In my deepest dispair, will you still care? will you be there?

Goddagen!
Alldeles för sent igår, åkte från Holst kl 1. Tiden gick så jävla fort. Kollade på nån konstig film, kollade idol, kollade på en ännu konstigare film igen, satt och pratade och vips var klockan 1 och jag var inte i säng förrän 2 och jag är KASS på att gå upp tidigt när jag lägger mig vid den tiden.

Idag är det släkten som står på schemat! Farmor har ju fyllt 65 så det ska firas med kalas/fest hos henne ikväll med släkten. Dock ska de komma hit till oss innan kl 4 (!!) på vad vi kallar Förfest, eller? Och det är typ om 3 timmar och jag typ värsta gick upp nyss och jag typ ..

Funderade på att åka och gymma. Med Marcus, den muskelknutten är alltid på. Men det kostar pengar, jag har inget kort där längre.



det får bli en rask promenad i spåret med bra musik i öronen. Det kommer bara resultera i Beyoncé på högsta volym så jag kommer gå runt och dansa eller ''do the Naomi Campbell-walk'' i skogen. Får påminna mig själv att kolla bak lite då och då bara så att ingen pinsam själ står där och ser mig.

Dusch & solig promenad nuuuuuuuu

Jag har kommit på att det är bra att jag dansar nästan varenda dag för jag är så rastlös så det är inte klokt. Jag måste liksom cykla av mig om jag inte tränar, och idag måste jag gå ut för det sprätter i kroppen. Sen kan jag ju dansa här hemma, men jag har ju inte världens utrymme direkt.

Jävlar, jag måste ringa barnen också ja. Det får det bli när jag kommer tillbaka.

New

God morgon, fredag äntligen! Trots att man ändå inte har någonting speciellt en fredag känns det ändå gött för att det är just fredag, eller hur? Fast jag ska ju träffa Mandisen nu och ikväll blir det förmodligen filmkväll at Holst!

Sitter just nu och äter gröt. Svider dock lite att det är sån där vit, risig tomtegröt ni vet och inte havregrynsgröt. Det är ju så mycket socker i tomtegröt! Men gott är det, mmm, jag får julkänsla. Jag vill ha juuul.

Kom på att jag inte lagt in bilderna än ju, bara på Faceboookan. Men då kommer dom väl nu då :)

Dag 1:

Sara & jag i bussen

Jonna & Julia

Framme på Marikas dansskola. Kan ni skymta Sean Banan där till vänster i svart keps?

Danstavlor

Första klassen, Streetjazz, med Emilio & Mathias. Så sjukt roligt

Mathias i vit tjocktröja och svarta byxor

Sötnosar, Julia & Pernilla

Sovdags på dom ack så osköna liggunderlagen

Dag 2:

Värmer upp innan House. Julia & Julia i bild

Försöker oss på Sasha Fierce-posen

Lyckades jag? haha

Dansar ''Robocop''

Jonna där bak

Haha, jag njuter!


Kul att 1 uppfattar posen fel haha. Ut & äta efter en jobbig klass!

Utanför McDonalds

Woho



Pernilla & Emilio. På kvällen efter alla lektioner

Äta mat igen

SötJonna

Det blev mycket massage från duktiga EMMA!

Posing vid Streetdance School!

Sara var glad! haha

Ut på staden och pussa lite på min man

Köpte T-shirt ..

Och byxor

Hela gänget

igen

Lärarna + Emilio (Emma står bredvid Penrilla men kom inte med)

Kvällsmat! Så mysigt

Masti

Dag 3:

Waacking. RRRRRoligt

Beirut

Ut på staden

puss!

Mycket mat till 30 st!

Strike a waacking-pose!

Äntligen lite godis!

Älskling..

Pullan, Jullan & Sääärah

Hemfäääärd :(

Sedan har jag ju massvis med filmersom jag inte får lägga upp :(
Men den här kan jag väl få lägga upp? Haha, jag försöker vara en cool kameraman och filma lite käckt att jag kommer in. Titta själva. Älska musiken!


Stockholm resan


God natt kära folk som läser!
Nu blev det så där sent igen som jag lovade mig själv att det inte skulle bli .. men ska upp och sova efter jag skrivit detta, kanske kolla lite tv innan.

