Tjejer i like!

499836-38
Katrin Schulman
I början fattade jag liksom inte allt ståhej med det bloggande paret Katrin och Alex Schulman, men sedan började jag läsa Katrins blogg och hon är så jävla kul! Hon är en sådan tjej som är snygg, cool och smart, men som ändå vågar sticka ut med sina vassa kommentarer och skarpa åsikter. Hon tycker det är okej att förolämpa människor, för människor får gärna förolämpa henne så mycket dom vill. Ja, det skriver hon själv. Hon håller just nu på att bantar, även fast jag tycker hon är sjukt fin i kroppen, och hon är en sådan där tjej som har världens bästa självförtroende och som jobbar, tjänar sina egna pengar och bara är cool. Jag ser upp till henne på något vis. Okej, hur svårt kan det vara att ha en blogg, men att hon dessutom lyckas och får massvis med jobberbjudanden så måste det ju betyda att hon är klipsk, den där Katrin.

Elin Kling
Det är lätt att ta Elin som en i mängden av alla dessa käcka & självupptagna modebruttorna, men ärligt talat. Hur go är inte denna tjejjjjjj? Jag kollade in hennes blogg för att all hyseri kring den (Style by Kling) hade blivit så stor, och jag som älskar snygga kläder med personlig prägel och outfits-bilder fastnade för den. Det är dessutom så kul att hon är en mjuk, go och jordnära tjej som lever med sin lilla mops och sådär. Eller det gör hon va? Haha, har sett massa bilder på hon och en mops i alla fall. Jaja, jag kollar hennes blogg varenda dag och jag gillar verkligen henne. Hon är skön, snygg och mysig.

Ja ,det blev inte så mycket fler, men jag gillar verkligen dom här två! Sitter och läser igenom hela Katrins blogg nu. Hon är för härlig! :)
puss!

Rihannas alla frisyrer!

499836-36
Hej!
Kom hem från dansen för en timme sedan eller något. Det var skitkul idag att uppträda! Jag var redigt nervös innan men sedan när man väl dansar är det kul :) Ikväll ska vi fira mamma. Hon ska få en klänning, 2 läppglans (pappa hade köpt ett och jag ett, det visste vi inte om varandra), en bok, en stekpanna (hahaha min present!) och trosor.
Satte ihop ett litet roligt kollage om Rihannas alla frisyrer. Jag vill att ni skriver vilken just NI tycker är snyggast!
1. Den välkända ''Victoria Beckham''-frisyren
2. Hon har bytt bena och lockat håret.
3. Hon har klippt en ''bob'' som består av page och lugg.
4. Hennes första frisyr som är ett brunt, långt svall.
5. Boben, fast nu med snélugg.
6. En längre page med slingor i luggen.
7. En kort frisyr med lång, spikrak lugg.
8. Kort frisyr med välkammad, fönad lugg.

Vilken passar bäst på fröken söta Rihanna?
(inte bästa kvalitén på bilderna men det blir så när man ändrar storlek och allt. hoppas det går att se i alla fall någorlunda!)

Hej!

499836-35
God morgon, god morgon!
Uppe tidigt idag igen (tidigt för mig att gå upp klockan 10 i alla fall:) för vid 12-tiden ska jag och min showdans-grupp dansa på Oden, vårat varuhus här i Trollhättan. Fy katten vad jag är nervös. Jag sitter och skakar hela tiden. Vi ska uppträda 2 gånger så andra gången är nog inte lika nervös. Uuuusch, tänk om man träffar någon man känner också dansar man fel. Jaja, bara fortsätta. Sedan vid tre har ju jag och Ida våran dans för barnen som vi är ledare till. Kommer hem vid fyra någon gång, skriver mer då! Blir nog ingen outfit idag heller bara för att jag dansar hela dagen och kvällen tillbringas hemma i slappkläder för mamsen fyller år!
Ni får ha en bra lördag i alla fall och njut av ledigheten:)
Puss!

Dagens Horoskop, Skorpionen:
Lördagen blir en rolig dag. Bäst njuts du av sång, dans och musik. Det blir en trevlig avslutning.

