Här äre' männen som kan


Satt precis och sjöng högt med i den här låten. Underbaaaart.
Skippar streetdancen idag och ska på kalas kl 6. Sedan dans vid 8.
Ville bara säga det. Hohohohohohohohohohoho.
Jag har skrivit Filip och Fredrik på mina skor förresten. Ska ni få se på bild någon dag.
Den här sjunger jag med i nu:


Åh, jag ryser.

''Stabiiiilt!''

Schooool

Tjaooooo=)
Nu sitter jag här i skolan på media. Slutar 4, andra gruppen slutar 3 för läraren inte är där :/ Fan då. Sedan är det dans vid 6-7 och 8-halv 10, men det är kalas halv 6 också. Funtar på att skippa dansen, men jag vet inte. Får se sen.
Nu ska vi börja igen. Inka, läraren, tjötar.

Puss!

Utvecklad vänskap

Hohoho. Jag känner mig gött seriös idag alltså med min och Idas satsning. Vi skrev i en enkät i skolan och en av frågorna löd ''Vad ser du dig själv jobba med om 10 år?'' och då skrev jag ''Journalist, krönikor eller tv-personlighet''. Hahaha. Sedan kom jag hem och hade fått mail av Trollhättekanalen:

Vi tar emot alla bra ideer.
 
Du får lägga ut texten lite mera i detalj så att vi kan komma med svar.
 
Helst om du har ett kortare manus,.
 
Det är även viktigt att veta vem ni anser skall göra produktionen
 
Hälsningar Ulf Fagerberg   Filmare


Jahapp! Så då gäller det väl bara för mig och Idis och hitta kameramän och filmgrejer och sådant. Får väl gå till M15 =) Haha. Och nu har jag skrivit ut det jag har skrivit på min och Idas bok som jag tänkte läsa högt sedan innan jag lägger mig. Ni vet väl att jag älskar att läsa högt. Jag ligger alltid i min säng och läser högt när jag läser böcker.
Och jag sa ju att ni skulle få läsa min och Idas bok. Problemet är bara det att vi har inte delat upp det än. Vi skriver om samma saker på olika vinklade sätt bara, och man kan ju inte trycka en bok där vi skriver om samma saker hela tiden, eller hur? Men men, här kommer ett stycke i alla fall som jag har skrivit:

''Jag var kompis med Kajsa och Emma. Kajsa och Emma var vad jag och Ida kallar två ''safe card'' efter ''säkert kort'', det vill säga att om man helt plötsligt är ensam i skolan kan man alltid vända sig till de för de var alltid två ''ocoola'' typer som aldrig hade mod nog att säga nej, eftersom att man alltid själv ansågs vara coolare än de. De var de där tjejerna som alltid hängde på en tyckte man, och sedan var det alltid en trygghetskänsla att vända sig till de för de tog alltid emot en. Vad annars skulle de göra? Jag var ju som sagt ''coolare'' än de.

  I alla fall. Jag och Emma var bästa kompisar. Emma Johansson. Hon flyttade sommaren mellan 1an och 2an tror jag till Stamkullevägen i Trollhättan och blev min bästa granne väldigt snabbt. Hon hade glasögon, jag hade glasögon. I det såg jag en tjej som var på ungefär samma nivå som jag när det gäller coolhet, om inte töntigare. Alltså; bättre att vara med en töntigare person som man kunde styra över, än att vara med en coolare som styrde över en själv. Jag såg snabbt till att binda mig till Emma och vi blev som sagt bästisar.

  I skolan fick Kajsa Andersson vara med oss. Kajsa var lite pratigare än Emma, lite, lite coolare eftersom att hon inte hade glasögon. Jag, Emma och Kajsa sprang runt på gräsmattan på rasterna och lekte att vi var Prue, Piper och Phoebe i tv-serien Förhäxad. Jag var såklart Phoebe, den snyggaste. Emma fick vara Prue, den äldsta och lite mer ansvariga, och Kajsa fick vara Piper, den lite intetsägande. Jag säger nu inte att vi tre var precis som karaktärerna i Förhäxad, men på den tiden ville jag ha det så. Jag är säker på att om jag var med de coola fotbollstjejerna i C-klassen så hade jag fått vara Piper eller Prue, för i deras hänseende var jag töntigast då, vilket är alldeles riktigt. Jag var en tönt. Men det tyckte jag inte då. Jag tyckte jag var mycket coolare än Kajsa och Emma, och de kunde inte säga annat. De vågade väl inte. Herregud. Jag var väl inget att vara rädd för? Jag, Julia, en glasögonorm som innerst inne var riktigt, riktigt vek och svag. Vad trodde jag om mig själv egentligen?

  Ida, on the other hand, var bästa kompis med Victoria Jensen. Jag vet inte riktigt hur deras vänskap var. Jag vet bara att de var ganska flickiga, de lekte ponnyhästar eller något i den stilen på rasterna och efter skolan satt de på Idas rum på Storegårdsvägen och lekte med Barbies.

  En dag var Kajsa och Victoria sjuka, så jag och Emma var alldeles själva och Ida likaså. I efterhand tror jag att jag har romantiserat detta med hur jag och Ida träffades första gången. Jag vill tro att det var så att jag såg Ida sitta själv och gräva i sandlådan, djupt deprimerad (vi överdriver alltid ordet deprimerad, så tänk mer ''ledsen'') och ensam, och att jag sedan gick fram till henne och frågade om jag fick vara med och gräva och därmed blev vi kompisar efter att hennes ansikte lysts upp och blivit glad igen. Men Ida säger att det var så att när jag och Emma sprang som vanligt runt på gräsmattan och lekte Förhäxad kom Ida och ville vara med och efter det var vi kompisar. Jag tror på Idas teori faktiskt. Det var nog så. Och det var där och då vår vänskap började; i skolan, på rasten, när vi sparkade på träd, som vi lekte var ''skurkarna'', och lekte att vi var coola tjejer i Förhäxad.

  ''Ska vi leka nästa rast också?''. Det är ju en ganska känd fras som ofta kommer ur små barns munnar och nu vill vi inte puttinuttifiera detta men vi var som sagt åtta år och då sa man väl sådana grejer antar jag. Vi fortsatte leka; jag, Emma och Ida och det var mycket roligare än när jag, Emma och Kajsa lekte. För coolheten, coolheten!, var ju annorlunda! Ida var ju cool! Eller ja, cool och cool (nu kommer Ida skälla på mig); hon var ju liten, typ 135 cm lång och späd och tunn som en liten docka. Emma var lite välbyggd, hade börjat komma upp i åldern och hade så kallad ''barnfetma''. Jag var lång och smal. Jag tyckte väl att jag var ganska ståtlig. Men Ida var i alla fall coolare än både Emma och Kajsa tyckte jag, så nu kunde jag och Ida ha kul och styra över .. just det, Emma, det tredje offret.

  Första gången jag och Ida fortsatte vår vänskap utanför skolan var en dag när jag kom hem till henne. Ida var väldigt blyg när hon var liten. Ni vet den tysta, lilla typen som hade fläta i håret och gillade hästar. Sådan var Ida. Och sådan var verkligen inte jag. Så Ida ändrades ganska snabbt, men mer om det senare.

  Hemma hos Ida var vi i alla fall. Efter skolan. Första gången vi var med varandra efter skolan. Shit, big deal! Vi var på Idas rum. Hon hade orange tapeter och ett gult skrivbord. Häst- och hundplanscher täckte väggarna och en hylla med cd-skivor och böcker i stod på golvet. Lite smycken i en ask, en cd-spelare och en byrå med kläder likaså. Det bästa i rummet var ju dock garderoben som det har hänt mycket grejer i. Okej, det där lät fel. Ida hade en stor korg med utklädningskläder som vi ibland, det ska sägas ibland, roade oss med. För som sagt; jag och Ida började med alla våra egna projekt ganska snart så det blev inte så mycket med det ''vanliga'' som tjejer leker med. Vi satt i alla fall på Idas golv kommer jag ihåg och funderade på vad vi skulle göra. Ett säkert kort var ju alltid dockor eller Barbies, så Ida tog fram alla sina Barbiedockor så började vi leka; ta på de kläder, kamma håret, bygga ett hus till de och para ihop de med killar. Ni kommer väl ihåg Ken? Barbie och Ken? Paret som alltid skulle hänga ihop. Det var inte alltid man hade de Barbiesen, men antingen var man kreativ och klippte av en flickdockas hår och stylade om henne till kille, eller så var killen ''osynlig'', eller, som många småsyskon gjorde, så lånade man brorsans X-Men. Idealet på killarna var ju stora och muskulösa, och X-Men-figurerna såg oftast ut så. Flickdockorna var oftast väldigt söta. Alla, verkligen alla, hade en blond Barbiedocka hemma och hade man även en brunhårig var det en merit. Lite senare utvecklades allting och man kunde till och med köpa afrikanska Barbies. De hade ofta afrokrull och det var oerhört coolt att ha.