Tänkte jag kunde berätta om Stockholm först? Jag har några bilder men jag vill lägga in alla på en gång sen för det var vissa som inte kom med när jag la in dom på datorn. Har filmat en del också men det får vi inte publicera eller lägga upp någonstans på grund av sekretessgrejimoj. Danslärarnas koreografier kan bli snodda och det är rättigheter på sånt och shit you know?

Men nu kommer Sthlm resan i ord :)

Dag 1, söndag:
Bussen gick av stapeln halv 11 från Trollhättan till Stockholm. Det var en lång resa. Jag sov inte så mycket, låg mest med musik i öronen och blundade och tänkte och sånt där, läste lite, tjötade lite osv. Stannade på ett ställe och åt mat. I bussen visade dom en dvd med Robert Gustafssons alla roliga klipp haha, så vi fick allt några goa skratt också in the tourbus.

Framme i Sthlm var vi ca 17.00. När vi kom till Stockholm blev alla pigga och på gott humör och det gick ett tjut genom bussen när busschauffören pekade ut Globen haha. Vi blev upplockade av Emilio Perrelli (dansare som var vår ''guide'', och det var han tillsammans med Mathias Singh som höll i detta läger åt oss) som tog oss till Marikas dansskola där vi skulle sova över och dansa och LEVA i stort sett haha. Kom in där, det var en vanlig söndagkväll vilket innebar massvis med folk, dansare som tog klasser. Mitt första intryck var att det verkligen var dansmiljö. Tavlor på väggarna på dansöser, coola målningar på dansare på väggarna, coola människor, cool musik, coolt coolt coolt.

Den första jag såg när jag kom in var Sean Banan, ni vet killen från Floorfiller? Han började vi snacka lite med, lite rolig =) Får första klass var Streetjazz med Emilio & Mathias. Från halv 7 till 10 höll vi på, så vi var ganska trötta efteråt. Körde en SJUKT rolig och bra dans till en Madonnamix. Skulle gärna vilja visa er dansen som jag har filmat men får som sagt inte. Ni får komma hit om ni vill se =)

Det var en jävligt rolig dans, man kände verkligen att man njöt när man dansade den och ni vet dom där känslorna som kommer ibland när man bara är glad & lycklig =)

Efter det var det bara att pumpa upp luftmadrassen och placera sig i sovsäcken i danssalen bredvid och sova.

Dag 2, måndag:
Upp och hoppa halv 8, jag var pigg, trots att vi la oss sent dagen innan. Frukost, på med träningskläder, ut med alla saker ur danssalen, städerskan halv 9. Måste säga att det var väldigt mysigt att vi sov över just på dansskolan. På dagarna och kvällarna var det ju folk som kom och gick och det var brötigt, men efter 10-tiden var det ju bara vi kvar så vi duschade och åt kvällsmat i pyjamasen och hade det mysigt.

Anyway. Första klassen denna dag var House som vi hade med en kille som heter Martin. Den bästa på House i Skandinavien enligt Emilio så det var förväntansfullt. Jag hade inte så mycket kunskap om House innan så jag visste inte vad jag väntade mig. Men jag kan säga att jag aldrig vart så trött i hela mitt liv efter 2 timmar av dansträning. House är BARA kondition och fotarbete. Hopp hit och hopp dit, eller ''hopp & skutt'' som Anna beskrev det. Martin var grym och det var en rolig koreografi som man blev gladare och svettigare för varje gång man satte. Jag svettades ÖVERALLt. På armar, HÄNDER, trosorna var blöta av svett!! Eww säger jag bara. Det rann och rann all over my body

Snabb dusch, sedan äta. Hann gå på stan. Fick med mig ett linne & örhängen, så ni veeeet det =)

Tillbaka på Marikas. Andra klassen den dagen, Dancehall kl kvart i 3 tror jag det var. Fick reda på lite innan att vi skulle ha en tjej som hette Sara Galan. Enligt Emma var hon sjukt bra och ganska känd inom dansvärlden. Jag var helt slut efter housen och det var lite synd för då orkade jag inte lika mycket på dancehallen. I alla fall var det hur grymt som helst det också. Aldrig sett en sån liten tjej som kunde svanka och röra så på höfterna. Hon var verkligen IT! Sara gillade detta bäst, då man fick vara lite feminin =) Haha, väldigt roligt.

Ut och äta jättegod thaimat och sedan tillbaka till danssalen då det var dags för Street. Hade en snubbe vid namn Daniel (enligt Emilio den bästa på street i Skandinavien) och hans assistent Joakim. Daniel hade världens längsta dreadlocks och var svinskön och rolig. Dansade till en svensk hiphoplåt. Koreografin var ganska svår + att man var helt död efter de tidigare klasserna så man hade inte så mycket energi. Men det var väldigt roligt ändå. Street är ju som sagt street =)

Tjöta, i säng runt 2.

