En härligt solig fredag!

499836-479499836-476

Haha, jaaaa .. Man får ju käcka till det ibland med sina dagens outfit-bilder! Efter solning med baghett-käk och läsning i tidning, bland annat nya tidningen Glaze som jag blev jävligt dissappointed på, åkte jag med Joss till Sandhemsspåret där tjejen fick sig en springrunda och jag var hennes personliga coach som peppade henne medan jag cyklade! Mycket bra :) Så i sommar blir det springing en gång i veckan, bra det!
Dagens Outfit:
Leggings, JC
Skor, WalkOn
T-shirt, H&M
Solglasögon, Åhléns
Också min cykel som jag fått av Ida som är paj, och då menar jag verkligen PAJ! Pakethållaren har gått sönder på riktigt nu så när jag skjutsade Joss babe åkte hon åt alla håll. Haha. Rätt kul. Eller jävligt kul.
499836-481
Sola, sola, sola. Och imorn blir det ännu mer!

Nu ska jag upp och packa och kolla lite SATC, och sedan sova. Fan vilken tråkig fredagskväll. Kanske hinner skriva imorn, men jag tvivlar på det. Annars ses vi på söndagkväll, kommer vid ca 7-tiden! Och då är det ju Zlatan på tv, intervju kl 8! Jävulen! Attans vad jag älskar honom! Och han träffar Timbuktu också, eller Timbuktu träffar Zlatan för det är hans idol! Attans vad jag gillar de båda två. PUSS

Gårdagens dag!

499836-477
Hello babes!
Nu måste jag upp och packa till imorn då vi ska åka till Skara Sommarland med klassen. Ska åka klockan 08.15 så klockan 7 är det bara att stiga upp och göra sig i ordning! Dagen igår var sjukt kul i alla fall, vi åkte buss i 2 timmar dit, såg på föreställning, åt hamburgare och hade disko i bussen på väg hem. Kanske kan lägga in på youtube så ni får se klippen när vi sitter och sjunger här någon dag. Kommer hem på söndag kväll så det kanske får bli då, jag vet inte. Gårdagens outfit är i alla fall följande:
Shorts, H&M (nya!)
Skor, Din Sko
T-shirt, Monki (ny!)
Väska, Second Hand
Halsband, Salem Al Fakir
499836-480499836-478
Elin & Agumm- härliga brudar!
499836-475
Jull, Agumm & Elin
a dance-threesome!

Fy fan, Mariah!

499836-473499836-474
Nej, jag kommer aldrig gilla hennes stil, hennes personlighet eller hennes image! Jag har försökt att give her a try men jag kan inte. Nej, hon sjunger inte bättre än Whitney, nej, hon är inte snyggare och kurvigare än Beyoncé, nej, hon är ingen vacker glamourmänniska som Scarlett Johansson. Hon är bara en plastig wailande tjej som fortfarande är kvar i sitt jävla 90-tal. Skorna? Förjävliga med ett par shorts som får henne att få en kameltå och den korta glansiga jackan med rosa på har hon knäppt upp till en sexig (????????) urringning som inte är något sexig. Sedan solglasögonen hade väl Backstreet Boys ibörjan på 2000-talet och frisyren är en sådan där plastik Barbie-frisyr som slickar upp hela huvudet, för att inte tala om den äckligt lagda luggen mitt på pannan. Fy fan, Mariah. Fy fan!
Mitt tips:
Behåll shortsen och skorna men istället kan du ta ett linne eller en t-shirt att antingen stoppa in i shortsen eller hänga över. Ta bort solglasögonen helt och ringarna i öronen och ersätt med ett par färgstarka pluppar. Släpp ut tofsen och skaka bara om och få ett snyggt svall. Dra ner på sminket en aning och be natural! Som mitt budskap brukar vara när det gäller utseende-väg tror jag nog.

Dansuppvisning i Strömstad!

499836-472
Idag ska jag och min dansgrupp plus massa andra tjejer ner till Strömstad för att kolla på en dansuppvisning. Det ska bli kul, men jag förväntar mig inte så jävla mycket. Det ska mest bli kul och umgås med tjejerna *tummen upp* hahahaha, det där var verkligen Stina-Lee-style :)

Så här så jag förresten ut i söndags när jag var på Mors Dags-middag för mormor, mamma och moster. Invigde mina nya örhängen från Glitter också!

Nu måste jag hinna några SATC-avsnitt också ska jag byta om till shorts, det är sjuuukt varmt ju. Också ska jag äta. Och jag ska även ta massa bilder också kommer det dagens outfit också. Goot, goot.

See ya tomorrow babes, kommer nämligen hem vid 23-snåret *gäspaaaaar*. HAHAHA, jag skoja.
KÖSS

Min skolavslutningsdröm.. typ

499836-471
Jag har nog aldrig varit så kär i Elin Klings stil som när hon kom på ELLE-galan så här. Eller jo, jag skojar bara. Jag tycker faktiskt hon klär sig snyggare till vardags än till fest, men till fest har hon nog aldrig varit så här snygg! Jag älskar klänningen, jag älskar den strama tofsen med mittbena, jag älskar det cerisea läppstiftet, jag älskar strumpbyxorna och skorna ser jag tyvärr inte men jag skulle säkert älskat dom också. Tänk att se ut så här på en skolavslutning eller något på sommaren om man bara tar bort strumpbyxorna. Det var ju tyyyyyyyyp en sådan jag ville ha ju, ni vet den där som är slut i hela Sverige nu. Åh, Elin, jag älskar dig här! Men det blir nog min rosa klänning från MQ på skolavslutning. Lite tråkig, men väldigt fin, och som sagt; lite för fin för mig för jag är ju inte den up-dressed person men jag antar att man får piffa till sig lite ibland. Men det blir nog bra. Jag får sticka ut med lite accessoarer och grejur. Det blir nog allt bra! Det är ju inte hela världen heller.
Nu har jag suttit här i 3 timmar eller något och nu ska jag upp och göra makrillfilé-smörgåsar till Sex and the City. Oh, så mustigt.
Förresten, har ni läst om Filip & Fredriks nya underhållningsprogram som kommer i höst? Jag dör. Det stod i Aftonbladet idag. Ååååh. Vem kan slå Filip och Fredrik heter det och det är första gången i tvns historia eller något som ett sådant här storslaget program kommer att ske. Fredrik säger att de har längtat efter att göra något stort och explosivt och dom ska alltså tävla i samma lag mot en annan person i olika grenar, som att springa genom eld eller vad fan det var. Hahaha, jag kan inte annat än älska dom. I just have love for you, guys.

I rather be at home with Ray

499836-464
499836-466499836-465
Tjaaaaa
Här har ni dagens outfit:
Kjol, Åhléns
Linne, H&M
Skor, WalkOn
Ring, H&M
Solglasögon, Åhléns
Väska, Second Hand
Jacka GT


Har kommit hem från Överby med mamma och Victor och det blev en kornblå klänning te miger! Victor braschade på med skjorta, tröja, jeans, shorts och fluga och grejer. Nu blir det mycket till studenten, men han kommer bli granner :) Kolla vilken koll han har min bror! Så snygg skjorta! Mamma tycker mest den liknar en nazist-skjorta haha.

Skjorta från MQ
Shorts från Jack & Jones


Denna kom jag hem med, H&M, 198 kr
499836-470
Den är ganska kort när man sitter ner och så men jag gillar den verkligen. Och  det coola med den är ju dragkedjan därbak som tyvärr inte hamnade på foto, men kommer den på dagens någon dag så promise jag att jag ska fota den. Jag blir som en väldig färgklick med den och mina röda skor!

Här bjuder jag även på en outfit á la Jossan:

Klänning, Håpunkt
:)

Nu ska jag skriva om massa bloggar på en artikel som jag har börjat på, det kommer bli niiiiiiiiice! Kan lägga in den här sedan.
kössssar

Sooooooldag!

499836-463
Hejjjjj hopp galopp i en snopp!
Här har ni dagens outfits som tog ute i det sköna solskenet :) Joss fick agera fotograf idag vetniiiii. Här är dagens outfit:
Klänning, från Thailand
Skor, Din Sko
Jacka, Gina Tricot

Btw ser jag förjävlig ut i ansiktet, jag ser ut som jag äter bullar, typ 3 stycken i mun också ser jag nöjd och belåten ut efteråt också och det blir ju inte alltid sexigt när det är jag som ser ut så.

Idag har jag och Joss vart ensamma och chillat i skolan hela dagen känns det som. Nej, men först så var det matte och då satt vi och pluggade religion, sedan håltimme på biologi och då satt vi och solade, sedan slöjd och då hade vi vikarie fast jag blev typ klar med min hundkorgis :) Sedan lunch och äta lasagne, sedan ut i solen och sola, sedan gympa och då var det brännboll ute i solskenet,  sedan fysiken och då redovisade vi och det tog cirkus 1 sekund och sedan SO och då hade vi ett Historia-prov som var väldigt chillllll. Det var gött att det var ganska lätt i alla fall :)
Sedan åkte vi till Jätten (ICA) och inhandlade oss massa gött som sallad, fetaost, mozarella, nyttiga nachos som jag kallar det, choklad, glass och lite så. Åkte hem till Joss och lagade i ordning allt och resultatet blev en sallad bestående av detta:
Pastaskruvar
Fetaost
Blandsallad (bland annat spenatsallad, rucoola m.m)
Tomater
Oliver
Mozarella (med lite balsamico på)
Avocado

Åh, det var så gött. Också satte vi oss i solen på hennes balkong och tog ut tvn och kollade på Mia och Klara. Sedan blev det glass och massa gött :) Ikväll ska Joss sleepa over här för imorn är det sövmöra för hela slanten till klockan 10. Det gillar vi de! Nu ska vi snart äta lite mer, haha, kyckling och potatissallad och sedan ska vi väl kolla lite Filip & Fredrik. Joss vill låna lite serier nu och jag ska lära henne den humorn. Det är bra det!

Ha det vackert som en människa säger.
KÖSS

Fy fan för prov!

Jag orkar inteeeeee, det är för jävligt med prov i skolan. Jag dööööör. Satt ute och solade en stund och försökte plugga men jag kan inte plugga och få in någonting när massa jobbiga ungar skriker omkring mig. Så jag fick sätta mig i mitt rum och plugga men där är det kokhett. Har väl läst kanske 5 sidor men har mer än dubbelt så mycket kvar. Men Filip & Fredrik börjar kl 21.55 så jag har ju typ 4 timmar på mig att plugga. Men nu måste jag upp och göra lite mackor i gärnet, annars dör jag av svält. Det blir ingen dagens kläder idag heller för jag slängde av mig allt när jag kom hem och solade men imorn kommer det, i promise =) För er som nu intresserar er!

Söndag = huvudvärk ALLTID

499836-458
Idag har varit den första gången jag har VAKNAT med huvudvärk. Det händer inte ofta. Men på söndagar kan det hända. Och det är förjävligt. Har haft huvudvärk hela dagen och det blev inte bättre av att vi åkte bil sedan ut till Norra Björkås eller vad fan det hette. Men det var ändå mysigt. Åt där med mormor, familjen och moster med familj. Och nu ska jag upp och kolla Sex and the city och typ somna. Usccccccch, är sugen på något att äta också. Åååååh, jag ska nog göra lite mackor i gärnet. Pappa har köpt bra bröd till det ju. Perfekt (och när jag skrev det ska det uttalas ''pöööörfäkt'' som i engelskan och inte ''pärfekt'' som i töntiga svenskan). Åh, huvudvärk. Fy fan. Gå och dränk dig. Och förresten ser ni ju att det är en bild här också. Det är min artikel jag håller på och skriver för tillfället om klädstilarna som karaktärerna har i SATC. Jag har valt att döpa den till Clothes and the city i stället, lite sådär halvkäckt. Är inte klar än, men första sidan till vänster är tyyyp klar. Jaja, vad tycker ni om den? Ser det bra ut än så länge?

