And we can ride the boogie

Hej allesammans! Lite datortid, som jag langtat. Varmt varmt har i Italien, imorn ska vi till stranden La Pelosa. Adam har traffat bruuuuud, Camilla, en het italienare, han ar sa FORBANNAT kar, sa imorn blir han nog lite grinig for att han inte kommer traffa henne tyvarr :( Men men, nya tag i overmorgon :D Hahaha. Jaaaaaaa .. vad mer? Bor med nagra raringar, Bengt och Inger, och idag bjod pappa, Charlie och Sanna pa ost och kex med frukter och choklad och lite sadant masti masti! Mm, det var gott. OJojoj, vad jag saknar JOOOOSSAAAAAAAN, vara karlekssms ar allt bra att ha nar man ar borta fran varann i 2 veckor, vi som umgatts nastan varje dag nu det senaste :O och sa ska kvinnan ivag nu till Frankrike imorn. Herregud. GAMBIA! Dit vill man. Bengt och Inger, rarparet, har varit dar. Verkar intressant, nasta sommar somnebody?????? Hets hets LALEEEEh 5 augusti, jag saknar dig sa min alskade lilla blomma. Du ska fa varldens finaste present nar vi ska ses. Vilka skulle med? Jossan? Johanna? Sussie, Bark? Bark ar i Spanien nu, ja, hoppas hon har det fint. . :) PUSS pa er. Nu ar det musik har i bakgrunden, TLC, MYCKET bra skall jag val inte saga, men gott anda. hihihi :) eller som michael alltid sjunger i latarna ''Hee hee!''. Aaaah, michael, i looove you, jag saknar hans konserter hemma. och sa ska jag se brollopsfixaren med jennifer lopez nar jag kommer hem, sa ni veeeet :) lalaaaa .. vad mer. brannan? jo, den borjar komma sa smatt. Antar att du blir brunare jossan, men skit sam, jag far vara blek javel jamte dig i livet, sa ar det bara :D NEJ! det ar inte TLC, jag tror det ar All Saints! Hahaha, 90-talsbandet All Saints! Herre jesus, sikka tiderrrrrr.. Adam tyckte det var valdigt intressant det jag skrev .. nu ska jag kolla om Facebook ar sa JAVLA segt som det var fòr 5 minuter sedan. PUSS OCH KRAM pa alla. Oj! Fredrik svarade mig, jag mailade innan jag akte. Han skrev bland annat ''You ARE the best, babe''. AAAAAH, mullennnnn. hej da!

lite gary bayas

italien nu. jag och adam tog 10 minuter for 1 euro har. har bara 5 minuter kvar. ojoj, atit pa restauruang nu. eller sitter typ vid den. vi bestallde in meter-pizza, laaaaang pizza. gott gott

saknar alla hemma sa himla himla fruktansvart mycket. vykort kommer, min raringar. blir dyrt att smsa snart jossan :)

4 minuter! nu maste jag hinna facebook och bilddagboken, nord javel.

fòrresten! 40 grader, imorn ska vi besoka annan strand, och vi ska till massa stallen. kul kul!
gamla stan ar valdigt mysig, glassen har ar ocksa valdigt god.

jajajaja, kraaaamar pa alla!

when in italy

Facebook är ju shiten asså! Eller nej .. eller jo, men det är där jag hänger. Tyckte i början det var överskattat och trökigt, men nu är jag så glad i alla vänner jag har, Beyonce's dansare, Jennie Widegren från Bounce (inväntar dock acceptering!) och Katrin Zytomierska. Roligt. Och alla andra roliga vänner. Såklart. Bilder och kontakt. Jo men det tycker jag är kul.

Nu har jag hunnit med allting idag, mat med Jossan som blev so fucking god och lite mys med Johanna och packning och nu ska ni får se världens snyggaste rum jag har. Vänta lite, ska bara lägga in bilderna .. Så, nu snart. Nu ska ni få se hur coolt rum jag har.


Fin plansch pappa köpte till mig på Gallerix! Michael in my heart.

Pussa lite.


(seriösa Berit-bild)

Who's bad?

Okej, schleeet-rum, men tänk egentligen vad fint det blir med detta överkast med mina kuddar. Eller kanske inte förresten, kanske blir väldigt hetsigt med massa färger. Men det är egentligen ett påslakan så jag kan ha täcket i det. Fint va .. Pappa som fått ''låna'' det av Stjärna, vet inte om vi har fått det men jag ska sova lite med det i alla fall först. Med MJ över mig också. Åh, mitt rum är ett enda stort idol-hyllnings-ställe. Men jag tycker ju om det .. fina ord.

Oooooj, 2 veckor utan Beyoncé-dvdn, 2 veckor utan min & joss sallad, 2 veckor utan havrepuffar/jordgubbar med mjölk, 2 veckor utan smågodis, 2 veckor utan egen säng, 2 veckor utan mammas mat.