  Men på något sätt stämde det inte. Jag hade askul med mina Spice Girls-Barbiedockor hemma, och Ida lekte ju varenda dag med Barbies med Victoria, men mellan mig och Ida stämde det inte. Vi la undan dockorna ganska snabbt och gick istället över till .. Ja, vart ska vi börja? Vi började leka kontor och resebyrå.

Fan, vad jobbigt att läsa, va? Jaja, läs om ni tycker det är intressant. Ni som nu intresserar er av min och Idas vänskap. Så jävla intressant är den väl inte, men jag älskar att skriva om mig och så där egoist som jag är så det är väl av någon jävla nytta i alla fall antar jag.

Nu blire upp och dricka massa för jag är sjukt törstig, sedan i säng med böcker och F&F. Puss!


Godissugen


Fy fan sikket godissug jag har. Jag sa till pappa ''åk och köp värsta godispöööösen till mig!'' när jag låg med filten om mig i soffan och nästan somnade av trötthet. ''Nenene, blir inget med det! Inget godis på veckodagarna! Victor har en stor pöse där uppe däremot''. Sprang upp till bror min, fick 4 godisar men nu måste jag ju ha mer. Dessutom borde jag köpa Veckans NU! också. Yes, i should.
Dagen då. Somnade vid 23-tiden igår hur gött som helst men såklart ska Joakim väcka mig med sms och telefonsamtal vid 12 så jag inte kunde söva. Somnade väl vid 1 igen, och vaknade hur trött som helst i morse. Har varit trött hela dagen på grund av det. Fan då. Måndagar är allt bra schletna. Hade samhäll, matte, lunch och sedan engelska då vi blev lite ovän med KAN, läraren. Men nu tycker jag synd om honom faktiskt. =(
Nae, vad ska jag göra? Ska jag köpa en godispåse på Jätten och Veckans NU!? Ska jag? SKA JAG? Jag vet inte. Det är så typiskt. Nu när möjligheten finns så är jag inte så sugen längre. Fan då. Jävla dilemma. Jo, men nu drar jag till Jätten och köper en fet jävla godispåse, lägger mig i sängen under täcket i pyjamasbyxor och kollar på mina älsklingar F&F, som inte kommer i rutan igen förrän 27 oktober. Då är de aktuella med Boston Tea Party och jag och Ida sitter i publiken och pappa sjunger och tralalallaaaa .. ♥

Från inspelningen av nya säsongen 18-19 augusti.

Hål i väggen med varma mackor


Bild kopierat lite lagom taskigt av Elin Klings blogg.

Hellu!
Nu ska jag upp och göra varma mackor. Ska sätta mig framför tvn och kolla det urusla programmet Hål i väggen, men kollar endast idag för att modebruttorna Linn Gustafsson, Elin Kling och Frida Fahrman är. Okej, dom är väl inte så märkvärdiga men Elin är söt ändå. Vill kolla hur det går för kvinnorna!
Så nu ska jag upp och göra mackor i gärnet. Hahaha. Så käckt att säga det. Emelie och Ida tycker också det är roligt med ''mackor i gärnet''. Hahaha. Ost, skinka och oregano på dirren!
Sen ska jag försöka läsa boken i svenskan, har kommit ganska långt nu, den är fasiken gooood.
Well, puss!

Söööööööööööööööööööndag


Bild från i fredags på Håkan H.
Jo, idag är det söndag. Och jag hatar det. Därför tänkte jag berätta om gårkvällen. Som var såååå trevlig.
Började med att Emelie kom förbi mig och vi cyklade ner mot stan i värsta blåsten. Höll på att blåsa bort lite lätt! Kom fram till torget där vi mötte Sören, Lillen och sedan kom Helena. Vi cyklade till Hemmakväll och hyrde två filmer, en skräckfilm och en typ .. sexfilm av någet slag! Mihihiih. Sen cyklade vi till matmor och köpte choklad, chips, chokladpudding, grädde och cola och sedan till någon annan affär och köpte smågodis. Sen åkte vi hem till Lillen (Johanna) och gjorde i ordning allt och satte oss i hennes sköna soffor och kollade på skräckfilmen. Har aldrig sett ett sånt fint hus som Lillen bor i alltså. Så jävla stort och fint. Mucho mucho najsss!
Sedan när filmen tog slut hämtade vi chokladpuddingen och började tjöta istället. Började prata om alla killproblem, eller om killar snarare och fick en riktig känslostund med tårar, skratt och lite annat mojsigojs. Mysigt var det i alla fall men sen skulle vi sätta på sexfilmen men då hackade den så vi sysselsatte oss istället med att titta på lite youtube-klipp på datorn, prata lite mer och ta massa kort. Sedan försvann alla fyra från Johannas hus och vi följde Sören hem och sedan stod vi 3 kvar, jag, Emelie & Helenis och pratade lite. Träffade bland annat min morbror som var lite dragen och undrade om mina kompisar knarkade, hahahaha. Vi fick i alla fall en hundring av honom som vi idag eller i veckan ska fika för. Lyxigt i call it.
Tog massa kort igår också men dom har jag på mobilen där uppe och några är på Helenis mobil och några på Lillens kamera. I will return with more pictures!
Idag ska jag nu duscha, sedan äta och sedan försöka läsa bok som jag ska recensera till svenskan. Sedan får vi väl se om det blir någon fika för våran hundralapp!
PUUUUUUUSS

Radio

F&F var på radion idag. Jag smälte.
Nu ska jag äta köttfärspaj igen, sedan
vänta på att Ida ska ringa, eller så ringer väl
jag. Sedan dans och ikväll är mamma och pappa
ute ur huset. Vet ej vad brodern ska göra.   Jag ska
försöka läsa min bok i svenskan och bara ta det chill
tror jag. Kanske bjuder över någon kompis.    I will see.
                                                                                            Puss

Håkan H


Hååååkan

Sikket jääääävla leende!

Okej. Nu är jag hemma. Mätt av köttfärspajen jag precis åt upp med ett glas cola.
Dagen har spenderats i GBG. Vääääldans trevligt med mina bästaste vänner.
Först tåg ner, då vi fick stå i gången, sedan ner till McDonalds, äta upp fort som fan och sedan ut på stan och kika lite. Hittade en jättefin tröja på Monki men den kostade 350 kr och det var den inte värd. Dyrt för min lilla plånbok.
Sedan åkte vi spårvagn till Liseberg och gick och ställde oss vid konserten. Stod och väntade i lite mer än en halvtimme, sedan kom Håkan Hellström och bandet ut. Måste väl antagligen berätta hur det var nu då.
Jovars, det var helt okejjjjjjj. Eller .. Håkan sjunger faktiskt inte så dåligt som man tror, och saxofon-solona tyckte jag ju bäst om (den jazzfanatiker som jag är) och han är allt snygg/söt och Klubbland och Känn ingen sorg .. är ju bra låtar, men resten var typ lugna trökiga låtar och det blev lite för lugnt. Men det var kul så länge det hetsiga varade när alla skulle hoppa och jag mest stod och skrattade åt Johanna, Susanne och Alexandra som kunde alla texter och dog av att bara se på Håkan. Jag och Basti stod mest och ryckte på axlarna och kunde inte ett piss i låtarna, och Joakim och Oscar stod mest där och log som vanligt och var lugna.
Innan sista låtarna gick jag med grabbarna iväg och köpte cola och popcorn och satte oss ner lite, trötta i benen. Sedan kom tjejerna och vi gick till tåget och satte oss och tjötade där. Blev lite övertrött därrrrrrrrr på dirrrrrrrr3NNN.
Nuuuuu ska jag dock upp och söva. Fan så gött. Ska bara borsta tänderna, har redan tvättat mig och tagit på mig pyjamas med världens största hål mellan benen.
Jag lyckades knäppa 5 bilder idag + en film, men jag får alla bilder som Johanna tog med kameran sen.
jajajaja
puss!