YES! Så detta blir nog kul med dansen i alla fall:)

Ullared

Hej!
Jag och Ida sitter nu på ett internetcafé på Ullared. Har köpt en kofta, Eva & Adam på DVD (love) och present till mamma. Köpte ett par trosor också. Allt gick fasiken på 400 spänn! Jaja, ;)
Vi har precis ätit lite på Burger King och åker hem vid halv 4. Så nu chillar vi lite. Skriver mer när jag kommer hem!
köss
jull

Fixa MK's stil!

499836-34
Här har jag skrivit lite om hur ni kan skaffa Mary-Kate Olsens stil! Enjoy, everybody:)

Imorn ska ju jag & Ida iväg till Ullared och shoppa lite! Jag känner ändå att ekonomin denna månad kommer gå rätt bra :) Har ca 700 kr, kommer få lite av mamma imorn + pengar från jobbet. Haha, nöjd känner jag mig iaf, det är mycket pengar för lilla jag!

Bussresan imorn går på 3 timmar (pussssssst) men jag och Ida har inhandlat lite. Och hör ni, jag sa ju att jag skulle vara nyttig, kolla här:) Kan ni se nån skillnad?
Idas inköp:
Coca Cola
Lösgodis
SOLO
Julias inköp:
Ramlösa
Vindruvor (som vi dock ska dela på)
Exotic Snacks (eller nyttiga nachos som jag kallar dom:)
VeckoRevyn

Sedan får väl chips-påsen följa med också som ligger i skafferiet, men jag vet inte. Kanske är sådäääär sugen på massa sånt 8 på möran:) Haha. Jaja, man kan ju alltid ha när man åker hem sen :)
Sedan vid 6 ska jag och Ida iväg och träna lite dans för vi ska visa upp på lördag. NERVÖÖÖÖST! Jag hatar sådant här, men det är ändå kul när man väl gör det. Kommer vara gött pinsamt bara att visa upp i ett varuhus på en lördag då alla är där. Usch, usch!!!!!!!!!!!!!!!

Nu får jag väl lägga mig, ska upp 6 imorn :/ Jag skriver imorn kväll, då det är Let's Dance-final och grejer :)
PUSS
julll

Gårdagens!

499836-33


Gårdagens Outfit:
Jeans, JC, 99 kr (REA!)
Linne, H&M, 2 för 79 kr
Halsband, present
Kofta, H&M, 199 kr
Ring, H&M, 39,50 kr



What's up?

Hejjjjjj!
Förlåt för att jag inte skrev mer igår men jag jobbade till 9 och sedan bar det iväg till farfar och min kusin sovde över här så jag och hon fick sysselsätta oss med en film och sedan somande så jag hann aldrig! Men men, idag ska det bli bättre! Gårdagens Outfit kommer in och även dagens :) Jag och Ida ska jobba idag, blir väl runt 4-tiden. Vi hade ju tänkt gå till Swania ikväll, disco för 16-åringar där, men det var inget :( Tråkigt! Jag har aldrig varit där. Men men, det kommer väl fler tåg:)

Min kusin är där uppe med sin mamma och min mamma och jag har inte ens hälsat! Det är min stora fasa. Att visa mig utan smink, rufsigt hår och pyjamas för folk på morgonen. Smet ner hit med en gång, haha. Hoppas dom åker snart:) Nej, skämt åsido.

Nu ska jag kolla lite bloggar o så, skriver mer sen!

Go mörran!

Dom nyttiga mackorna åkte precis ner i magen, har bestämt mig för att inte äta godis eller dricka läskdryck (haha, bra ordval) eller något annat onyttigt på länge nu för jag har bara sett att det resulterar i gula tänder och finnar och det gillas ICKE här! Nej, nej. Jag vill ju bli fräsch nu till vår och sommar!