Sööööndag

499836-457
Riktig jävla söndag idag. Sovmorgon, ingenting planerat förutom att äta middag eller något med släkten klockan fem, och det är fint väder ute. Ska man ut och sola? Jag vet inte, det får nog bli det, men jag är hemskt mat-sugen. Ska nog ta och värma lite wok. Ja, det ska jag göra. Men först ska jag duscha och ta på mig bikini och hämta Amy Winehouse-boken. Förresten, hur sjuuukt jävla vacker är inte Audret Tautou eller? Åh, hon är så himla söt. Jag älskar hennes utseende. Just love it.
Update (eller vad bloggvärlden kallar det):
Tänka sig! Det blir aldrig som man tänkt sig. Nu ska jag och fader åka till farmor och gratta henne på Mors Dag. Han är just nu på Jätten (ICA) och köper blommor och Aftonbladet. Jag älskar när det händer stora events för Sverige, till exempel Melodifestivalen eller andra finaler, också läser man Aftonbladet nästa dag. Dom skriver alltid så mycket om allting; bråken, segrarna, kläderna och lite annat. Det är så härligt att läsa. Så nu ses vi när jag kommer hem, ska ju iväg sen igen vid fem. Shit, vad familjär jag börjar bli. Det kanske passar mig? Haha, mamma sa det en gång ''du och Victor (min bror) är ju så självständiga och har så bra självförtroende och det tror jag för att ni har alltid vart med överallt och träffat nya människor och när ni var jättesmå lämnade vi bort er någon dag till någon annan så att den fick passa er om vi var fest eller någonstans och ni älskade att komma iväg lite. Jag tror att det är bra att man inte bara sitter hemma med mamma och pappa hela tiden, det är viktigt att träffa nya människor från födseln, barn tycker ju om det också, att inte bara vara hemma hela tiden''. Ja, jag tror hon har rätt i det. Det kanske därför jag är så social och independet som hon säger :) Nä, nu snackar jag goja, vad vet jag om mig själv? Folk kanske inte alls tycker jag är social, men jo, det är jag nog.
SKITSAM! Fan, vad jag tjötar. Nu ska jag gå upp för nu kommer nog pappa snart.
Puss

Kvällens outfits!

499836-453499836-452
Så här har jag sett ut idag:
1.
Klänning, MQ, 699 kr
Jacka, Gina Tricot, 299 kr
Skor, mammas, MQ
2. Shorts, Cubus, 249 kr
T-shirt, Monki, 100 kr
Jacka, Gina Tricot, 299 kr
Skor, Din Sko, 349 kr

Gud, vad jag ser kurvig ut på bilden till höger! Vad glad jag blir! Iiih, maybe it's my time now! :) No skeletto anymore. Curvs, come over here!
Lite bilder från dagen också:

Jag och Ida på Amandas konfirmation också fina Larja som ligger och gosar hemma hos familjen Rydell. Jävla skam det gick för Charlotte då. Hahahaha. Men bäst var ju Björn som vanligt. Hahaha ''12 point goes to .. Sweden! No, no, you can't vote on your own .. !'' Puss på goingen.
Nu ska jag nog gå upp och lägga mig, kanske hinner med lite SATC också. Men ibland blir det sööövmöööra för hela slanten. Gud, så skönt det ska bli. =)

Hemma hos Rydell

Nu sitter jag här hemma hos familjen Rydell. Kom förut och vi åt, och jag myste lite med Larja, en familjs goa hund, också satt jag med Simon och Evelina lite. Nu är Simon med sina vänner och Evelina är hemma för hon typ mådde dåligt så jag får underhålla mig med högljudda, smålulliga föräldrar, två andra barn, Hellen och Tilda, som typ somnar snart för att deras mamma sitter och grejar dom i håret och en hund som ligger på mattan och gosar. Nu tror jag poängen ska ges ut snart. Oj, det håller visst på. Björn ska ju vara för Sverige :) Jihoo!

Charlotte i Eurovison!


Nu är jag hemkommen från Amandas konfirmation och det var trevligt. Har dock slängt av mig den rosa klänningen som är alldeles för fin för mig och jag känner mig nu hemma i mina höga midjan-shorts, som dock är hela nya. Ska iväg till familjen Rydell snart där de vanliga familjerna väntar men jag är så mätt efter den goda lunchen hos Amanda att jag väntar lite med att åka för förmodligen sitter dom andra och äter nu. Heja på Charlotte ikväll ska vi göra i alla fall, eller ja .. vi kanske inte sitter och tjoar. Eller jo, det gör nog mamma, men musik ur tvn kommer det bjudas på i alla fall, fast jag kommer nog mest sitta och klaga på att Charlotte ser ut som en jävla transa. När jag kommer hem inatt eller imorn kommer det dagens och massa bilder från idag. So long, babes!
puss

Konfirmation!

Hej hopp!
Sitter och äter päron nu fullt påklädd och nääästan klar! Om en timme kommer Ida och då ska hon få vara min lilla sidekick på Amandas konfirmation. Yes, i'm very independent men ibland klarar jag inte av att vara själv =) Fan vad snabbt jag blev klar idag! Jag duschade, tog på mig klänningen, sminkade mig på 1 minut och borstade håret. Får vänta tills det är torrt nu bara så att jag kan platta det. Och käck som jag är har jag glittereyeliner på mig! GLITTEREYELINER! Det är verkligen inte my style men är det fina grejer som annordnas och man är bjuden så är det :)

Skriver när jag kommer hem, kisses on the cheek!

GBG-shoppingen!

499836-448
499836-449499836-447
The only one i adore!
499836-444
Min shoppiiiiiiiiiiiiiing!
T-shirt med not, Monki, 100 kr
T-shirt, randig, Zara, 79 kr
Jeansshorts, Cubus, 249 kr
Randiga shorts, H&M, 149 kr


Jag blev väldigt nöjd får jag säga =) Känns nu som att jag har köpt jävligt lite, som vanligt, för att vara GBG men jag blev ju nöjd med grejerna så jag antar att det är det bästa. Och vi hade så kul och mysigt i det fina vädret, och solglasögonen åkte upp och ned hela tiden eftersom vi gick in och ut i affärer och det var en jävla process att hålla reda på; att alltså inte se ut som en tönt med solglassisar inomhus. Well, jag tror att jag tänker för mycket på onödiga grejer nu.
499836-450
Sedan träffade vi Amanda och hennes kusiner och gosade med lilla Sigge, ååh vilken underbar gosing.
PUSS på rej!

Inköpningslista för GBG!

499836-442
Detta är vad jag ska försöka hitta idag. Punkten längst ner är jag jävligt osäker på. Vad köper man till en konfirmationskompis? Jag har ju inte råd med världens dyraste glasskål eller vad man nu köper som ''fin present''. Ida har jag som tur med mig så hon får hjälpa mig. Men nu måste jag verkligen åka, ska vara hos Ida om 5 minuter och 11 över går tåget. Vi ses när jag kommer hem, and GBG, here i commmmmmmmmme!
499836-443
En liten möra-bild :)

Btw! Visst passar Carina Berg i rakat? Precis som Natalie Portman ju! Snyggggging =)

En hög dagens!

image440
image439image441
Dagens Outfit togs inne vid omklädningsrummen när jag blev inlåst hahaha. Jag kom som vanligt först utav alla och gick uppför trappan och skulle till omklädningsrummen men då var det låst i dörren in till omklädningsrummet så jag skulle gå nedför trappan igen, men då var den dörren låst och alla dörrar var låsta. Så i panik fick jag smsa Matilda där men hon var hemma och då fick jag säga till två gubbar som jag hittade. Haha. Men här kommer dagens i alla fall:
Byxor, Vero Moda
Jacka, Gina Tricot
Skor, Din Sko
T-shirt, present


Också en godnatt-puss till er: PUSS!

I LIKE TO SHAKE IT, BABY!

499836-434
Åååååååh, jag är så lyckliggggg! Gud, vad jag älskar att stå på scen och dansa! Jag orkar inte be om ursäkt för att jag är töntig nu i varannan mening, så jag säger det nu: jag kommer säga massa geeky saker nu. Okej. Men jag känner en sådan befrielse när jag dansar! Jag stod längst fram, såg konturerna av folks huvuden, blixtrar som blixtrade, en fet jävla lampa i mina ögon, musik och jag bara log och shakade allt vad jag hade och hade bara så himla kul. Jag bara älskar att dansa, det är det bästa som finns. Okej, jag mådde illa hela tiden, kissade på mig typ, rapade var 5e minut, tog djupa andetag, var trött, stressad och spydde typ men sedan när jag står där så bara jag älskar det jag gör. Dans. Fint ord också. Dans. Dans. Daaaans. Fint, så fint. Dans är livet. Livet är dans. Och jag är så himla lycklig. Och ja; det gick faktiskt jättebra. Förutom att jag slog i tån nånstans som jag inte kände och nu blöder hela jävla nageln, det märkte jag efteråt. Och i början råkade Linda slå till mig med kvasten på min panna så snoret började rinna av nån anledning! Haha, men sedan rann det på bra och jag är så glad :) Har jag sagt det tillräckligt nu?
499836-435
Linda Fluff, Matilda korven och jag. Jag älskar dom!
499836-433
I slutet samlades alla på scenen och våran lilla grej var att bli trötta, typ ''puh'' och sedan niga och tacka. Haha :)
499836-432
Jag var så rädd att korven skulle ramla ut genom förnstret, det var sååå högt men jag tog lite fina bilder istället :)
499836-431
Finaste flickorna in tha city!
499836-430
Ooh, aah! I just love it!

GBG imorgon!

499836-429
Ja, imorgon bär det iväg mot Göteborrrrrg! Jag och Ida ska ta tåget på morgonen i morgon och jag är såååå shoppingsugen. Man blir verkligen inte speciellt lyckligare med lite mer kläder, men man kan ju bli lite gladare i alla fall. Jag är på jakt efter min skolavslutningsklänning i alla fall, plus en annan fin marin-klänning på Gina Tricot, trosor, bh och såklart massa tidningar =)

Meeeeen jag kan inte riktigt slappna av och njuta och längta tills detta för om ca 1 timme ska jag ner till Folkets Hus och samlas med min streetdancegrupp och klockan 19 börjar föreställningen och då ska jag dansa. Min grupp är näst sist och det är förjävligt att vara så långt bak för då går man bara och kissar på sig i väntan på att få börja också är man sååå nervös. Men jag vet att efter jag har dansat så vill jag göra det 10 gånger igen så jag måste passa på att njuta av att stå på scenen. Fan, vad jag livar upp allting som världens biggaste deal men jag är ett jävla nervvrak som går på toa varje kvart och det är inte så jääävla lätt att handskas med sig själv då. Haha, fan vad jag är sorglig.