2 UNDERBARA veckor borta från Trollhättan.
Åker imorn vid 9-tiden, nu slutar jag skriva. Vi ses sen.
Puss

And they told me

Hej! behöver dem mer folk till den här mj grejen? skulle vara sjukt roligt att vara med =)

Svar: Hej! Ja, det behöver dom. Det är bara att vara med. Jag vet ju inte vem du är, men det är rep på torsdag igen i Uddevalla. Få tag på Pernilla Lindlöf, på Facebook eller liknande. :)



Lite bilder från Uddevalla igår. Där vi var hemma hos familjen Krefting som bor i världens finaste villa/stuga precis vid vattnet. En trevlig dag/kväll!


Pappa som skulle bada som vanligt det första han gjorde, och raringen Ragnar som är min nya idol. Han som bor här alltså, i Uddevalla. Ragnar Krefting. :) med familjen.

Min sötnos Sofie

Raring Ellen med ny frisyr.

Jag, mamma, farmor, Victor & Fredrik

Barnfavoriten

Världens bästa farfar

Filip, som jag lyckades få ett kort på! yes.

Världens bästa farmor

Frååån vänster: farmor, Viktoria, Ellen, Martin, Nicole, Sofie, Mamma, Pappa, Ragnar, Fredrik, Lars och Ingela. Herregud vad mycket namn.

Så tog hets Ragnar fram luftgevär som alla skulle skjuta. Jag fick 0 poäng. Victor vann med 17, 18 nånting. Farfar vann också, med 17. Så han var mallig och skulle visa alla hur dom skulle göra.

Hahaha, bra hållning, farmor!

Mästaren.

Och jag skuttade runt.


Tjöt tjöt.

Nu har jag gymmat, en grej stryken på dagens att-göra eller vad det heter.
Nu återstår:

*Handla mat med Jossan
*Laga mat
*Packa
*Säga farväl till Johanna
*Träffa Jossan igen

Nu får vi sätta igång, Julia, iväg till Jätten nu!

will you be there?

Hold Me
Like The River Jordan
And I Will Then Say To Thee
You Are My Friend

Carry Me
Like You Are My Brother
Love Me Like A Mother
Will You Be There?

Weary
Tell Me Will You Hold Me
When Wrong, Will You Scold Me
When Lost Will You Find Me?

But They Told Me
A Man Should Be Faithful
And Walk When Not Able
And Fight Till The End
But I'm Only Human


Everyone's Taking Control Of Me
Seems That The World's
Got A Role For Me
I'm So Confused
Will You Show To Me
You'll Be There For Me
And Care Enough To Bear Me

Hold Me
Lay Your Head Lowly
Softly Then Boldly
Carry Me There

Lead Me
Love Me And Feed Me
Kiss Me And Free Me
I Will Feel Blessed

Carry
Carry Me Boldly
Lift Me Up Slowly
Carry Me There

Save Me
Heal Me And Bathe Me
Softly You Say To Me
I Will Be There

Lift Me
Lift Me Up Slowly
Carry Me Boldly
Show Me You Care

Hold Me
Lay Your Head Lowly
Softly Then Boldly
Carry Me There

Need Me
Love Me And Feed Me
Kiss Me And Free Me
I Will Feel Blessed

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.

finns ingen som michael, gud vad du är grym, jag älskar dig och din musik så innerligt, vila i frid där uppe i himlen bland alla mjuka moln och strålande solar och fina gudar och änglar eller vad som nu finns, jag tror på dig fortfarande, alla tror på dig, din musik och bara du kommer leva kvar för alltid, för det finns ingen som dig, ingen som har gjort sådan musik som du har gjort, du är grym, bäst, forever MJ. ♥

Olala

Söndag! Slutet på fallens dagar! OJojoj, fyrverkerkerier! Ojoj, kuuul! Verkligen inget att ha. Åkte ner till Agumm och Matilda som jag inte träffat på länge, kollade E.M.D, hahaha, okej, töntjävel jag är, men Danny är JÄVLIGT snygg. Ojoj, var en meter ifrån han när han gick av scenen. Fyrverkerierna skådades med Johanna och hennes gäng. Min lilla Johanna, finis.

Annars idag har jag vart hos Jossan. Åt U-N-D-E-Rbart god mat, rester från igår, grillat, hurra, och sedan somnade vi en timme framför simhopp på tvn, jossan på golvet, jag i hennes säng. Haha, det var skönt :)

Igår då! Vill ni göra? Förmodligen inte, men jag tycker det är roligt att berätta. Jag och Djåjsefajna åkte till Robin vid 7 tiden. Där kom det mer och mer folk, lite partyparttttty. När alla blev väldigt glada och jag bara blev väldigt trött och fick huvudvärk av vinet usch, så cyklade jag ner till Frida, Johannas kompis, i stan. Var där med dom två, Josephine, Madde och Dennis. Gick ut på stan, skulle sett Dead by april, men det var ju kaos där nere så det gick inte att komma fram. Träffade Mandissss, åh, hon började gråta, och vi kramades och jag vet inte varför hon grät riktigt, för att hon skrattade så mycket tror jag för jag tjöt så när jag såg henne, hohoho, lite hetsig var jag där. Träffade även Bark som jag inte sett på länge.

