann, vi kramar varann, vi berömmer varann och framförallt; vi stöttar varann. Ameeeeeenda, i like you just the way you fucking are!

Lugg är rätt trevligt ändå


Jag kom ju att tänka på nu att jag har lugg, ja. Fan, man har inte det så mycket nu när det är sol för då slänger man upp håret i toffsar, bullar, med spännen och diadem och grejer och orkar aldrig ha en lugg som hänger nerför ögonen. Men så hade jag det igår och hjälp vad den växer fort. Nu måste jag klippa den snart igen bara. Vet dock inte om jag vill ha lugg mer eller om jag vill låta den växa ut igen. Eller jo, jag vill nog ha lugg. För nu blir det höst och då kommer det finnar och då är den bra att dölja med. Hiha. Nu ska jag snart upp och sova. God natt

Hon är ett måndagsbarn


♥ ♥ ♥ ♥

Allsång på Skansen

Nu börjar Allsång på Skansen snart. Satt och kollade på Ett herrans liv egentligen men läste på Katrin Schulmans blogg nu att hon sitter i publiken och det får man ju inte missa om hon gör något roligt in i kameran. Älskar den kvinnan. Så nu ska jag nog göra mig lite kaffe .. nej men vad skrev jag! KAFFE? Iskaffe, nej, jag har druckit två koppar idag. Får sluta med det. Det kommer göra mina tänder gula. Jag menar att jag ska göra mig lite mackor och sätta mig och hoppas på att Katrin ploppar upp i rutan. För idag är det bara tråkmånsar som BWO och några andra tråkiga personer där. Men vem vet, jag kanske blir positivt överraskad. Tjohej

Roligt X 2


Okej, det är 2 saker roligt med den här bilden.
Nr 1. Jag och pappa sitter och ska le och käcka oss framför Amanda i webbcameran, men hon är inte beredd!
Nr 2. Pappa är brun som en jävla apa att man knappt ser honom. Han ser afrikansk ut. Ha! Och jag tycker jag är lite brun i alla fall, kolla pappa då!

Alone again .. naturally

Den låten ploppade upp i min hjärna precis. Gamle låten med Gilbert O'Sullivan. Han tycker jag är riktigt bra. Nu är jag hemma i alla fall. Har vart på Gardis idag med mamma och pappa. Var inget speciellt. Badade med en gång, sedan låg jag mest och solade och lyssnade i min ipod. Funderar på att åka ner till stan sedan kanske. Ska kolla på lite t-shirtar och dylikt =) Får se på detta. Först är det mat och nu ska jag hoppa in i Filip & Fredrik-bubblan igen. Var ju ute ur den bubblan när vi var i stugan, nu ska jag börja se programmen och läsa om dom och allting. Börjar med klipp från youtube. Och du som undrade (P) när ska jag träffa de, så är det den 17-19 augusti vi ska åka ner till Stockholm och sitta i publiken. Min pappa spelar i husbandet och jag har lyckan att få träffa dom. Jag är världens lycligaste =)

Puss & Kram


Jimi Hendrix


Kom hem från mormor och då såg jag denna ligga på min säng. Pappa hade rensat sin garderob och han vet att jag gillar lite stora musik-t-shirtar så den fick jag. Okej, jag har typ aldrig lyssnat på Jimi Hendrix men vad fasiken. Den är ju cool =) Nu ska jag bege mig iväg till Anders och dom. Och visst var jag het i röda läppar förut? Hahaha.

Rep lips


Jag hittade mitt röa, gamla, billiga läppstift på byrån i hallen. Det som pappa och bandet använde när de klädde och sminkade ut sig till Kiss. Jag älskar rött läppstift och önskar att det inte var så fest-stämplat som det är för då skulle jag kunna ha det till skolan. Jag passar inte i läppglans, lypsyl och sådana läppgrejer. Men rött läppstift passar jag i. Tycker jag. =) Och det är snyggt. Och coolt. Verkligen till mina solglasögon. Me like! Nu ska jag och mamma till mormor och hälsa på också ska jag ge henne ljuset jag köpt till henne där det är en kärleksförklaring till sin mormor. Och sedan vid 7 ska vi bort till familjen Johansson. Nu ska jag måla på lite mer rött läppstift så ska ni få se en outfit sedan. Ser ni förresten vad solbränd jag blivit idag? Legat ute och svettats ihjäl typ i solstolen, lyssnat på radio och läst Amy. Och nej, jag är inte naken på bilden, har bara en bh utan band. Pöss

Måndag & sol

Tjaaaa, eller schaaa som jag hellre vill skriva men då kommer folk bara tro att jag inte kan stava till ''tja'' så jag avstår.
Idag vaknade jag klockan 4! Jo, men det gjorde jag. Stängde fönstret (hoppas ingen såg mig klockan 4 där i mitt rum då jag endast var klädd i trosor) och kollade mobilen där jag hade fått ett sms. Somnade om, vaknade 9, ganska pigg, somnade ändå om lite till 10. Pappa växkte mig och hade gjort frukost till mig på altan med Aftonbladet, GT och Sofis Mode. Det är så en solig, härlig morgon ska va'! Idag tänkte jag bara ligga och steka på baksidan. Tror jej. Klockan är ju bara 11 och ska jag ligga där och ssscchhteka till klockan 4, 5? Jomenvisst, med lite böcker och musik så blir det nog bra ska jag se. Köpte en ny bok ute på Maxi när vi var i stugan. Lyckans hjul av hon Kajsa Ingermansson. Har läst typ 5 sidor men den verkar rätt bra. Också ska jag ju försöka läsa ut Amy's biografi också. Yes, i will.

Nyinhandlat bok!

Lite outfits från veckan


Kjol, H&M
Linne, GLAMOUR


Klänning, H&M
Kofta, Gina Tricot


Också då dagens! Köpte en ny tröja för 50-lappen på BikBok på en schleten rea men den är lika go som sovtröja, som på stan, som till lite finare event. Det står helt enkelt JULL IS THE SHIT på den.

T-shirt, Bikbok
Short, Vero Moda
Halsband, Salem Al Fakir

Det blir ingen pizza. Haha. Så nu ska jag upp och göra lite varma mackor, ta en alvedon och njuta av Amy Winehouse och lite så där go kittlande känsla i magen som jag har fått =)

The Joker


Amanda kom ut som min räddning. Eller räddning och räddning. Jag blev mycket glad i alla fall!

Gött godis & görig påse med blommor på.

Vattnet. Vattnet alltså. Alla tjatade varenda dag. ''är det 20 grader?'' ''Naeeej, 19 skulle jag tro!'' ''19? Herregud! Det är 18!''. Bla bla bla. Vattnet är fint och skönt som fan att bada i. What's the deaaaaaal.

Hemkommen från bion! Fan vad bra den var. Eller i alla fall Heath Ledger när han spelade Joker. Så jävla bra. Jag kan inte fatta att den snubben är död nu. Så jävla sorgligt. Och jag vill verkligen att killen ska få en Oscar för sin roll. När han skämtar, skrattar, smackar och pratar. Det är så bra, så bra.
Nu är huvudvärken här igen och jag funderar på att köpa pizza. Eller nej. Jag vill köpa pizza men det är upp till pappsen om han vill ha också, för då får han åka och hämta. Annars ska jag bara sitta här vid datorn idag. I morgon vet jag inte vad som händer, förmodligen sola mig brun om det blir fint. Ska försöka att köpa några billiga t-shirts också till min och Idas Filip & Fredrik-vistelse. Ska ju trycka ''Filip & Fredrik-fan'' på dom. Funderar på att skriva något mer på ryggen, något roligt citat eller typ ''F&F is the shit!'' eller något så att dom fattar att jag verkligen är deras största, största, allra största fan. För det är jag.

Hemma, darlings


Hej i stugorna där ute på kusten där nog de flesta är just nu
Nu är jag i alla fall hemma efter en härlig vecka i stugan på kusten. Saltvattenbad, saltvattenhår, solning, hoppning från klippor, grillning, ätning, mysning och nu slutar jag innan jag kommer på mer egna ord. Men det har varit underbart i alla fall. Kom hem vid 1-tiden idag och sedan somnade jag i sängen i ett par timmar. Nu ska jag äta och sedan ska jag och pappa gå på bio och se den nya Batman-filmen! Åh, Heath Ledger spelar Joker och Maggie Gyllenhaal den svala tjejen. Och Christian Bale då som Batman. Den börjar 6 så nu ska jag äta, duscha och sedan sticka. Skriver ikväll, och då kommer det nog mer bilder. Puss o kram

And off i go

Babes!
Är ni pigga denna förmiddag eller? Mamma och Pappa har hållt på hela morgonen med att packa och stressa och ropa ''Vakna nu Juliaaaa!'' till mig. Men jag gick upp för någon halvtimme sedan. Packade ner lite kläder jag tyckte om, tog fram musikdvder, Filip & Fredrik-dvder och Hey Baberiba-dvder. Också ska jag packa ner smink och hud-grejer och sådant i min neccessär. Nu håller jag på att ladda ipoden samtidigt som jag försöker få i mig lite frukost. Solen skiner ju lite idag i alla fall så nu blir det solning på hög nivå när vi kommer till stugan. Det brukar ju alltid vara finare väder på kusten. Pappa vill väl bara också. Yeah yeah. Får väl se hur det blir med det.