Mamma, pappa och mormor ska kolla i alla fall och efter föreställningen ska mormor med hem och äta köttfärspaj med oss också ska vi kolla på Eurovision-grejen när Charlotte är med och tävlar om en plats i finalen. Jag tror att hon lätt går vidare. Synd bara att hon ser ut som en jävla transa. Neeej, fan, det spelar ingen roll hur man ser ut, jag ångrar mig, men ändå, hon är ju för fan perfektionist i sitt utseende och hon ser väl själv att hon inte ser så kvinnlig ut? Probably not.

Nu ska jag ladda nerverna lite och packa ner kläder + golvmopp (yes, golvmopp) och sedan ska jag åka. Iiiiih, wish me luck!

Min dag!

499836-426

Hello!
Finally sitter jag vid datorn, får smått panik när jag inte får sitta här på en hel dag och jag missar alla bloggar och hej och hå. Men nu sitter jag här! Och jag njuter!
Min dag idag har spenderats på M15 med Jossan och massa andra i min klass då vi redigerade film. Det var så jäkla kul! Eller nej, inte så jäääkla kul men det blev så jäkla bra sen! Vi la till musik, effekter, klippte och hade oss. Man lärde sig programmet så det var mycket mysigt.
Sedan åt vi lunch med Pettsson och Mikael på Shang Hang och åt thaimat. Så himla gott.
Sedan följde Jossan med mig till dansen på Folkets Hus och där träffade Matilda och alla och satt typ och väntade hur länge som helst i publiken för att få dansa, fast det var ju bara träning med massa grupper var där så vi fick bara vänta o vänta o vänta. Men vi hade det jättekul, det har man alltid med dom, alla knäppgökar =) Men sedan dansade vi och shakade loss och hade oss. Sedan gick jag, Joss, Agumm och Matilda till Espresso House och fikade lite och sedan åkte Jossan och simmade så då satt vi tre kvar och tjötade lite och sedan gick vi och väntade på bussen. Jag höll på och missa min för den började starta och stänga dörrarna när jag satt med M & A vid deras busskur(vilken plötsligt blogg-vibe det blev nu när jag bara skrev första bokstäverna i namnen, herregud!!!!!! Men jag orkar inte skriva hela namn) så jag fick spriiiiiiinga.
Men jag hann, och jag satt där på bussen, och jag kom hem, själv hemma, och nu sitter jag här, och ska upp och mööööla i mig massa wok och sätta mig vid tvn. Gud, det har jag nog aldrig sagt ''sätta mig vid tvn''. Jag kollar aldrig på tv, förutom Filip & Fredrik. Jag får väl zappa runt lite. GUD! Det har jag aldrig sagt heller! Jag sitter aldrig vid tvn spontant. Oh my!
Nu ska jag som sagt upp och möla. Vi hörs
pusssss & hugs!

Andra Avenyn it is

499836-423
499836-422
499836-421
Det var detta man underhöll sig med i väntan på att mamma skulle komma med bilen och skjutsa mig till dansen. Seriös eller oseriös? Jag är nog lite både och för det mesta.
Det ska bli så kul med uppvisning på torsdag, men jag får så ont i mina knän nu för tiden för att jag dansar barfota och tränar jag två timmar imorn och även lite på torsdag så är ju mina knän DÖÖÖDA till uppvisningen. Fuuuuuck.
Nu är det dock Andra Avenyn. FINAL EPISODE! En timme! Iiiih :)
GOD NATT & BYE BYE

Dance and shake like a tailfether

Tjolahoppsansa!
Idag slutade vi lite tidigare från skolan, ca halv 3 för vi var klara med våran OS-låt, jag och Sofie. Vi tog Alla vill till himmelen men få vill dö med Timbuktu och gjorde en egen text, den går så här:

Vi ska till OS och vinna allt
Vinna a-a-allt från socker till salt
hoppa, skjuta, springa, slå
Medaljer vill vi ha, medaljer ska vi få
Guld i OS
det är det vi ska ha


Haha, jajaja. Fy fan vad jag har bloggtorka nu. Orkar inte skriva någonting. Ska dra iväg till dansen vid 6, lääängtar. Nu får jag väl gå upp och äta lite frukt och hitta på nåt med mamma som också är rastlös! Igår spelade vi Trivial Pursuit, och jag påstod att mamma hånade mig för att jag inte kunde vissa frågor och då blev vi sura på varandra men vi fortsatte ändå spela. Sedan kom Victor hem och då var han med lite. Sedan drack vi EuroShopper-saft och åt popcorn. Till Filip & Fredrik. Som jag drömde om inatt. The most beautiful dream i ever have had.

Sötaste bilderna på sötaste vovsingen!

image416
Rikki ser lite rädd ut, sötkorv :)
image415
Mys på vovve.
image417
Titta up, babe!
image418
Åh, puss på dig!
image419
I'm behind you, babe :)
image420
Lille pluttibubbinunni sover :)

Min lilla älskling! Åh, vad han är den goaste i hela världen. Dessutom är han rolig. Ja, han är ROLIG! Man liksom skrattar åt honom för att han bara är så rar.. Ja, dessa bilder tog jag förra helgen när vi passade raringen, hade visst glömt att lägga in de. Visst är dom coola? Jag blev riktigt nöjd med vissa :) Och ni! Försök att bortse från booben på 5e bilden. Ni vet ju att bröstet blir så där när man ligger ner, men jag ville inte skära bort det för då skulle bilden bara bli konstig. Yeye, vilken bild tycker ni är goast? Skriv please!

I'm a pig

499836-413
Idag har jag Mimmi Pigg på magen. Och till det begagnade jeans och en kofta. Och dagen idag har varit i skolan och hemma hos Ida. Nu ska jag stänga av Amy Winehouse och Msn och gå upp och äta. I'm starving!

No sex!

499836-412
Nehepp, inget sex för brudarna i SATC. Jag tycker det är ett riktigt coolt omslag i alla fall! Cool idé.
Gud, jag har inget kul att skriva idag. Eller det kanske jag aldrig har? Ska nog iväg och lämna SATC hos Ida, hon ska låna det, men vet dock inte när det blir så Ida ser du detta; svara på mitt sms :)

Nu ska jag fortsätta kolla vidare på Andra Avenyn. Det är ju sista avsnittet på tisdag och då är det 1 timme! Men dom lägger inte in det i förväg på svt.se för det ska bli extra spännande :) Iiiih.

Glöm inte F&F, High Chaparall, kanal5, 21.55 ikväll

Skolan!

499836-411
Hello!
Nu sitter jag i datasalen i skolan och just denna veckan har vi tema-vecka. Idag har vi ritat lite och kommit på en ramsa till OS i Peking och gjort en egen gren =) Har en liten rast nu! Alla fick en kvart men jag fick 25 minuter för jag arbetade så flitigt hahahaha. Pelle är så exalterad över att jag tar ledarrollen!
Hittade en bild på Mischa här på datorn så det får väl bli den så länge. Snygg beachkropp eller vad säger ni? Nja, själv föredrar jag kurviga á la Beyonce!
Skriver när jag kommer hem och ca 1 timme.
PUSS

I love you, isch leibe dich, Zlatan Ibrahimovic

499836-409
Fan vad grym han är, Zlatan! Det är det jag har sagt i hela mitt liv. Han ÄR Aden bäste. Det var alltid som en tävling som pågick mellan sig själv och kompisarna förr vem man tyckte bäst utav Zlatan, Henke och kanske Fredrik Ljungberg. Jag höll ju ALLTID på Zlatan, och det var ofta jag och Elin som gillade honom, medan andra gillade Henke. Men jag har aldrig svikit Zlatan, jag går mer än gärna runt i hans tröjor och sjunger Zlatan-låten för älskar honom verkligen. Och varför skriver jag detta? Jo, för han gjorde ett litet inhopp förut i matchen mot Parma (Zlatan spelar ju i Inter) och vad gör han? Han spelar sjukt bra och gör TVÅ mål! Han är helt jävla fantastisk! Han inte se allting för jag kom hem från dansen vid fyra och direkt efter tog jag, mamma, Katti och Maria en långpromenix i skogen. Så nu är jag trött. Ska jag mig och göra lite mackor och göra klart min artikel om kläderna i Sex and the City. Ni kan få se hur den blev senare :)
PUSS
PS. Jag la in en bild på inlägget under detta hur det såg ut när jag färgade mig med snygg hatt på huvudet, haha, åh, det är en pest att dra av den sen men det går med mycket balsam :)

Blond! Eller guldlock?

499836-408499836-407

Så här snygg är man med geggamoja och hatt på huvudet:)
Så här blev resultatet! Jag är riktigt nöjd. Det blev inte kritvitt, men heller inte för randigt, det blev liksom en skööön ljus färg :) Ska även klippa min lugg lite, den har blivit lite lång, kan knappt platta den längre. Vågar jag göra det själv bara? Iiiih. Men men, om en halvtimme ska jag iväg till dansen men vi hörs senare ikväll.
KÖSS

Time for a change


Tja, dock inte så stor förändring, men Katti kommer hit om 10 minuter och då ska hon göra slingor på mig! Ljusa slingor i mitt hår ska det bli. Jag undrar dock om det kommer bli gult som Katti sa att det kunde bli, men säger hon att det blir bra så blir det väl det. Det är det att mitt hår är olika mörkt olika dagar, ibland ser jag jättemörk ut och jag vet inte hur många folk som har frågat om jag har färgat håret sen jag klippte lugg. Ser det mörkare ut?, tänkte jag då. Men men, återkommer med bilder!
Klockan två ska jag iväg och träna så jag vet inte om jag hinner lägga in bilder innan men jag ska försöööööka. =)
Wish me luck!
puss

God natt

499836-406
Dagens outfit:
Jeans, JC
Linne, tidningen GLAMOUR
Kofta, H&M
499836-405499836-404
Jag är ungefär så trött som jag ser ut på bilderna. Nu ska jag gå och lägga mig. Jossan stack hem vid elva-snåret och nu sitter jag som vanligt här. Har suttit och klippt en bild i Paint. Det är för jävla jobbigt och resultatet blir också för jävligt men är det det enda man har så får man ta't! Imorn ska jag upp tidigt för att göra slingor. Hoppas det inte blir randigt, puss & god natt

Ostbågstjej?

499836-403
Aaaah, jag smälter när jag ser detta. Och neeej, inte för att klänningen är ''som en dröm'' som alla hade skrivit eller för att designern heter Gucci eller Oscar de la Renta eller vad fan som helst, utan för att America Ferrera bara är så jävla .. hon. Hon är bara så där äkta och go. En go tjej. Hon är en sån jag vill sitta och skratta med en fredagskväll med ostbågssmulor på magen. Liksom ni vet i ljusblå pyjamas, kanske man ska sova över, mycket snacks i stora skålar, en gammal film på, men mestadels tjatar man bara och har det kul. Ja, också sitter America osminkad i hästsvans och bara skrattar. Ostbågstjejen med hästsvans skulle hon bli. Det passar hon som. Ja, det gör hon, America. En helt vanlig tjej som gillar att ha det mysigt i soffan, men sedan förvandlas hon till den snygga kurviga tjejen på alla kändisplatser och det enda hon pratar om är att ''det viktigaste är att må bra i sig själv och jag är stolt över mina kurvor''. Också skulle hon ha en sån där ''jag älskar att bara sitta hemma och äta ostbågar med mina kompisar och prata''-attityd och alla skulle älska henne. Liksom .. Alla älskar America.

