Hunden den har fyra ben

Solning vid kanalen med Susen, sen kom Jossan på långboardisen. Dog ett kallt dopp, for hemåt, nu kokar nudlar för fullt, jag måste upp, och sedan kommer familjen Holmén med bilen. Ska till deras stuga över helgen. MYS I PYS!
See ya bitches eller vad alla malliga brukar säga

But what have he done for you lately?


SOLNING MED BARK IDAGEN!

Måste skriva upp:
Laleh på Taubespelen, Ängön, Orust lördag 11 juli 17.30 & söndag 12 juli 14.30

Laleh & Maia Hirasawa - Folkets Park, Malmö

Laleh - Majas vid havet, Varberg, söndag 12 juli 21.00

Laleh- Kulturkalaset, Tisdag 11 Augusti 2009 klockan 20:30 - 21:45
Festplats: Götaplatsen

Timbuktu onsdag 15 juli- Havsbaden, Lysekil

Göteborgsoperans Balett, Kulturkalaset Tisdag 11 Augusti 2009 klockan 22:20 - 22:50
Festplats: Götaplatsen

Veronica Maggio, Kulturkalaset Tisdag 11 Augusti 2009 klockan 18:00 - 19:00
Festplats: Kungstorget

Markus Krunegård (till Johanna), Kulturkalaset, onsdag 12 juli 22.00-23.00, Kungstorget

Mia och Klara, fredag 14 juli, 18.15-18.30 (oh långt!) Presenterar kvällens program, Kungstorget

Twisted Feet, lördag 15 juli, 22.00-22.45, Götaplatsen

Kommer ju bli en hel del goa kvällar/dagar i sommar :)
Go' natt!

hame bahan hame baham hame baham


Otroligt egentligen vad jag har påverkats av Lalehs texter och allt det där hon påstår och berättar om och säger och sjunger. Allt är bara självklara saker för henne och för mig är det så främmande och ovanligt och coolt att jag bara är glad att en annorlunda konstnär som hon är säger dom där sakerna och slukar upp mig i det så att jag förstår lite bättre vad saker och ting handlar om, och vad som egentligen är det braiga.

Jag och pappa på Gardis idag, i morse pratade om det där med bloggar. Han ville ju starta blogg. Vill starta blogg, tror jag väl. Och han sa ''Man måste ju skriva om någonting intressant och bra, inte bara för skrivandets skull. Det finns ju vissa som skriver så där ''Idag gick jag upp 07.30 (uttal: nollsju trettio) och drack Valencia Apelsinjuice till frukost.'' Vem vill läsa sådant? Jag ska nog ha lite goa grejer i min blogg, lite sådana där njutningstips, musik och filmtips och en flik som ska heta ''Flejdi Grejn Flojd'' där jag ska ha lite roliga grejer''.

Åh malligt nu att snacka om att nischa sin blogg, men jag tycker inte att alla bloggar är bloggar. Min blogg är inte blogg. Min är någonting annat, en sida där jag tycker om att vara mig själv bara. Och jag kanske inte egentligen borde skriva vad jag håller på med? Vem skriver jag det för? 1. För mina kompisar som läser så dom vet vad jag gör. 2. För mig själv om några år då det är roligt att kolla tillbaka på vad jag gjorde. Men egentligen, det är väl mycket mer väsentligare att skriva om sådant som jag tycker om och inspireras av och tänker och filurar över och visar lite mer av den sidan av mig själv, än just berättar om att jag gick upp nollsju trettio och drack Valencia Apelsinjuice (eller kanske mer gick upp klockan elva trettio och drack Arlas mjölk). För det är fan inte så intressant egentligen. Men skit i om det är intressant, det kanske är kul att skriva om det. Men NJA, det är det väl inte sen kanske då.

Och sedan så ska jag skriva om mat, vad jag äter. Recept och bilder. Bra att ha när man flyttar hemifrån. Jag ska upp och göra någonting käckt till mig själv sen. Pasta hade vi hemma. Och köttbullar. Pasta och köttbullar? Nej, jag får se vad jag kan röra ihop. Bara pappa försvinner ur huset så jag slipper hans tjöt ''Så där kan du ju inte göra!''. Måste bli klar vid 3 eller något bara. Ska fira Lindisen ikväll med fika och bio.