Jag har verkligen inte aning om vad som kommer hända. Tisdag kväll kommer i alla fall faster Anna med kille och sover till torsdag eller någon, sedan Ida på onsdag as we promised, och Kalle och Magda någon dag. Sedan har jag sagt till alla mina vänner ''Kom uuuut!'' men det blir väl lite flummigt som vanligt. Nu ropar mam och pap på mig för 46509e gången.

Kommer hem på söndag. See you then. Puss


Sista kvällen


God kväll
Orkar inte skriva något avancerat nu. Är så jävla trött. Och förbannad. Åh, får panik på folk ibland. Hur svårt kan det vara att träffa sin kompis? Svårt tydligen, om man är weirdo i huvudet. Okej, jag är assur just nu. Åkte ner själv (!!! mjo) och snälla rara Matilda mötte mig. Babe, du är för go. Vi gick till Agumm och Rix Fm-festivalen som var sjukt trökig. Så vi 3 gick runt lite och sedan träffade vi Mandis. Agumm och Tilda åkte hem och jag och Mandis gick och köpte körv, sedan gick vi upp till en lägenhet där Mandis föräldrar var där det var fest typ. Jag och Mandis åt upp deras hallonpaj med vaniljsås hahaha. Och sedan gick vi till Amanda och satte oss lite vid datorn. Sen gick vi och hämtade Mandas mamma Cia för jag skulle hjälpa henne hemåt (hon var lite full) och jag ville inte cykla själv mitt i natta. Eller jo, ingen fara så. I'm independent. Hahaha. Men stan är lite crazy när det är Fallens. Så jag hjälpte Cia hem och nu sitter jag här och ska upp och lägga mig. Imorn åker vi till stugan. Ska bli gött att komma bort lite känner jag. Ida kommer la nog på onsdag om den kvinnan inte skiter i det. Då mördar jag henne. Och mig själv. Men vi har inte ens packat än, vi packar imorgon så vi åker la på eftermiddagen någon gång. Skriver imorgon. Fan, nu blev det ett ganska långt inlägg ändå. Men skit sam. God natt säger jag.

Och Amanda. Jag tror aldrig jag kommer att bli sur på dig. Aldrig. För du är alltid så glad. Och stöttande. Och är alltid så himla snäll mot mig. Jag fattar inte hur du orkar. Hur kan du vara så jävla go jämt? Okej, detta är inget seriöst tal till dig nu. Eller jo. Jag tycker så mycket om dig skaru veta. Jag kommer aldrig vara arg på dig för du är så himla snäll mot mig. I love you, girl. Du är för snäll ibland alltså. ♥

Jag hittade ett skärp


Kolla in röven. Den är STOR! And i like it. Fast den ser ut som ett upåtnedvänt tält. Helvete haha.

Shorts, Cubus
Tröja, H&M
Skärp, Vero Moda
Ring, H&M
Armband, JC
Halsband, Salem Al Fakir


Titta vad jag hittade. Jag vet inte vad det är men helt plötsligt var dessa byxor förstora i midjan. Jag vill inte tro att jag har blivit smalare, så jag säger att det är för att dom inte är nytvättade utan slappa och stora. Dom är även stora runt mina lår. Helvete då. Men skitsam. Jag hittade mitt fina paljett-skärp som jag knödde i öglorna i shortsen. Jag känner mig ganska festklädd. Töntigt. Jag ska ju bara ner på Fallens och se ett par fyrverkerier. Men men. Det är kul med finklädda folk. Då har ju folk något att titta på. Right? Ni ser även hur fort jag kan växla från blondin till brunett på bilderna. Man ändrar ljuset lite och jag blir solbränd också. Tihihi. Också ser ni hur fint jag vill visa mina ringar. Håller liksom fram händerna. Ja.

Vet inte när vi ska ner, Ida skulle ringa när hon ätit. Kan bli snart, kan bli typ 10. Men jag fortsätter nog i samma takt som innan; står och sjungr med pappas gamla mick med mickstativ.

Iskaffe


Tänk sig. Tänka sig, Ida, att du precis fick mig att åka ner och köpa två förpackningar Iskaffe. Tänka sig att du fick mig att tänka ''jo, men jag köper två så att vi har i stugan också''. Tänka sig att du fick mig att blanda ihop detta och sitta och dricka det nu. Tänka sig att du nog fick mig beroende av någon kaffe-grej i alla fall. Jag tror jag har hittat min kaffe-grej nu =)

Från Rihanna till Elin



Titta här vad jag hittade! Jag är ju en trogen läsare på Elin Klings blogg och hon har precis fyndat en svart kjol på Acne med silvriga nitar på. Också går jag in på www.popsugar.com där jag också är en trogen läsare och ser att Rihanna har typ en precis likadan. COOLT! Jag vet inte om det finns kvar på Acne, annars får ni vara avundsjuka på Elin ett tag :)

Sunday (not) morning

Hej allesammans
Idag vaknade jag 12 som vanligt och morgonen eller förmiddagen har gått åt till att kolla Ett herrans liv och göra sig i ordning samtidigt som jag dansar till Beyoncé-dvdn. Ikväll ska jag och Idis ner till Fallens för att se det sista med fyrverkerierna. Idag innan ska jag packa inför 1 vecka i stugan, bädda rent i sängen, dammsuga lite lätt och åka till Jätten och köpa vaniljkaffe eller vad det är Ida köper. Det är inåt helvete gott. Synd att jag inte kunde bjuda över Idd på en kopp. Hihihi. Like old times. Men stackarn ska sälja lotter. Men jag får köpa så vi har i stugan! Men nu först; mat.

En slickad hund


Hej kvällsugglor i mossen! Ha
Nu är jag hemkommen! Eller för en halvtimme sedan. Åkte till Joss, såg lite SATC, pratade lite. Sedan smsade Oscar och ville att jag och Joss skulle komma till stan och träffa han och Joakim. Så vi cyklade ner och gick med dom kanske en timme och pratade lite och så. Sedan när vi var utanför Folkets Park så började det spöregna så vi ställde oss under något litet trä-grejsimojs och väntade på att regnet skulle avta. Så när det blev lite mindre regn hoppade vi på cyklarna och åkte hemåt men såklart då började det regna ännu mer då igen så vi trampade på förfärligt mycket samtidigt som vi sjöng varannan rad i låten I'm Yours trots att vi inte sjöng rätt på något ställe typ. Men nu är jag i alla fall dränkt katt, som Joss säger, och slickad hund, som jag säger. Vet ni vad som är mysigt? Jo, att jag ska göra varma hallon och glass just nu i mörkret och regnet. Hela atmosfären kring mig just nu är nästan mysigare än hela affären Maja Bruhn.

Bubblig i magen


Kjol, H&M
T-shirt, vet inte


Jag sjunger och jag sjunger här hemma för det är det man passar på att göra när man är själv hemma. Otroligt tråkigt (att vara hemma), men skönt (att vara fri och sjunga). Jag springer runt med en trasig mick i handen och försöker sjunga som Amy Winehouse och dansa som Beyoncé medan jag drar i strumpbyxorna för att de inte ska åka ner, och emellan åt höjer jag volymen lite.

Snart är klockan 19 och då är det så gott som kväll och jag sitter här hemma. Hur rolig får man vara? Men som det ser ut nu så blir det ingenting ikväll. Ena kompisen är sjuk, ena kompisen vill inte ut och alla andra kompisar som jag vet ska inte ner. Nehepp. That's kind of sad. Men nu ska jag i alla fall få roa mig lite med Joss. Jag ska få med henne till att köpa pizza med mig för jag följde inte med till Butlers med alla vuxna idag. Orkar inte med att sitta där med vuxna. Men då kommer det negativa: jag fick heller ingen mat. Så som sagt; jag får åka och köpa en pizza. Jag är sugen på en torr, vanlig Vesuvio.

God kväll förresten =)

I need some fine wine and you, you need to be nicer


Well here's a good man and a pretty young girl
Trying to play together somehow,
I'm wasting my life, you're changing the world,
I get drunk and watch your head grow

It's the good times that we share
and the bad times that we'll have
It's the good times
and the bad times that we had

Well it's been a long slow collision,
I'm a pitbull, you're a dog,
Baby you're foul in clear conditions
But you're handsome in the fog

So I need some fine wine, and you, you need to be nicer
For the good times and the bad times
That we'll have

Sometimes we talk over dinner like old friends
Till I go and kill the bottle,
I go off over any old thing,
Break your heart
and raise a glass or ten

To the good times that we shared and the bad times that we'll have
To the good times
and the bad time that we've had

Well it's been a long slow collision,
I'm a pitbull, you're a dog,
Baby you're foul in clear conditions
But you're handsome in the fog

So I need some fine wine and you, you need to be nicer
For the good times
and the bad times we know will come
Yeah
I need some fine wine
and you, you need to be nicer
you need to be nicer
you need

For the good times
and the bad time that we had
Sit

Fy farao vad jag är kär i den här låten

Lördag 13.03


Hej hopp galopp
Idag var jag inte lite trött. Vaknade olika tider imorse men gick upp vid 12-tiden. Var så trött och är så trött att jag inte orkar att följa med Ida och hennes kusiner på fikan. Men det var ju inte så seriöst att jag skulle med, så det blev väl ingen stor besvikelse precis att jag inte följer med. Haha. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Gå upp och läsa SOLO och kolla lite Filip & Fredrik. Joss ville göra något lite senare, men jag får se. Ska kanske ut och äta på Butlers med alla vuxna och sedan ikväll blir det en rolig kväll med Idd igen. På bilden är det min pappa och hans band som spelade på Spikön igår. De sjöng alla möjliga låtar, och avslutade ''konserten'' med att vara Kiss fast dom kallade sig för Kass. Lite småkäckt. Ha det bra babes så kanske det kommer en fin liten lördagsoutfit lite senare. Tjing tjong, puss!