Take it easy, bitch!

Ja, det kanske är det som är själva meningen egentligen. Bara ta det lugnt och inte stressa upp sig för mycket. Det som händer händer och då får man ta i tu med det då. Inte älta för mycket. Jag brukar bli så jävla nervös för grejer men varför ska man bli det i förväg? Man får ta det då, det är ju just då det händer. Och det känns faktiskt som att allt kommer ordna sig. Jag har aldrig varit en tjej som det har hänt liksom hemska grejer för. Har jag tappat något så tänker jag ''neeeej, sånt här händer ju inte mig!'' och då får jag alltid tillbaka grejen som jag tappat. Och då blir man lugn, då släpper liksom all spänning. Sedan har jag ju alltid varit den där som fått basketbollar i ansiktet så att glasögon åkt åt helvete, ramlat och skrapat upp dom nya jeansen, trampat i hundskit och inte märkt det förrän en timme senare, tagit i handtag som folk har spottat på, fått mens på fel dagar osv. Men det är väl så det är. Man får ta det då. Man behöver inte vara så jävla orolig egentligen. Min pappa brukar alltid säga ''det finns ingenting som heter ''pinsamt'' eller ''oroligt'' och det är väl lite så kanske; det blir vad man gör det till. Får jag en basketboll i ansiktet så att glasögonen flyger åt varken höger eller vänster så är det väl bara att skratta bort det. Kommer det tårar av ondhet är det väl bara att tjoa lite ''ajajaja, fan vad ont det gör, HAHAHAH!''. Man kanske inte behöva ta det så seriöst och så. Man kan väl skratta bort det mesta antar jag. Liksom ''loosa'' det up lite granna. Ja .. det kanske är så. Vad vet jag, vad vet jag.

Ingen klänning!

499836-400
Det blev ingen klänning för mig på Överby. Den fanns inte av nån anledning på H&M. Dom sa att den mest kommer in i storstäder. Ajo, tjenare, åker jag till Göteborg lär den ju vara slut överallt! Jag får väl ge upp den. Provade dock en annan söt klänning på MQ som dock hade 2 knappar bortdragna men den var så fin i alla fall. Bra att den var så tajt att jag fick slita loss den sedan, haha, ni skulle sett mig. Så dragkedjan gick sönder. Ops. Sedan provade jag ett par coola shorts också men tyvärr blev min rumpa en päronrumpa. Yes, i love curvs, men detta såg bara inte bra ut.

Klänning, 699 kr, MQ
Short, 499 kr, MQ
Och jaaaaa, jag är väl den enda som hatar ''modet'' med mobiler i spegeln men jag tycker det är så fjompigt. Och jag använder aldrig ens ordet fjompigt så nu fattar ni hur mycket jag hatar det!


Ikväll blir det FLÄSKFILÉ. Det är min favoriträtt. Hade jag varit ett land så skulle det varit nationalmaten eller paradrätten som man bara måste äta om man kommer till mig som turist. Också skulle det serverats greksallad med haloumi till, och hasselbakspotatis eller klyftpotatis. Lika gott båda två. Låter bra.
Också kommer nog Jossan också, så ska vi mysa lite och se en skräckis tror jaeeeeg. =)

Visst är bilen där uppe bra? Så fräckt gjord, det är såklart Amy Winehouse med hennes jävla make Blake som jag HOPPAS hon går ifrån nu snart.
Nu ska jag gå upp och kolla in maten lite. Jag måste ju veta ingredienserna om jag ska bjuda mina turister på'n =)

Hello

Tjaaaaa bloggen!
Aaaaaah, just nu har jag lite smått damp. Vaknade tidigt imorse och ville att pappa skulle väcka mig så vi skulle se lite Grattis Världen innan jag och Ida skulle till Överby. Men det gjorde han inte. Gick sedan upp halv 11 och kollade på det och gick sedan upp och gjorde mig i ordning. Ida ringde såklart inte mig så jag fick ringa henne. Men hennes mobil var avstängd och hemma svarade det inte. Jag tänkte att alla i hennes famlj kanske var ute och hon kanske duschade eller någonting för hon brukar ju duscha i typ 1 timme. Helt insane, men sån är hon. Så jag väntade, ringde typ var tionde minut i EN TIMME! Fick panik! Så kommer mamma och pappa hem och säger att det är typ Klassbollen eller nåt idag (massa barn spelar fotbollsmatcher) och då tänkte jag såklart att hon var där och kollade på sina syskon! JAHA! Skulle inte vi till Överby? Du kanske inte är där nu men nånstans är du ju! Jag är besviken och sur för två grejer:
1. Vi hade bestämt att åka och handla men du GÖR ANNAT JUST NU!
2. Om du nu gör någonting annat: RING OCH SÄG DET DÅ! Ska jag behöva sitta hemma och vänta på dig och gissa mig fram vad du håller på med? En telefon är till för att folk ska ringa varann; RING OCH SÄG VART DU ÄR!

Ååååååh, jag hatar när folk drönar och är sega och jag hatar att vänta. Nu strax får jag åka iväg med pappa istället och köpa den där klänningen som jag bara väntar på att få köpa. Yes, i'm quite angry just nu men jag hatar när folk inte hör av sig. Jag har sagt detta tusen gånger men hon lär sig visst aldrig.

Jag hoppas nån gång under dagen att du tar kontakt med mig på nåt sätt och berättar var du håller hus. Men det kommer du väl inte göra för aa .. Jag orkar inte skälla på dig mer, jag orkar bara inte detta eviga väntandet från dig. På måndag kommer vi väl skratta åt detta men ärligt, skärp dig för fan:P <- Och den där smilen skrev jag inte för att jag är oseriös, den skrev jag för att du ska veta att jag inte är såååå sur som jag verkar, fast jo, det är jag ändå. Men men.

Nu ropar pappa, nu ska ÄNTLIGEN NÅGON med mig till Överby!
Kommer dagens outfit och grejer sen.
PUSS

Filip & Fredrik i sommar!

499836-384
Jävla tjöt om dom, jag vet, men det går inte beskriva hur stor min kärlek till dom är. Dom är mina absoluta största bästa ljuvliga underbara idoler, förebilder och människor. Jag älskar dom av hela mitt hjärta och nu är jag alldeles överlyckling. Min pappa sjöng ju i Boston Tea Party med sitt band Brödera Hallberg i höstas, och nu i sommar spelas en ny säsong av BTP in. Ja, i SOMMAR! Det betyder SOMMARLOV och då är jag LEDIG! Och .. OCH .. OCH DÅ SKA JAG OCH IDA MED OCH FÅ TRÄFFA F&F! Tror ni jag är lycklig eller? Det har varit lite snack fram och tillbaka om att vi ska med, men nu så ska mamma nog också med och då är det bättre tycker dom, så på söndagen i augusti, typ 17e, ska jag, mamma och Ida ta tåget till Sthlm och sova på hotell och allt och vara med på inspelningen av två program, på måndagen och på tisdagen. Asså jag fattar inte hur jävla lycklig jag är. Har smsat Ida och skrivit men hon svarar ju fan inte. KOLLA MOBILEN, IDAAAAAA! Hoppas hon vill och kan följa med nu bara. Jag är så lycklig!!!!! Men det enda negativa är att jag inte kommer få fram ett ljud för jag kommer få en total blackout, OCH då har jag fått tandställning och kommer se ut som en jävla tågräls i mun men det får man väl ta. Jajajaja, jag är så glad nu i alla fall och förlåt för att kollaget ni ser ovan ser för jävligt ut men jag brötade bara ihop något på Paint i all hastighet. Ååååååååååååh, SVARA IDA!!!! Och tänk att vi ska få träffa Filip och Fredrik, ta kort med dom, krama dom, prata med dom, se dom i ögonen och liksom vara vid dom PÅ RIKTIGT! Jag är helt jävla stum. Jag kommer allvarligt talat inte veta vad jag ska ta mig till. Sedan efter inspelningarna går vi väl och shoppar lite, och äter lunch på nåt mysigt ställe och bara har det gött :) Åh, det ska bli så jädrans kul! Men jag är så nervös som jag bara kan bli. Ingen dansuppvisning i världen kan få mig nervösare än att träffa mina idoler. Ååååh, vill bara slänga iväg ett mail till Fredrik men känner ändå att pappa får göra det. Dom kanske inte vill ha oss i publiken? Jooo, det är KLART dom vill! Så får jag inte tänka.

Oj, nu måste jag nog upp och lägga mig så att jag hinner kolla lite SATC innan jag somnar. Imorn ska pappa väcka mig tidigt så vi kan se lite Grattis Världen = dagens Filip & Fredrik-dos.

God natt sweet people.

Hoppas den finns kvar imorn!

499836-383
Jag hoppas innerligt att denna lilla blommiga grej finns kvar på H&M imorgon. Jag och Ida ska åka till Överby imorgon, TIIIIIIIIIIIIIIDIGT har jag bestämt!!!, och då ska jag hitta denna fina klänning som verkligen alla vill ha, vilket är lite tråkigt. 198 spänn för denna bara, med fickor, knappar och grejer på. Hoppas innnnnnnerligt.

Blonda Lily Allen & Mischa

499836-382
Lite rosa ram och rosa blomma sådär som det blir på alla kollage på sommaren. Lily Allen byter image (?) eller bara vill verka somrig med blondt hår och Mischa bär ett färgglatt skärp i midjan och ser skön ut. Det var väl fint detta. Kul att se dessa tjejer tillsammans.

Dagens fredagsutstyrsel!

499836-381
Hello!
Sitter här och lyssnar på musik och skriver ett test om Filip & Fredrik. Skolan idag var soooft, hade fysikprov, fick G+ på det, är inte alls nöjd, för det var så jävla lätta frågor. Flera i klassen fick alla rätt. Jaja, jag kan inte vara bra på allt! Fast jag är dålig på det mesta .. Haha, Nej, men nu ska vi inte snacka om det. Hallå, jag kanske får MVG i 4 ämnen for fuck sake!

Jjajajajajaajaj, här är dagens i alla fall:
Jeans, JC
Skor, WalkOn
Tröja, Gina Tricit
Jacka, Gina Tricot
Sjal, Kappahl
Väska, Second Hand


Jag har haft den här outfiten förut jättemånga gånger. Men det blir ju så, fast det kanske inte är så kul att kolla på, men men, nu ska jag fortsätta.
KÖSS

Dans-tisdagen!

499836-379
Jag, Linda Fluff, Matilda, Elin & Felicia från våran vackraste sida!
499836-378
499836-376
499836-375
499836-374
499836-373
Här är lite bilder från Elins fina kamera från i tisdags. Tog med bilderna som är på folket jag dansar med! Agumm, Matilda, Elin, Linda och massa mer. Kul hade vi alla fall, och tjejerna ville ta ett kort på min fina outfit och det var ju perfekt, jag hade ju inte tagit någon dagens outfit den dagen :) Så här kommer den :
499836-380
Lite sådär härligt fett hår efter en svettig dansträning också.
Min nya kjol, H&M
T-shirt, present
Kofta, lånad av Jossan
Väska, Second Hand (ja, jag har den varje dag för allt får plats där i till skolan)
Skor, Din Sko

Dagens outfit & sysselsättning!