Mina tankar för dagen: Nektarin är gott, svenska sommaren är fin och Hame Baham borde vi tänka mer på :)

THEY COULD TAKE ME UP
TAKE ME DOWN
I DON'T CARE
I'M NOT FOUND
CAUSE WE DON'T UNDERSTAND
THE MEANING OF HAME BAHAM*

He said ''Don't let them fool ya'!''
He means the one who ruled ya
I say you gotta seize the power to be free
And i don't mean the money
And i don't mean control
But i mean the power over our heads and are souls

People are you ready?
We got nothing to loose
I won't let them rule my dreams
 i won't let them teese me
Don't care for temptations
or the life they offer
Where are you, my sisters?
Where are you, my brothers?

* Hame Baham = Att vara tillsammans

And my calls, no it don't make sense. And my heart is a vivid road

Så där ja! Solen är i Sverige och det utlovas HELA VECKAN!! Hallå, jag är glad :) Men kanske FÖR glad vart man idag i solen då man bränt upp hela baksidan av kroppen. Haha, röd kräfta vill jag lova. Var på Vänersnäs med Jossan, hennes mamma och syster. Var jättemysigt och härligt. Låg verkligen där och kände att jag mådde gött och trivdes. Haha, bra folk, bra miljö och bra tid i livet är bra. Haha. Har kommit fram till att jag måste köpa många korsordstidningar till Italien. Verkligen tidsfördriv i solen, fast då är ju risken att man bränner sig i och för sig, men jag får smörja in mig.

Imorn ska jag smörja in mig, ska till kusten än så länge bara med Sussie. Johanna kanske vi träffar, och sedan ska nog Jossan åka med FÖRHOPPNINGSVIS om hon inte åker med några guys. Får väl se hur det blir. Har i alla fall vart och handlat matlåda till imorn, mycket gött bröd och sallad med kyckling, mozarella, avokado och hela skiten ni vet. Mitt liv = sallad.

Det är GÖÖÖÖÖÖÖTT, och inte bara för att det är nyttigt.

Nu ska jag gå upp och smaka på brödet jag köpte förut och sedan ska jag bänka mig framför Lotta på Liseberg. Eller det börjar ju om en timme såg jag nu på tiden. Jaja, jag inväntar tiden med lite good music.

På onsdag blir det till att fira Linda, annars vet jag ej.
På torsdag blir det att inhandla mat inför helgen, annars vet jag ej.
På fredag till söndag blir det till att vara i Idas stuga.

Sedan på tisdag, nästa tisdag, är hela juni slut och då börjar juli och då är det snart Italien! Jag vill bara att tiden ska gå fort dit. Ska bli så jäkla gött att komma iväg. Inte bara att det är varmt och goa kvällar, utan att det är någon annanstans bara. Härligt så. Ska väl se till att komma till stugan några dagar också, och sedan är det ju Fallens Dagar. Timbuktu kanske på Havsbaden 15e juli. Laleh på Orust kanske 11e juli. Hello money? Och sedan Kulturkalaset där Laleh spelar.

Jo men detta ska bli en go sommar allt :)

Everybody believed but me

Oj, nu har jag inte skrivit här på några dagar. Men min dator, min KÄRA JÄVLA dator, har ju fått infektion eller något. Segar och hänger sig och är bara allmänt kass. Men så är det.

Midsommar har det varit, annars bara slappa dagar med vänner i guess. Ska även berätta att jag sprang dom där 2 km i skolan man gjorde i 9an, och då sprang lilla jag på 10.06, och när jag sprang igår sprang jag på 9.15! Nästan 1 minut bättring, STOLT! :) Sedan var jag och Ida och gymmade, så gött var det. Mmmmmmmmuskler.