Torsdagis


Jag har aldrig varit med om maken.
Jag ska åka på Håkan Hellström imorgon.
Fattar ni?
HÅKAN HELLSTRÖM!
Eller .. jag och Ida åker mest med för att shoppa lite innan och för att det är biligt och kul en fredagskväll. Kul att göra något! Men jag lyssnar ju inte på den gubben. Herregud. Kanske börjar gilla honom efter det.
Sedan var det hetsigaste lektionen idag med 9åringarna. Det var ett jävla tjöt och det slutade med att jag låg på golvet längst in i hörnet i den mörka danssalen och blev kittlad av typ 10 ungar! Jag skrek ''ÄR DET INGEN SOM HAR RESPEEEEEEKT!'' och Ida satt fast med ungar runt hennes fötter. Herregud. Men det är kul =)

Nu ska jag duscha, sedan göra lite mackor till F&F. Iiiiiiiih, bäst bäst BÄST är dom.

Thaimat i min mage

Hej!
Nu sitter jag här i skolan. Har mediaproduktion och alla ska skriva klart artiklarna men jag är klaaaar och då får man göra vad man vill =) Sitter och lyssnar på Amy W och diskuterar en fest med Frida som vi ska ha när vi fyller år. Jag fyller 10 november, hon 11e. Då är det fest för hela slanten för våra kompisar! Klassen + typ 3 vänner utanför klassen =) Jag hade tänkt bjuda Ida, Josefina och Amanda. Om ni vill komma giiiiiiiiiiiiiiirls? =)

Efter median är det samhäll och sist engelskan. Efter skolan ska jag springa ner och shoooooppa massa på Myrorna hoppas jag. Ska kolla mycket och försöka hitta mycket fina grejer. Jag har 1210, 72 kr på kontot. Shit, att jag kom ihåg det! Haha. Var i stan förut och tog ut kontoutdrag. Vi var och åt Thaimat som vanligt.  Eller som vanligt. 2a gången men nu börjar det bli dyrt så nästa vecka får det väl bli vanlig mat i matsalen.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Amy och kolla lite bloggar och mysa med lite F&F. Vi ses när jag kommer hem!

Puss & kram
jöllllllllllllllllllll

Sov snyggt

Nu ska jag upp och duscha och lägga mig. Dansat hela kvällen, sedan äta till F&F och nu upp. Är helt slut. Bra det. Då somnar jag fort.

God natt

Snurra flaskan, jag har aldrig sanning eller konsekvens


.. sjöng precis Veronica Maggio. Ujujuj vilken bra låt 17 år. Helvete vad bra.
Dessutom ser ni en bild på mig här, och den togs igår.
Igår var nog den tråkigaste dagen på jävligt länge. Jag satt vid datorn och gjorde absolut INGENTING.
Eller jo, jag skrev på min och Idas bok i och för sig och det kanske inte var så jävla tråkigt, jag älskar ju att skriva.
Men ändå.
Fasiken sikken intetsägande dag.
Men idag. Idag är det tisdag. Och om cirkuuuus 40 minuter ska jag kila till dansen. Sedan hem snabbt och åka till nästa dans igen. Missar F&F idag! =(=(=(=( Kan bara se 20 minuter, men får se på kanal5.se imorgon eller något.
På tal om imorgon.
Jag är jäääävligt sugen på att sssssshoppa. Shoppa. Jag hatar ordet shoppa, det låter så 12-årigt. Men jag vill faktiskt det. Jag hade visst fått mitt barnbidrag nu och jag har sett så mycket fint i alla tidningar och i butiker.

Det här vill jag ha i höst lite lätt:
Skor. Nya skor. Jag är inte nöjd med mina stövlar. Kolla Myrorna i stan!
Stickad klänning på Indiska.
Nya jeans.
Stickade koftor
Strumpbyxor och knästrumpor och benvärmare
Vantar
Åka till GBG och kolla Monki!

Har sett massa fint från Monki ju. Buhuhuhuhuhu. Jag ska flytta till Monki när jag blir stor. Eller så ska jag ta och bli politiker så att jag kan bestämma lite i kommunen i Trollhättan och få hit Monki och Topshop och alla affärer som är intressanta. Också skulle jag lägga affärerna på ett hemligt ställe och INTE göra någon reklam för det i tidningarna så att inte många skulle veta om affären. Då kommer alla bara köpa kläder där och sedan går alla runt och ser likadana ut. Jävligt kul hörröni! Fasiken vad trökigt det är med folk som ser likadana ut. Jag blir nästan arg på att alla vill vara lika varandra. VAR UNIK OCH ANNORLUNDA!!!!!!!!!!!!!! Åh, det är ju mycket roligare. Alla borde ha sin egna affär att handla ur så att inte alla gick runt i samma klänning från Gina Tricot fast bara i olika färger.

I'm going down (eller är det now?)  into my soul, i'm drifting
så sjunger Veronica just nu.

Och vet ni, nu ska ni få läsa lite ur min och Idas bok =)
Ni ska få första stycket. Okej, här är det:

Vi, Ida Andersson och Julia Strandlind, växte upp ca 200 meter från varandra och har i stort sett, sett det mesta som går att se i en sådan liten stad som Trollhättan där vi växt upp. Under åtskilliga år av vänskap har vi utvecklat den så långt det nästan bara går. Vi har tänjt på gränserna, vi har fegat ur totalt, vi har testat det mesta, vi har storbråkat (enligt oss själva i alla fall, vilket betyder chatt-tjaffsa på msn vid kvällstid) och vi har vårdat den. Sedan den där dagen i 2an på Lyrfågelskolan i Trollhättan då vår kompis Emma, som snart kommer att bli ganska utnyttjad, förde ihop oss på något vänster har vi hållit ihop, och det verkar förbli så.

Okej, detta är ingen vidare bra ingress eller inledning eller vad man ska kalla det, för när ni väl börjar läsa är texten sååå jävla mycket bättre än inledningen. Are you interested? Hahaha. Probably not. Fan asså. Jag borde bli känd bloggerska för då skulle jag istället för att släppa en bok, släppa typ ett kapitel i veckan på min blogg i en egen kategori så får jag typ 1 kr för varje gång någon klickar på kategorin och läser kapitlen. Så om man missat något är det bara att klicka på kategorin och läsa hela också blir det som en följetång.
Fan asså. Det här är ju underbart.
=)

Aaaaah! Jag börjar bli blind. Jag har så jävulskt ont i huvudet och ser ingenting typ nästan lite lätt. Det är ett virus i min skalle. And it's not good.

Weeeeeell.
Jag förlåter dig för allt om du har något att bekänna
sjunger Veronica nuuuu.

Nu får ni ha en fortsatt trevlig tisdag.
GLÖM INTE F&F
21.00
Kanal5
TONIGHT!!!!!

Oj, nu såg jag att det blev väldigt mycket svordomar. Det brukar bli det när jag skriver. Men det är så skönt med en blogg för man slipper hålla sig inom ramen med bra ord och sånt. Jag brukar svära och svär ännu mer när jag skriver här för då uttrycker jag mig mer. Men det är sån jag är och det är väl tur det. Mamma hatar när jag svär och då fungerar jag tvärt emot; jag svär ännu mer.

Jag går moooot strömmen
Jag bryyyter mot mönstret
Jag går mooot strömmen
Jag bryyyyter mot mönstret

Haha, det brukar jag säga ibland när alla klagar på mig.
Det är bra.
Det gör så att man känner sig bättre.
Gå mot strömmen, då blir det lite roligare och bättre. I promiseeeee.