499836-371
Hej hopp!
Dagens outfit är följande:
Leggings, JC
Skor, Din Sko
Tröja, Gina Tricot
Jacka, Gina Tricot
Väska, Second Hand
Halsband, present från Ida & Jossan
499836-372
Sedan var jag även på Jätten för att inköpa lite ha-begär. Från Ida fick jag inget svar så jag åkte iväg själv. Det blev VeckoRevyn, vindruvor och mina favvo-tabletter med lakrits från Extra. Sedan har jag pluggat fysik också. Har gått rätt segt, har tänkt på annat så jag får läsa om raderna hela tiden :) Hahahahahaha. Men nu ska jag upp och kolla Sex and the City som ni ser ligger där i sängen och väntar på mig. Timmarna måste gå fort för ikväll ska jag och pappa se dagens 2 Grattis Världen-avsnitt. JAG LÄNGTAR! Får panik när jag inte får se Filip & Fredrik, jag måste liksom ha en dos av de varenda dag.

Nu först ska jag göra klart ett test som jag sedan ska skicka iväg till Fredrik (tror jag, om jag vågar).
Puss

Flätor modernt igen?

499836-369499836-368
Ni kommer väl så vääääl ihåg tredje säsongen av OC? Då var ju bohem-trenden så stor och man skulle ha en liten inbakad fläta i luggen! Åh, alla skulle ju ha det. Mischa Barton hade det i OC säsong 3 kommer jag ihåg. Men sedan försvann det men nu verkar det hett på gröten igen! Rachel Bilson och Nicole Richie ses ju här med det, och jag hara alltid tyckt om det. Jag har alltid älskat flätor. Dock inte om dom ser för prydliga ut, utan dom får gärna se lite rufsiga ut. Det är så vackert med flätor. Finfint, jag kanske borde börja med det lite oftare. Inbakad, fiskben, vanlig .. (jag vill inte ens skriva ''you name it'' här för det hade alla andra människor i bloggvärlden skrivit här efter punkterna:P) Flätor är fint.

Nick Cannon is sexy!

499836-367
Fan vad snygg han är ändå, Nick Cannon. Jag har sett han lite så där utspritt i några filmer och tyckt att han har vart söt men jag har liksom aldrig lagt honom på minnet. Men nu har han ju blivit jävlig känd när han har gift sig med Mariah Carey! Klart han skulle få en kurvig donna med stora bröst! Alla hiphop-snubbar får ju det. Kolla bara på Beyoncé och Jay Z som också har gift sig. Aja, NICK ÄR SEXY i alla fall!

Fin sjal där, Cameron!

499836-366
Jag gillar hennes sjal. Det var det som jag ville säga.

Blake & Penn ?

499836-365
Vad är detta? Har jag missat något? Inte för att jag nånsin kollar på Gossip Girl eller är speciellt insatt i skådespelarna men inte har jag hört eller sett något om att Blake Lively, som spelar Serena, och Penn Badgley, som spelar Dan, är ihop? Här är dom på semester och kysser varann i vattnet! What the fuck! Mysigt är det i alla fall, precis som Rachel & Adam från OC ju :)

Halloj!

Sitter i datasalen i skolan ochvi slutade lite tidigare från musiken. KÄNNS GÖTT. Vi är sjukt hungriga men ''kiosken''  är icket öppen idag, så jävla ofrackt. Får sitta ochsvälta i 80 minuter SO. Usssssssch.

God morgon på er alla i alla fall, i'm gonna be writing when i'm home!

pyss

Carrie klär sig INTE snyggt!

Okej, hur mycket jag än tittar och älskar Sex and the city så kan jag inte sticka under stol med att jag aldrig har varit något fan av Carries garderob. Okej, jag fattar att Carrie är cool, jag fattar att hon är en känd författare, jag fattar att hon ska sticka ut med speciella kläder och att det är fräckt att se lite halvgalen ut, men att världens alla modekvinnor säger att hon klär sig SNYGGT? Jag fattar inte! Hon blandar ju grejer hejvilt, hon vet inte vad matcha betyder! En gång hade hon en blus som hon hade tvistat upp så man såg hela magen på henne och till det satte hon ett SKÄRP på MAGEN i typ grönrutigt! Jag fattar inte? Det där såg mest ut som hon har vart och rotat i maskerad-lådan eller någonting. I don't get it.
image361

Denna outfit är från senaste filmen och det visar bara att hennes mode i serien/filmen bara blir fulare och fulare. Ett par vita kostym-byxor till en rosa skjorta med väst och slips! Hallå, det är inte ens Carries stil! Och bollväskan? Den får mig att tänka på min låda med böcker i som jag köpte på Lagerhaus för en hundring! Sådana som man inte matcha med Gucci-kläder!

499836-359
En blommig gardin? Nej, det är aldrig snyggt. Den där hör inte hemma på Carrie, den hör hemma på hennes gammelmormor eller något!
image360
Här har Carrie satt på sig en svart kavaj som ser ut som rymd full med stjärnor! Och det blir inte bättre av att hon har en hatt på huvudet som får henne att se ut som 60 år!
499836-357
T-shirt, eller linne, eller tee som vissa modemänniskor väljer att säga. Jag vet dock inte vad det är, men denna outfit bjuder i alla fall inte på några fracka färger.
499836-356
Okej, denna klänning hade inte vart så dum om hon inte hade satt på sig en kort kort klänning OCH en pennkjol under!!! Jag fattar inte!!! Har man en klänning på sig sätter man väl inte på sig en jävla kjol under? Åh, jag fattar inte vad dom tänker. Det ser inte ens coolt ut!
499836-353
Fluffig kjol + pälsjacka = too much!
499836-352
VEM väljer att sätta på sig ett par rutiga överknee-strumpor till en t-shirtklänning? Jo, Carrie does! En snygg rock till det, men tyvärr förstör det redan nämna hela outfiten.
image364
Jättesnygga chinos men än en gång; matcha för i helvete! Sätt inte på dig en blå väst som får dig att se ut som att du sitter i kassan på Statiol.

499836-358

Och vad är detta för idé? Riva sönder en svart nylonstrumpa och sätta lite så där käckt på foten i ett par klackskor. Åh, vad fult.
image362

Här ser ni ett exempel på hur modet kommer tillbaka. Så här snygg är Carrie i typ 1a eller 2a säsongen av SATC. Enkel, beige klänning med ett skönt rufs i håret och ett enkelt halsband till det. That's how i want it. Och ser ni hur jävla smal Miranda är här eller? Shit! Jag älskar Miranda, hon är min favvokaraktär, men här var hon verkligen för smal!
Åter till Carries klädstil. Kanske är det bara jag som tycker så här? Kanske är det bara jag som gillar enklighet och tycker Carries crazy outfits hör hemma i maskeradlådan, jag vet inte! Men snälla; om du tycker annorlunda som mig så skriv gärna och sig varför. Utmana mig lite; säg varför du inte håller med mig, du måste ha en bra anledning till att säga att alla dessa outfits är snygga! För jag ser verkligen ingenting snyggt i det förutom att Carrie ska vara lite cool och en trendsetter, men märken gör inte grejer snygga. I'm sure Carrie har tusentals fula skor i sin garderob som är utav Manolo Blahnik.

Jag älskar Carrie här! Jag ser ju att hon kan se riktigt soft och snygg ut på samma gång! Älskar håret! Älskar örhängena! Älskar klänningen! Älskar halsbandet! Ja, jag till och med älskar den guldiga väskan, jag som verkligen inte gillar skimmer och bling bling! Ha, Carrie, kom igen, du var ju så snygggg förr!


Sun in the storm

499836-347
Hej kära ni. Jag sitter här och gäspar till Amy W i högtalarna. Är sjukt trött. Fattar inte varför bara. Eller jo, vi har ju spelat in film hela dagen i skolan men vi har ju bara pratat lite framför kameran och grejat. I och för sig har vi gått fram och tillbaka, men ändå. Jaja, trött är jag i alla fall och somnade gjorde vi också. Eller jag vågar ju inte alltid somna vid offentliga ställen så jag låg och blundade lite, men Jossan fick en rejäl sömn och Ida låg väl och sussade lite emellanåt. Nu är jag sjukt hungrig som vanligt men är inte alls sugen på potatismos och ugnskorv. Äter ju fan samma mat, mamma gör aldrig något nytt förutom på helgerna, men jag orkar inte vänta till helgerna för att kunna njuta av maten.

Också är jag väldigt sugen på vindruvor. Jag tror att jag bara ska ligga i sängen, plugga lite fysik kanske och kolla SATC idag. Ja, så får det bli.

Ser ni förresten min eyeliner jag har på mig idag? Jag skulle ju vara 50talstjej i filmen med flätor och hög midja-kjol och grejer så jag fick måla lite eyeliner. Jag tycker faktiskt det är fint. Kanske man skulle börja med? Måste köpa en ny bara, den jag har är slut. Får se på detta. Det är ingenting jag planerar. Smink får komma och gå som det vill, jajaja tjööööt.

Nu ska jag äta. köss

Mina inspirationskällor!

499836-345499836-344
Så! Nu ska jag prata om detta. Jo! Alla människor tjatar ju hela tiden om deras inspirationskällor och förebilder och får inspiration hit och dit. Och jag har aldrig riktigt haft någon sån där som jag fått riktigt mycket inspiration av när det gäller kläder och sådant, antar att jag bara gått efter vad jag själv tyckt om. Men nu vet jag vilka det är! LISA OCH AMANDA! Helt sjukt underbara stilar. Lisaplace.devote.se har jag älskat hur länge sen som helst. Visst läser jag massa bloggar men hon är den som ger mig inspiration och jag vill också hitta en snygg kjol på Second Hand för 5 spänn precis som hon har gjort! Jag vill också vara så cool. Hon är 13, men klär sig fan som en mogen 18åring! Och Amanda Berg då! Kenza tipsade ju om henne på sin blogg häromdagen och jag var tvungen att kolla. Jag älskar ju fräknar. Fräknar is the shit. I alla fall så var jag tvungen och kolla och man förstår att hon gillar Lisaplace också, dom har lite samma stil, eller väldigt lika stil i alla fall. Jag gillar dessa tjejers klädstilar. Och jag har märkt mer att jag börjar gilla mode mer och mer. Eller .. på hösten klär jag mig bara i mörka klänningar, koftor och sjalar (eller EN sjal) och på sommaren blir så så käck med shorts och färger. Antar att min stil ändras lite från dag till dag, men jag vill ändå ha min egna. Jaja, det blir som det bli vettni :)

Nu ska jag upp & duscha och sen sööööva. Imorn ska vi spela in film hela dagen med skolan =)
GOD NATT

HEJ!

499836-343499836-342
Hej på er. Kära bloggläsare. Idag har det vart fläng hit och dit. Eller egentligen skulle det inte ha varit så mycket fläng om jag inte hade cyklat med Jossan. Hon cyklar hetsigt, snabbt, överallt och alltid. Ser sig inte för och jag som har världens sämsta cykel kan inte åka ner för alla gupp och grejer som hon gör med sin braiga Mountainbike för då åker korgen av (som den gjorde typ 7 ggr) och dessutom åkte en skruv lös och en stång typ så att det där skyddet över hjulet OCH min pakethållare håller på att åka av. Ja, detta är inte frackt. Jag säger er det.