Dag 3, tisdag:
Upp och hoppa igen. Jag var förvånansvärt pigg och alert dessa dagar. Kanske gör gott för mig att jag sover på taskigt underlag och ena stunden frusen ena stunden svettig i en obekväm sovsäck? Dunno.

Sista klassen kl 10-12: Waacking. Hade en as härlig tjej som hette Malin. Waacking är först hämtat från Soultrain, det gamla tvprogrammet. Det är mycket soul och disco och funkmusik och man dansar kvinnligt och lite divigt med ''kvinnliga'' lockingrörelser. Ganska svår koreografi och mycket hand- och armarbete, men sjukt härlig musik (värmde upp till Aretha Franklin) och goa mooooves.

Efter detta var det duschning och göra sig i ordning (som man inte gjort på hela tiden då man konstant gick runt antingen svettig i träningskläder eller osminkad i pyjamas) och ut på stan. Började med att äta mat och sedan gick jag med Sara och Julia. Fann lite smått och gott, bl a MJ-strumpor (världsklass) och lite sååå.

Bussen åkte hem vid 18.00 och var hemma ca 12 i Trollhättan.

All i can say är att detta läger var FANTASTISKT lärorikt, roligt, jobbigt, minnesvärt, underbart, uppfriskande, inspirerande och utvecklande. Som Mathias sa i ''sluttalet'' i bussen:

- Alla lärarna på alla klassen har sagt tre gemensamma saker ''Andas, slappna av och ge aldrig upp''. Det är tre grejer ni alltid måste komma ihåg.

Och man FÅR misslyckas
man FÅR INTE bli arg på sig själv om man inte klarar ett steg för då blockerar man för sig själv
man FÅR INTE sitta ner på en klass- it's rude
man SKA slappna av och göra så gott man kan
man FÅR göra fel massa gånger, bara man har som mål att klara det

lalalaaa ..
DANSLÄGER STHLM 09 ♥

underbart

nu ska jag sova verkligen, alldeles för sent detta, har ont i ryggen. Skulle behöva Emmas massage just nu =)
God natt!


Home

Sent, men jag var ju tvungen att gå in nu när datorn fungerar. Allting är typ borta, kul.
Stockholm var UNDERBART
imorn ska jag lägga in lite bilder
god natt

Bracelet

Sitter i skolan. Alla andra har gympa, men jag har vart hos tandis så jag har lite free time nu. Tog några avtryck och sedan fick jag tid 17 november att ta bort tandställningen. 17 november!!!! En fucking månad kvar! Jag som trodde jag skulle bli av med den snart.

Ska nog upp & plugga lite matte nu innan lektionen. Sedan är det lång lunch och text i 3 timmar. Dans tonight.
Inget mer på hjärtat ..

Sthlm 5 dagar kvar! :)

Fyra bugg å en coca cola

Tjo låååå
Sitter hos Jossan, ätit lite masti fikat som hennes mamma bjudit oss på =) Min dator är paj hemma, brors dator är paj, jag har inget liiiiiiiiiiiv. Så nu har jag fått låna Jossans dator lite!

Vad mer vad mer, IG dirr på matteprovet =( men det var endast 4 som fick G så det var ju ganska väntat att jag skulle få IG. Omprov på fredag

I eftermiddag ska jag på Prolog, göteborgsoperans balettuppvisning på Hebe. Innan ska vi kolla lite på dansarna genrep så att säga så det blir roligt

Får se när jag skriver nästa gång, om jag får tag i någon dator =)
Pussssss!

Fyra bugg å en coca cola

Tjo låååå
Sitter hos Jossan, ätit lite masti fikat som hennes mamma bjudit oss på =) Min dator är paj hemma, brors dator är paj, jag har inget liiiiiiiiiiiv. Så nu har jag fått låna Jossans dator lite!

Vad mer vad mer, IG dirr på matteprovet =( men det var endast 4 som fick G så det var ju ganska väntat att jag skulle få IG. Omprov på fredag

I eftermiddag ska jag på Prolog, göteborgsoperans balettuppvisning på Hebe. Innan ska vi kolla lite på dansarna genrep så att säga så det blir roligt

Får se när jag skriver nästa gång, om jag får tag i någon dator =)
Pussssss!