Hemma

Hej. Nu är jag hemma. Och jag är blöt, och mascarig i hela ansiktet och hungrig och trött men ändå glad. Kvällen har varit rolig, som vanligt med Iddddddis. Först var vi på det där discot som blev en flopp som typ inga var på, sedan gick vi runt på stan och träffade lite folk och sedan avslutade vi på Spikön där min pappa spelade och Amanda var där och vi snackade med massa vuxna. Trevlans. Okej, jag låter som en trökig seriös en i mängden-människa i mitt sätt att skriva men jag är så trött nu så jag borde bara gå och sova. Och det ska jag göra också. See you tomorrow. Då blir det ännu mer röj på kvällen hahaha och på dagen ska jag troligtvis fika med Ida och hennes alla möjliga kusiner och kompisar. Men vi ses i möra. puss

I don't wanna go to rehab


Kjol, Åhléns
Väst, Indiska
T-shirt, Rockhouse
Armband, JC


Idag är jag i full skå med att ha på mig det här. I början såg jag ut som Dolly Parton med min väst, men det tycker jag inte att jag gör längre. Västar tycker jag om, även fast det är sjukt svårt att matcha. I alla fall om man har min garderob. Men här är dagens outfit i alla fall och nu sitter jag och väntar på Idd. Skriver och vibbar och retar henne lite på msn även fast jag vet att hon duschar. Hihi. Det är roligt.

Thank god it's friday

Tror jag har haft den rubriken förut, men skitsam. Old becomes new. Hahaha, där hittade jag på något själv.
Idag så vaknade jag fasiken 9 men somnade om också kom pappa in och väckte mig vid 11 eller något och frågade om jag hade ett rött läppstift att låna ut. Som sagt, dom ska vara Kiss ikväll. Idag ska måste jag duscha och göra mig i ordning och sedan ska jag och Idis till Jätten i think och sedan var det något disco i Älvhögsborg men vi får se vad vi hitte på. Träffar väl alltid något roligt fölk :)
Nu måste jag upp och göra mig i ordning. Snart. Ska bara bestämma tid med Idd. Puss hej då.

00.14


Tjooo!
00.14 är klockan nu, och det är den nog inte när jag publicerar inlägget. SKITSAM, jag ska berätta om min dag.
Jossan kom till mig vid 3-tiden igen, vi kollade klart på Eva & Adam och sedan åkte vi till hennes klippning och hon klippte typ 1 dm av håret. Nice. Vi cyklade ner till stan, åt på Max, träffade sedan Linda, Jennifer och Eylisar och gick med dom och snackade lite, sedan träffade vi Oscar och Jim och sedan mötte vi Simon, Pettsson och Sandris. Sedan åkte jag, Joss, Pettsson, Simon & Sandris hem till mig och åt lite chips och satte på en film som ingen såg på typ. Sedan åkte Pettsson hem vid halv 11 för han skulle ta någon spruta, sedan gick Joss hem pga trötthet och nyss gick Simon och Sandra hem. Det var pretty much it. Fallens Dagar då och idag var det inget roligt alls nere på stan. Imorn är det tydligen något disco i Älvhögsborg som Simon och Sandra ska gå på och dom tvingar att dra med mig och jag vet inte om jag får med Joss dit men det får jag nog. Det är ju inte baaara dans och sådant. Får se på den saken. Simon säger i alla fall att han ska tvinga mig. Ha. Ha. Ha. Får vi väl se hur det kommer gå.
Nu ska jag nog upp och lägga mig i min goa säng och kolla på Filip & Fredrik. Nu är jag så där nördig igen att jag lyssnar igenom audio commentary på High Chaparall. Och hör på den här då; nu lyssnar jag när Filip/Fredrik sitter med typ klipparen Ola eller inslagsproducenten Henrik Bastin. Förut lyssnade jag bara på när Filip OCH Fredrik satt men icke nu. Jag tar vara på varje grej dom säger. Ni vet, säger Filip att han har en hund eller något så sitter jag och tänker på det i en vecka hur han matar den, gosar med den och rastar den och skit. Inget intressant för er så jag tror jag slutar här. Kiss and good night.

Svinga, svinga, släng


Okej, en skit bra grej att göra om man vill få till en cool bild! Håll kameran, i mitt fall mobilen, mitt framför dig. Le stort, eller gör din snyggaste min och släng huvudet fram och tillbaka.  Ha utsläppt hår också så blir det extra coolt! Lite Laleh-vibbar får jag av det hela. Jag älskar sådana bilden när håret blåser. Dock inte Victoria Silvstedt-blåst när det ska se sexigt ut, utan bara naturligt och fint. Titta här, så här blev mina bilder, vissa lyckade, andra inte hahaha:

Hahaha, det ser fan ut som jag gör något riktigt njutbart på andra bilden. Upp till er vad :P Hahaha.
Men Laleh blir såklart fin på alla dessa bilder!



Vackraste Laleh Pourkarim. I love you

Fallens Dagar börjar så smått

Hej alla människor!
Nej, jag skoja. Det där lät energiskt. Torsdag är dagen och idag börjar Fallens Dagar så smått här i Trollhättan. Typ artister som spelar (min pappa. Han sa precis att jag skulle göra reklam för Brödera Hallberg som spelar i men att jag inte behöver säga att han är min pappa. Men nu säger jag det i alla fall). Också bara massa fest och fulla folk. Jag kommer som vanligt inte passa in bland alla ragglande fulla fjortisar men det är kul i alla fall. Jag njuter av att se på när folk är glada och fulla, det blir lite roligare då även fast jag själv inte är full och ragglande. Ska ner med Jossan och sen vet jag inte om jag ska ner med Ida men kvinnan får då ringa om hon vill ner med mig. Jag vill ner med dig Ida, vi ha bestämt det, om du vill så ringer du, and you better do it. Okej? Joss åkte precis hem efter att ha sovit här, men hon skulle bara hem snabbt och äta eller något och komma sedan igen. Sedan ska hon klippa sig halv 6 och sedan kanske vi ska ner till Fallens. Träffar väl alltid något folk.

Skriver nog mer ikväll, babes. Ha det gött.
You know you love me
XoXo
Julia

HAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHHA, JAG SKOJA! Fan, vad geek. Jag kollar inte ens på Gossip Girl. Men gud. Wazzup with me? Puss o kram dinglande banan, Jull <<-- det är nog lite mer my style.

Kent


Nu har en kompis skickat lite låtar med Kent och det är faktiskt bra. Fast jag gillar dom gamla låtarna mer. Pärlor, Kärleken väntar och dom där. Mycket bra. Vad rtcker ni om Kent?

Onsdag


Tjenixen everybody!
Idag gick jag upp vid 12 eller något. Vaknade av jävla regn och blåst och Jossan smsade och frågade om vi skulle sova över idag. Jomen självklart! Här har ni förresten en bild på hennes rosa hus. Det är rosa all over. Förutom i hennes egna rum. Det är hennes mamma som är galen i det.
Nu sitter jag i alla fall här och grejar lite. Jossan kommer väl hem och ett par timmar. Sedan vet jag inte vad vi ska göra. Hahaha, fan vad slappa vi är när det är så dåligt väder. Ligger bara inne och kollar tv typ. Men nåt blire väl alltid.

Vad gör ni då idag? Har ni fint väder i eran stad? Wazzzzzuuppp med andra ord?

Tjing tjong!


Hej hej hej hej. Ni kan ju börja med att jämföra brunheter på mig och Jossan! Ja,  hon är alltid så där brun. Men jag orkar inte tjöta om det för alla som vi träffar tjötar om det och jag har redan tjötat om det sen jag träffade henne i 4an. Hahaha. Eller snarare innan vi träffades då jag kollade inte hennes för att hon var så cool med alla killar. Hahaha.
Anywayyyyy. Idag åkte jag till Jätten och köpte lite dip och vindruvor. Sedan åkte jag till Joss och vi dippade moroter och dipp och åt lite och kollade Sex and the City i detta dåliga sket-väder. Sedan åt vi världens godaste sallad hennes moder hade lagad i ordning med mozarella och tomater och oliver och salami och grejer. Sjukt gott. Sedan kollade vi lite Mia o Klara och sedan satte vi oss vid datorn pyttelite innan jag fick panik på att vi bara satt inne så jag drog med Jossis ut i sandhemsspåret och vi cyklade runt ett varv med alla hetsiga backar i regnet. Hahaha. Sedan åkte vi hem till mig och satte oss i min säng och sa ''Jaaahaaa .. Vad fan ska vi göra nu då?''. Hahaha. Så vi tog och ringde lite folk och sedan åt vi lite chips och godis som pappa hade varit och köpt till min broder och hans kompisar och sedan tittade vi på Allsång på Skansen och sedan pratade vi i telefon och sedan följde jag Joss hem. Pretty much it :)
Nu ska jag chatta vidare med alla folk här så får jag se vad jag gör imöra. Kanske träffar Ida, om det bögen ringer :)
PUSS