Det finns en morgondag

Ja, som sagt, det finns en morgondag och det är förjävligt att vakna upp då, stentrött så att man knappt kan gå upp. Ska cykla med min jävla gitarr på ryggen imorn också. Kommer gå bra!

Börjat skriva på boken. Fasen så bra detta kommer bli. Jag är fett taggad =)

Nu ska jag upp och läsa jävla bok i svenskan. Fett otaggad.

Fett fett fett

Är jag fet?
Nej, jag är inte det
Dock använder jag ordet fett
på många möjliga sett

Är jag inte filosof så säg.
GOD NATT

Monday

Det är måndag och jag är trött. Jag har suttit här nu och skrivit på min och Idas bok. Kommer bli en storsäljare när vi blir tv-profiler. Vi måste ju bli kända, annars är det ingen som bryr sig om den här boken. Vi skriver ju bara om våran uppväxt. Dock har vi inget namn på den än, men vi har några förslag:

1 timme från Göteborg
4 linser och en islatte
2 peacemärken och en dvd

osv ..

Ni märker ju att de två sista är F&F-inspirerade. Men men. Det är så det är.

Nu ska jag ta lite glass och värma lite hallon och ta på mig mina glasögon och börja läsa en bok som ska vara utläst och recenserad om två veckor. Jag är fett otaggad.

See you! =)

Soon we will be F&F.

Vi. Ska. Bli. Något.

Okej, nu är det så här att min blogg är jävligt dryg och det finns inte så jävla mycket roligt att läsa här om man inte intresserar sig av två saker

1. Mig. Jag; julia.
2. Filip & Fredrik

Men nu är det då så att ni kommer bli intresserade av mig för jag ska nämligen bli något har jag bestämt. Jag är en sån som älskar projekt och att göra massa grejer, och idag tidigare fick jag och Ida en idé om att vi vill vara med i tv med ett eget program. Och nu har vi mailat Trollhättekanalen och sagt våran idé. Okej, den är inte så jävla bra. Den handlar om att testa på olika jobb och evanemang i Trollhättan, typ att i ena stunden sitter vi på Espresso House och kollar hur god latten är, och i andra stunden sitter vi på TTela och kollar hur det är att jobba som journalist.

Och jag och Ida vill bli kvinnliga Filip & Fredrik. Vi älskar de över hela vårat hjärta, och inspireras av de i det mesta. Nu kommer folk tycka att det är tråkigt att vi kommer och är likadana, men vi kommer inte vara EXAKT likadana. Vi kommer inte göra så extremt jävla galna saker, vi är inte party-typer, vi kommer ha egna segment i våra shower och ja, vi är en lång spinkig och en kort kurvig men vi har fortfarande våran egen charm. Ida och Julia. Julia och Ida. Idd och Jull. Vad låter bäst?

Jo, men nu ska vi bannemej kämpa här. Jag har F&F's ord i nacken ''tjata hjälper'' så nu ska vi inte ge oss. Kom gärna in här om några år och läs och skriv kommentarer för då är jag och Ida kända och har egna tv-program. Okej, nu är det inte så att vi är kändiskåta och suktar efter att få skriva autografer, utan vi tycker bara det är jävligt kul om folk får ta del av våra idéer och åsikter och har något roligt att titta på.

Sedan behöver inte ni alla komma och säga att vi är asbra kompisar och sånt sen när vi är kända, för jag och Ida kommer vara världens bästa förebilder och dissa alla som dissat oss mellan åren. Jag har fortfarande lite Laleh i mig, dvs att jag ser fortfarande möjligheter när jag ser en blomma i naturen, och att jag bara tycker det ska finnas kända människor som tillför något bra, inte bara party och glamour. Vi ska få ett annat perspektiv på hur det är att vara känd.

Eller i alla fall jag.

Ida är ju mer den som vill se ut som Sahara Hotnights på ELLE-galan med olika färger på strumpbyxorna och sånt, och vill le och svara på frågor åt något reporter från GLAMOUR. Men jag kommer i alla fall bara synas i viktiga sammanhang. Jag lovar er det.

Om jag nån gång kommer synas i media så kommer jag säga vettiga saker. Och om jag nån gång kommer säga något korkat eller stupid, så kommer det vara för att man inte alltid orkar vara djup och känslomässig hela tiden. Ibland är det skönt att bara vara ju.

Äh, så här tänker verkligen inte Filip & Fredrik. Dom bryr sig inte om ''fame''. Jag gör inte heller det. Men jag vill bara försäkra er om att om det kommer hända, så kommer jag inte förändras. Jag kommer fasiken vara gamla schletna Jull som ibland blöder näseblod på morgonen när hon känner sig lite stressad.

Jag är vek

Asså, antingen är jag världens vekaste människa eller så är jag bara en tjej som råkar ut för lite dåliga saker då och då.
Den här veckan har ju som sagt varit ganska stressigt så vad hände imorse om inte BLOD som kom ur min NÄSA! Jo, jag vaknade med näsblod. Det började rinna och jag insåg att det var blod och då fick jag ropa på mamma så hon fick komma med papper.

Inte bra. Jag får lugna mig lite.

Men men Nu pratar vi om något roligare.

Björkenstam-familjen och Ida kommer hit ikväll vid 6. Ska äta lite och så. Sedan sover nog Idd här. F&F-maraton dirr! =)

Nu ska jag upp och äta något och sedan göra mig i ordning i think =)

Puss!

F&F igår <3


Redo att åka iväg till mina hjältar!
Nyinhandlade skor och jacka. Känner mig inte riktigt hemma med mina stövlar än. Går liksom runt som en lyckstolpe i skolan med lite klack på skorna som hörs och med vickande rumpa. A,a, inte min style.
Men i alla fall
Jacka, Vero Moda
Jeans, begagnade
Skor, Din Sko


På scenen ♥

Filip & Helena ♥

Fredrik & Helena ♥

Jag & Filip ♥
Visst kan man tro att vi är ett par? ;)
Jo, jag är kär i honom. Han är gift, dock.

Jag & Fredrik ♥
Åh, myser.

Efteråt fick vi ett par kalsonger av dom, som dom i sin tur fick av ett företag som satt i publiken med Filip & Fredrik-text på rumpan som ni ser. Jag fick L, Helena M. Mina är asstora.
Men vi fick dom i alla fall av Fredrik som var så snäll och bara gav till oss, och en kille innan. Alla tjatade men fick inga så han sa ''säg inget till nån =)''

Otroligt underbart var det i alla fall. Fredrik sa ''puss puss!'' till mig och vi kramades och träffade de flera gånger och pratade och tog kort och åååh, dom är bäääääst. Men det vet ni nog.

Matteprovet idag gick skit. Men jag hoppas jag får G i alla fall.
Så jäääävla gött med helg. Efter en stressig vecka, i tell you.
Sööööva imorn.
Äääääta ikväll.
Och nu blir det lite mer F&F =)
puss!

F & F

Ville bara hälsa att jag träffade F&F idag. Lika underbart som alltid. Nu ska jag lägga in bilderna och då kommer dom nog förmodligen upp imorn.

ÄLSKAR F&F så jag dör. Men det vet ni nog, ni som läser (idd fill?). Kanske dags för en F&F-kategori? Jojojo. Får tänak på det.

Puss & godnatt. Skriver massa i helgen, då blir det fanimej lugnt! Orkar inte skolan mer.

Matte

Fy fan vad matte är svårt alltså. Jag satt och pluggade och min bror kom hem och blev sittandes, han förstod inte heller. Hur ska detta gå? Prov på fredag. Bajs.

F&F nu & sen sova.

Puss!

Onsdag hej & hå!

Jag hinner ingenting! Matteprovet på fredag kommer gå piss. Jag träffade mamma i stan efter skolan och vi köpte joggingskor, stövlar, jacka till mig och present till Victor. Nu ska jag iväg till Ida och göra en dans för barnen imorn. Sedan är det hem fort och plugga matte och sedan F&F kl 21.00.