Jajajaja, det blev rundvandring hele kvälla! Jag och Josephine gick mestadels runt då vi blev lämnade haha. Träffade Johannas syster Sanna som tog med oss till Swania där hon försökte få in oss men det gick givetvis inte så hon valsade in där, och vi gick bort till Josephines kille med vänner på Odd Fellow. Johanna kom dit, trökigt ställe, vi gick.

Avslutade med käk på Max, mötte upp Jossan och cyklade hem vid 2 och sov där.

Nu är klockan mycket, jag har precis ätit kvällsmat, var verkligen vrålhungrig. Tänker på bror som är hemma om några timmar. 2 veckor har gått väldigt fort, jag har inte saknat honom så fasligt mycket, har bara varit lite orolig för pöjken.

Imorn blir det till att åka till familjen Krefting i Uddevalla! Skulle även dansa kl 19 i Uddevalla, tänkte åka in och bara träna med dom, MJ-grejen, trots att jag inte kan vara med på lördag när dom ska dansa i Uddevalla. Åh, hoppas någon filmar, kommer bli så jävla coolt! Ni har väl sett det Bounce gjorde i Stockholm? Åh, det är så coolt. Kolla här:


Men jag tror jag skiter i träningen imorgon. Blir så bökigt att åka iväg dit, det låg på något konstigt ställe jag inte vet vad det är så ja, jag tror det skiter sig. Tyvärr.

Och tisdag! Haha, jag planerar allt mina dagar. Tisdag blir det träning (ska försöka hinna det imorn också, beror på när vi åker), packning och ta en vända och säga hej då till alla. Stackars Johanna .. jag, Sanna, hennes mamma, Kenneth, Alexandra och Sussie är borta och hon har huset för sig själv 2 veckor. Och Jossan, jobbigt att lämna bruden man umgåtts med hela veckan. Gud, känns som man ska vara borta länge :D Haha, det är ju bara två veckor, men det är faktiskt ganske lång tid om man är van vid sina vänners nääärhet, haha.

Ojojoj, nu blir ögonlocken tunga. Funderar på att lägga mig och kolla film, somna kan jag nog inte.
Llalaaa .. Italien på onsdag!! Längtar så in i bomben. Måste ladda ipod också. Bröt, bröt, mycket i livet.
Nu ska anna julia maria seriösa strandlind till sängs, kram kraaam!!

I'll be there to comfort you











You and I must make a pact
We must bring salvation back
Where there is love, I'll be there

I'll reach out my hand to you,
I'll have faith in all you do
Just call my name and I'll be there

And oh - I'll be there to comfort you,
Build my world of dreams around you
I'm so glad that I found you
I'll be there with a love that's strong
I'll be your strength, I'll keep holding on
Yes I will, yes I will

Let me fill your heart with joy and laughter
Togetherness, well that's all I'm after
Whenever you need me, I'll be there
I'll be there to protect you
With an unselfish love I respect you
Just call my name and I'll be there

If you should ever find someone new
I know he'd better be good to you
'Cos if he doesn't, I'll be there

Don't you know, baby, yeah yeah
I'll be there, I'll be there, just call my name, I'll be there

(Just look over your shoulders, honey - ooh)

I'll be there, I'll be there, whenever you need me, I'll be there

Don't you know, baby, yeah yeah
I'll be there, I'll be there, just call my name, I'll be there...

Översättning, om du inte förstår babe :)

Du och jag måste göra en pakt
vi måste ta tillbaka räddningen
där det är kärlek kommer jag vara

Jag kommer räcka ut min hand till dig
jag kommer ha trohet i allt du gör
säg bara mitt namn så kommer jag vara där

Jag kommer vara där för att hjälpa dig
bygga min värld av drömmar runt dig
jag är så glad att jag hittade dig
jag kommer vara där med en kärlek som är så stark
jag kommer vara din styrka, jag kommer fortsätta hålla vid
ja, det kommer jag
ja, det kommer jag

Låt mig fylla ditt hjärta med glädje och skratt
Hålla ihop, ja det är allt jag är ute efter
När du än behöver mig kommer jag vara där
jag kommer vara där för att skydda dig
med en osjälvisk kärlek kommer jag respektera dig
säg bara mitt namn så kommer jag vara där

Om du nån gång kommer träffa någon ny
vet jag att den gör bäst i att vara snäll mot dig
för om den inte är det, kommer jag vara där

Vet du inte, älskling
jag kommer vara där!
Titta bara över dina axlar, älskling
jag kommer vara där

I love you

JOSSAN DAGAR I FALLENS DAGAR ÄR BRA DAGAR

I tisdags:



Igår var det TOORSdaag:


Igår var det freeedaaag:







Allt detta skulle jag lägga in igår, men då stängdes hela programmet ner och jag var tvungen att åka!
Men dagen igår i alla fall, trevlig utan dess like tycker jag!
Sola och bada vid kanalen med Jossan, köpa take away thaimat, mycket masti, lägga oss på en filt vid kraftprovet och kolla när alla sprang (nästa år är det vi som ska springa, öva öva så vi klarar en mil!!!) och sedan åkte vi hem för att göra oss i ordning. Åkte till pappa på Spikön, mycket hetsigt folk, men roligt var det. Åkte sedan mot stan och träffade alla möjliga hetsfolk, satt på Max och kollade på att töntfulla fjortisar med kjolar så man såg hela röven och som mestadels gick runt och grät. Rolig stad vi lever i!