Varför jag är uppe så här tidigt? Haha, jag ska följa med Jossan med familjen och sola och bada. Är dock uppe ganska tidigt, för dom har ju icke kommit än. Men men, kan ju inte lägga mig nu igen :)

Sitter och lyssnar på Christina Aguilera- Back to Basics på Spotify. Så himla jävla bra skiva. Helt sickt ju!

Jajajaaaaaa. Vad ska man mer skriva när man väl skriver. Jag är ju så rastlös och ivrig över att göra mycket nu. Jag hatar att inte veta vad morgondagen ska bjuda på, jag vill planera så man kan se fram emot saker och så jag vet att jag gör grejer. På fredag till söndag åker nog jag och Ida till hennes stuga i alla fall. Det ska ju bli fint väder (läs: 30 grader!) i slutet på veckan så det blir nog en go helg!

Nu tisdag, onsdag och torsdag vet jag dock inte vad som ska hända. Jo, onsdag ska vi ju fira Lindisen som fyllde 17 år igår, lilla gumman :) Annars vet jag inte. Jag antar att det blir masssssssa sol, som www.smhi.se säger, och då får man ju fånga dagen som Susen säger haha, och sola sola sola bada bada bada. Vill även åka ut till våran stuga någon dag. Ååååh, idag är det exakt en månad till jag åker till Italien. Vill bara utomlands dirr nuuuuuuuuuuuu.

Nu ska jag kiiiiile

''No matter what people say about my thing
I ain't going no place, i'm here to stay''

Christina är FAN hardcore! :D

Come on get up


Otroligt seg dag idag. Efter två dagar av cirkus kl 8-uppstigning tog jag en sovmorgon idag och det enda jag hunnit med är att springa ett varv i spåret och städa altanen. Och klockan är tjugo över 4! Vad är det här. Nu ska jag dock upp och duscha tror jag och greja lite i huset. Midsommar med massa folk imorn och då ska det vara fint här hemma! Jajaja, tjing hej då.

Why are we the one to suffer?

BORDE verkligen inte sitta här. Har bara fått i mig en macka, pyjamasen är på och jag ska åka om 25 minuter. Jag måste packa kylbagen och ta på mig, och göra mig i ordning och hämta Bark i bilen och bussen till Uddevalla går halv 10!

Ja, vi insåg att det skulle bli mycket buss idag om vi skulle åkt till Smögen. 2,10 timmar dit, är där 3 timmar för sedan går det bara en buss hem kl 15.20 och den tar lite över 3 timmar. Så vi åker och njuter i Uddevalla istället. Men lika mysigt det säkert :)

Fan i helvete, nu måste jag röra på mig.

Sing it ya'll


Jag blev väckt.
Ja, så började min dag. Kvart över 8 ringer Sussie och är taggad ''Idag åker vi till Kusten!''
Tittar ut. Nja, inte direkt stekvarmt, men fint var det.
Ringde runt, Barken kunde inte följa med, skulle iväg vid 3, Johanna inte heller.
Okej, vi tar kusten imorn. Imorn när alla kan tar vi med oss matsäck och glatt humör till sol, klippor och bryggan.
Så jag och dessa två kvinnor på bilden åkte till Göteborg istället.
Köpte fritidskort innan också så nu kan man åka mycket hit och dit i sommar och bada och ha det gött.
Vi åt lunch på en uteservering, och jag fick skräll jättebad mat. Huhu.
Gick och satte oss vid vattnet, njöt av värmen och sen var det bara att följa Bark till tågstationen.
Jag och Sussie vandrade vidare, jag köpte ett linne och sedan köpte vi lite saker för att vid 7 ikväll överraska våran fina vän Johanna. Hoppas hon inte läser detta innan 7 bara. Fast hon är inte hemma tror jag.

Nu har jag vart ute och sprungit 3 km (HELA slingan sprang jag, så stolterrrr!) och ska göra mina situps och det, SEDAN duscha och sedan sticka iväg till Sussie där jag ska krama Joooohanna min vän. Puss!