Imorn funderar jag och Helena på att sticka till Älvhögsborg och försöka träffa F&F. Skiter i om jag får frånvaro, jag MÅSTE träffa dom. Dom är ju fan i min hemstaaaaad!

Sedan hem och dansen och sedan försöka plugga lite matte och sedan F&F kl 21.00.

Åh, bajs matte-prov. Jag är typ segast. Men men. Nu åker jag!

Puss =)


Sjuk? Sick?

Jag vill bara säga till er att jag säkert håller på att bli sjuk. Fan i pisslådan. Jag blir aldrig sjuk. Okej? Det är det som är grejen. Varför nu då?

Mamma och Victor har tydligen också ''känt sig lite hängiga'' de senaste dagarna, och visst fan har jag också det! Har ju gått runt trött som Ior eller något hela jävla helgen.

Idag i skolan frös jag som in i helvete. Sedan kom jag hem, åt, och sedan slocknade jag i sängen 2 timmar. Vaknade, fick en jävla hosta och hostade lite lätt, hade jävla slem i halsen eller något.

Och nu då? Jag är hängig som fan. Hängig är inte the shit. Då känner man sig bara klen och orkar ingenting. Huvudvärk också lite grann.

Men jag är ändå taggad inför skolan imorn! Mediaproduktion hela eftermiddagen, men sedan är det ju dans i 3,5 timmar. Jaja, får se hur det går med det. Måste ändå gå känner jag. Missade förra veckans showdans pga tanden och så.

Nu ska jag upp och förmodligen äta lite mer (vardagar när man är hemma är HEMSKT. Sånt jävla mat och socker-behov), duscha och sedan krypa ner med lite F&F. Nu har jag sett High Chaparall och BTP igen, så jag tror det blir Ett herrans liv nu igen.

Can't get enough of your love.

Puss & hejs!

Skolfoto

Yes, idag var det skolfoto. Jag var så jäääävla otaggad så det finns inte. Jag hade bad hair-day. Typ min första i livet, för jag brukar alltid fixa till det så bra på möran, men såklart sket det sig nu. Sedan hade jag orakade ben och en glipa mellan gummistövlarna och jeansen, sedan var jag bara allmänt schleten. Tog med mig lite smink i neccessär i alla fall och jag, Emelie, Becca och Helenis fick fixa till oss lite innan. Sedan kom vi in i aulan och fotografen börjat ställa i ordning alla och det första han gjorde var att sätta de längsta personerna på stolarna.

Så jag sitter längst ner till höger med boll på huvudet, leende som vanligt, med mina röda gummistövlar och nycklar och mobil i händerna, och Loretta som la handen så fint på min axel. Det är väl jag i ett nötskal? Schleten, men bryr mig ändå inte.

Helena, den seriösa fick panik när jag sa att det var skolfoto på möran så hon gick hem på lunchen och bytte om. Jag menar, tjejen är ju alltid snygg, hon hade chinos och grejer, men ändå skulle hon hem och byta till body och kjol och grejer. Jaja, that's her =)

Nu är jag så hungrig att jag varken vet om min klocka på armen sitter där eller inte.

Jag ska äta potatis och köttgryta. Konstig blandning, mamma brukar ha ris till det. Aja, Helena, jag vet att du alltid läser min blogg och kommenterar vad jag skrivit så kom inte imorn och säg ''HUR GICK DET MED POTATISARNA OCH KÖTTGRYTAAAAAN JULL???''. Bajs på dig =)


Sen vettefan vad som händer. Matteprov på fredag men har inte med matteböckerna hem för Emelie hämtade mina grejer i skåpet när jag tog mitt en-kort på fotograferingen, jag är ju sist och Joakim och Oscar skulle skjutsa oss till torget för vi skulle ta bussen hem, för vi fick skjuts av Emelie snälla pappa i morse.

Nu är det sluttjatat. Okej. Vi ses sen!
Pussssssssssssssssssssssssss

Fuck söndag

Min tand gör nåt helvete ont. Jag har inga linser så jag ser ingenting. Klockan är halv 1 och jag sitter i min thailändska kimono och dricker yoghurt. Det är sista dagen på helgen och jag ska bara ligga hemma och inte göra någonting. Jag saknar Filip & Fredrik att jag snart börjat gråta. Jag är sugen på god mat men har ingenting hemma. Jag måste gratta Ida på namnsdagen, men måste pallra mig upp till mobilen i sovrummet för att kunna smsa henne. Jag är så trött och så ointressant att jag bara vill lägga mig ner och somna och aldrig vakna upp. Jävla söndag. Varför så deprimerande?

Jag är fräsch


Alltså, när jag sitter här med mig själv, om mig själv, bredvid mig själv och på mig själv och skriver här så tänker jag att det är väl i vanlig ordning!

Men om man ska se på det utifrån.

Julia, 16, Trollhättan har precis tagit en bild på sina tänder, lagt in bilden på datorn, retuscherat tänderna lite vitare och sedan lagt in detta på sin blogg. Allt detta klockan halv 1 på natten.

Shit, har jag något liv eller? Jo, tydligen lever jag ett nu och det är jävligt skoj faktiskt! =)

Men mina tänder då. Nu har jag dragit 4 tänder. Yes, ännu en erfarenhet rikare. Snart blire räls. Räls på tänderna, räls på 4 gluggar i käften. Metalltråd. Herregud. Snyggt detta, eller inte. Men jo, det är nog lite charmig väl? =)

Nu ska jag nog upp och hämta lite nattmat. Blev jävligt sugen. Sedan blir det väl sängen i guess. Imorn har jag ingen jävla aning om vad som händer. Antingen chill-dag eller så åker jag bort till farmor och farfar för att gosa med Rikki lite. Det är i och för sig chill det med.

See ya tomorrow!
puss & kram

Hej

Jag känner mig så jävla tom. Innehållsfattig, tråkig, tom, intesägande, dålig m.m. Är så trött efter gårdagen och dansen förut. Ska bort till Joss och äta mat snart och sedan vidare hem till mig för att kolla film eller något.

Men jag är i alla fall glad att jag har mina bästa vänner. Ni är ju de som bygger upp mig. När jag känner mig så här jävla tråkig och tom.

Puss på er.


Before Party


Jag & min bästa som var med min klass

Nina, värdinnan, Emelie, Helena & Ida

Alla tjejer, innan killarna kom.

Sophia, Lorry, jag, Emelie & Idd

Stina, Emelie & Idd

Sophia & jag. Cola för min del, only.

Killarna kom, Daniel, Joakim, Christina & Basti.

Puss på söta!

Tjeeeena!
Här är lite bilder från gårdagen, tagna från Ninas systemkamera. Hoppas det är okej att jag lägger ut fyllebilder på min kära klass. Men det är det nog =) Hoppas jag.
Om en kvart kommer Ida och hämtar mig, ska ner till dansen som börjar kl 15-16. Sedan ikväll ska jag hem till Joss, äta där och så.
Lugn kväll, jag är så jävla trött efter igår, även fast jag sov till 11, halv 12 nånting.
Ha en fin lördag! =)
pyss

Friday at night ..

Av nån jävla könstig anledning blev texten helt tjottahejti på förra inlägget så jag fick fixa det och publicera det nu. Men låtsas att det publicerades vid 12-tiden, då jag egentligen skrev det.

Suck. Nu är jag så trött att jag vet inte om jag orkar gå upp för trapporna. Kvällen har spenderats först hos Nina för förfest och sedan vidare till Swania där det var disco eller vad fan man ska kalla det. Kul kul. Dans, svettigt, prata, kramas och umgås med folk som man inte träffat på länge. Trrrrrrajvligt!

Nej, nu inser jag nog det tråkiga i detta inlägg och ska ta ut mina snustorra linser och sööööööva. Fy fan vad jag ska söööva imööööra.

Är helt jävla slut.

Puss & god natt!

Friday at lunch!

Tjenixis!
Nu har jag precis vart på elevrådsmöte. Herregud. Jag gick ner och köpte macka och skulle njuta av den när jag såg att mötet hade börjat för 2 minuter sedan! Jag fick ropa på Marcus så dundrade vi in i salen lite sent; jag med jacka, nycklar, mobil, anteckningsblock, penna, macka och mugg med vatten i händerna. Sedan började alla prata och första frågan var ''Vem vill vara ordförande?''