Jossis Dag 2


Gårdagens Outfit:
Shorts, Vero Moda
T-shirt, Zara

Plånbok hahaha, wedins
Skor, H&M


Innan jag mötte Jossan på Jätten igår togs denna bild på självutlösaren.
Idag skulle ju Jossan väcka mig vid 8 typ och ringa för vi skulle bada men klockan blev 7, jag vaknade då, och klockan blev 9 och sedan 10 och jag låg bara i sängen och tillslut fattade jag att det inte var badväder och att Joss inte kommer att ringa. Så då blev det sovmorgon till 11 istället. Gött det också. Lade mig ju ändå vid 12, någorlunda tid, men såklart att Petttsson ska väcka mig med sms klockan 1. Ajajaja, sånt är livet. Nu ska jag i alla fall gå upp och göra mig i ordning och möta Joss vid Jätten. Det blir SATC idag igen. :)
KÖSSSS

Jossis


A men tjena hallå! Hahaha. Picnik.com krånglar nåt inåt helvete så det blir ingen dagens outfit! Inte nu! Nu lägger jag in två oseriösa bilder från idag med mig och Joss och vårat Sex and the City-maraton. Kan man väl kanske säga. Nu ska jag upp och göra mackor och kolla lite High Chaparall och duscha och så innan jag somnar. Om det blir fint imorn ska jag bada med Jossis och hennes mammis och när det är bada med familjen Holmén är det TIDIGT som gäller, så upp 8 eller nåt får en väl. Jajaja, tröööökigt inlägg som satan i gatan men skitsam. Det blir nog roligare imorgon, eller dagen därpå. HAHAHA, vem säger dagen därpå? Mamma eller någon. Nu är jag väldigt hetsig för jag har precis varit med Jossis och då blir man hetsig. Köss på er i alla fall och god nattis.

Mååååndagmorgon

Hej hej, hemskt mycket hej. Hahaha
Nu borde jag springa upp och duscha och göra mig i ordning eller vad jag nu ska göra för jag ska vara med Joss idag. Vädret är inget vidare sol-väder så det blir SATC och något gött istället. Lyssnade precis på en radiointervju med Filip Hammar på www.fredrikochfilip.se där han berättar direkt från Frankrike om hur bröllopet var och så. Jag är så glad över att han gifte sig. Riktigt kul. Nu är båda två gifta, och vet ni? FREDRIK VAR MED NÄR DE GIFTE SIG! Är inte det mysigt eller? Min pappa sa att Fredrik var i Italien eller något på semester men naej, i Frankrike var han alltså och såg på när hans bästa kompis blev gift. Gud, jag blir så rörd :) Bästa bästa.
Ni får ha en bra måndag så skriver jag lite senare. Puss!

Camning på G!


Hahaha. Vi är rätt mogna har jag hört. Det här med webbcamera är ju rätt ute men jag tycker det är himla roligt vettni! Men kolla kvalitén då? Inte dåligt dålig! Men jag och Lindis har roligt i alla fall. Du är go du, fia <3

Lammet hade en mänsklig gen



Okej, är inte detta coolt? Spelade precis, eller 1 timme sedan, TP med mamma och pappa och då var det en fråga om lammet Polly, vad som var så speciellt med det lammet. Jo, svarade var att hon hade en mänsklig gen. Är inte det fräckt? Jag, hur töntigt och barnsligt det än låter, är väldigt fascinerad av gener! Seriöst! När vi läste om det i skolan tyckte jag att det var riktigt intressant faktiskt. Kanske vore något. Luska fram ur djur och människor var deras gener kommer ifrån också vidare. Mm, det är intressant får jag säga.

Blues dresses and doors


Dagens Outfit:
Klänning, H&M
Skor, WalkOn
Väska, Glitter
Solglasögon, Åhléns

Jag och Evelina gick till stan och då hittade jag ett litet mysigt område med lite ogräs och en blå dörr där vi tog dagens outfit. Sedan var vi på Överby som sagt och kikade lite och sedan tog vi en liten lunchis på Max. Nu ska jag upp och göra lite glass och varma hallon och kolla Filip & Fredrik. Kollade inget med dom igår!! HELVETE!!!! Måste få dubbel dos av de idag då. See ya tonight, då ska jag cama med roligt folk, förhoppningsvis :)
PÖSS

Alicia Keys gör Bond-låten!


Okej, nu är det helt klart. Nu är det finally dags för vem som ska få göra Bond-låten! Och det blir ALICIA KEYS! Det är väl inte så jävla stort att hon ska göra den men min pappa är helt galen i James Bond och jag tycker väl det är lite fräckt också och det är ju helt fantastiskt! Dessutom har Filip Hammar gift sig med sin bedårande flickvän (numera fru) Jennie Carlzon. Och jag har kopplat in min webbcamera nu och allting och det är så jävla dålig kvalité. Jag ska ta ett kort om jag nu kan det så ska ni få se. Det här kommer bli kul. Också kommer det dagens outfit också. Stay tuned.

Mooooot webbcamera


Shorts, Vero Moda
T-shirt, Gina Tricot


Hej hej hej!
Nu måste jag iväg till Överby. Evve kommer om 5 min och vi ska gå ner till stan och sen möta Lindis och åka till Överby. Jag ska köpa en webbcamera! :) YES! Här får din gårdagens outfit så länge. Skriver när jag kommer hem.

Kortkort, or not?


Sitter och skriver en artikel om det är snyggast med kortkort eller lite längre på kändisarna. Ska liksom ta tempen på till exempel Jessica Simpson ''passar hon bäst i lite längre klänningar eller kortkorta?''. Det blir dubbelsida det här! Men vad tycker ni fröken Simpson passar bäst i nu då, kortkort eller längre?

Blött hår

Sitter fullt påklädd här nu med dagens outfit och allting och har sminkat mig och så där men väntar bara på att håret ska torka. Visst är det jobbigt? Jag vill inte föna med hårtorken för då blir håret så fult, men så fort det torkat ska jag platta det så kommer det en outfit här lite senare innan jag åker till Amanda. Jäkla, blöta hår. *Fluffar till håret* Hahaha


Saturday 12.12


Laleh är så himla fin. Och bra. Och jag önskar att jag kan se henne i Dalhalla i sommar. Önskar, önskar, önskar.

12.12 är klockan just nu, men det är den förmodligen inte när jag publicerar inlägget. Vaknat alldeles för sent i dag igen. fattar inte vad det är med mig. Sovit 11 timmar, way too long. Men nu ska jag upp och ta en efterlängtad dusch och sedan skulle jag träffa Amanda. Ikväll ska jag gå ut med vovvsingarna för typ hela min släkt (de vuxna) är på min fasters fest idag för hon har gift sig, så jag ska gå ut med farmor och farfars hund Rikki och min faster Ulrikas hund Cindi. Typ vid 9. Kanske skulle vara med Linda ikväll och jag hoppas det nu så jag inte får gå SJÄLV till stan. Det vore ju katastrof. Då kanske jag blir våldtagen. Buhuuuu. Neeeej rå. Inte tänka så. Anywaaaaay. Nu får jag hoppa in i duschen snart. Kommer kanske en outfit senare. Puss!

Chokladpudding

Kvällen har spenderats med pappa (nu lät jag Lisaplace-ig). Vi åt tacos, kollade på Be kind rewind med Jack Black. Fan, vad bra. Skitrolig film. Se den! Typiskt jag och pappa-film, i recommend! Sedan kom mamma hem och jag gjorde chokladpudding som jag just nu sitter och äter samtidigt som jag gör en artikel om Mary-Kate som kommer bli sjukt snygg. Verkligen. Äntligen! Jag har suttit och klippt 2 bilder hela kvällen och nu är snart artikeln klar. Då ska ni få se den. Eller jag publicerar nog inte detta inlägg förrän artikeln är klar. Men jag mår illa av chokladpuddingen och jag dricker cola till ihopp om att det ska lugna ner sig i min lilla mage.

Min artikel. Handlar om May-Kates stil. Mycket nöjd får jag säga! And i mean it. Hahaha. Nu är jag inne i en artikelfas igen! YES!

Tacos

Ja, pappa blev då på bättre humör och nu har vi precis vart och köpt tacos. Så han håller på och lagar det nu och jag inväntar samtal från Ida då jag läst på hennes blogg att hon ska ringa mig. Och det skrev hon kl 17.00. Så antingen har hon somnat eller så orkar hon inte ringa. Eller så bara hon är seg med maten. Jag vet inte. Jag fortsätter vänta så skriver jag sedan vad som kommer hända ..

Update 18.33:
Det blir inget. Film och tacos och chokladpudding med pappa ikväll med andra ord. Just what i thought. Ha

Thank (?) god it's friday?