Jag ska upp & kolla SATC nu & tagga för imorn, men jag gör en liten lista bara, det KAN väl vara roligt, kanske ..


11 HAR DU:
* Ett förhållande:
OOOOnej
* En bästa vän: flera
* Dejtat en av dina bästa kompisar: nej
* Blivit kär vid första ögonkastet: ja
* Fått ditt hjärta krossat: mjoo
* Skrikit åt en lärare: HAHA, jag har det va? Eller skällt mer
* Kysst någon och sedan ångrat dig: .. nej
* Ljugit för dina föräldrar om vart du är: nej, inte riktigt tror jag. Mer ''Ja, jag är på väg hem nu'' och kanske inte riktigt varit det.
* Några smycken som kostat över 1000 kr: Haha, SÅN SKIT. Nej, men det har jag icke.
* Några husdjur: Mio & Rio-fiskarna sålde jag, så nej.
* Hamnat på polisstation: nej

10 DAGENS:
* Klädsel:
Vi säger så här: nattlinne, shorts/linne, bikini, jeans/linne/kofta, shorts/linne
* Hår: utsläppt, och bulle
* Låt: Sweet Dreams- Beyonce
* Vill ha: bra väder för hillvedeeee
* Sjukaste: hmm .. inget
* Saknad: sol
* Köp: nada
* Godis: Werter's! Haha, Barken har goda grejer.
* Attityd: Haha .. jag vet inte.
* Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse? Måste duscha.

9 FÖRSTA:
* Bästa kompis: Evelina
* Kärlek: Haha, Johan Karlsson på dagis??
* Husdjur: Fiskfan
* Semester: Grekland (låg in the stomack)
* Jobb: Remember me? Haha
* Köpta skiva: Typ Hits for kids
* Piercing: Örsnibbarna eller tragus

* Konsert: Haha, Bo Kaspers på Fallens dagar!
* Fylla: oj .. i fredags. :( Skolavslutningen 1an då

8 Senaste:
* Personen som sms:ade dig: Sussie
* Personen som du kramade: Emelie
* Personen som ringde dig: Pappa
* Personen som du ringde: Det vet jag ej
* Personen du sa ''jag älskar dig'' till: vet jag ej
* Filmen du såg: Sex and the city
* Gången du grät: vet inte .. kanske i fredags
* Måltiden: Lite kvällsmat nyss

7 SKULLE DU:
* Våga hoppa fallskärm:
Fy fan, nej
* Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: Ja, det är la nice?
* Kalla dig själv lycklig: ja
* Hellre ta bilden än vara med på den: Haha.. vara med egoistjävel
* Kunna gråta över en kille: Skulle kunna .. ja, det skulle jag kunna, men det är väl inget man önskar
* Kunna gråta över en tjej: Samma svar där
* Kunna springa 50 mil: Nej, det skulle jag inte klara. Men jag skulle testa absolutelyyyyyy

6 VAD:
* Gör du just nu: Ska efter detta upp och krypa ner och kolla SATC
* Ska du göra imorgon: Om det blir sol: Kusten med Bark, Sussie och Johanna. Om det blir sol: Hitta på någonting annat med Bark, Sussie och Johanna.
* Säger du till dig själv när allt känns svårt: Jävla fucking bitchballe
* Är det för väder hos dig just nu: Kvällssol (malligt ord)
* Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Hur han är
* Skulle du göra om du vann på lotto: Resa, flytta hemifrån & shoppa mat (och nya användbara kläder på Weekday!)

5 BLANDAT:
* Är du blyg inför det motsatta könet: Haha nej
* Hur gammal blir du nästa födelsedag: 17 år
* Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Naeee
* Vill du ha några tatueringar eller piercingar: Massor! Nej, men olika dagar. Just nu vill jag nog ha lite mer piercingar
* Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Olika i olika situationer.