Idag ska jag sälja lotter ............... Kul, får inte ens något för det, men man får la hjälpa sin förening lite antar jag. Bad nog så regnar det också, men men, får väl försöka vara glad mot ''kunderna'' ändå. Ikväll skulle jag slå ihop mig med Johanna och massa girlsssss, men vet inte vart vi ska. Ska försöka träffa Jossan ööcksööö.

Jajajajajajaaja, tjöööt. Längtar till Sardinien och Laleh och allt. Cyklade hem med Jossan, Klara och Adam igår och Adam pratade om Sardinien och längtade. Nästan lite overkligt att åka iväg, var ju två år sen sist, eller inte overkligt, men det känns inte som vi ska iväg. Känns som skolan börjar snart. Men två veckor i Italy är inte fel. Inte det, naj. Synd bara att Jossan inte kunde följa med. Blev lite för kraftig pengasumma denna gång! Men nästa år, då jäävlar :D

Nu ska jag ut och springa eller göra något, ganska längesedan.
Tjohejjjjjj

This is a stick up, stick up



Lite bilder från min och Sussies dag i onsdag, igår? Eller när var det. Jo, det var nog igår. Skuttade för mig där och lekte med Wille, värdens sötaste hund typ. Efter Rikki.
JOOOOSSSAAAAANNNN
har jag umgåtts med hele dagen, solning hos henne i icke sol typ haha, sen somna framför Beck-film, sedan grillning och spel med familjen, sedan lite prommis och nu lämnar vi varann för sovning och sen upp tidigt imorn och sola och kolla Kraftprovet kl 4 och kl 9 börjar pappa spela på Spikön! Full skå!

SÅ HIMLA SÅ HIMLA HIMLA HIIIMLLAA ledsen bara. :(
Fick sms av Pernilla förut att jag skulle ta med mig alla jag kände typ för en danshyllning till Michael Jackson nästa lördag då det är Fjordfestivalen i Uddevalla, och jävla FAAAN att jag är bortrest då! Jag vill inteeeee. Fatta, MJ, massa danasre, i Uddevalla, på tre ställen skulle vi dansa. Helvete :( Vill så hemskt gärna. Har inte dansat på hela lovet, förutom här hemma, men det gills ju inte. Så kommer världens roligaste grej upp och SÅKLART att man är bortrest då fan. Börjar gråta. Jossan kan få min biljett så stannar jag hemma och dansar i stället. Haha, nej men detta var en riktig depression faktiskt. Huhuhuhuhu ..

Nu ska jag sööööva så jag kommer upp i mööööra.
god natt

Cause every touch, every kiss and hug



Kopierade från Jossans syster Klaras blogg www.klaran.blogg.se.
Lite bilder från när vi var i stugan, detta är Klaras bilder hon tog.
Hopp och skutt och lek i vattnet. Den första bilden tog jag på Jossan, lite lagom cool så där :)
Sitter just nu och kollar om det skulle finnas någon biljett ner till Italien. Skulle vart så OTROLIGT kul om Jossan kunde åka med oss ner. Det är ju inte så svårt. Hon kan ju bara sova i min säng hos den där familjen egentligen :) Haha, tråkigt för tjejen om hon ska resa själv bara. Men vi får se hur vi löser detta, om det blir något kul. Känns väldigt sorgligt att vara borta från varann i 2 veckor faktiskt :(
Nu ska jag kila iväg till tjejen

Laleh i Varberg, det jag spelade in


Första låten, November.

Invisible. Haha, pappa i början ''woohoo''

Bjuröklubb

Nation

Another day goes by without my fantasy


Mitt absoluta favoritklipp med min prinsessa ♥


Somnade sent, vaknade sent. Men nu har jag i alla fall fått duscha, så ska jag iväg till Sussie en sväng för jordgubbar. Händer verkligen inte mycket den här veckan. Vet inte varför. Känns som allt går i slow motion tills jag ska iväg på onsdag. Längtar så. Flygplansresa, 2 veckor med goa familjen Johansson, bada och sola och äta och dricka, och vaaarma springturer på morran! Ja, det ska bli skönt. Ska läsa massa också. Böcker. Män som hatar kvinnor bland annat, och någon ny bok jag köpte. Babbeldrottningen. Låter väl bekant, kanske, ibland.