Hej. Himlans tråkig dag det här. Ändå har den gått rätt fort. Gick i och för sig upp vid 12, kollade lite F&F, åkte till Jätten och köpte tidningar och nu är kl 16.00 snart. Jag har ingen aning om vad som kommer hända ikväll. Antingen film med Ida if she's gonna call me, eller slappdag med pappis här hemma med nya tvn som han är helt galen i. Vet ni vad han gör? Han har målat och tapetserat här nere, och igår satte han upp tvn tillsammans med Martin. Idag var det något problem med kablarna så Claes fick komma och hjälpa honom. Emellan allting, eller under allting snarare, går han och pustar, suckar, svettas och bara är allmänt otrevligt. Så här låter det typ i vårat hus nu för tiden:
Mamma: ''Michael, så här kan du inte sätta fast tapeten!''
Pappa: ''Det kan jag visst det!''
Brorsan: ''Kan jag kolla på film här nere eller?''
Pappa: ''Neeeej! Sluta tjata om allting! Låt mig göra klart detta!''
Brorsan: ''Fan, vad grinig du är. Det går inte att prata med dig.''
Pappa: ''Men du tjötar ju bara!''
Mamma: ''Victor, bry dig inte om honom. Det går inte att prata med honom när han håller på och grejar.''
Pappa: *Suckar* ''Ni bara tjatar om allting!''

Och jag då? Jo, jag brukar skälla mest i familjen, eller skälla, typ skrika: ''DU ÄR SÅ JÄVLA SUR!!! JAG HATAR DIG!!! IDIOT!!''. Ja, typ så. Men idag satt jag bara och lyssnade på familjens tjaffs medan jag lugnt satt i soffan och läste Aftonbladet, Klick!, GT och Fredag. Och nu är jag hungrig. Och jag vet inte vad vi ska äta ikväll. Jag ska försöka säga med snäll, lugn och fin röst till pappa ''Åker du upp och handlar lite tacos så kan vi laga det tillsammans sen?''. Antingen säger han
a) ''Jag får göra det då. Vad ska jag handla för något?''
b) ''Nej, det orkar jag inte med!! Vi beställer pizza!''

Fortsättning följer med andra ord..
Vill ni se en bild på tvn och det förresten? Klart ni vill. Här är den:

Nu är det ju så att det inte är klart än. Ni ser ju att högtalarna står huller om buller och kablar ligger överallt. Men pappa är svettig och kämpar på och verkar rätt deprimerad över att familjen klagar på hans humör. Han sa precis till mig när jag tog kortet ''Julia, du förstår att det är inte så lätt som alla tror. Högtalarna ska upp och jag måste fästa kablarna och det är en jävla massa ..''. Och jag sa ingenting, han bara torkade sig i pannan och suckade. Nu tycker han att jag ska tycka synd om honom men det gör jag inte. Tror jag. Men ni ska få ett färdigt resultat efteråt hur allting ser ut. Dock tycker jag att det ser lite bad ut med bruna högtalare med svart tv och så men pappa kanske ska lacka om dom, men det vet vi hur det kommer sluta: han kommer ringa en av sina vänner så får han göra det. Pappa kan inte så jävla mycket förstår ni. Inte så mycket som ni tror. Haha.

Besöksrekord, babes!

Hela 52 stycken var det som var inne igår. Och det är ju trevligt. Alltid trevligt. Fortsätt kolla, jag lovar, jag kommer skriva skitmkt intressanta grejer. Hahaha. Idag ska jag till exempel träffa Ida och vi ska se Step Up 2. Någon som har sett den?

Är den bra? De som har sett den av mina kompisar säger att den är skitbra. Grymma dansare osv. Ska bli jävligt intressant att se vad filmen har att komma med. I love dancemovies i alla fall så man blir ju alltid sugen på att shaka rumpan efteråt!

Nice, tjejer!


Jag älskar Kirstens spetsklänning med skärp i midjan. Yes, i do.
Isn't it beautiful?

Sol & bad & fika


Hahaha, en poserande Jull i en strandoutfit:
Shorts, H&M
Linne, GLAMOUR
Solisar, Åhléns
Bikini, från Thailand


Hej allihopa och tack för alla kommentarer! It's really great.
Imorse åkte jag med Amanda och ´hennes fader till Gaddesanda och vi solade och hade det gött i solen. Det var dock jävligt kallt men fan, jag doppade mig ändå! Fast inte huvudet. Men sedan var vi hos henne och sedan mötte jag Lindis vid Espresso House så fikade vi lite och sedan följde hon med mig hem. Nu sitter jag här med mina kusiner Sofie och Ellen. Ellens pappa är här och hjälper pappa att sätta upp våran nya, stora tv. Otroligt nicccce är den alltså. Svart, 52 tum, på väggen. Det kommer bli fett :) Hahaha.

Away from the sun

Hej babes!
Nu sitter jag hos Amanda. Vi och hennes fader har varit och solat och badat (lite) på Gardis. Linda ringde och frågade om vi skulle fika sedan och sedan ringde Matilda och Agumm och frågade om jag ville till Badhuset men istället ska vi 4 fika sedan vid 6. Kommer hem efter det och uppdaterar massor sedan med bilder från idag!


Lunch & kläder



Linne, tidningen GLAMOUR
Kjol, H&M
Skor, H&M
Väska, Second Hand
Diadem, Indiska


Hej brudar hade jag lust att skriva men tänk om någon kille läser det här, då kommer han få något sorts vinkel om att den här bloggen är superfeministisk och att bara tjejer får läsa här men så är det såklart INTE.
Anyway. Dagen har vart solig. Varför i helvete skrev jag något i stil med ''ha en regnig dag'' förut, i morse? När jag skrev det så gick jag upp och såg att det var sol och resten av dagen var det stekigt hett. Jag och Ida åkte ner till stan och köpte lite grejer till tidningen och sedan tog vi (läs jag) en lunch (fan vad töntigt det låter med lunch egentligen. Själva ''ch''-ljudet. Det är så inte Juliaskt att säga ''lunch''. Kanske inte gillar det bara för att jag aldrig säger det) som bestod av den grillade smörgåsen Rosa med tacoköttfärs i. Den var mustig. Sedan åkte jag hem och chillade lite och sedan kom Ida igen och vi satte ihop nr 11 av JAPSI. Nu ska jag nog gå upp och sno jordgubbarna i kylskåpet och sedan vet jag inte. Imorn ska jag med och bada på Gardis med Amanda i alla fall. FINALLY bada!

Alicia Keys är bäst


Duktig. Snygg. Fin. Coolt omslag. Bra låtar. Jag älskar henne. Fan, att jag inte kunde se henne när hon var i Sverige. Nästa gång så! I love you, A. K!

Kates underbara valp


Jag har aldrig sett någon sötare! Seriöst, jag dööör! Oh my god.

Nu är det onsdag redan (yeeees! Tiden går fort! Då är det snart Sthlm!) och jag ska ut och rensa nu och sedan blir det en myyyysig fika med min älskling och sedan hem och titta artiklarna som Per har skrivit ut. Hoppas ni får en underbar onsdag i regnet! Eller är det regn? Jag vet inte, folk säger att det är dåligt väder i alla fall. Haha

Dagens babe


Jeans, Vila
Linne, Vero Moda
Kofta, Vero Moda
Armband, JC


Hallå babesssss!
Nu är jag hemma, eller jag kom hem vid 8 men då åt jag pizza med farsan och sedan har jag suttit och varit lite upptagen! Hahaha, nej men det har jag faktiskt varit. Grejat med artiklar och så för imorgon ska alla till 11ans nummer av JAPSI, min och Idas tidning, skrivas ut och då blir det perfekt! Idag har jag vart hos min älsklingskorv Idd Fille och vi satt vid datorn från 13.00 - 20.00 och hade det gött. Imorgon ska jag hjälpa Fill med att jobba lite och sedan ska vi ner och fika och så dääääära käckt. Nu ska jag nog upp och kolla lite Filip och Fredrik, vet dock inte vad? Grattis Världen, High Chaparall, Ett herrans liv eller Boston Tea Party? Blir nog Ett herrans liv. Längesedan jag såg det. Tar Victoria Silvstedt-avsnittet. Hon är ju så stupid men så underhållande. Köss & god natt! 

Tisssssssssdag!

Hallå hallå hallå hallå.
Idag vaknade jag kvart över 11 = alldeles för sent eftersom jag lade mig typ lite innan 12. Men jag har ätit mackor nu och ska bara ta på mig och lite sådant, sedan ska jag sticka iväg till Idd Fille. Möte med våran tidning får det bli! Vi ska ju ha JAPSI-kväll i sommar igen :) Nu blev det en väldigt trökigt inlägg men så får det bli. Puss

Jag blev ett måndagsbarn


Matilda tjorven som vi kallar henne och gummiankan Agumm i mina glasögon

Hej babes!
Nu sitter jag och lyssnar på Timbuktu. Jag älskar hans jävla texter. Så grymma. Nu är det kärlekens bandvagn som rullar, eller spelas för den spelas ju i datorn och rullar inte i någon cdspelare. Anyway, dagen med tjejerna idag var mysig. Vi åkte till Jätten och köpte chips och dip och sedan kollade vi på Bring it on. Haha, jag och Agumm satt och kommenterade allting dom sa i filmen. ''WHAT DO YOU SAY, ISIS?'' ''I SAID, BURR *klapp klapp* IT'S COLD IN HERE. I SAID IT MUST BE SOME CLOVERS IN THE ATMOSPHERE. I SAID BURR *klapp klapp* ..'' osv. Sedan spelade vi lite hiphop låtar och dansade här nere i datarummet, sedan följde vi Linda hem, eller jag gick en bit och åkte sedan hem och åt och Agumm och Matilda gick med Linda hem och sedan for Agumm och Matilda till stan och åkte hem. It was pretty much it! Orkade ni läsa?
Imorn ska jag träffa Idisen. Vi har träffats TVÅ gånger den här sommaren. Fy fan. Jag blir så sur när jag tänker på det. Det kanske är nu det börjar? Gymnasiet börjar och man ses mindre och mindre. Buhuuu. Men vi har 3 underbara dagar i Stockholm och vi ska vara i varandras stugor så det kommer bli feeeeeeeeeeeett som Agumm hade sagt :) Ja, det kommer bli fett. Och hoppas jag blir fet. Aaah, när ska jag få lite fett på min späda lilla kröpp!
Yes. Nu kom jag in på andra spår igen. Helvete. Men nu ska jag sluta skriva. Ses i morgon. Det blir inte så sent idag tror jag. Pussar tre gånger på kinden och en stor kram. Tjing!