Pics pics pics

I protest mot att Johanna seg jävel aldrig lägger in bilderna från hennes kamera tog jag tag i saken själv och har nu lagt in dom på min dator. Så nu kommer massa roliga gamla bilder från hennes kamera, enjoy =)

Fallens dagar:

En drunk Amanda stötte jag på. Detta var på fredagen, när jag var med Jossan

Lördag. Ute på vift med Johanna med vänner.




Kulturkalaset i somras:

Jag var .. gråhårig?

Jag, Johanna, Harvey & Frida

Vackra töser

Film & fotosession hos Johanna en ledig onsdag:







Sova ..


Hahaha, så jävla fierce. Var tvungen att göra den ännu mer fierce med lite redigering av färg. Synd att Bark är oseriös bara, hade hon kört sin kines-fierce-min hade denna bild vart så cooool =)

Haha, sova fult .. (det vill säga att så här sover Johanna jämt, snark & dreggel-kungen)

Tja, uppstoppad bäver

Vad vill du !?

Awefull pics, i know. Men är det roligt så är det.

Bilder från idag:








Hahaha, skelöga. Seriösa

Gapskratt

My favourite gang! Sussie saknas dock






Häromdagen, lite hets på en rast:




Hahaha, liknar Rolle i Mia & Klara lite!


Fan vad vig du är.


Plugg med Sussie igår:

Sötkorven

Örhängen is the shit

Coolish.



Oj, det var mycket bilder. Nu återstår WOK till middag och sedan dans. Vet inte om det blir show eller U-a idag. Svååårt. Huhuhu, saknar Pernillis.


Soul, people


Hahaha, var tvungen. Jossan har gjort en sån här med hon och Angelica på hennes blogg så jag var tvungen och testa. Det blev jag och Harvey fast jag hittade inga roliga bilcer!


Funny pics

Hittade lite roliga gamla gamla bilder från ettan på denna dator. Check out, medianer, och minns!





Dålig hy-period, tja!













OMG, DÅLIG HY


Our light

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be? You are a child of God. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It is not just in some of us; it is in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others. "A Return to Love" - MARIANNE WILLIAMSON

Vår största rädsla är inte att vi är otillräckliga. Vår största rädsla är att vi är kraftfulla utan mått. Det är vårat ljus, inte vårat mörker som skrämmer oss mest. Vi frågar oss själva: vem är jag att vara smart, fantastisk, talangfull, perfekt? Ärligt talat, vem är du att INTE vara det? Du är ett barn från gud. Att du spelar liten tjänar inget till världen. Det är inget upplysande med att krympa ihop så att andra människor inte kommer känna sig osäkra runt dig. Vi alla är menade att lysa, precis som barn gör. Vi var födda för att uppenbara hedern av Gud som är runt omkring oss. Det är inte bara i några av oss; det finns i alla. Och som vi låter vårt eget ljus skina ger vi omedvetet andra människor chans att göra detsamma. Vi är fria från våran egen rädsla och vi frigör då våran närvaro automatiskt till andras. ''Återvändo till att älska''- Marianne Williamson.

Fina ord, jag tror kanske inte på allt om Gud, eller jag tror inte på Gud, men jag tror på någonting i alla fall, det finns något fint över oss. You and me and everyone we know

Indian


Herregud sikken tjej. Ny lååååt, jag vill ha ny skiva nu nu nu!

MJ Tribute


Jag, Agumm, Linda & Julia i stan, första tributen :)

Yeaaah

bäste

Espresso House

Mästerfotografen Mamma i Vänersborg

Agummi


Nu är jag hemma & trött som vanligt. Blir helt slut när jag går upp tidigt och dansar en hel dag. Hade barnen efter MJ-danserna och där fick jag världens huvudvärk.

Ikväll blir tjejerna utan mig på grund utav att jag har slösat ut alla mina pengar på annan skit så jag inte har råd med bowling och mat idag. Skulle ju vart trevligt att vara tillsammans med dom. Men det blir tacos och lite främmat här hemma istället, det är roligt det med! Zlatan på tv och grejer ju. Filip har intervjuat honom också så det är på tvn idag också, jag såg en snutt på kanal5.se

Jajajajaja.