Igårkväll var en sån kväll som jag sätter värde nu på sommaren. Jag, Jossan, vindruvor, godis och mineraldryck på en filt vid vattnet. Så mysigt med min tokigaste roligaste vän. Idag skulle vi ta en cykel-roadtrip genom Sverige haha, men såklart är kvinnan senil och glömmer av att vi smsade om det 2 i natt, så hon åker till Skara Sommarland för glatta livet med sin kusin när jag ligger och sover och dissar. Sikken dum vän jag har :( Som är så senil, börjar bli gammal nu tjejen ;)

NEJ
nu ska jag dansaaaa. Fan, oj, jag svär kanske lite mycket. Jag har kommit på att om Laleh någon gång kommer läsa min blogg kommer hon hitta massa svordomar och det gillar hon nog inte, men jag kan inet hjälpa det. Jag tycker inte svordomar är något fel egentligen, bara ett uttryckssätt, både positivt och negativt.
Åh, Smash into you med Beyoncé, seg löööt. Måste byta.
Sweet dreams. Så, bättre.
Turn the lights on!
Huh
Every night i rest in my bed
with hopes that maybe i'll get a chance to see you when i close my eyes

tjöööt

jag ska dansa nu i alla fall, jag är i depression för jag inte dansar på lovet. Vart ska man ta vägen? Dansa här nere till hög musik. Gör lite koreografier, dansar den Feedback som jag la in för någon dag. Ashley Everett, min idol.

Ojojoj, Fallens Dagar i helgen också. Pappa ska spela på Spikön. Okej? Jo, men han ska ju vara Michael Jackson och dansa och ha sig och jag kommer dööö av skam. Haha, Jossans familj skulle dit och pappa behövde hjälp med sminket på fredagen så jag och Jossan får väl hjälpa till. Pappa är snart 50 och ska stå och göra moonwalk och ropa och hojta och vara hetsig. Jag är inte säker på om jag vill se det. Ska försöka filma haha, så han får se det efter. Herregud, PAPPI!

Nej, NUUUUU skall jej danse innan jag ska till min vän Sussie.
Vet inte vad som har hänt med mig, men jag är inte lika hungrig längre? Jag är inte så sugen på mat. Herregud.

Nu ska jag dansa.

I don't really care cause you're a bug-a-boo


Jo men en ny dag i livet, nya tag!
Och vad händer då?
Man har blivit ombedd att laga mat till sina föräldrar. När dom kommer hem efter jobbet kl 4 ska maten stå på bordet.
Väldigt bra i min planering i och med att jag sitter här, helt icke ordninggjord. Får åka och handla och tillaga. Jossan ska komma hit och hjälpa mig också med maten, hoppas den blir god.
Ikväll får jag se hur det blir med träning. Har ju inte köpt något nytt kort än, så jag betalar 50 kr varje gång. Det svider lite! Men men
ITALIEN OM 8 DAGAR!

Magi uppstår bara fåtal gånger i livet

och det är då när jag får träffa och se denna tjej. Jag kan berätta med lite bilder, kanske roligare då. Åh, så himla fjärilig känsla i magen.

På väg ner. 2 timmar till Varberg.

Kommer till Majas vid havet, en pub/restaurang. Laleh sitter och stämmer sin gitarr, och vi går in. Hon tittar på oss och ler, men hon såg nog inte att det var vi. Men här tittar hon precis in i kameran när jag tar kort.

Mallig, töntig chef på stället som säger att vi inte får vara där tar ut oss därifrån, och vi sätter oss på ett ställe vid havet och äter maaaat. Seriösa mamma på bild!

Intressanta bilder. Sen tog vi glass!

Insläpp kl 19.

Beräknad tid att spela: 21.15. Laleh kommer 21.50. Med en spellista och te i handen.
''Förlåt, det var inte mitt fel att vi blev sena. Det var lite andra grejer. Men det brukar vara jag som får skulden!''

Laleh sätter sig och säger ''Jag måste få titta på er lite. Det känns så konstigt att bara sätta sig här och bara ''Lalalaa!'' *hon drar på gitarren lite*. Hon tittar runt i publiken. Jag tänker hela tiden ''titta på mig, upptäck mig! :)''. Och till slut ser hon mig och blir helt förvånad och säger ''Men! Heeejj! Är du HÄR också?'' Jag bara skrattar och nickar och vinkar lite. ''Okej, det här är Julia, hon har varit och tittat på mig i Göteborg och så.'' Hela publiken vänder sig mot mig, och jag blir helt generad .. Då börjar alla andra ropa ''Jag var också i Göteborg!! Jag meeed!'' Det var ett ganska litet ställe och intimt så Laleh hörde allting alla sa.

@--))-----
Låtlistan
November
Det är vi som bestämmer
Invisible
Storebror
Simon says
Bjuröklubb
Han tuggar kex
Kom Tilda
Nation
History
Live tomorrow
Farda
Snö
(vet inte riktigt om ordningen stämmer överALLT, men ungefär så här)

Mycket brötiga folk. En kille som var väldigt full stod under hela spelningen och sa ''Bjurö klubb!!!''. Sedan när han fortsatte ropa det när låten redan hade spelats sa Laleh ''Men den har vi ju redan spelat!''. Han stod längst fram och sjöng högt och var lite jobbig emellanåt tyckte jag. Även två fulla tjejer som hela tiden stod och tjatade ''Kom Tilda''. Haha, Laleh spelade den för att vara snäll. Sedan sa hon ''Vi har en spellista här som vi följer, så ni vet ;)''

Så himla bra var hon. Eftersom det blev så försenat spelade hon bara till elva. Hon fick inte spela längre, hon sa att hon kunde spela till morgonen om det var så, men hon fick inte för stället. På sista låten, Snö, började hon gråta raringen.