Hm, tänkte jag .Det är ju kul att engagera sig men kan jag verkligen bli det? Jaja, i'll give it a try.

''Jag kan!'', säger jag.

Alla tittar på mig. Rektorn: ''Är du säker? Vill du vara ordförande?''

Jag tvekar och kommer på att det är den viktigaste positionen på ett möte. ''Jaa .. eller, vad ska man göra då?''

''Du ska hålla koll på allting, bestämma vad vi ska prata om, bestämma vem som får prata och bestämma när mötet öppnas och stängs.''

Det blev ju liiiite mycket det där. Jag började fnissa lite. ''Jahaja! Då är det nog .. inget för mig''. Också började alla skratta. Men vad fasiken, vadå inget för mig! Jag är ju bra på sånt ju! Jo, men nybörjare bland alla människor och möten här så Marcus fick bli ordförande, han är mannen för det.

Nästa fråga.

''Vem vill bli sekreterare?''

Jag är lik farfarn min. Jag vill engagera mig i det mesta.

''Jo men DET kan jag vara då!''

Det bestämdes att jag skulle bli sekreterare och därmed anteckna allt viktigt som sägs under mötet. Så hela mötet satt jag med pennan i vänsterhanden och blocket i knät och skrev det jag lyssnade på och kunde. Men det verkar ändå lite roligt. Nu har vi gjort så att 3orna ska bjuda 1orna på fika också ska vi prata lite med varandra för att lära känna varandra lite bättre.

Jomenvisst, kanon! =)

Så nu har jag suttit här i en kvart och om 5 minuter är det mat. Ska bara vänta på att min kära klass kommer upp så vi kan valsa ner till matsalen och äta.

För det är fredag, och jag är sekreterare. Hohoho


Tooooorsdag

Hej hopp!
Idag har det hänt så jävla mycket känns det som. Först fys-lektion på idrotten, sedan bli intervjuad på svenskan, sedan engelskaförhör på engelskan, sedan snabb lunch och sedan var det mediaproduktion och då skulle alla göra redovisningen. Det gick bra för alla, eller jättebra för några. Jag blev nöjd med mitt, men ångrar att jag inte LEEEVDE UUUUT lite mer, you know like a teaterapa =)

Sedan följde vi killarna till torget som vanligt och sedan hem, äta fort och sedan åka till dansen. Dansen drog igång idag, ja. Det gick jättebra.

Ååååh, det är så jävla tråkigt att skriva ''Jag gjorde det och det gick jättebra. Sedan gjorde jag det också och det gick jättebra''.

Vad fan. Hela dagen har gått bra, okej? Yes!

Nu har pappa ''italiensk afton'' som han kallar det och har lagat mat här och håller just nu att duka framför tvn till Idol och Vem kan slå Filip och Fredrik. Så mysigt ska vi ha det en torsdag! Men ni vet, mamma och pappa är lediga båda två den här veckan och då ska dom vara så käcka och göra avancerad mat och mysa med film långt in på kvällarna och bla bla bla. Visst, det är mysigt, men inte när jag måste gå och lägga mig. Mys-faktor är ju typ fredag i min värld men så kommer man på att neeeeej, just det, fan, det är bara torsdag. Men ändå: IMORN ÄR DET FREDAG!

Och då ska vi vara finklädda i skolan har vi bestämt. Eller jag, Helena, Joakim, Basti, Daniel och sedan vet jag inte mer. Killarna ska ha skjorta och tjejerna klänning. Lite kul =) Men det är ju skräll om ingen kommer finklädd imorn, också gör bara jag det. Ska nog ha min orangea klänning. Men men. Skitsam. Jag smsade alla förut och påminde dom så hoppas dom remember! =)

Nu ska jag kolla om det finns något nytt F&F-klipp på kanal5.se och sedan ska jag ha ''italiensk afton'' med min pappa som grundare för det, och mamma kommer ju också hem snart. Shit, det är verkligen trragiskt att jag håller koll på min familj så. Shit.

Jajajajajajajaja.

PUSS!
Don't miss F&F at 21.00 at Channel 5! =)

INGEN kan slå Filip och Fredrik


Jag på mediaproduktionen idag. Chill lektion. Jag låtsas vara sur på Joakim.

Rensade lite i rummet igår och efter tandläkaren åkte jag och mamma till ÖB och jag köpte 3 ramar, och mamma köpte kaffekoppar. Fan, vad man kan fynda där! Där ska jag verkligen shoppa mycket till mitt framtida hem.
Anyway.
Jag ramade in de 3 bilderna pappa hade tryckt ut från F&F-resan och längst bak står boken jag fick av de som Fredrik har skrivit på. Underbart. Min dörr är precis till höger om bokhyllan så jag pussar de god morgon varje morgon innan jag går ner för frukost.
Men nu ska jag snart upp och pussa de god kväll.


Och ikväll är de på tvn igen. Jag sitter just nu och tittar på gårdagens program på kanal5.se. Can't get enough.
Ska bort till Ida ikväll och se det, pappa ska se fotboll ikväll. SUR, jävla kärring blir jag då. Fuck fotboll when F&F are in the house!

Nu ska jag upp och hämta äppelpaj med vaniljsås som min snälla mamma har gjort.
Tjingggg!

FILIP!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Jag har just skrikit och tjutit så jag väckt alla folk som suttit och ruttnat vid datorerna nu här inne i datasalen i typ en timme. FILIP HAMMAR BLIR INTERVJUAD AV FRUN JENNIE!
Jag tror jag svimmar av.
Och vet ni?
NUMRET FINNS UTE NU!!!!!!!!!!!!!!
Okej, Jätten DIRRRRRRRRRR efter skolan. Jag säger då det. Shit, jag kan inte samla mig!

MISSA INTE!






Nu börjar det. Om exakt 7 minuter. Ni får LOVA att inte missa. Det är ju direktsändning och allt. Tror jag.

Puss och godnatt!

F&F <3

Free from school!

Det lät väl bra? Ledig från skolan! Aaaah, så härligt. Jag vaknade vid 10 och var 0,01 <<-- så nära på att gå upp. Jag låg ändå och smsade lite och tänkte sätta på tvn ni vet. Men sedan tänkte jag; nej, klockan är 10 och jag har sovmorgon- ANVÄND DEN! Så såklart somnade jag om och vaknade halv 1! Jaja. Sånt är liiiiiiivet.

Klockan 3 ska jag till tandläkaren. Dra ut två tänder. No big deal, jag har ju gjort det förut. Sedan då? Jo, klockan 6 är det dans, kl 7 är det mer dans och kl 8 är det ännu mer dans till HALV 10! Och vad gör jag då, tänker du? JOOOOOOOO, JAG MISSAR PREMIÄRRPROGRAMMET AV VEM KAN SLÅ FILIP OCH FREDRIK!!!!!!!!!! Jag får panik! Men jag funderar på att bara gå på första och kanske andra träningen för jag får egentligen inte träna efteråt, säger tandsköterskan. Man kan bli yr och sånt där, så egentligen borde jag ju skita i det. Men jag känner ändå att det kanske är viktigt att gå för .. äh, jag orkar inte förklara. Det är så mycket dans och tillställningar nu och det är ändå inget kul att berätta.

Men ni vet ju. Brisgalan. ANDRES ESTECHE. Ja, ni hör ju. Herregud.

Nu ska jag upp och duscha och göra mig redo för ännu ett tandbesök. Sedan blir det räls någon dag framöver. Jag kommer bli så jävla cool i det asså. Mm, så vill jag tänka, men tyvärr tänker jag bara på att jag kommer bli ful som en gris. Så därför måste jag vara ännu charmigare och mysigare och roligare mot folket så att min personlighet vinner över den fula rälsen. Folk kommer ju sluta titta mig i ögonen när jag pratar, dom kommer titta på min mun, för där inne pågår det en jävla process. Trådar och metallsaker förflyttar mina tänder snyggt. Helt unbelieveable. Men om 2 år, då blir jag bannemej moviestar med mitt leende!