Randigt på tvären


Dagens Outfit består aaaaav:
Randig tröja, H&M
Byxor, beställt från minitryck


Oooooch jag duschade inte idag utan har kvar min tofs som jag vaknade med. Jag hatar att inte duscha men ändå så är det skönt för jag orkar inte. Haha. Nu kommer Linda vid 3-tiden och sedan möter vi de andra gummorna på Jätten. See ya all tonight.

En tuttfia, en tjorv och en gummiboll. Och en Jull

Hej hopp
Uj uj uj. Idag blev det en sovmorgon utan dess like. La mig ändå 1 och vaknade sedan av att familjen började tjöta massor .. ''Victor provjobba på EB Games .. var är kavajen .. '' ''Michael får åka och fixa nycklarna på Mr Minit .. göra ärenden''. ''Mamma ska jobba .. kommer vid tio ikväll''. Hörde bara massa grejer hela tiden, och sedan när familjen försvunnit ut i huset och det blev knäpptyst, då pratade jag med Linda i telefon och sedan gick jag upp. Hon jobbar till 3, sedan kommer hon hit och det gör även Matilda och Agumm. Kolla film och så där som vi gjorde förra gången. Men innan det ska jag nog rensa. Fan, jag orkar inte rens-fan. Orkar ingenting. Jo, det gör jag ju. Eller nej, inte just nu. Fan vad tråkiga alla bloggar är, ingen skriver ju så här på morgonen/förmiddagen. Vad gör alla? Får panik. Nu ska jag väl gå upp och göra mig i ordning och ut och rensa. Helvete 


Jeansshorts (ej höga i midjan) sökes


Det är riktigt jävla jobbigt när jag tänker så här: ''jag har ett par jeansshorts hemma. Perfekt! Då kan jag använda dom mycket till allt. Linnen, tunikor, bikini m.m.'' Men min tanke här då är för jävla feeeeel. För då kommer nästa tanke: ''Jeansshortsen är med höd midja''. Helt plötsligt blir allting fel! Jeansshortsen blir inte enkla längre, dom blir jobbiga. Hög midja = svårt. Det blir jobbigt med att stoppa i tröjor, linnen etc. och det blir lite stelt. Det blir inte den där känslan som troligtvis Sofi Fahrman har på den här bilden; ledigt och lätta att bara slänga på sig. Och jag går efter lagen att ett par jeansshorts är alltid snyggast om man klipper av ett par egna jeans och viker upp kanten och låter fickorna hänga ut eller något. Fan, vad modern jag lät men jag läser Elin Klings blogg och hon skriver så. Att fickorna ska hänga ute. Och ja, det är väl snyggt då. Men fan. Jag har inga bra jeans att klippa av. Inga verkligen. Och vart ska jag hitta ett par jeansshorts som inte ser för stela, inte för slitna (jag hatar trashmodet med hål i brallan) och inte med några jävlar detaljer, typ bling bling, glitter, blommor etc. på. (Märker ni att jag har skrivit etc två gånger? Jag vet inte varför. Jag såg precis Filip & Fredrik och dom säger så). Men .. nu precis insåg jag att det blir inga jeansshorts. Hahaha. Nu har jag inga pengar (eller hjälp, jag har inte kollat kontoutdraget på länge. oooh, undrar hur mycket jag har kvar) och nästa gång jag får pengar den 20e, då är det Fallens Dagar (eller vadå? Lägger jag pengar på Fallens Dagar? Nej, typ körv kanske. Hahaha) och efter det är det Filip & Fredrik i Stockholm och då kommer vi shoppa där (kanske jeansshorts?) men förmodligen är mina pengar bortblåsta på fika, tidningar och annat skit etc. (JÄVLA ETC! Varför skriver jag det?). Men som sagt; det finns ju lite luckor emellan och varför skulle inte shoppingen i Stockholm (iiiih, jag ska dit och träffa F&F. MINA IDOLER :)) kunna bestå av ett par jeansshorts? Svar: Jo, Jull, för att du redan har ett par även fast dom har hög midja och du kommer inse snart att det är onödigt för din låga ekonomi att slösa pengar på 2 par jeansshorts, plus att sommaren snart är över och på hösten kan dom inte användas och sedan nästa sommar kommer du fått för mycket kurvor, som du i och för sig tycker är bra, och då kommer jeansshortsen att vara för små.
Just det. Så var det, ja.

Jossan


Hej!
Igår var jag uppe och chattade till 2. Så när Joss väckte mig kl 11 med sms så vart jag väldigt trött. Eller så där trött just då, men nu är jag trött. Vi ska åka till Jätten och köpa något gött och sen kolla Sex and the City hemma hos mig, så jag måste upp och duscha nu. Duschade aldrig igår. Eeewwwwww.

Loser big time


Tjohejs
Kvällen har spenderats med popcorn och tända ljus och TP där jag förlorare big time mot mamma och pappa. Nu sitter jag här, väldigt kissnödig, och tar det eeeeeasy. See you, guys tomorrow. Puss, fin natt.

En dagens


Shorts, Cubus
Linne, H&M
Äpple, från fruktskålen hahaha
Skor, Din Sko
Bikini, från Thailand
Armband, JC


Hemkommen från ett mysigt kalas som avslutades med bad för mig, pappa, Victor och födelsedagsbarnet Amanda, mamma Anna, hennes kille Fredrik och hans rara pojkar Petter, Ola och Matti. Skönt var det i vattnet. Ikväll blir det räkor och sedan mys med Joss. Miss you, babe.

Kalas

Tjo babes.
Nu är jag uppe och solen skiner och jag ska på kalas om 1 timme och det blir nog mina höga midjan-shorts för jag orkar inte fiffla med klänning för Anna, min faster vars dotter det är som fyller år, ringde och sa att vi kunde ta med oss badkläder om vi ville för dom har flyttat så dom bor typ nära vattnet. Dessutom har jag en potentiell klänning av mina 21 klänningar och det är den vita med krås på och den känns för ömtålig när man är på kalas med småbarn, djur, mat som spills och inte så bra kanske om vi ska springa ute och spela fotboll eller något. Yes, jag blir barn på nytt idag. Fan, jag som hade mognat. Hahahahahaha. Outfiten kommer snart! Köss på er

Ett jävla tjöt


Det här har jag knåpat ihop den senaste timmen. Mina raringar 4 life! God natt på er, babes.

Sommardrink & broccoli träd


Okej, no alcohol för mig. Det vet ni ju. Ni som nu läser bloggen. Så här gör jag inte, alltså tipsar om goda sommadrinkar man kan bjuda på, på partyn och sånt. Nej, den här drinken brukar jag dricka när jag sitter och solar. Vet ni vad det är i den? Jo, det här pyttelilla:

Kallt vatten
Några droppar Lime från sån där flaska ni vet, inte sån där lime-frukt
Isbitar


Skitgott. Eller det tycker jag. Fräscht lite så där. Smakar lite utlandsresa.

Förresten låg jag och tittade på ett träd rakt fram mot mig där jag låg och jag låg och funderade en stund på att det såg ut som en broccoli. Det såg verkligen ut som ett broccoli-hövve. Det gör ju det, eller hur? Det låg jag och tänkte på.

Lite mer Tylösand


Nu har Amanda skickat bilderna också. Så här kommer lite från Tylösand, eller Tylö som dom vana strandliggarna därifrån väljer att säga. Eller 3 bilder rättare sagt som jag satt ihop i Paint. Rätt fint ändå va? ;)

To the giant


Jätten. ICA. Jätten i Trollhättan i alla fall. The Giant på engelska. Mycket roligt internskämt. Hahaha. Med min bästa kompis nu i alla fall. Corny but true. Inte att hon är corny, utan ''bästa kompis'' är corny. Men det är sant. MIN BÄSTIS! Jag är stolt över det också. Fredag = Jätten och snart kommer min älsklingsbakelse med mycket grädde på toppen. Yes, she does.

God solmorgon!