Dagen började med skola då som vanligt och jag FICK GODKÄNT PÅ MITT MATTEPROV! Jag fick 27 G och 8 VG. Jag är så glad att jag fick godkänt i alla fall, på sista delen gick det ju för jävligt =) Efter skolan följde jag med Joss hem och vi åt världens godaste kycklingsallad med mozarella och massa gött. Sedan cyklade vi ner till stan och fikade på Espresso House. Träffade Linda, Caroline och Eylisar eller hur hon stavas och fikade med de ett tag. När vi satt där på EH så smsade Amanda något i stil med ''Hej, du kommer väl sen?''. Då kom jag på att det var idag hon skulle ha en smyckesvisning hemma! Så det var bara att gå på den efter dansen, Joss fick följa med som sällskap. Men först cyklade jag, Joss och Linda till dansen och sedan fick jag duscha där för att vara lite fräsch för smyckesvisningen. Lite innan 8 kom vi till Amanda och kikade på smyckena som bjöds. Eftersom jag och Joss kom lite senare så åkte alla typ hem när vi kom, men jag köpte ingenting, Joss köpte ett jordgubbshalsband med diamanter i, ett svart. Det var fint! Jag försökte dock vara lite ekonomisk =) Duktigt av mig! Men jag och Joss var ju mer intresserade av fikat, jag var så jävla hungrig som vanligt.

Kom hem lite över 9 och nu är jag deprimerad över att jag inte har någon dagens outfit att bjuda er på. Hade min nya kjol idag, strumpbyxor, vit -shirt och mina nya sandaler. Det var inte så varmt idag som jag trodde men jag fick så snällt låna Joss kofta :)

Vill ni veta vilka mina stilikoner är? Troligtvis inte men jag tänker skriva det ändå. För det är kul för mig själv i framtiden att se. Jag har länge tänkt på mina stilikoner .. Nej, detta snacket tar jag i inlägget ovan. Kommer tillbaka snart!

Best Friends


I can't wait to get away from you

And surprisingly you hate me too

We only communicate when we need to fight

But we are best friends...right?



You're too good at pretending you don't care

There's enough resentment in the air

Now you don't want me in the flat

When you're home at night

But we're best friends right?



You're Stephanie and I'm Paulette

You know what all my faces mean

And it's easy to smoke it up, forget

Everything that happened in between



Nicky's right when he says I can't win

So I don't wanna tell you anything

I can't even think about

How you feel inside

But we are best friends, right?



I don't like the way you say my name

You're always looking for someone to blame

Now you want me to suffer just cause

You was born wide

But we are best friends right?



You're Stephanie and I'm Paulette

You know what all my faces mean

And its easy to smoke it up, forget

Everything that happened in between



So I had love for you when I was 4

And there's no one I wanna smoke with more

Someday I'll buy the Rizla*, so you get the dro**

Cause we are best friends right, right, right, right?

Because we are best friends right?

Because we are best friends right?

Översättning:

Jag kan inte vänta på att få åka iväg från dig
Och överraskande nog hatade du mig också
Vi kommunicerar bara när vi behöver bråka
Men vi är bästa kompisar, eller hur?

Du är för bra på att låtsas att du inte bryr dig
Det är nog med bitterhet i luften
Nu vill du inte ha mig längre i lägenheten
När du är hemma på kvällen
Men vi är bäst vänner, eller hur?

Du är Stephanie och jag är Paulette
Du vet vad alla mina ansiktsuttryck betyder
Och det är lätt att gå upp i rök
Glöm allting som hände där emellan

Så jag kände kärlek för dig när jag var 4
Och det är ingen jag vill röka mer med
Någon dag kommer jag köpa Rizla (en drog) så att du får drogen
För vi är bästa vänner, eller hur, eller hur, eller hur, eller hur?
För vi är bästa vänner, eller hur?
För vi är bästa vänner, eller hur?

Jag gillar verkligen den här låten. Eller nej, jag älskar den. För någon vecka sedan började jag lyssna på den ni vet noggrant och riktigt och jag tycker verkligen den visar vad en riktig vänskap är. Man bråkar och så som Amy beskriver att man känner; så är det ju verkligen. Man har sina egna små internskämt och Amy är ''Paulette'' och hennes kompisar är ''Stephanie''. Dom har vart kompisar sen dom var 4. Det blir ju så. Jag och Ida till exempel lekte ju att hon var Mary-Kate och jag var Ashley förr. Numera kallar vi varandra för Filip & Fredrik lite så där på skoj. Man hittar ju sedan egna ''things'' när man är så bra kompisar. Jag tycker det är fint. Och att Amy inte ''vill röka med någon annan än dig'' visar ju också att dom är nära vänner. Nej, alltså inte det med att röka, herregud, men det är deras intresse; att röka gräs. Men om man till exempel utgår ifrån mig och Ida; det finns ju ingen jag hellre skulle sitta och kolla och skratta åt youtube-videor med än henne. Man har ju sina egna grejer ihop. Weeeeeell, kompisskap är fint det!

Nu börjar snart High Chaparall efter pausen :)
GOD NATT


Gladiator!

499836-341
Idag invigde jag mitt nya linne och mina nya skor. Skorna passar inte så jääävla bra va till jeansen jag har på mig men fan vad kallt det har blivit och då kan man inte trippa runt i små minishorts, och inte heller i kjol. Men kanske det har att göra med min dåliga hållning på bilden till höger? Mina ben ser för jävliga ut. I den posen ser inte outfiten så lyckad ut. Men jag vet inte. Jag älskar mina skor i alla fall.

Nu efter 2 timmar har jag sett på Selena. Fortfarande lika bra och grät gjorde man som vanligt i slutet när hon dör, bara 23 år gammal :( Nu ska jag och pappa ta dagens 2 Grattis Världen-avsnitt!

PÖSS

Selena!

499836-339
Fan, vad jag har älskat den filmen i mitt liv. Jag kommer så himla väl ihåg dagen som jag såg den för första gången. Det var en fredagkväll eller lördagkväll och jag var så hungrig men pappa var och kollade på en fotbollsmatch och vi skulle äta när han kom hem, men jag hade så tråkigt och visste inte vad jag skulle göra. Då satte mamma på tvn också var det en film som hette Selena med Jennifer Lopez som mamma trodde jag skulle gilla eftersom dom sjunger och dansar och sådant. Jag började kolla och jag tyckte den var så jävla bra att jag inte ville äta sedan! Tiden gick sjukt fort och pappa kom hem med pizza, men jag tog med mig pizzan till tvn och satte mig och kollade på den för jag var tvungen. Jag hade aldrig hört talats om den, kunde inte spela in den och den fanns inte på video. Gud, vad jag älskade den. Efter den där fredagskvällen tjatade jag på pappa varje dag att han skulle fråga varenda videobutik i hela Sverige för att fråga om den fanns, men den fanns verkligen inte. Sedan kom dagen då jag fyllde år, 10 november, och jag fick en låda med massa filmer av pappa och längst ner låg den .. Selena. Jag hoppade upp, kramade pappa, sa ''tack'' 70 gånger och jag var så glad! Efter den där dagen såg jag väl Selena varenda dag. När jag var med kompisar förslog jag den, när jag var hemma såg jag den- jämt! När jag var med någon ny kompis som inte hade sett den sa jag ''Vill du se den här? Den är skitbra!'' också gick dom på det också satt vi där och såg på den. Men man hann aldrig se klart den för den var över 2 timmar och så länge orkade inte kompisarna se den. Det gjorde ju inte saken sämre heller av att Jennifer Lopez var huvudrollen. Efter att jag sett den filmen blev J LO min stora idol, både i musik och film och jag verkade adored her. Men efter ett tag när pappa skulle rensa bland sina VHS-filmer och DVD-filmer blev populärt så försvann Selena. Detta var väl kanske i höstas och jag hade tröttnat på Selena så jag brydde mig inte så mycket om den försvann. Men så rensade jag min garderob härdomveckan och hittade den längst in i en gammal påse. Selena; historien om den mytomspunna sångerskan (det är en sann historia, filmen alltså). Jag fick genast massa minnen och ville se den! Så jag ska upp och kolla på den nu. Började lite igår och såg kanske 20 min, men nu ska jag se klart den. Ska även försöka se lite SATC-avsnitt också, Ida ska ju låna boxen snart.
Jag tror det blir lite cheesecake till det också. Åt god kyckling i hemskunskapen som Pontus gjorde så nu är jag nästan mätt. Vi var sega som vanligt och åkte inte hem förrän halv 4. Jag var tvungen att vänta på stackars Pontus var skosnören hade knytits ihop pga massa taskiga killar, så vi cyklade hem sedan med mätta magar.
Nae, nu ska jag som sagt upp och kolla på Selena och få lite minnen! Jag kan ju heller inte undgå att säga att jag härmade Selena i utseendet något så pass. Lösnaglar, ring, jag log samma som henne, jag ÅT PIZZA på samma sätt som hon gjorde (ja, det är sant), jag sa samma grejer som henne och hade samma sätt (glad, pigg, trevlig) som henne. Shit, hon var verkligen min stora idol och  förebild.
Jaja, gud vad jag babblar. Sedan kommer dagens outfit i alla fall. Det kanske blir lite roligare än mina minnen-prat. Puss!

Romeo Beckham kommer bli snygg!

499836-336 
Jag tänkte på det häromdagen; Romeo i Beckham-familjen kommer ju bli hur snygg som helst. Brooklyn den äldsta kommer bli hunk, Cruz den lilla kommer väl bli söt, men Romeo kommer ju bli så perfekt snygg! Typiskt det mellersta barnet, dom är oftast fulast eller snyggast känns det som. Och Romeo är ju lätt snyggast. Eller .. om några år ändras det ju säkert men nu är ju inte Cruz speciellt snygg, eller, haha, ungen är väl typ 4? Förlåt, men skitsam, om man tänker lite .. ja, ni vet, tänk att de är typ 20. Och visst Brooklyn är snygg han med, men naaeee, Romeo is the shit. Romeo it is!
499836-337

Mimmi Pink Pigg

499836-331
Ja, denna blev det på Överby! Ni ska bara sett mig där inne på MQ. Jag provade först en cerise klänning på skoj för jag tyckte färgen var cool, men jag ville ju inte ha den eftersom jag ska köpa den på H&M som jag nämnde i förra inlägget. Men i alla fall så provade jag den. Mamma tyckte den var jättefin, och sedan kom ju såklart expediten och frågade hur det gick osv också hämtade hon 2 klänningar till. Hon trodde visst jag älskade rosa och var världens flickiga tjej, så hon kom med 2 rosa skapelser. Jag provade dom på skoj och ... jag blev kär i allihop. Eller kär, jag blev så fäst vid dom så jag blev så skeptisk. Sedan hämtade hon en klänning i vit och rosa och då blev jag ÄNNU mer skeptisk. Här har jag 4 klänningar, jag gillar alla, vilken ska jag ta? Den första cerise gick bort, den andra rosa ville jag ha, men den var lite för Madicken änna, och dom två andra var precis lika fina, vit som rosa. Det blev den rosa sista för den var enkel men ändå så söt. Dessutom tyckte kill-expediten att jag skulle köpa rosa och det underlättar ju lite vad killarna tycker ;) Hahaha, nej jag skoja. Jag ska ju inte ha denna på skolavslutningen för då är det kul att vara lite annorlunda bland alla fina folk, men kanske midsommar eller något annat? Hade jag köpt den i vitt hade det kännts så fint ni vet, men nu är det ju rosa och det känns lite mer vardagligt också. Här är alla klänningarna jag stod inne och provade i typ en timme:

Vit 599 kr, cerise 699 kr, rosa 799 kr. Allihop från MQ.