Hej dåååååååå


Release you


Jossan väcker mig 9
Kollar ett SATC-avsnitt
Går upp, äter rostade mackor
Går upp, gör oss i ordning
Åker bort till Jätten kl 10
Observera kl 10
Åker hem till Jossan
Solar
Solar
Leker med katten
Äter melon
Gör sallad
Äter sallad
Klämmer på katten

Och nu spenat och sen hem till Barken min.
Ska försöka gå långpromenix med Rikki ikväll, jag HAR så lite träningslust som det bara går att ha nu för tiden. Gymmet, förlåt :(
Nu får jag mova på påkarna lite.

Ta mig härifrån

Nej, nej nej, jag skrev inte så för att jag vill komma härifrån utan för att jag precis sjöng det. Är hos Johanna och vi sjöng på Bjurö Klubb med Laleh. Hon sjöng ''Ta dig härifrån'' så sjöng jag kören ''Ta dig härifrån''. Kuk väder. Cyklade hit i hopp om att vi skulle ta en promenad runt slussarna, men utanför fullkomligt HAGLAR det och lite åska har även hörts av. Blir säkert en degig dag här hemma hos Johannan istället. Men det är lika gött det, jag får säkert mat här också :D Haha. Nej, gud, nu ska jag sluta. Det är jätte svårt att skriva på hennes bärbara dator. Allt blir konstigt. Puss hej

The hangover

Den skulle Johanna och Jossan gå och kolla på nu, på bio. Själv känner jag väl lite att den har inträffat mig själv. Huvudvärken kommer sakta men säkert, mina näsa är röd och gör ont efter en liten krock igår med ..

Nej, jag ska inte berätta. Jag skäms så fruktansvärt och aldrig igen ska det bli så där. Nu kom pappa med pizzan. Tjing


I don't care what you did, as long as you love me


Nu sticker jag iväg till Björk i klassen på lite klassfest. Ska bli trevligt! Blir hamburgare, fast jag är inte så hungrig. Sikken skräll faktiskt. Nu kommer nog Bark med bilen snart. Love!

I don't wanna play that part


Träning och nu ska jag äta wok och mackor och kolla SATC och tagga inför GO dag imorn
Nighty!

Till Emma som ville ha tipsen för att bli vigare

Absolut, Emma! Här kommer dom, tipsen om hur man blir vigare som jag skrev till Bark i tisdags som ville ha lite hjälp :) Hoppas du, eller vilka som kollar, kan se vad jag skriver. Fråga annars vad det står bara. Detta är enkla övningar som går att göra hemma. När du/ni sedan är vigare finns det såklart massa mer andra övningar att göra. Till exempel slänga upp benet mot väggen och gå in med hela kroppen så magen nuddar väggen osv. Men detta är dom vanliga vig/stretch-övningarna jag brukar göra och gör på mina dansträningar, och som du säkert också fixar :) Jag vet att vissa av dessa övningar kan verka svåra, men det krävs ju övning hela tiden. Jag skrev även lite andra tips men som jag inte har tagit kort på, men jag kan skriva dom här:

* Sätt på bra musik- allt blir så mycket lättare med musik man kan sjunga med i om man tycker övningen är långtråkig och seg. Försök välja låtar som du kan stretcha i takt med (om det nu går) och som du tycker om.

* 30-sekundersregeln- Haha, vad malligt det lät. Men jag såg en video på youtube om stretching och där sa en tjej att man ska helst stretcha en övning i minst 30 sekunder, annars tar det inte.

* Lätta kläder- detta är kanske inte så viktigt för er, men jag tycker om att ha lätta kläder när jag stretchar/dansar för då går allt mycket enklare. Tighta byxor, cykelbyxor/shorts/hotpants och sport-bh är bra tycker jag.

* Belöna dig själv- det är mycket bättre att du gör dessa övningar varje dag och belönar dig själv med någonting efteråt, än att tråka ut dig själv med att göra detta schema kanske 2 ggr i månaden. Belönar du dig själv har du något att se fram emot och orkar göra igen.

* Ta hjälp av kompis- det finns massa övningar där någon kan hjälpa till. Låt någon dra i dig, trycka, spänna ut .. Oftast är det lättare när någon annan håller på, än man själv. Då kan man bara göra som man vill.