Imorn blir det sovmorgon och plugg för min del. Nu dunkar huvudet igen. Huhuhu. Så nu ska jag duscha.
Trevlig lördag, ta vara på ledigheeeten. Pusssssss


Movies


Jull & Lind backstage på Innovatum

Hemma hos Bark för någon månad sen, Andreas sjunger & spelar gitarr
Allsång samma kväll

Katrina Snake! Hahaha, min, Frida & Rebeccas film i 1an. Kollade på filmerna på Skolavslutningen och här är resultatet haha. Så roligt, jag dör. Älskar Barks skratt haha.
 
Mumier från KM:et i våras, kom etta! :)

Våra fina 8åringar som kom 3a!

Och våra fina 7åringar som kom 2a!


DANSLÄGER I STHLM



Igår fick jag ett brev på posten och som tur var kollade pappa posten en halvtimme innan jag skulle till skolan.
I brevet låg en lapp om ett dansläger på Marikas dansskola i Stockholm 25 okt-27 okt. SÅ JÄKLA KUL. Anmälde mig igår direkt, åker buss ner och hem, sover på skolan och tar lektioner i street, hiphop, jazz, house, wacking, funk, dancehall osv. Lärarna är Emilio Perrelli och Mathias Singh som vi hade på en workshop i Uddevalla i våras. Dom är sjukt sköna och jättebra.

Ska bli så jävla kul! Än så länge vet jag bara Jonna från Trollhättan och några Uddevalla-tjejer som ska med. Hoppas hoppas på Sara också, hon ska prata med sina föräldrar.

Det är många som inte kan följa med för att dom inte kan eller för att dom inte har pengar (kostar 2000 kr) och det är lite tråkigt. I våran familj är sånt här ''självklart'', att åka på läger och sånt med sin sport får vi alltid, det är ju bara roligt och dessutom för ens hälsa OCH SÅÅÅ :)

Haha, vad redig jag låter.
Men detta ser jag jättemycket fram emot, kommer bli grrrrymt.
=)


Idag slutade jag tidigt som vanligt så jag och Jossan cyklade ner i regnet till stan och hade en liten lunchdate =) Det var mysigt
Nu sitter jag här och lyssnar på musik & dricker islatte. Inväntar dansen kl 5. Ska nog försöka plugga lite.

Happy!

Åååå nu måste jag berätta världens bästa grej som hände idag. Mina idoler är typ mitt liv så jag vart väldigt glad idag.

Jag kom hem efter skolan, schleten, huvudvärk, jävligt trött. La mig i soffan i vardagsrummet med en filt över mig och somnade. Pappa frågar ''Ska du sova?''  och ser lite märklig ut.

Vaknar en halvtimme senare av att det knackar på dörren. Mamma öppnar och jag tittar: KALLE!!!!!!!!!!! Okej, ni fattar nada men Kalle är min pappas kusin och det var 5 år sen jag träffade han sist (känns som evigheter) och mamma bara ''Julia, titta vem som kom!'' Och jag bara ''Åååh, min idooool!!'' Och Kalle kom och kramade mig och sa ''Hej älskling!!''. Gud vad glad jag bleeev. Pappa skulle alltså överraska mig, han ska alltid överraska mig, och ville att jag skulle somna och sedan vakna upp till att Kalle skulle komma för han vet att jag älskar Kalle haha. Så .. ja, det var väl käckt.

Skulle ju iväg och dansa vid 6 så hann inte prata så mycket med honom men jag blev VÄLDIGT väldigt glad.

I helgen kanske vi skulle träffas igen, då hans pappa är tillsammans med Johannas mamma så vi kanske ska hem till Johanna och dom och träffas allihop. Det hoppas jag, om inte pappa snackar som han alltid gör.

Jag har levt på moln hela kvällen sen detta. Gud så roligt :)

Dans idag. Street, det var roligt idag, roligare än första gången då vi var ganska få. Showdans efter det och Elina var själv tränare idag. Lektionen började med att vi satt och snackade i 40 minuter hahaha, och sedan övade vi lite inför uppvisningen. Fett chill träning, men sånt är man också värd ibland!

Nu sitter jag och äter kvällsmat och ska sedan upp och plugga inför svenskaprov imorn. Börjar 12.20, har svenskalektionen och slutar sedan. SÅ GÖTT :)

Puss!

So press record, i'll let you film me

Måndag måndag, tråkigt tråkigt. Kan det inte vara helg lite meeer så jag kan få sooova.
Dans med barnen idag, gick bra, ska vara Hairspray med dom på uppvisningen. Kommer bli grrrymt.