Sedan köpte jag mina ÄLSKADE skor på Din Sko också. Eller jag har inte sett dom i butik, utan lite varstans så där på internet och i tidningar och när jag provade dom så var det liksom ingen speciell reaktion. Det var bara av med skorna och gå till kassan och betala. Punkt, liksom.

Din Sko, 349 kr. Love'em.

Först köpte jag lite grejer på H&M också. Jag gick in i butiken och det första jag såg var en söt volangkjol. 98 spänn? Jomen tjenare! Den plockade jag med mig. Sedan gick jag bortåt och då fick jag ju se alla modebloggares (jag påstår mig inte vara en men ni vet, modet kommer och går och man fastnar för det moderna) ''vill ha denna månaden''-kap: Mimmi Pigg-linnet. 98 spänn den med. Jag såg den ju först i Sofis Mode och tyckte den var så fin, och sedan ville alla ha den. Jaha, det var ju kul. Men jag tror inte Trollhättan är lika modern i stilen som Stockholm, så jag får hoppas att inte ALLA har den på stan :) Sedan köpte jag ett ribbat linne också, för att ha i min kjol (kan ha den både som hög och låg midja). Min förra linne från H&M gick det hål på. Träligt.


Nu ska jag äta och kolla på Grattis Världen med pappa. Kollade på Mia och Klara förut. Åh, bra grejer de!
499836-330
Hejrå!

Moooooot Överby!

499836-323
Titta här så fina skor man kan finna på Din Sko. Men den hallonrosa, söta, lilla saken till höger ska bli MIN sko inom ett par timmar hoppas jag. Det finns ett fåtal kvar såg jag på dinsko.se där man kan gå in på städer och kolla hur många ex av ett par skor som finns kvar. Mycket bra tycker jag att man kan se det där! Den till vänster är ju bara för snygg den med, men jag = bekvämlighet. Jag = vinglig i klackar, så det blir ingenting för mig. Den påminner dock lite om träskor faktiskt tycker jag, vilket bara är coolt! Okej, den röda till höger är ju liiiiiiiite klack på men sånt klarar jag av. Herregud! Jag är nästan en man i klackar, men inte riktigt :)
Sedan såg jag i GLAMOUR igår att dom hade en fantastisk, blommig tubklänning från H&M där i för bara 198 laxar! Och jag tycker verkligen den var jättesöt. Jag vill som vanligt inte se ut som alla andra utan nu bryter jag mot strömmen då alla ska bära vita bakelser! Men tyvärr kommer den in v. 20, alltså nu i veckan så jag får väl bege mig ut till Överby i veckan, men jag kanske hittar någon annan söt klänning. Jag får se. Och det ska sägas att denna klänning är för skolavslutningen, det glömde jag säga. Så här ser den ut i alla fall:
499836-324
Fin va? Och jag gillar tjejen till högers t-shirt.

Nu ska jag nog hinna sola lite innan mamma kommer hem och vi ska bege oss ut till Överby. Jag brände mig igår och fick typ soleksem? Heter det så? Ja, utslag fick jag i alla fall. Men jag tror det var faktiskt för att jag smörjde in mig med en 2 år gammal LDB-solkräm med faktor 12 som man fått ifrån GLAMOUR :) HAHA!

Järnets Änglar


Nu är det dags för mig att sova för jag är sjukt trött. Ikväll har vi grillat på altan, kollat på Körslaget, gått hem med Rikki och sedan kollat på denna filmen; Järnets Änglar. Handlade om tre kvinnor uppe i Norrland som var olyckliga typ men som älskar musik. Jag tycker den var bra, men kunde bli lite långtråkig. Jag ville att den skulle vara slut när det var 40 min kvar! Jaja, så kan det gå. Jag såg klart den i alla fall. Men som sagt; nu är det sängen nästa. Är så tomt nu utan Rikki bara :( Usch. Jag är aslöjlig men det är verkligen jättetomt. Har lust att börja gråta. Okej, han var här 1 dag men det spelar ingen roll för man blir så fäst. Älsklingsbubben.

God natt god natt alla, sov så sött & dröm om nått gött!

MK is not modern!

499836-321
Eller det kanske hon inte ens vill vara? Det är bara det att jag inte gillar MKs stil så mycket nu. Jag älskar folk som är sig själva och har sin egna stil, visst, men denna stil tilltalar mig bara inte. Jackan? No. Hennes nyblonderade hår? No. Pälsväskan? No. Dom konstiga skorna? No. Solglasögonen? Yes. Det enda positiva. Hm.

Idag har jag legat i solen och läst Amy Winehouse självbiografi. Det har vart härligt. Har precis ätit upp lite jordgubbvanilj-glass också, smaskens :)

Mamma vill att jag åker upp till ICA och köper aluminiumpapper eller vad fasiken hon sa. Orkar jag? Nej. Måste jag? Jag tror det. Bläääääää. Rikki var så trött på promenaden förut att han stannade typ 15 gånger och flåsade som en gris och gick hur långsamt som helst. Värmen tar kål på honom! Och på mig med. Jag orkar inte cykla upp till ICA. Kommer säkert vara massa folk där också som man känner. Har redan sett massa moppe-killar idag. Orkar inteeeeeee.
Får se hur det blir med detta. Fortsättning följer ..

SKIT BLOGG.SE

Varför ska det alltid krångla? Antingen kommer man inte in på bloggen, eller så går det segt eller så står det ''sidan kan inte visas'' så fort man trycker nånstans, eller som nu; man kan inte ladda upp bilder för det står ''error''. Blir så trött!

Jaja, anledningen till att jag inte skrev något igår var för att Ida sov här och då kan man inte vara osocial vid datorn ju! Eller kan kan man väl, jag brukar vara det haha, men vi var ute och gick med Rikki, och sedan kollade vi tv och låg och pratade till halv 4 så då glömmer man av det! Vi kom på i morse att vi inte hade tagit några bilder heller. Lite tråkigt :(

Men men. Nu ska jag ut och sola som vanligt, sedan ska jag nog kolla lite Filip & Fredrik och Mia och Klara. =) Ha det gött!

puss

Dagens lilla myspropp!

499836-320
Goingen fick hoppa in i min famn för lite Dagens Outfit-kort. Detta har jag på mig. Asså jäklar; det känns ju som att jag har denna köks-kjolen every day! Har jag det? Hade den senast i söndags men det var ju på kalaset .. Aja, nu vill jag ha bara ben i det varma vädret och mina klänningar är för korta i min smak. Så modig är jag inte ännu så att jag måste go och dra i klänningen var sekund för att inte visa trosorna!
Kjol, Åhléns
Linne, Vero Moda
också mina röda dojjor till det.

Nae, nu längtar jag efter Rikki. Nu får jag upp & mysa me'n!
köss

White Sippes

499836-316
Haha, fin översättning va? Vitsippor menar jag ju såklart och det plockade jag några till mamma när jag var ute och gick. Det var skönt. Jag hade musik i öronen så för det mesta gick jag runt och sjöng och lekte musikvideo medan Rikki var trött och inte drog så mycket. Det var också skönt. Men när jag då plockade vitsipporna hittade ju såklart Rikki massa pinnar som han la sig i gräset och bet på. Okej, fine för mig, bra att han har något att göra medan jag plockar, tänkte jag. Men sedan när vi skulle gå så hade han hittat en GREN! Ja, världens största GREN! Och ni vet hur hundar blir när man säger ''loss'' och visar arg blick; då blir dom trotsiga och ska göra tvärtemot. Så jag fick ju inte loss den stora grenen ur hans mun. Vi gick lite, jag i hopp om att han kunde släppa den under tiden vi gick, och sedan kom det en cyklande man med två hundar som sprang bredvid och han hejade och tittade på mig med blicken ''kommer din hund nånsin släppa den där grenen?'' och jag log till lite för att inte se ut som en allför misslyckad hundägare. Tillslut fick jag lägga ner vitsipporna i gräset och STÄLLA mig på den stora grenen samtidigt som jag höll fast i en trädstam. Yes! Jag vinner!, tänkte jag när Rikki förgäves försökte rycka iväg grenen, men det gjorde jag inte. Men grenen gick i alla fall av och blev till små bitar och Rikki fick bara med sig en liten pinne sista vägen hem. Det var tur det. Detta var ju då i slutet av skogen och herregud vad det hade vart pinsamt om det hade hänt ute på vägen eller bland husområden. Då hade förmodligen folk stått inne i sina små mysiga kök och skrattat åt mig och mina misslyckade försök att få grenen ur Rikki starka käke.
Men bra gick det i alla fall och nu ligger han nog där uppe på det kalla kaklet i köket och sover!
Nu kommer dagens outfit, wait just a minute!

Solning!

499836-311
Är det tredje dagen denna vecka som jag har använt någon form av ''sol'' i rubriken? Ja, det är det säkert. Men det blir ju så. Jag ligger bara ute och solar och nu har vi dessutom världens goaste vovvsing ute på gräsmattan! Passar Rikki till imorgon. Vi ska väl ut på långpromenix om en timme eller så, sedan blir det mat vid 7 också kommer Ida hit vid 8. Skriver nog när jag kommit hem från långpromenixen!
Bild: Och ungefääääär så här härligt är det ute på våran baksida nu :) Men inte riktigt!
Oj, nu skäller Rikki på mig att jag ska komma ut till honom. Puss!

JAG SAKNAR THAILAND

499836-310
NÅT IN I HELVETE! Jag tänkte när jag var där hela tiden ''nu tar jag vara på det, men jag är ju inte brun alls. Äh, jag orkar inte sola.'' Också gick dagarna och man började liksom leva som man gör där. Tänkte inte nåt på att man var i just Thailand liksom. Sedan när man kommer hem och tittar på bilderna nu efteråt och tänker tillbaka så saknar man det ju så sjuuuuukt mycket att jag nästan biter sönder mina egna tänder! Alla goa hundvalpar, värmen, vattnet som var lika varmt som luften, tjötet med alla, maten, alla kvällar, allt mys. Åh vad jag saknar det! Herregud. Vi SKA tillbaka. Ja, det SKA vi, och det ska jag se till!

Imorn kommer mulle!

499836-308
Älsklingsbullen kommer imorn! Han ska bara stanna till lördagkväll men den lilla tiden kommer bli myyyyyyysig. Farmor och farfars vovvsing Rikki men MIN älskling. Fin bild också va? Hahahaha, mulleeeee..
 Ida ska sova här också så det blir dubbel-mys. Berg flyttar in, Så ska det låta (jaaaa, men jag älskar musik!) och god mat. Och mys. Mys, mys, mys.

Idag har jag och bror vart på Vårdcentralen och tagit spruta som tog 1 sekund och sedan åkte vi till jätten och köpte saft och sen solade och sen spelade fotboll och sen .. Jo, men sen har jag solat all day long! Och läst Veckans NU! också. Mustigt det.

I've got sunshine!