* Ha raka ben i alla övningar- Så fort du inte har raka ben i övningen (till exempel övning 1) är det ett bevis på att övningen är för svår för dig och att du gör fel. Jag tror jag har skrivit detta i anteckningarna här nere?

  
1.
 2.
3.
4.
5.
6.
7.

Lycka till nu!

Dom där goda recepten jag pratade om :)


ToppHälsa är på topp! Jo men ärligt, jag gillade den tidningen. Eller så var det bara så att jag hade en go dag, en go känsla i magen och en go träningstid i livet när jag läste den. Har väl inbillat mig att den är bra. Nej men den var det. Kolla recepten, så jävla gött:



Your attitudes come aboard and i'm so tired

OMG, vad bra låt med Amy! What it is heter den- kärlek till Spotify.

Idag har jag varit i GBG med girls och inhandlat lite. Behövdes kan jag säga. Min garderob innehåller urtvättade, noppriga och fula tråkiga kläder.

ÅH vad jag längtar till fredag- skolavslutning, mys med klassen, en go dag bara! Ska nog ha på mig något jag köpte idag. Just ja, jag köpte en kjol, jeans, shorts och väst. Och jag är kär i cykelbyxorna som är så coola nu, som jag inte köpte :( Ska köpa dom någon annan dag. I löve them. BLA BLA BLA, jävla tönt Julia snackar om kläder. Hur kul är det? Man tar på sig något för att det anses ''fel'' att gå runt naken. Jajaja, man får väl tycka det är fint med kläder, men ärligt talat har jag blivit mindre klädintresserad med åren. Fast det är väl kul att vara lite snygg om man ska bort, aja skit sam, käft nu. Lala ..

Some unholy war, mycket bra låt med Amy. Nu ska jag upp och kolla SATC och dricka vatten- NYA FAVVO DRICKAN! :)

I gotta know you now, we may never meet again


Tisdag och det är bara TISDAG. Vad är det här? Dagen har vart rätt så chill. Var i skolan från tio till tolv, hem till Bark och äta glass & nudlar, mmmm, och sätta på musik ute på altan och dansa. Har även gjort ett stretching-schema till Barken så hon ska bli vig nu sommar :) Lycka till, girl!
Ååå, det är så kul att man har så fina människor runt sig i livet och världen.
Idag åkte jag och Jossan hem till mig efter jag vart hos Emelie, så fick jag ett paket för att jag hjälpte till lite i fredags på Klaras student, och då får jag ett par rara TRÄSKOR, sådana som Joss har. Så snällt & så himla fint av er, dom ska jag använda flitigt :)
TRÄNING idag också, det gick bra!
Funderar på om jag ska sitta här i 2,5 timme tills då jag och Ida ska gräva upp våran låda som vi gör varje tisdag innan skolavslutningen varje år, eller om jag ska gå upp och söva i 2 timmar? Äh, kommer inte kunna sova ändå.
OCH
Vill bara ge en stor kram till Youtube, för tack för instruktioner från en video där hatr jag nu Spotify. Så gött!
..
Mm, nu ska jag fortsätta lyssna här.
KISSES PASS YOU BY

Dangerous


Avslutar dagen, eller det är redan tisdag, men en go bild från idag, Bark Johänie Julls & Harvey.
GAAAH
sent jag lägger mig. Men imorn är det ändå sovmorgon till kvart i tio.
Och nu ska jag kolla SATC innan sovtime.
Imorn blir det nog en chill dag i skolan. I hope.
Puss!

OMG!


Beundrare som jag ÄR googlar jag på fantastiska Beyoncés dansare Ashley Everett, kommer in på hennes Facebook, skickar ett mail IFALL det nu är hon- och hon svarade! Efter 3 timmar! Tänk om det är hon! Hoppas det är hon! :) Hahaha, mitt mail. Lite töntigt, men man får ju anpassa sig till det NY-iga språket ;) ''You killed it, girl!''. Haha, jaja, i alla fall, jag är väldigt glad för att jag fick svar- OM det är hon vill säga. Tror ni det är hon?