Det fanns ingen tid nästan att träffa henne länge och prata med henne. Jag tänkte ju att hon sätter väl sig här sen som hon gör på alla andra konserter, men man fick knö sig fram vid staketet om man ville få en kram eller så. Killen till vänster där ser ni, det var han som var så full. Han till höger var vakt. Haha. In case you didn't knooow, som Laleh sa en gång haha. Kraaaam i alla fall! Och Laleh sa ''Åh, jag tänkte ju ge dig en kopp! Men den är inte klar.'' Och jag blir ju så nervös jag sa bara ''Nej nej ..'' Men så sa jag att jag kommer till Kulturkalaset i Gbg och då sa hon att hon skulle ge en till mig då. Om hon gör det kommer jag ju bryta ihop :O Herre jesus. Ååh, jag skulle så gärna vilja få tid med henne och säga det jag vill. När det är så lite tid och så mycket bröt och folk omkring blir det bara snurrigt och man vet inte vad man ska få fram. Jag sa i alla fall (som jag alltid gör) ''Du är bäst'' när jag kramade henne. Jag kramade henne fyra gånger i alla fall. Sammanlagt har jag kramat henne 14, 15 gånger eller något. Fleeeer kramar ska det bliiiii! Nästa gång ska jag säga till henne att förlåt om jag är så blyg och tyst, men jag vet inte hur jag ska säga det jag vill säga. Och nu när hon vet att Julia är Julia och känner igen mig och vet att jag gillar henne så mycket, så är det ju mindre nervöst än vad det var första gången jag träffade henne i Huskvarna. Men ändå vill inte orden komma fram .. Hon såg pappa och tackade honom också för att han alltid följer med, eller vad hon sa. Och han började tjata om dvd ''vi måste ha dig hemma också!'' Sedan såg hon mamma, och sa ''Hej!! Är du här också? Jag trodde bara du var här med din pappa, Julia''. Mamma satt längre bak, medan jag och pappa stod där framme så det var väl därför hon inte såg mamma.

@--))------

♥ ♥ ♥

Skriva på bandet man fick när man kom in på stället. Pennan funkade dåligt, men det ska i alla fall stå '' ♥ Julia + Laleh'' Så skrev hon i Vara och Liseberg också :)

Hej då-kraaaaaam! :( Vi ses 11 augusti, my dearest!


Ännu en världens bästa dag-dag.
Nu måste jag skynda mig med duschning ETCETRA för det blir tydligen fika med Sus och Johääännie. Skall bli trevligt att höra om hennes Hultsfredsvistelse, saknar henne nåt enormt!
HEEEEEJ!

@--))-----


laleh laleh laleh!

26 augusti- Huskvarna
5 april- Göteborg
13 mars- Vara
22 mars- Göteborg
12 juli- Varberg
11 augusti- Göteborg

bästing, nu kommer jaaaag!

You're so sexy, do you like my style?


Janet Jackson-Feedback.
Bee's dansare Ashley till höger.
Gjorde en dans till denna låt en gång med Pernilla, så nu börjar den bli rätt tjatig haha :D
Men jag älskar den ändå!
Och denna dans gillar jag väldigt mycket. Kan typ till 0.35 nånting och lite snuttar här och var. Får övaöva!

Ute och sprang i förmiddags och sen var jag på stan en kortis och köpte lite nödvändigt till Italy. Väska och bok bland annat. Nu ska jag dansa lite, och invänta mat.
Ikväll är det LALEH på tvn och imorn är det LALEH i Varberg!
Tjohoooo
livet leker

Ja men det är ju på den stylen nu

KUL VÄDEEEER!

Vad fan kan man göra? Vaknar. Det regnar. Man funderar. Vad gör man? Jag och Jossan satt hela frukosten och funderade på vad fan man kan göra. Vi kom fram till att det blir till att laga mat och spela in med kameran samtidigt, liten dokumentär när Berit och Gunvor står vid spisen, och sen kanske det kommer upp en liten blogg om när vi hyllar miis och klaris :D Men nu har tjejen fått feber :( Så nu blir det depression om det inte blir något. Själv hemma som jag är och allt!

Imorn är det Laleh på tvn, ska förmodligen se det med barkis och susen. Får prata med dom sen.

Åh nu skrev Jossan att hon kan leka med mig i alla fall, hon är lite trött bara. SIKKEN VÄN OCH MÄNNISKA! lÖVE her.

Nu ska jullsibulllllllllllllllsi sjunga lite Bee innan hon far iväg i regnet till Jätten och inhandlar lönchis med Josssssissssbusssssissssssssss.

På söndag är det lalEEEEEEEEEH!


I've got a Ben in me







I just can't stop loving you ..
Michael forever and ever.