Nu måste jag snart gå upp och göra mig i ordning för mamma ska skjutsa mig och Ida till Överby vid tolv. Ska bli kul! Bara jag inte har huvudvärk, är hungrig eller liknande när jag går i affärer bara för då blir inte resultaten goda. Jag blir sur, orkar inte anstränga mig för att hitta något och vill helst av allt bara sätta mig och ta en fika, och den fikan resulterar väl då i cola eller något annat. Så, nej! Jag ska vara på humör idag!
Sen vid 3, 4 åker vi till jobbet som vanligt. Det är mer paket än vanligt nu! Vi ska slå in 1400 paket idag och imorn (helst). Ajo, tjenare, det kommer gå bra! Haha, speciellt så sega som vi är, men men, vi får la jobba i helgen också. Jag trodde det inte skulle vara så mycket paket denna gången som vi slår in, men det är ÄNNU mer än förra gången. Jaja, jag ska inte vara en sådan pessimist som Ida sa, jag ska intala mig själv att det kommer gå! (inte).

Nu ska jag kolla igenom bloggar och sedan upp och göra mig i ordning!
Ha det vackert:)

/jull


Neeej! Måns & Marie!

499836-30
Ja, jag vet, jag läste det i fredags i Alex Schulmans innelista och dom har varit tillsammans i över en vecka, men herregud! Detta gillar jag INTE! Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt? Åh, usch, kan det bli mer puttinuttit och ''Barbie och Ken''-aktigt? Marie var ju lyckligt (eller?) tillsammans med sin producent Rami, och Måns skulle ju leva lyckligt singelliv efter hans break up med Helena Timan. Jag gillade aldrig Helena, men jag har aldrig gillat Marie heller! Hon sjunger dåligt, försöker sig på att vara Sveriges Paris Hilton och hennes jobb är typ att puta med läpparna för Maybelline och gå på kändisfester. Måns då? En helyllekille som är begåvad på scenen, söt och gullig, som faller för en nolla som Marie? Måns, välj en smartare tjej!!!!!!!! Och så här säger Måns:
- Jag är jättejättekär. Marie är så vacker att jag knappt kan prata, men hon har samma märkliga humor som jag och är familjekär. Förhållandet är nytt men vi går ut med det nu för att vi är så trygga. Jag är så lycklig och hon är verkligen fantastisk.
Ser ni? Så puttinuttit in i bomben! Hoppas dom gör slut snart, annars kommer dom la få 10 barn som blir popstjärnor och flyttar till USA och försöker bli nya Beckhams. Detta är inget bra!

Håller du med eller?

God natt!

Jag vill ha i vår!

499836-28
Hej hopp!
Kom hem för en timme och har suttit och letat snygga plagg som jag vill ha nu i vår. Satte ihop det i ett kollage och jag hoppas ni ser vad det står. Detta är i alla fall sjukt snygga grejer jag vill ha! Imorn ska jag och Ida en sväng till Överby innan jobbet så jag hoppas kunna hitta någon jacka-liknande grej!
Nu blir det väl lite dator innan jag slocknar i sängen.
PUSS!


Dagens Outfit

499836-23

Nemen oj så hurtig man kan se ut på första bilden då! Jaja, nu ska jag snart åka iväg och jobba. Inte kul, inte kul, men denna dagen har gått så sjukt fort så jag vet inte vad. Vaknade 12, satt vid datorn till 3, gjorde mig i ordning och nu är klockan snart 6 ju! Well well, här har ni dagens klädval i alla fall:

Jeans, Cheap Monday, fått av en vän, men kostar väl sisådär 400 kr
Linne, från Tyskland
Kofta, Gina Tricot, 199 kr

Avskavt nagellack och schleten tofs har jag också! Well, skitsam, nu ska jag göra lite mackor, ta på mig strumpor och sedan åka iväg och hämta Ida.
Vi hörs ikväll bloggen!
PYSS!


Sienna och Rhys förlovade!

499836-22

Jag tycker det är så kul att Sienna har haft så olika killar. Hon var ju ihop med min favvo-snygging Jude Law tills han bedrog henne med barnflickan, och nu är hon tillsammans med Rhys Ifans, en lång, lite sunkig man som spelade roliga Spike i Notting Hill, om ni kommer ihåg? Kolla på klippet med honom där nere, han är så jäkla go!
Nu är paret förlovade berättar Rhys och jag tycker faktiskt det är ett mysigt par, ja :) Lite Skönheten och Odjuret-style!