And off she goes

Nu måste jag iväg och träna, kommer hem efter det, ska bli skönt med duschninggggg efteråt. Ska försöka kämpa och köra hårt idag, trots att jag är stentrött. Jossan har precis gått hem, igår var det en go kväll med Zlatan (dreggel dreggel) och massa mys. Jaja, hej då! Åååh, balen ikväll också. Mm, det blir fint!

Bra att jag vet öppettider o så! 15.00 öppnar gymmet på söndagar, har jag aldrig vart på gymmet innan det på söndagar verkligen? Gud vad jag vet lite. Blir så trött! GANSKA taggad ändå åkte jag dit och upptäckte att allt var mörkt, att inga cyklar stod där och att dörren var låst. Fan då. Men men, det blir hemmaträning istället, det ger ändå mycket på min lilla kropp tycker jag! Nu ska jag köra mitt styrkepass, om jag hittar det här på bloggen, och lära mig denna dansen. Pöss

http://www.newsreview.com/chico/content?oid=598717

''Beyoncé and her crew are known to hire only trained dancers.''

I löve Ashley!

Laleh sommarpratar 30 juli


- I mitt program ska jag tala om att odla potatis i glasskartonger, om nära-döden-upplevelser och reflektera över varför vi alla inte kan gå omkring i overall. Musiken är från diverse musikanter som Jan Johansson eller Coltrane, klassikt, persiska damen Gogoosh, Vigen och svenska sånger som kändes rätt redan från den första sekunden jag hörde dem.

Köss :) I love you, your cutiepie.

Hemma från en trevlig dag med Jossan och massa känslor och studenter överallt. Så kul, längtar så jag kan dö till den dagen, fast ska ändå njuta av skoltiden, den har sin charm ändå :) Nu ska jag vänta lite och sedan ner till staden där det vankas MYYYYYS med mina tre bästa brudar :D

Take the box and get out


Världens goaste kväll hos världens bästa Susanne Bjurbäck! (bara för att du säger Julia Strandlind hela tiden).
Cyklade nyduschad till Susen efter en timmes gymning på Friskis, och välkomnas in där Sussie dukar fram kaffe, te, chokladtoppar eller vad det heter och rabarberkräm. Hello, fröken snäll? Jag blir glad när jag välkomnas av mat :) Hungrig efter min träningen. Känner mig som i Eva & Adam när Eva cyklar hem till Adam på kvällen alldeles regnig och dom sitter i Adams kök och mamman kommer fram och frågar ''Vill ni ha te?'' ''Ja, tack'' svarar dom båda. Eller så känner jag mig som den gången Laleh berättat att hon kommit hem till några gamla vänner efter en spelning, och fick mat där, dom sa ''Du måste vara hungrig nu''.

Jaja, sedan blev kvällen lång och go och vi skiljdes åt i regnet och nu sitter jag här.
Väldigt laddad för en go dag imorn! Först Jossans systers student, 12.15 börjar utspringningen eller vad man ska kalla det, och sedan ska vi hem till familjen Holmén för att fixa i ordning för alla. Jag och Jossan blir väl som små assistenter eller vad man ska säga, ''servitriser' haha som hjälper till. Ska bli kul :)

På kvällen fyller min kusin Linda 25 år, så hon har bjudit hem släkten till sig. Jag ska dock bara vara med och äta, sedan ska det blir tjejmysträff hemma hos mig. Bark, Johanna och Susen. Det blir tydligen vin (oj, hoppas det är gott!) och lite småmatplock, sedan säkert vidare ut på stan eller vad vi fyra vimsiga tjejer hittar på.

Är i alla fall laddad för en go dag :)
Nu ska jag kolla Sex and the city (OJ vad bra det är, börjat från början nu igen) och sedan sova.
Kram kram!