Och Idddd, du ska ju snart ta ut din. Damn you, jag har det värsta framför mig =( =)

Sedan blir det makrill, potatis och spenat till middag. FAN vad gött. I already längtar efter det. Men nu snart blir det duschen.

Pyyysss!

Tears of joy


Tårar av glädje. Det var en fröjd att se =)

Idag i skolan hade vi engelskalektion. Och fy satan, det var den mest oseriösa lektionen jag nånsin varit med om. Det började med att Helena petade Loretta, som satt framför henne, i nacken med pennstiftet och Loretta tjöt till varenda gång och fick ont.

''Aaaaj, Helena! Sluta nu!''

Helena fortsatte dock, medan Loretta fortsatte tjuta, dock samtidigt som hon fnissade lite lätt.
Våran engelskalärare KAN sa till Loretta flera gånger att vara tyst (han förstod väl inte vad Helena gjorde först), men Helena fortsatte peta med pennan. Det slutade med att Helena och Loretta satt och gapskrattade och fick med typ halva klassen som inte kunde sluta skratta.
Allt detta hände samtidigt som vi gick igenom ett papper med uppgifter som alla hade svarat på och var och en svarade på varsin uppgift.

Sedan kom nästa skrattanfall.

Turen kom till Erik Gunn i våran klass, som alla nu kallar Gunn för det roliga efternamnet, och KAN frågade något i stil med ''Erik, är du med? Vilken ska du svara på?'' och Erik sa att han satt och lyssnade på radio och inte visste vad han skulle säga. Ni vet en sån där situation:
''Erik, är du med?''
''Va?''
''Du ska läsa en rad från pappret.''
''Eh .. jaha .. var då?''
''Lyssnade du inte? Hängde du inte med från början?''
''Eh .. nej .. jag lyssnade på radio''
''Jaha, så vart är du i texten?''
''Eh .. jag vet inte?''

Helena började gapskratta igen. Det ska sägas att med detta gapskratt är det inget direkt ''gap''skratt. Helena skrattar med öppen mun, man hör ingenting, bara lite ''huuuu!'' ibland när hon tappar andan och efter några minuter kommer det tårar. Hon hulkar änna lite också. Ni vet lite hicka. Hupp hupp upp och ner.

Helena fortsatte skratta, så mycket att hon fick sätta sig längst bak i klassrummet. Vi alla andra fortsatte skratta. KAN sa att det var respektlöst av oss att hålla på och skratta, men när MP1B får skrattanfall går det inte att bota.

Så det slutade med att Helena the laugher blev ''utslängd'' men utslängd är ju egentligen fel ord. Hon blev ju inte slängd ut. Han sa ''Helena, nu får du gå ut.'' också gick hon ut med sitt skratt som fortsatte ända ner i korridoren.

Stackars Helena. I know how you feel, honey. =)

Men det var kul i alla fall. Hoppas inte nästa engelskalektion blir lika oseriös bara. Då blir det väl antingen IG på hela bunten eller telefonsamtal hem. För KAN var suuuuuuuur.

Helena får gå från lektionen. Nina till vänster rör inte en min, men som sagt; hela klassen fick inte skrattanfall. Det var typ Helena, jag, Emelie, Frida, Jessika, Loretta och några killar. Som Jessika sa ''Ni andra är humorlösa''.
Jaja, different kind of humor i just think =)

Studiedag imorgon, jag ska sooova. Sedan dra tänder hos tandläkaren kl 15.00. Blä.
Men det går nog bra!
Puss, sov snööööggt.

Kristallen

Håller tummarna för Årets humorprogram nu för F&F. Dom vann inte manliga :( Men är snyggast ändå och bäst som vanligt. Nu har det börjat igen.

Puss!

O myyyyy god


HERREGUD!
Bästa jag hört. En svensk Amy Winehouse. Det är så bra det här. Repeat på dirren, i tell you.
Ujujuj, lova att ni kollar. Ni kommer dö.
För det gjorde, och gör, jag.
!!!!!!!!!!!

I've got red rubberboots


Iiiih!
Jag har köpt gummistövlar. Ett par röda. Från WalkOn. Jag älskar gummistövlar. Det är lite sådär halvmysigt klatchigt. Det regnar ju nåt bedörvligt nu för tiden och ni ser de andra skorna där till höger i bild, de har jag haft nu i regnet.
I. C. K. E.     B. R. A.

Men de är röda, och de är söta, och de kosade 300 kr, och de gillas av mig =)
MUSTIGT!

Gårkvällens bästa citat

Jag och Helena cyklar från Jätten och jag cyklar förbi en kille som blundar.
Jag ''Helena, var han blind? För han blundade ju?''
Helena ''Men man blundar ju inte bara för att man är blind!''

Jag och Helena ska gå upp till mitt rum och i trappan står lite duschartiklar (hahaha) som shampoo, balsam, tvål och Lactacyd för down there.
Helena ''Har ni intimtvätt i trappan? Hahahahahaha, jag måste ta kort!''

Jag och Helena sitter och snackar med Joakim i telefon.
Jag ''Joakim, du tror ju att orgie är samma sak som orgasm!''
Helena börjar skratta.
Joakim ''Nej, det tror jag inte alls!''
Jag ''Jo, när vi chattade en dag sa du det.''
Joakim ''Nej, det gjorde jag inte alls. Men origo (noll) är det.''
Helena börjar gapskratta. Helena lägger sig på golvet av skratt.
Helena ''Oregano, är det också samma sak som orgasm eller!??''
Joakim ''Ja ..''
Helena och jag gapskrattar.

Nu ska jag iväg till Mandis. Vi ska ner till stan och leta gummistövlar till mig för det regnar ju nåt in i helvete nu för tiden. Sedan måste jag packa med mig söva över-grejer till henne också. Sedan ska vi äta pizza med Joakim och Sebastian. Här har ni en bild på mig och Joakim förresten, från i torsdags när jag hade fått på mig hans skjorta. Visst är den snygg på miger! =)


Pusshaj!
som Helena alltid säger i telefon

Helenis


Helena fick Julia-stil med bulle och rosett =)

Och jag fick någon ängla-lik grej med spännen i håret. Nice!

Gosh, nu är jag så trött så att jag varken vet ut eller in, hut eller hint, svart eller vitt, korv eller bröd osv.

Idag med Helenis var det mysigt. Vi köpte chips & godis och kollade sedan lite F&F, satt vid datorn, sminkade oss lite och gjorde lite bröt. Fick på mig min otroligt snygga kimono från Thailand. Haha. Jo, det fick jag. Medan Helena stod med sin push up och gjorde fjortis-miner i spegeln ;) Hahaha. Neeeej rå, inte min Helena. Hon är så fin så. Ni ser ju bara på bilden. ♥

Sedan stack hon iväg till någon boy och jag har suttit här i någon timma. Nu ska jag upp och söööva. Imorn ska jag iväg med Mandis som jag inte träffat på länge och köpa gummistövlar. Yes, mina röda tygskor är ju förjävligt dåliga. Hål i hälen på dom och när det regnar kan man inte klampa omkring i de. Så nej, gummistövlar it is. Och helst några andra skor också. Får snacka med mamsen om ekonomin där.
Sedan blir det pizza med Amanda, Joakim & Sebastian.
Eller Mandis, Tjoffse & Basti

See you tomorrow, om jag inte dör i sömnen! Får inte hoppas det.
Pyss!

En reeeeka


I förrgår satt jag och pluggade och åt kiwi samtidigt. Kiwi är så muuuustigt.

Och jag drack iskaffe också! Sedan började det spöregna och åska så att min tv vibrerade, och så hade jag lampan tänd så det blev sådär mysigt ljus i rummet. Det var riktigt mysigt, det.

Helenis, jag och Reekan på gympan igår! Vi gick en runda, sedan sprang vi 100 meter (jag mot Sebastian, han fick typ 13 och jag 16 sekunder, hahaha, inte lite efter hamnade jag).