Hahaha, jag älskar honom i den här filmen!


God morgon bloggen!

Här sitter jag i pyjamas och äter mackor och dricker mjölk. Jag vet inte vad som ska hittas på i mitt liv ändå fram till fyra. Då ska jag och Ida iväg och jobba igen. Men jag har faktiskt räknat ut en grej på vårat jobb! (Vi slår in kataloger som ska skickas ut till olika företag och affärer typ). Vi ska slå in ca 800 st till torsdag. Igår gjorde vi 140 stycken. Då kan vi säga att det är CIRKUS 700 kvar. Vi delar 700 på 3 och då blir det 400 st per dag. Delar vi det på 2, eftersom vi är 2 stycken som slår in, blir det 200. Så vi ska alltså hinna göra 200 stycken var varje dag nu! Eller till och med ännu mindre. Det ska vara 20 tycken i varje och 200 delat på 20 blir 10. Alltså 10 högar var! Hajar du, Ida? :)

Jaja, tråkigt för er att läsa om det! Men men. Annars får jag väl hitta på något kul att blogga om idag.
Ni får ha det gött!
PÖSS
jull

Jag vill ha vår-skor!

499836-21
Åh, jag får abstinens! Orsaker:
1. Jag har inga pengar! Fan, denna månaden kommer jag inte ha råd med nåt!
2. Jag vill ha bort all snö och få fram våren så man kan svassa runt i sandaler!
3. Jag vill ha skorna från Din Sko på bilden där uppe men har inte råååååd!

Usch, usch. Jag och Ida tittade på skor idag och jag vill verkligen ha dom där uppe. Så snygga och sköna. Gillar även Kate Hudsons enkla modell, men jag vet inte riktigt. Gladiatorsandaler är så svårt att hitta, speciellt ett par som verkligen passar perfekt.

Just nu tittar jag på Andra Avenyn på datorn men magen värker av hunger. Åh, måste upp och göra lite mackor! Sedan blir det SOLO och Sofis Mode-läsning i sängen.
Puss & god natt!
/julll

Vanessa i lugg!

499836-20
Vad tycker ni? Ska Vanessa Hudgens har lugg eller inte? Jag tycker hon ser fräschade och sötare ut i lugg, men lite mer bohemisk och snygg ut utan!


Min dag!

499836-16
Här ser ni hur min dag sett ut! :)
Nu måste vi ner och kolla på 100 höjdare!
PUSS


Ny header!

499836-11
Ny header och allt! Väldigt nöjd får jag säga. Ida min käre vän och kollega hjälpte mig och så där:) Mycket nöjd! Här är en bild från igår när jag var med Amanda.

Gårdagens Outfit:
Jeans, JC, 599 kr
H&M, T-shirt, 49 kr (REA!)

Nu ska jag och Ida kila ner och äta lite fisk! Vi hörs, kommentera gärna (ni som läser=0) vad ni tycker om headern!
PÖÖSSS
jull


Hos Amanda

499836-5
Oseriös
499836-9
Puss på Amanda
499836-8
Hetsig
499836-7
Busig (HAHAAHAH BRA ORDVAL!)
499836-6
Seriös

 Nu sitter jag hos Amanda och som vanligt blev det datorn! Nej, men jag måste faktiskt iväg och köpa SOLO sen, mmmmmmmmmmmmm, måste måste. Vi har tagit lite bilder som jag ska ha till min nya header här som min käre vän och kollega Ida ska göra! tack tack tack för att du kan sånt som inte jag kan!
PÖSS
jull

go morron!

Här sitter jag i pyjamas och käkar mackor och mjölk. Gött! Idag hade jag tänkt åka till Amanda en sväng, min sötkorv, sedan får jag väl åka till mina kusiner vid 4-tiden. Jag har smsat Amanda = inget svar. Och hon är inte inne på msn. Ack, ack, jag chansar på att hon fortfarande sover! Aaaah, jag som skulle komma till henne tidigt idag sa vi, vid 11, halv 12! Men nej, jag vaknade för 10 minuter sedan så jag får väl åka dit om någon timme.