Så. Nu har man fått gråta lite TILL hela kvällen. MJ all night long, tv-serier, begravningen .. Bästa MJ.
Nu ska jag gå och sova in. Först en liten rolig lista så här på kvällskvisten!

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem var den sista du träffade? Om inte mamma o pappa, Sussie
3. Hur lång är du? ca 175 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Transformers 2 på bio
5. Vem ringde du senast? Johanna
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Skrev något till Jossan
7. Vad är dagens planer? Sleepa
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Ikväll
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? runt 10, 11
13. Har du någon gång hittat en katt? kanske
14. Vilken är din favoritplats? träningsgolvet när jag dansar :D
15. Vilken plats föredrar du minst? hmm .. just nu skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? ooo, svårt. jag befinner mig där jag befinner mig!
17. Vad skrämde dig som barn? strömvatten och fullegubbar
18. Vem fick dig att skratta senast? pappa, och bra musik på tvn (michael)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? jo
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? antingen eller!
22. Hur många kuddar har du i sängen? två som jag sover med. massa andra prydnadskuddar
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? mm
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor
26. Är du social? yesbox
27. Vilken är din favoritglass? vaniljglass. tråkigt svar men sant
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? resa, spara, åka på konserter o festivaler, flytta! (om jag vågar)
29. Tycker du om kinamat? yes
30. Tycker du om kaffe? ibland ..
31. Vad dricker du till frukost? mjölk eller ingenting. ibland juice
32. Sover du på någon särskild sida? alla möjliga sidor
33. Kan du spela poker? nej
34. Tycker du om att mysa? jadå
35. Är du en beroendemänniska? ibland kanske. eller jag vet inte
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? brittany murphy! för hon känner jag ju ..
37. Vill du ha barn? Ja! Fast inte nu. Noomi, Freja och Stella.
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, och pyttepyttepytte lite spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? konserter, mat
42. Äger du dyra smycken? nej, sån skit.
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? vatten
45. Vem är den roligaste människan du känner? alla mina kompisar jag skrattar med förmodligen
46. Välj ett ärr på din kropp? några små ärr på knäskålen jag fick när jag cyklade och victor tvärstannade med sin cykel framför mig så jag slirade i gruset och ramlade. haha.
47. Vad har du för ringsignal? Filip & Fredrik- tribute to Mikael Persbrandt
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? not that i am aware of.
49. Flirtar du mycket? nje
50. Vart togs din profilbild för din blogg? i bilen när pappa var inne och handlade
51. Kan du byta olja på bilen? haha.. nej
52. Har du fått fortkörningsböter? nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? någon i skolan.
54. Läser du dagstidningen? ja. dock bara nöjessidan i aftonbladet (fast inte om det står om michael jackson nu. då läser jag dom första seriösa sidorna, där han är med.)
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej. eller jo, vi prenumererar på TT
56. Dansar du i bilen? om det är bra musik
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? vad jag skulle handla
59. När var du i kyrkan senast? morfars begravning.
60. Vilka personer utmanar du? ingen

hej då

Om man får drömma och få som man vill ..

Min danshöst!

Måndag: Dansen med barnen
Tisdag: Jazz, Kulturskolan, Streetdance, kulturskolan, Showdance, NIF
Onsdag: Balett hos Pernilla, Uddevalla
Torsdag: Funk hos Pernilla, Uddevalla
Lördag: Dansen med barnen

Hoppas, hoppas, hoppas!

OCH GRATTIS HURRA PUSS PÅ BÄSTA SUSEN SOM FYLLER 18 IDAG! hoppas du får en mästerlig dag, vi ses på ditt lilla partaj ikväll på din lott :)

Idag ska jag laga mat, har jag lovat mamma. Laxpasta! Gott. Så nu ska jag iväg och handla på Jätten.

Förresten, nice glasses, huh? Köpte ett par till. Jag och mamma var och shoppade glasögon för 8000, så mamma fick lite smått panik och fick dela upp betalningen. Så nu betalar hon 1300 eller något i månaden. Haha, panik i familjen Strandlinds liv. Glasögon för 8 papp .. Så skäller hon på pappa att han handlade 4 par skor för 1800. Så här var samtalet:

''Michael! Har du vart och handlat nu igen?''
''Ja, görsnygga skor. Fyra stycken för 1800 bara!''
''1800?? Men herregud!!''
''Vadå, fyra par! Hur billigt som helst! Vad har du gjort idag då?''
''Jag och Julia var och köpte glasögon..''
''Jaså, vad gick det på då?''
''.. 8000 .. ''
''8000???? Och du skäller på mig!!??''
























Spotlight, and i'm ready to break! Coola Brittan. Dixi åker på henne om en vecka! Gud.