Hej=)
Åh, det är fredag och jag har längtat efter sövmöra hela jävla veckan. Imorn kommer jag vakna kl 7 och tänka ''va? skola? upp nu? neeej, lördag & sovmorgon! aaah'' också somnar jag om. Världens skönaste känsla, ISN'T IT?

Skolan idag var rätt chill. Var inte på plugghumör bara så det var mest oseriösa lektioner. Började i och för sig med datorkunskap där vi tog bilder på oss själva och gjorde om de i photoshop med större näsa och grejer och då får man ju sig ett gott skratt. HAHAHA. Sedan mentorstid och KLART jag fick ett jävla ansvar att gå runt och pricka av alla för en tid hos skolsköterskan om 2 veckor så jag sprang runt där i klassrummet med papper; ''stina! torsdag nästa vecka kl 09.00, går det bra? mikael! tisdag, kl 10.00? ska du ändra den tiden?''. Men är man elevrådsordförande i klassen så är man. Men det är kul också. Jag gillar att bossa =) Fast Helena är nog den värsta bossen i klassen. Jag lovar, hon har gjort allting, kommer göra allting, kan allting och vet allting. Den kvinnan alltså, värre än Amanda när det gäller aktiviteter! Igår var hon på nån jävla brandstation. Varför? Har ingen jävla aning, men där var hon i alla fall. Aktivitetskvinna numero uno! =)

Sedan var det matte, sedan lunch, sedan svenska och sedan spanska och sedan gick jag, Emelie, Karin, Joakim och Sebastian hemåt, eller vi skiljdes åt på olika ställen men Sebastian skulle till en kompis här i Sandhem så jag fick följa honom en bit i värmen. Puh, i morse spöregnade (vi fick tack och lov skjuts av Emelies mamma) det och nu är det stekande sol. Eller var.

Anyway.

Nu kommer snart Helenis hit. Emelie skulle kommit också men hon var så trött. Helena ska ta med sig Greveholm som hon har sett typ 20 gånger så det ska vi väl se. Men jag ska fan lära henne lite Filip & Fredrik också =) Men vi ska träffas på Jätten snart så får vi inhandla lite godis etc etc etc etc eller vad det är man skriver.

Have a nice friday babes, jag åt förresten tacos förut =)
puss!

Ett glas mjölk

Hej
Jag. heter. Julia. och. jag. är. pretty. tired. Så kul har jag just nu. Sitter med ett glas mjölk. Eller nej, det finns ingen mjölk i det nu för det är uppdrucket. Men jag är själv hemma. Och det ska jag vara hela kvällen. Så jävla gött är det. Ni anar inte. Ska sjunga mig ännu hesare och äta chips och sånt där kul som man kan göra när ingen ser. Gud vad kul jag ska ha.

När jag svängde in med cykeln intill mig såg jag att dörren var låst och det är en jävla lättnad att se det för jag älskar att vara själv hemma. Det är fan det bästa som finns. Mamma hade skrivit en söt, liten lapp till mig och ställt fram soppa som jag skulle värma. ''En burk soppa + 1 halv burk vatten'' hade mamma så fint skrivit på lappen. Tack mamma, but i already know how to värma en soppa. Eller det tror jag. Shit. Jo, men det kan jag.

What else today, then? Jag vette hunden alltså. Eller jo, jag vet hunden. Jag ska ju sjunga och äta chips. Kolla Filip & Fredrik och snälla, Julia, lägg dig i tidigt tid idag så du inte är så jääävla trött på möran. Fast imorn är det ändå fredag. FAN VAD GÖTT!

Nu ska jag sätta på Remember the time med Michael Jackson och förresten så är klockan 17.17 och någon tänker på mig. Du, huh?


Carl Joakim Adolfson

Hej!
Nu sitter jag här i skolan bredvid min tjoffse Joakim Adolfson. Han säger ''Halloj din kompostploj'' och ''Jag gillar allt och alla''.

Just nu sitter jag och skriver rent en text om Loretta som jag har intervjuat. Slutar kl 16.00 idag men vet inte vad som händer sen.

Daniel Björk ville att jag skulle hälsa från honom också. Daniel hälsar att han är ett irriterande rönnbär.


Daniel ''rönn'' Björk


Mackor

Har inte skrivit något idag. Vet inte varför. Har typ glömt av. Kollat High Chaparall, gjort läxa, suttit på rummet med lite frukt och iskaffe och lyssnat på regnet och åskan som brakar över våra huvuden! Nu ska jag upp och göra världens godaste mackor. Åh, fan vad gött.

Förresten skulle min engelskalärare kolla in här på min blogg! Hello teacher, if you read this! See you some day =)

puss & kram, god natt


I don't wanna go to rehab


Enenene, det ska man väl förhoppningsvis kunna avstå ifrån i framtiden!
Så här sexig och svettig är man när man har dansat. Första träningen sen innan sommarlovet.
Och vet ni vad?
Nu ska vi vara med på Brisgalan här i Trollhättan och dansa där artister som Pernilla Wahlgren, Tommy Nilsson och ANDRES ESTECHE sjunger! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, ANDRES ESTECHE!!!!! Hade man inte glömt honom för typ 67 år sedan? Herregud. Trollhättan är allt tragiskt som tar hit Andres Esteche på en jävla Brisgala. Sikken gubbe alltså.

Innan dansen tog jag en fika med Lindis. Klart att jag hade glömt mitt bankomatkort hemma så jag inte kunde köpa något (jag skulle ändå inte gjort det, MÅSTE SPARA PENGARNA!) så hon köpte en liten iste till mig söt som hon är.

Blir ju även helt kittlig i magen varje gång jag ser denna plansch och jag är ju inte dåligt uppkörd i huvudet när jag trodde att klottret var klottrat av folk! Det är ju meningen att det ska vara så där! Herregud, jag tänkte ''men varför skriver alla tönt på planscherna? Varför står det samma grejer på alla planscher?''. Clever, Julia. CLEVER!

Och det här är min egna lilla F&F-hörna i mitt rum. Åh, vet ni vad? Nu ska jag nog gå upp och göra mig lite mackor och kolla High Chaparall as usual. Imorn är det fucking skola igen. Fuck skolan. Jag hatar skolan just nu. Det är inte ett dugg roligt. Bara jobbigt.
TA MIG TILLBAKS TILL 9C OCH LYRFÅGELSKOLAN OCH HÖGSTADIET!
Buhuuuuuuuu

Dans today!


Idag börjar dansen. Kl 18.15. Idag slutade frilufsdagen 13.15. Och Joss var här i en timme. Och nu ska jag eeeeeeeeeeata. Och sen ska jag cykla ner till Lindis i stan och fika.
Sedan ska jag hem och äta igen. Sedan ska jag skriva lite skolarbeten. Sedan ska jag söva. Skola imorn igen till 16.00. Fuck life.

(Hahahaha, seriöst eller? Jo, men jag är trött och linserna torkar och jag är hungrig och NU ska jag äta).

Ruuuuuuuuuuuuuufs!


Jag gjorde som min korv Joakim och ruffsade till håret alldeles nyss. Jag har haft en knut i håret hela dagen, men så släppte jag ut det förut när jag stod och skrek med min hesa röst till Amy-låtar. Yes, egentid idag, FRÅN 16.00-22.00. Är jag lycklig eller? Yes! Sjunger hela tiden, så nu är jag ännu hesare. Kommer inte kunna prata imorgon. Men det är chill. Jag älskar att ha hes röst. Jag älskar hesa röster. Det är det bästa jag vet, nästan.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, vad ska man mer berätta om dagen? Det började med att vi skulle ha estetisk verksamhet och jag, Helena & Oscar var dom enda i klassen som skulle ha musik så vi fick åka till Nisse-skolan och gå runt i 40 minuter (!!!!) och leta i alla salar vart vi platsade in någonstans. Tillslut fick vi veta att vi har sovmorgon på måndagar och bara har musiklektion på tisdagar! BRA DÄR! =)
Sedan var det samhäll med bästa läraren Marcus, sedan matte, sedan mat och sist engelska då vi kom lite sent och fick värsta svåra provet. Vi var lite oseriösa med det, haha, men men.
Nu ska jag njuta lite mer av att jag är själv hemma.
Puss!

RSS 2.0