Vad ska ni göra denna påskdag då?

Skönt är det med lov och allt, men jag och Ida ska jobba hela veckan :/ Inte kul, inte kul. Upp tidigt, slå in, få värk i ryggen och fram o tillbaka hela tiden. Jaja, vad gör man inte för lite peningar.

NUUUU ska jag greja lite så höres vi sedan! Under dagen kommer det Dagens Outfit. Hoppas det blir något roligt idag då och inte någon schleten klädsel som man inte orkar fota :) Men men, vi hörs!

puss o kram
jull


Dagens kläderrrr

499836-4
Så här ser jag ut just nu! Orkade inte anstränga mig så det fick bli en sleten klänning och satte på skoj på mig mina Wayfarer-inspirerade SOLISAR! Japp, det gjorde jag. Joss åkte hem för en halvtimme sedan så jag har lite tråkigt. Jag ska till mina kusiner imorn istället så nu får jag underhålla mig med datorn ett tag. Oj, nu blev jag hungrig också. Well, well, vi hörs!

Dagens Outfit:
Klänning, H&M, 149 kr
Solglasögon, Åhléns, 69 kr
Strumpbyxor, Lindex, 89 kr

pöss jull

God morgon!

Nu ligger jag och Joss i soffan och zappar mellan The Voice och VH1. Amy Winehouse blev etta på VH1's Chart-lista med Rehab :) Atjohoooo! I dag ska jag åka iväg till min farmor och farfar. Mina kusiner är där så man får väl åka och hälsa på! Ikväll ska vi ha gäster, men det kommer in en dagens outifit sedan innan jag åker :)

köss
jull


Äntligen konsert-dags!


Åh, om jag går för länge utan någon konsert blir jag nästan galen. Det börjar liksom krypa i mig. I höstas såg jag Salem Al Fakir på Storan i Göteborg, och jag skulle så gäääärna velat se Alicia Keys när hon var i Globen men det tillät inte mina kära föräldrar! Men nu i veckan beställde pappa biljetter till mig och han på Eric Gadds konsert på Nefertiti i Göteborg. UNDERBART! Jag älskar Eric, och det ska bli kul att höra hans nya platta. Tvåhundratusen är ju asbra:)
I oktober ska jag förresten på allas vår egen Björn Gustafsson i Borås. Men det är ju långt kvar men tiden går väl rätt fort :)
/jull

Gårdagens Ouftit!

499836-2

God morgen!
Nu sitter jag här och lyssnar på Lady Marmalade och nu kommer Christinas parti där hon sjunger jävligt bra! Jaja, well well. Igår underhöll jag dagen med Amanda och vi chillade lite. Hennes bror kom sedan som är otroligt snygg och vi snackade lite, sedan lite dator & hon nopprade faktiskt mina ögonbryn! Jag får aldrig tag i några hårstrån när jag noppar, men Amanda fick bort dom med ett knyst! (hur lät det där?). Här är gårdagens outfit hur som helst, och jackan/tröjan lånade jag av Manda. Jag älskar den, ÄLLLLSKAR den, det ser ut som en skinnjacka fast den är typ i sammet. Hon fyndade den på rean på MQ.

Dagens Outfit:
Jacka, Amandas från MQ, 200 kr
Klänning, Tippy, 199 kr
Sjal, från Thailand

Jag ska möta Jossan i stan kvart över tolv så ska vi köpa present till IDA SOM FYLLER 16 IDAG! GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKA, JAG ÄLSKAR DIG! <3
Sedan ska vi på hennes släktkalas, det ska bli väldigt mysigt, har aldrig vart på något släktkalas så hos Ida:) Sedan ska Joss sova här så det blir en kul dag! Jag tar nog kort under dagen som kommer in ikväll eller imorn. Ska försöka skriva under dagen i alla fall om jag inte är upptagen!

Ha det LJUVLIGT, som Filip & Fredrik hade valt att säga
KÖSS
jull

Hej!

allihopa! Nu håller jag på här med min käre vän Amanda och fixar min nya blogg :) Hörs snart när den har blivit tillpiffad!

PÖSS

RSS 2.0