Igår var det söndag och plugg plugg hos Sussie. Åkte sedan till K.skolan och dansade MJ, åkte till Sussie igen. Hon fick feber, jag typ världens migrän kändes det som, vi däckade ihop totalt. Nu är tjejen sjuk, inte bra. Usch, jag älskar hösten, så mysigt, men inte när alla ska vara så sjuka jämt.

På fredag blir det förhoppningsvis parrrrty hos Harvey, ska bli väldans kul. På lördag är det då MJ Tribute i stan, Överby och Vbg. ROLIGT

Jag måste verkligen plugga svenska, har förhör om gudar o skit på onsdag. Imorn kommer jag verkligen inte hinna då jag tränar all night long.

Sluttjötat. Nu ska jag duscha & plugga
tja

Let me help you take off your shoes

Lördag, lördag. Pappa beställde en MJ-väska med 34 dvd (!!!) i veckan och igår fick han den. Vi kollade på den nu i morse, vissa saker var skitkassa, dålig kvalité, och vissa var bra. Men nu har man i alla fall lite mer i samlingen!

Dans om en timme, annars lugnt ikväll. Så skönt. Efter mitt svimmande i torsdag så behövs nog det, haha. Jag svimmade inte, men jag kände mig helt full typ och orkade inte hålla uppe huvudet, var yr och konstig, somnade på en sek. Det var i torsdags när jag kommit hem från Uddevalla, antar att jag dansat väldigt mycket då bara.

Nu ska ni få se lite fortsättning på Ashley-bilder som jag hittat på Myspace efter mycket sökande
Ashley Everett, part 2:

''During my skinny days, age 14'' skrev hon på Myspace. Anorexia undrar jag?

Alla female dancers på I AM Tour, Kimberly, Saidah, Ashley S, Tanee & Ashley E

MTV Video Music awards. Kimberly & Ashley där bak
Love it!

Innan ''Diva'' på Jay Z Benefit Consert

Heather & Ashley på The Beyoncé Experience Tour

Beauty

SÅ SÖT

Heather & Ashley igen (den som Ashley umgicks och kom närmast med under turnén)

Chris Brown, i Australien när han var förband.

Egengjorda örhängen

Snygge brodern Michael

Så söta, Ashley med hennes pojkvän Kenny

Haha

Kompisen Chelsea

Hittade jätterara videos också med Ashley, gå in här och kolla, när hon hälsar till sin mamma:

http://s40.photobucket.com/albums/e210/sexyplaya2die4/?action=view&current=Movie383.flv

SO CUTE


I asked my neighbour for a flavor, she said later

Så underbart med fredag, VERKLIGEN underbart. Så hungrig är jag också, mamma kommer hem snart och då ska vi käka tacos, underbart underbart, allt är underbart.

Kom på att jag har massa bilder från mobilen som jag kan lägga in för jag lägger ju aldrig in dom annars. Så nu kommer lite bilder från förr:


Jossan älskar när jag tar kort

Älskar även att sova

Opsansa


Fotosession med Bark:







Skolfoton:

Jobbar hårt på Grafen

Lönch med Jossan som skapade saltvatten

Harveeeey

Söt-Melan

Oh, happy day

Fjortis

Lis & Bark

Julli & Johanni

Say what?



Göttegrisar during a textlektion

Och här kommer lite blandat:

COOOLA väskor på Aztrid

Nån cooling hos Simons förra helgen

Lite lagom spegel-cool i hissen till dansen

Idag:

.. blev jag man. Tja, brudar

Johanna blev obviously kär i mig

Muscles

Such a huge EGO


Now that i can't get over you

Sitter i Rålex och väntar på Marcus. Vi ska värva medlemmar, han sitter på Sibylla och trycker i sig tjockis-mat, kan han inte komma snaaaart!! Alla elever börjar sina lektioner snart och vi sitter här och inte gör något. Jag vill inte börja själv vek som jag är.

Vet inte hur länge jag ska sitta här idag, känner verkligen inte för det. Längtar till Uddevalla ikväll, till Pernilla, ska bli så roligt. Jag & Sara i bilen to the Uddevalla :)

Ringde för 7 minuter sen till Marcus för andra gången och då sa han ''Ge mig 5 minuter''. Det har gått 7 nu, Marcus! Snart åtta!!

Åååååå, hatar att vänta.
Trevlig torsdag på er, IMORN ÄR DET HEEELG

RSS 2.0