Åh, nu ska jag ut och sola. Ska bara tvätta bort sminket och sätta på mig en bikini och hämta Ipoden, men här kommer dagens outfit så länge. Detta am i wearing today:
Jeans, Vero Moda, 399 kr
Skor, Scorett, 100 kr
T-shirt, från George Michael-konsert.


Jag sitter och klappar till Duffy på bilden tror jag. Ja, det gör jag. Och nu ska jag sätta mig ute och lyssna på henne. Sedan klockan 4 ska jag till Vårdcentralen med bror och ta sista sprutan efter Thailand-resan. Ja. Puss

Solig dag!

499836-306
Idag låg jag och Jossan och solade på hennes baksida där det var sjuuuukt varmt. Fått lite färg och det är så härligt nu ju. Varmt, varmt, dricka, dricka, sola, sola och ha det härligt.
Sommar is the shit. Det ska bli fint hela helgen ju! GÖTT!

Mongo Jull!

499836-303
Jag ser närmare bestämt ut som ett mongo, eller en mupp eller bara ett konstigt barn med konstiga uttryck. Här har ni i alla fall gårdagens outfit, som består utav detta:
Jeans, JC
Skor, WalkOn
Kofta, Ullared
Sjal, Kappahl
Örhängen, Glitter


Gisele is HOT!

499836-302
Gisele däremot är alltid så snögg! Okej, lite mycket hud här men jag tycker hon kan bära upp det snyggt utan att se slampig ut som FERGIE hade gjort! Och hennes Tom Brady är snögg han med. Fint par!

Återigen; FERGIE = ÄCKLIG!

499836-298
Vad nu då? Okej, förutom botox-pannan, put-läpparna och de äckliga örhängena i öronen så har Fergie lagt i nån hårförlängning som ska skina och ligga fint på axeln. Och klänningen var inte snygg på henne och hon är bara allmänt äcklig och lik Linda Rosing. BLÄ!

HELVETE!

JAG KOMMER FÅ IG I MATTE! Åh, det gick så satans dåligt! Fan fan fan fan fan fan. Nu har jag hjälpt pappa med att rensa hans typ 99678 skivor! Nu ska jag äta och sedan åka till dansen. Skriver när jag kommer hoooome!

MATTE!!!

ÄR INTE KUL!!!! Fytterackarn. Matte Nationella idag. Sista delen. Del C. Det kommer gå åt helvete. Pluggade lite igår men såklart kommer jag röra ihop allt och det som jag pluggat på kommer såklart inte med. Fan också. Halv börjar vi så nu måste jag sticka till Ida!

Och inlägget neda; det är söta lilla Amy Winehouse :)

puss!

Gissa barnet!

499836-297
Vem tror ni denna lilla skiten är då? Visst är hon lik Mimmi Pigg! Eller är det Mimmi Pigg? Ja, det är det nog. Söt är hon! Men gissa nu! =)

Mörbultad och Olycklig

499836-296
Hahaha. Har ni sett detta eller? I Hänt Extra står det en artikel om Kicki Danielsson och hennes ''svåra rattfylleår''. Såklart valde HE att ta en bild där hon ser lätt upprörd ut med rufsigt hår precis som om hon har kliat sig i håret av bekymmer. Och det roliga nu då, rubriken lyder ''Jag är mörbultad och olycklig..!''. HAHAHA! För det första tror jag inte ens att Kicki har sagt mörbultad. Det ska säkert bara låta bra i rubriken. Och för det andra, vem väljer mörbultad som ord? Är det bara jag eller låter det inte väldigt komiskt? Naee, jag vet inte om jag kan sätta ett högt betyg på den här artikeln i ett seriöst sammanhang. ''..mörbultad och olycklig''. Hahaha.

God natt!

Nu blir det ett SATC-avsnitt, sedan sova! God natt allesammans. Pyss!

Dog Day

499836-293

Hej käresta!
Äntligen sitter jag här. Eller .. Dagens har i och för sig vart härlig på sitt lilla vis. Först kl ett var det kalas hos Sofie som fyller 13 imorn! Det var mys. Det var ju så fint väder så vi var ute och spelade fotboll och lite så. Sedan åkte jag med farfar och Filip hem till farfar där jag myste med Cindi och Rikki. Sedan tog jag och Cindi en promenix hem till mig och sedan kom farmor och farfar och hämtade upp henne. Dagens outfits fick bli min kjol som jag har mer och mer nu känner jag, men bara ben till kjol DIRR vill jag ha nu så det är endast därför.
Kjol, Åhléns
Skor, WalkOn
T-shirt, present
Jacka, Gina Tricot


Jag sitter just nu och väntar på att Andra Avenyn-avsnitten ska ploppa upp på svt.se. Får väl ta en frukt och vänta lite mer! Oj, det där lät redigt.

Dagens i bilder!

499836-285

Jaaa, här är då lite bilder från dagen! Vi var på Överby, solade och åt hemma mig och fikade sedan på Strandgatan med lite vuxet folk.
Min outfit ser ni ovan, lite höst blandat mer sommar där med min rutiga skjorta och jeansshortsen.
Skjorta, H&M, present
Jeansshorts, Vero Moda, 399 kr
Solglasögon, Åhléns, 99 kr
Skor, Skopunkten, vet ej pris

Nu sitter jag här med Ida och vi ska la kolla lite tv and some more tonight! Får se om Amanda kommer också. Ha en bra lördagkväll i alla fall phokessssss=)
puss!

Hos Amanda!

Helloj helloj!
Nu sitter jag hos Amanda, ska ta bussen hem om en halvtimme! Hoppas den går kvart över nu bara? Skriver när jag kommer hem!
pöss

Jag har en finne i näsan

Jag har en finne i näsan. Eller det tror jag i alla fall. Det gör svinont. Jag kliar och jag kliar och det är INTE roligt för mig. Vet ni vad jag drömde inatt förresten? Jag drömde att jag skulle ha uppvisning med min streetdance fast att jag hade glömt att byta om, så typ 5 sekunder innan vi skulle på scen så stod jag där i jeans, i PANIK! Sedan vaknade jag och kom på att den uppvisningen inte är förrän om tre veckor.

Nu ska jag på toa! puss

Amanda!

Nu ska jag sticka iväg till Överby med Amanda. Kommer nog inte köpa något, är PANK efter gårdagens tidningsköp med andra ord. Hon ska nog ringa när som helst så jag skriver när jag kommer hem!

Jiho, idag ska jag för första gången i mitt liv typ använda solglasögon! Kul de'.

pyss

God natt till Sex and the City


Nu ska jag knyta ihop säcken eller vad man säger och bege mig upp till min säng där jag ska sluka några avsnitt från säsong 4 av Sex and the City i den här boxen. Det är fina grejer det.
Imorn ska jag upp tidigt efter att ha sovigt lääänge idag och ha lite mys med Amanda. Mys de'.
God natt.

Laleh makes you weak


Slut ögonen och somna till Lalehs vackra låt. Eller somna inte, ligg bara och lyssna. Jag sitter nästan halvt sovandes nu för att den är så lugn och får mig så avslappnad. Inte somnande på ett dåligt och tråkigt sätt, nej, somnande bara för att den är så fin. Och lyssna på texten också. Magiskt.

Kitchen Queen

499836-275499836-274
499836-272
Här sitter jag och diggar till Amy W i min köksrutiga kjol! Jag har precis slängt i mig lite korv med bröd och snackat med mamma och pappa om att min byrå är för liten för mina kläder, så nu ska jag ta över den lilla garderoben som ligger utanför mitt rum. Haha, jag har alla mina klänningar där redan men nu ska jag städa den och ta bort brorsans stuff och ta över den! Hihi, yes, det ska bli fint där inne, i den lilla gardroben. Allt kommer ju inte få plats, men lite i alla fall. Jag och Ida ska ju till Jätten också, klockan 15 va? Well, så kan det va'. Detta har jag iaf på mig:
Kjol, Åhléns
Tröja, present

Haha, tjo!
499836-273
Work it!


Fuck off fredag!

Åh, jag blir så trött! Varför sitter jag här, nyvaken and alone, klockan HALV ETT en fredag? Mamma och pappa åkte preciiiiiis iväg och ska kolla på tv och möbler. Vad fasiken! Om jag hade gått upp i någorlunda tid hade jag ju kunnat följa med och kanske kikat lite i affärer och köpt någonting! Aaaaah, men neheppp, istället är man hemma själv och inte har någon aning om vad man ska göra idag. Jag ska ringa farfar, för NU vill jag träffa Rikki (deras hund).

Och på tal om Rikki! Vet ni vad jag drömde inatt? Jag vaknade gråtandes i morse, vid 10-tiden! Jag drömde att det typ var något fel på Rikki så hans svans hade börjat växa och var jätteäcklig och lång, han var döende. Också tyckte jag så synd om honom, också kom det en helt ny låt med Laleh på radion som nästan var precis riktad mot Rikki. Hon sjöng massa sorgliga grejer och sedan sjöng hon ''om du nån gång måste bege dig iväg, måste jag låta dig gå'' eller något och shit vad jag grät då. Jag vaknade och bara tänkte på ordet ''bege'' också fortsatte jag gråta. Helt sjukt! Tänk att jag kan tycka om en liten hund så mycket. Rikki älskling, pil hjärta trea!

Nu ska jag upp och duscha, läsa lite tidningar och sedan ringa farfar!

jull

Hemma hos Ida!

499836-271
Hello hello!
Nu sitter jag hemma hos Ida och ikväll har vi kollat So you think you can dance, Sanningens Ögonblick och lite youtube-klipp med Björn Gustafsson, Mia & Klara och sådant. Nu sitter vi och kollar lite sidor och just nu målar Ida naglarna SVART! Så kan det vara :)
Här är en liten bild från maskeraden i tisdags, kul var det :)

Megabild på dagens outfit!

499836-268
Stor blev den, bilden alltså!
Detta har jag på mig:
Jeans, fått av Simon, Cheap Monday jeans i alla fall
Skor, WalkOn, 249 kr
Jacka, Gina Tricot, 299 kr
Kofta, Gina Tricot, 199 kr
Linne, H&M, 2 för 79 kr
Väska, Second Hand

Nu ska jag upp och gömma mig i rummet tills jag ska iväg till Ida vid 18.00.
käääärlek

Tears dry on their own, right?

Ja, det är vad Amy W sjunger i alla fall. Har precis kollat på hennes otrooooligt grymma konsert I told you i was trouble + dokumentär. Jag är helt kär i den tjejen alltså. Jaja, just nu väntar jag på att Ida ska svara på msn så att jag kan åka till henne snart för min käre bror ska ha hem massa folk ikväll och då får man INTE vara hemma. Och om jag är hemma får jag typ stanna i mitt rum hela kvällen. Hur kul är det? Nej, jag ska bort till Ida så ska vi kolla på So you think you can dance och B-programmet Sanningens Ögonblick.

Nu får jag fortsätta vibba på henne.

puss!

Torsdag!

Japp, idag är det torsdag och torsdagar brukar gå så jävla segt eftersom vi slutar skolan tidigt och jag aldrig har nånting att göra efter skolan. Men om cirkus 1 timme ska jag och Ida ner till NIF, dans och gympaorganisationen vi är med i, och lämna in lite lappar och sådant. Sen vet jag icke. Funderar på att åka till farmor och farfar om de är hemma!

När jag kommer hem ska jag bjuda på massa bilder från maskeraden i skolan!

puss!

RSS 2.0