PS!
Världens raraste och veligaste Bark har bytt blogg fram och tillbaka, från www.ebark.devote.se till www.friskaviljor.blogg.se till, nu då, www.SIPZIS.blogg.se
Check it out!
=D


There i go, there i go

Oj, nu måste jag iväg to the gym! Sprang 3,3 km på gympan i morse, så nu blir det nog bara att jag går lite på rullbandet, och sedan bygger upp mina muskler på maskineraaaa :)

Först ska jag kissa och packa väskan. Sedan ska jag iväg till Susen för rabarberkräm & snicksnack! Det blir härligt det, längesen.

Kiss 'n hug!!

Utkast: Såg sms ...


Pernilla & jag


Såg sms från Linda när jag vaknade lite över 9 ''Du är med i tidningen''. Rusade fullkomligt upp ur sängen och sprang ut i nattlinne till brevlådan, men där var den inte. Inte heller i huset, fick smsa mamma. Så hade hon tagit med sig den till jobbet i morse! Kul!

Sitter här nu i alla fall och äter fil och müsli. Ska till skolan snart och äta soppa med Jossan, och sedan är det en chill skoldag som börjar. Börjar ju kvart i 12 för bövelen!

Tänker på igår, fortfarande.. Det var så roligt. @--))------
Nu ska jag göra mig i ordning!
Och tack pappa för den fina klänningen. Eller tackade jag alla igår? Ja, det gjorde jag nog. Gushelov, hej då!


Master Blaster

Åh, dansen idag gick så bra. Förutom Linda som skadade benet, men älskade, du klarade dom två första danserna på streeten, du klarade Single Ladies, skit i den sista dansen! Se positivt på det! Vi älskar dig för det du gjorde, vännen!

Sååå .. :)

TACK alla fina som varit inblandade och som var där idag, ikväll. Dessa ingår i mitt tacktal:

Pernilla- min fina tränare som gjorde jazzdansen och som kämpat så med oss och som varit världens bästa, min idol, så duktig dansare och mamma sa ''Man ser bara man tittar på henne att hon är en grym dansare''. Pernilla, you're the shit! :) Haha. Tack även till Sandra som gjort en del på streeten, och ''It's my life''. Lycka till med bebben, going!

Linda- för att du och jag var så grymma och modiga och gjorde Single Ladies, är så glad för det :) Min ständiga danskompis, love to you!

Alla tjejer- som jag dansat med, haft så kul med, kul i lördags i Uddevalla också. Tack för det!

Ida & Jossan- som var där idag, betyder otroligt mycket för mig att ni tittade. Tack för det och för tidningen, i löve you!

Mamma, pappa & mormor- som var där och gav mig blommor, en peng och nu en klänning när jag kom hem med fina ord på presenten. I löve you!

Amanda- i löve you, vännen, tack för att du var där :)

Johannie & Sussie- älskade vänner, så kul att ni kom. Tack för fina ord och för att ni bara såg det, loooove!

Alla andra som gjort allt detta möjligt, hahaha seriöst, och för allt ni sagt och gjort. TACK!
DANS ÄR DET BÄSTA SOM FINNS! JAG ÄLSKAR DET OCH SKA ALDRIG SLUTA, OKEJ??? :D

Hej dååå :)

Around


Go Salem! Go muscles!

We met in my salsa danceclass


Favoriterna alltså! Grymma dansare.

Ashley Everett.
Beyoncés dansare, 20 år bara. Helt sjukt duktig, hon kan dansa allt. Hon är med på Beyoncés turnéer och så nu, har varit med henne sen B'day-turnén tror jag. Hon, min danstränare Pernilla och Beyoncé är mina dansförebilder. Så grymma!
Nu ska jag stretcha och kolla Ashley på Beyoncé-dvdn så jag snart kan göra den där ''Everything just had to be spice'' eller vad hon säger.
Dessa tjejer är också RÄTT grymma, haha. Destinys Childs dansare:

Här kan ni se Ashley dansa med Beyoncé (hon kommer typ 1.08):


Nu har det vart träning för fullt på Hebe i 3 timmar. Kommer bli grym show imorn! :)
Nu ska jag duscha och kolla Beyoncé- shake it ladies, cha cha cha.
Pusssss!

RSS 2.0