Sol idag igen. Skönt. Har ingenting planerat idag. Första gången på hela veckan. Får nästan lite panik. Vet att jag ska åka till Jätten och köpa Aftonbladet, Klick & Fredag i alla fall, sedan vet jag inte så mycket mer. Jo, sola då. Men hur länge orkar man sola innan man dör av värme? Shit, bada någon? Haha. Jag får helt enkelt slappa i solstolen med lite bra musik (ipod), läsning (Amy Winehouse bok och Filip & Fredriks bok) och någonting att äta. I morron blir det första dagen då jag får äta något godis! :) Längtar faktiskt. Vet dock inte vad jag ska köpa för snacks idag att ha i solen. Men jag köper nog inte så mycket. Blev ju vindruvor igår, men ingenting idag tror jag. Pengarna börjar lura iväg så smått. Mamma och pappa jobbar idag till 4 och 7, men brorsan slutar kl 1. Vad gör man när man är själv 2 timmar? Vet inte. Eller jo, det vet jag ju. Man höjer musiken och dansar och sjunger till Amy W. Men det kan jag inte göra nu, för jag är trött och varm och vill ut och sola. Men det ska jag göra. Nu ska jag bara ta på mig bikinin och borsta tänderna! Pusshejs

Känn dig dissad

 
Hahaha. Jag har bara sån lust att säga så till nån just nu. Jag vill bara dissa alla, jag är på diss-humör. Och vet ni vad det bästa är att göra då? Lyssna på Amy Winehouse och Lily Allen. Så jävla uppkäftiga och bra texter, ungefär som jag känner mig nu. Jag sitter och lyssnar på Lily's musik nu och hon dissar sönder sina killar och kompisar! Hahaha, så jävla bra är hon. Okej, mina favvisar:

Shame for you 
Not big
Friend of mine

Dagens sysselsättning


Ja, jag skrattar sönder inombords åt ''Soliga hälsningar'' så jag fortsatte med det. Haha, här är bilder från idag i alla fall. Veckans NU!, Vindruvor, Solskyddsfaktor (JÄVLA 130 KR! Hur sjukt är inte den summan?) och Ipod med F&F i. Underbart. Allt detta underbara tills Lindis ringde och störde mig. Neeeeej, jag skoja bara. Det var lovely på badhuset. Gött och svalka sig lite! Eller mycket rättare sagt.

Soliga hälsningar från Tylösand!


Hahahaha. Jag skrattar ihjäl. Eller det gör jag inte. Men inombords och hade jag sagt det högt tillsammans med Ida eller någon hade jag skrattat sönder. Soliga hälsningar, det är ju så fruktansvärt töntigt att skriva. Samma som ''Jag är en tjej på 14 jordsnurr''. Hahahaha, vem skriver så? By the way är jag inte 14, jag fyller 16 i november (moget va) men det är typiskt 14åriga tjejer att skriva så. Dock skrev jag aldrig så. Jag fattade aldrig? Vadå jordsnurr? 14 vårar, höstrar och sånt fattade jag, men aldrig jordsnurr. Men nu fattar jag ju, 14 snurr runt jorden, men det stämmer la inte heller? I alla fall, här kommer lite härliga bilder från igår i Halmstad, Tylösand. Underbar dag får jag säga. Och när jag och Amanda skulle på toaletten fick vi gå genom restaurangen och puben typ där en scen med instrument fanns utomhus. Alltså typ som Folkets Park, en scen också kunde man sitta eller stå vid bord i publiken. Och jag blir alldeles fnittrig när jag ser scener och intstrument. Det är precis som att jag blir skrattig av bra musik. Jag blir alldeles lyriskt så fort jag ser musik. Jag vet inte varför. Trots att jag inte kan en ton på instrument (vilket jag gärna vill lära mig) så vill jag bara hoppa upp på scenen och svänga loss och spela på alla instrument á la Salem Al Fakir och Laleh. Haha, ja, det är min lyckligaste stund när jag ser dom. Freeking good alltså. Musik är allt bra skit.

F&F in my ears


Just nu ska jag ta min gråa Ipod Nano med Sommarprat med Filip & Fredrik från förra sommaren och sätta mig ute och rensa mellan plattorna på framsidan. Jättekul, inte. Men allt blir så mycket roligare med F&F. Och dessutom hälsade Filip till mig idag. Och just nu har jag läst en intervju med Fredrik på www.fredrikochfilip.se. Kolla in, babes, kolla in.

Badhuset

Hello! Mitt i all solning ringde en otroligt svettig Fluffy som ville dra med mig till Badhuset. Njaaaa, sa jag då. Badhuset är inte min grej. Bara massa jobbiga folk man vet vilka det är och fjortisar som ska stå och posa. Men jag var också sjukt varm (baksidan hemma här är heeeet) så vi cyklade ner. Agumm följde med också. Så där har vi varit nu i typ 2,5 timme. Solat, badat och så. Gött gött. Nu steker mamma mig en hamburgare för vet ni vad? Jag håller mig ju borta från godis och sånt och idag köpte jag ju ett paket vindruvor och på Badhuset åt vi bara frön så jag har inte ätit någonting idag! Herre min jesus, men det förvånar mig att jag inte har vart så där hungrig att jag tänkt ''jag måste äta!''. Jag menar, hade någon frågat mig om jag var hungrig skulle jag säkert sagt ja, men inte så att jag gick runt och tänkte på det. Shit, jag som alltid är hungrig. Men nu ska jag nog rensa lite mellan plattorna och sedan kommer Joss. Måste byta byxor också. Eller min bikinin under min gul-vit-randiga klänning som är en perfekt strandklänning. Badbyxorna är blöta och det är hela min röv också. Tjohejs! som min kompis Matilda Tjorven hade valt att säga.

Besatt


Jag vill bara säga att jag är besatt

Solskyddsfaktor on!


Heeeeeeej! Gud vad jag var morgonpigg idag! Eller det var inte, jag gick upp för 10 minuter sedan och jag var trött men nu är jag pigg! Brukar aldrig vilja prata på möran annars men idag så :) Är väl bara för att det är så bra väder. Jag blir helt annorlunda då. Men nu ska jag bara upp och ta på mig och borsta tänderna och iväg till stan för att köpa Acos solskyddsfaktor. Sedan blir det en sväng förbi Jätten för en tidning och vindruvor. Sedan blir det solstolen. Sedan ska jag bara dammsuga mitt rum lite fort, sedan ska jag rensa lite mellan plattorna. Sedan kommer Joss. Nu ska vi se hur alla dessa planer går bara. Men det ska nog gå. Puss så länge!

Mmmm, mitt godis på ''Nyttiga Veckan''

SJP på Project Runway


Såg ni det? Det gjorde ni säkert. Alla bloggerskor kommer la snacka om det nu. Eller snart. Hon är ju på SATC nu på 3an, började klockan 23. Men hon verkar hon go och mysig, Sarah Jessica. Hon verkar vara en härlig mamma. Jag såg dock inte slutet, vem som vann och så men det är första gången jag ser PR så jag är inte så insatt. Eller vadå ''inte så''? Jag är inte nåt insatt! Anyway. SJP verkar vara en härlig kvinna i alla fall.
Imorn har jag faktiskt pyttelite planer. Ska åka till stan och köpa en bra solskyddsfaktor på Apoteket, eftersom jag får utslag av min Nivea-skit från ICA, dammsuga mitt rum, sola (försiktigt och säkert pga bränt ansikte och bröst) och sedan på kvällen ska jag träffa Joss. Jag har ju nyttig vecka nu och hon har kommit på att hon också har det typ. Inte ätit något sött, bara massa frukter och skit, hon tränar ju så mycket så det är lätt att stoppa i sig efter träningarna. Fan, vad rediga vi är ändå. Okej, tänker ni, det är sommarlov, unna dig lite, människa! Men saken är den att hela jävla våren och hösten har jag stoppat i mig något sött eller så typ varje dag, eller något fett onyttigt och nu tänker jag att jag bara ska äta sött och sådant på lördagar. Ja, alltså på lördagar får jag. Inte ens fredagar ska jag äta någon godis. PÅ LÖRDAGAR! Och fatta vad jag ska vräka i mig massa godsaker då eller? Ska på kalas då också, hoppas dom bjuder på godis där som jag kan möla. Men man kan ju äta massa gött nyttigt också. Vindruvor ska jag till exempel köpa i morgon, Ramlösa är supergött i värmen, massa frukter, man kan göra fruktsallad m.m. Fan vad tråkigt det låter men det är faktiskt skitbra för en själv.
Och idag var det inte lätt heller. Fika hade folket med sig på stranden men jag åt ingenting utav det, sedan stannade vi vid en kiosk och dom köpte kaffe och glass i värmen men jag åt ingenting. Jag är faktiskt stolt över detta. Mkt stolt. Däremot ska ni veta att det är typ som att sluta röka eller något för man får så mycket behov av annat. När man slutrar röka så stoppar man ju i sig sött och sånt hela tiden (säger Katrin Schulman, hon har ju slutat röka nu) och nu när jag har slutat äta sött så får jag panik. Jag måste äta något hela tiden! Det är skitjobbigt. Jag går fram och tillbaka till kylskåpet och till skafferiet. Hittar ingenting jag bara kan stoppa i mig. Får panik. Dricker lite mjölk, tar en gammel banan, gör lite mackor, tar lite mer mat. Jag äter jävligt mycket alltså när jag inte äter grejer med socker och sånt i. Och det är ju bra, för då går jag upp i vikt och får kurvor. JIHO! Detta var ju perfekt.
Nu blir det Grattis Världen med mina änglar F&F som jag har tänker på varenda dag, hur våra möte i Stockholm kommer bli. I mina tankar kramas vi och tar kort och jag berättar hur mkt jag gillar dom. Men jag kommer inte våga snacka så mkt. Dock bara kramas. Eller jag vet inte. GO NATT!