Bra text, läs
Michael Jackson- They don't care about us

Skin head, dead head
Everybody gone bad
Situation, aggravation
Everybody allegation
In the suite, on the news
Everybody dog food
Bang bang, shot dead
Everybody's gone mad

All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, sue me
Everybody do me
Kick me, kike me
Don't you black or white me

All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us

Tell me what has become of my life
I have a wife and two children who love me
I am the victim of police brutality, now
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake
I look to heaven to fulfill its prophecy...
Set me free

Skin head, dead head
Everybody gone bad
trepidation, speculation
Everybody allegation
In the suite, on the news
Everybody dog food
black man, black male
Throw your brother in jail

All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us

Tell me what has become of my rights
Am I invisible because you ignore me?
Your proclamation promised me free liberty, now
I'm tired of bein' the victim of shame
They're throwing me in a class with a bad name
I can't believe this is the land from which I came
You know I do really hate to say it
The government don't wanna see
But if Roosevelt was livin'
He wouldn't let this be, no, no

Skin head, dead head
Everybody gone bad
Situation, speculation
Everybody litigation
Beat me, bash me
You can never trash me
Hit me, kick me
You can never get me

All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us

Some things in life they just don't wanna see
But if Martin Luther was livin'
He wouldn't let this be

Skin head, dead head
Everybody gone bad
Situation, segregation
Everybody allegation
In the suite, on the news
Everybody dog food
Kick me, strike me
Don't you wrong or right me

All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us

Who's bad?


Michael Jackson- sexigare människa under Bad-skivan finns ju inte. jag svimmmar ..

Stugan! Mys, kusiner är goa ibland, och farmor och farfar också. Och lille Rikkipikki. Men nu jävlar har jag vart lat länge. Trots en liten, liten springtur i lördags i stugan. Hjälps inte. Får pallra mig iväg till gymmet ofta.

Nu ska det bli en ''dåligt väder''-vecka, och då passar det väl bra för mig att träna då. Jo men det gör det, träna träna.

Beat it, beat it
It doesn't matter who's wrong, who's right
just beat it


åå, MJ.

Och exakt om en vecka ska jag få se och uppleva och träffa min Laleh igen. Sommar och sol, laleh @--))-----

Sofie & jag

I can sing it with piano

Åh varm dag! Bränt mig lite granna, och kommer förmodligen börja flå som en .. jag vet inte vad, väldigt mycket i alla fall. Men det går väl över till brunt någon gång i livet i alla fall. Strunt samma, att vara brun är inte livet.

Gardis med pappa och Jossan först och sedan kom Klara. Nu är jag jävligt hungrig, så nu ska jag gå upp och äta. Ikväll vet jag icke vad som händer skall ni veta, pratade om att hitta på något med Johanna och compani, får ringa dom sen. Skulle behöva ta en springtur med, orkar icke åka till gymmet.

Imorn far jag och med tusen kusiner till stugan över helgen bara. Avslutas med kalas hos 8åriga Amanda på söndag. Regn nästa vecka. :( Tråkigt, men det är på tiden. Faktiskt.

Nu ska jag som sagt äta, och dricka massor med vatten. Mitt huvud dör av värme och trötthet.

Tjingelingpling!

Oj just! Matdagboken för idag:

Frukost
3 mackor, kolsyrat vatten
Mellanmål
Jordgubbar & vindruvor
Middag
Nu: ÄRTSOPPA OCH PANNKAKOR, VÄRLDSKLASS! :D
Och sedan förmodligen mackor till kvällsmat.

I'm gonna give me some, hey


Jag har för avsikt att inte skriva här ibland. Ibland blirt så.
Men nu är jag här!
i sommar och sol. Badat har jag gjort nästan varje dag, det har vart så härligt.
Igår kväll slogs alle fyra ihop och det blev först en liten fika på Strandgatan, sedan hem till Sussies balkong och avslutning med Allsång på Skansen.
Nu ska jag snart cykla till resecentrum för en dag i Göteborg med johanni banni. Ska inhandla lite nödvändiga grejer. Till Italien bland annat.

Jag ska nog införa en liten matdagbok, i think. Det skulle väl vara kul!
Okej
Igår åt jag:
Frukost
2 mackor på Gardis. Drack Loka till.
Emelie Bark kom och jag smakade på några vindruvor :)
Middag
Soppa + bröd. Gjorde mig även en grekisk sallad som jag åt efter.
''Mellanmål''?
En apelsinjuice på Strandgatan. Och sedan lite smågodis (!!! icke bra)
Kvällsmat
Havrepuffar & mjölk

Så där har ni den! Idag ska vi se vad jag ätit.

Och jag är EXTRA EXTRA glad för det blir nog så att jag ska se på Laleh 2 gånger denna sommar :) Mamma föreslog Varberg, söndagen den 12e juli istället för Taube Spelen, för det kostar bara 180 kr och det är ståplats så jag kan stå hur nära som helst. Jag tror det är ståplats. Maja vid havet, heter det. Det är ett litet café. Görigt eller vad!!!
Blir nog så att jag och mamma åker, tror ingen annan vill :) Men om ni vill, så säg till mig, alla får följa med när jag bestämmer!

Nu ska jag kila. Glöm inte att Salem al Fakir är på P3 om 20 minuter. Eller 10.02. Haha. Man kan ringa in till honom och prata med honom :) Det vågar jag nog ej .. Men det får bli min och Johannas tågaktivitet!

Puss & Kram!!

RSS 2.0