Hemma


Hello babes.
Är sjukt trött. Gick upp halv 8 imorse och åkte iväg, somnade inte riktigt i bilen, låg mest och slölyssnade på radio och blundade. Amanda var stentrött och somnade och bilresan till Halmstad tog typ 2 timmar. Dagen var underbart härlig. Sjukt varmt och vi badade. Också delade dom ut gratis GLAMOUR-tidningar + tygväska + solskyddsfaktor + skoskavsplåster (?) eller något, men jag hade redan GLAMOUR men jag fick springa och hämta en åt Amandis. Himla mycket grejer dom ska ha på Tylösand då. Imorn kommer GLAMOUR dit och man kan få en lyxig goodiebag om man är bland dom 100 första som kommer dit. Plus sån där ''Stiletto Run'' som jag har så jävla svårt att uttala. ''Stajleto'' eller ''Stiletto'' eller ''Stajletto'' ? Vet ej, men men. Så nu sitter jag här, helt bränd i ansiktet som vanligt och sjukt hungrig. Jag och mamma ska äta snart och ikväll ska jag nog bara slappa framför tvn. Ska se det där Project Runway med Sarah Jessica Parker. Hon är härlig hon. Men nu: mat. Puss

En dröm om F&F och Rihanna

Okej, innan dom kommer måste jag berätta om min underbara dröm inatt. Den var såklart om Filip och Fredrik. Det var så att en ny säsong av Boston Tea Party skulle spelas in och jag och pappa var på plats. När jag skulle sätta mig och prata med F&F så var jag så nervös och jag sa ''jag kan inte titta in i era ögon'' också började jag fnittra. ''Haha, det är okej'', ska Fredrik bara. Sedan babblade jag på lite och sedan när jag skulle gå in till mitt rum på kvällen och sova eller något så gjorde jag något och då märkte jag att F&F och hela filmteamet stod utanför mitt fönster och filmade allting jag gjorde så dom skulle ta med det i sitt program och driva med mig. Hahaha. Och sedan drömde jag att Rihanna var där också. Hon hade alla sina lackkläder. Allting hade hon på sig, och en basker kommer jag ihåg. Jag sa hela tiden vad fin hon var och hon tackade. Så berättade jag det för  F&F också, att jag hade berömt Rihanna. Sedan skulle det komma en konsert med Lisa Ekdahl i Globen och hon, i drömmen, hade gjort en låt med Chris Brown och då ringde Linda mig när jag var med F&F och alla på inspelningen och frågade om vi skulle dit och kolla. Hon ville se om Chris skulle vara med på konserten för hon är galen i honom och jag ville se Lisa, men jag sa att det går nog inte. Sedan kommer jag inte ihåg så mycket mer. Men underbar dröm som vanligt när jag drömmer om F&F. Jag älskar dom mest av allt.


Nu åker jag till Halmstad

Fan vad tidigt jag är uppe va? La mig halv ett igår och gick upp halv åtta. Amanda och Cia och Johan och Bertil kommer och hämtar mig vid kvart över och jag måste hinna ta på mig, borsta tänderna, packa lite smått och göra mig redo för beachen! Härligt härligt. Undrar bara hur det blir md solskyddsfaktorn. Vi har en och den tål jag inte. Nivea-skit. Jag får utslag. Fan vad vek jag är. Hahaha. Men det är sant. Helvete också, hur ska jag göra då? Får väl låna av Amanda men hon har typ 4 och då bränner jag mig juuuuuuuuuuuuuu. Nu får jag springa upp och göra mig i ordning. Kommer hem ikväll. Kösss

Måndagens mat


Här är min wok från igår! Visst ser det gott ut? Det är sjukt gött.

Btw. Jag läste Söndag eller något och då ser jag detta på någon sida längst bak i tidningen. Hur fan kan kvinnan veta vart man har lagt sina grejer? Hon vet la inte om människan med kameran har varit vid stranden eller hemma, hon vet la ingenting! ''Jaaaa, men den ligger nog där skulle jag tro''. Hon chansar ju bara eller tar från andra erfarenhet men ärligt, varför ha en sådan spalt i tidningen? Helt jävla meningslöst.

En cykeltur i stan


Dagens Outfit:
Shorts, H&M
Tröja, Monki
Skor, H&M
Jacka, Gina Tricot

Jag rensade lite bland plattorna också kom Amanda och fick panik på mig så hon drog med mig till Strandgatan där vi tog Ramlösa och Juice nyttiga som vi är och sedan åkte vi hem. På var sitt håll. Ska ju upp tidigt i möra. Sitter och kollar Skansen nu. E.M.D är med. Helvete. Det bandet alltså. Finns det några mer oviktiga popstjärnor i Sverige?

Okej?

Hur skriver ni okej?
Okej, Okey, Okay, Oki, Ok, OK eller hur? Tell me tell me tell me. Jävligt ointressant men samtidigt säger det något om människan. Hahaha

Att vara mamma .. typ


Jag vette fan vem han är men jag vill ha hans solglasögon nu. Ray Ban-inspirerade fast med lite toning i färgen i glasen. Jag gillar skarpt!!
Idag har jag och korven varit hemma hos henne och solat och vet ni? Jag fick färg! Hahaha, inte ett under så men det känns som ett under för att det har vart så jävla dåligt väder. Och vet ni vad eller? Helvete, alltså. Jag vet inte vad jag håller på att förvandlas till. Jag åkte hem också skulle jag laga lite makaroner till körven pappa hade gjort men så kom jag hem och såg att korven hade pappa visst ätit upp. Så jag tänkte att vi hade en kycklingfilé kvar från igår när jag gjorde wok så jag började koka makaroner och stekte kyckling i grillkrydda (hahahaha, är jag go eller) också kom Victor också dukade han och jag blev förbannad för att han aldrig gör mat för han så lat, men så hade han jobbat och allting så han fick duka. Jaja, anyway. Jag ställde fram maten på borde och vi åt och så där och sedan plockade jag bort och han skulle hjälpa till men den skithögen gick upp och la sig så jag ställde in i diskmaskinen och gjorde ordning i köket. ÄR JAG EN MAMMA FÖR FAN ELLER? Hahahaha, det här är typ mina två första dagar i livet då jag gör mat 2 dagar i rad. Men jag kanske har kommit in i ett stim nu då jag testat på att laga lite? Och jag bränner faktiskt inte vid maten, jag misslyckas faktiskt inte. Okej, håll tyst ni som säger att det är enkelt men jag lagar fan aldrig mat. Jag är inte lagd åt det hållet. Jag tillhör den skaran som tycker att kvinnor inte ska göra allt bara för att dom är ''supposed to do that''. Männen får la fan lära sig sånt också. Men i alla fall, det var inte till vanligheterna det här och det var väl bra. Min mamma ska ju inte behöva göra mat jämt, och speciellt inte när hon kommer hem från jobbet och är trött. Fast nu finns det ju ingen mat till henne men ändå. Hahaha. Och vet ni vad? Amanda har bjudit med mig till Halmstad i morgon, vi ska dit till finaste stranden i Tylösand och sola och bada. Häääääärligt härligt. Och imorn skulle jag rensa mellan våra plattor ju på framsidan. Ännu en mammig sak men det får jag göra nu då en stund, gör inte allt nu men lite kan jag allt göra. Asså, shit, vad håller jag på att bli? Jag lagar mat, jag tar svampen och skrapar bort det där extra hårda på stekpannan, jag ställer in i diskmaskinen, jag torkar, jag är ute i trädgården och tar bort ogräs. Hahahaha. Herregud, vad är jag för nån. Och det är inget fel med detta, bara det att jag inte kan se mig själv göra det. Fan, vad jag har mognat ändå. Hahahaha, eller det kanske inte handlar om mognadsprocess. Bara att jag aldrig orkat anstränga mig och hjälpa till förr. Shit, jag känner mig som .. ja, som mamma. Också ringde jag morsan och sa att är man mamma hinner man ju fan inget annat! Man gör ju bara mat och plockar i ordning hela tiden. Sedan så hinner man ju aldrig vara snygg heller om man är mamma. Man sätter upp en schleten tofs så att inte hårstråna ska åka ner i maten eller så att inte håret ska vara i vägen. Man tar inga vita fina kläder ifall det skulle skvätta, man har sketna händer för att man tar i mat, skit och disktrasor hela tiden. Det är ju fasiken jobbigt och slitsamt. Så aldrig i livet att jag skulle kunna vara jävla hemmafru. Aldrig i hela livet. Hellre ett roligt, kreativt och bra jobb. Okej, nu säger jag inte att man ska välja. ABSOLUT INTE! Typ mitt motto i livet är att man ska kunna jobba och vara mamma och cool kvinna samtidigt, men det är ju inte lätt. Jag säger då det. Och hur fan skulle det vara med massa barn? Hund? Herregud. Jag borde nog tänka över min framtid lite. Nu ska jag ut och rensa mellan plattorna. Fan, nu kommer jag bli sketen morsa igen.

Naaaat?

Åh vad lyckligt. Det är sol. Och jag ska bort till Amanda. Hon säger att vi inte ska göra nånting. Och hon har varit i Turkiet i solen i 2 veckor. Och jag har haft regn här hemma i Sverige. Så då säger jag att jag ska sätta mig på hennes balkong och sola. ''NAAAAAAAT'' säger hon då. Och jag hatar när människan säger NAAAAAT. Amanda, du är ingen fjortis, men det är ett fjortis-ord. Okej?????? Och din smile: '':O''. Den är fruktansvärd störande den med:P Okej, nu åker jag till Amanda. Vi ses. Puss

RSS 2.0