vågar du, vågar jag

Så kanske det inte alltid är. Jag vågar on my own också, men ibland känner man att man måste ha med sig alla, gemenskap liksoooom, för att våga. Våga, trallaaaa, våga.

Och jag känner verkligen att musiken och dansen är mitt liv. Jag vill så mycket inom det, och ikväll har jag dansat och nu ska jag ta ur torra linser, duscha, sova.

Nu fick jag sms där uppe hörde jag också. Better check it out.
Godnatten

Snubbar som i riksdagen

Hej allihopa.
Han är en fubbick, fubbick, ja ja ja, sjunger Timbuktu.
Jag var och klippte mig idag, lite kortare än vanligt och luggen blev klippt. Och färgade i utväxten också. Åh, jag låter som värsta hår-fantasten som går till frissan en gång i månan'. Jag vill inte vara en sån. Jag är ingen sån heller. :)

Jag tog några bilder på min nya ''frisyr'' och laddade upp dom här på, i bloggen men upptäckte sedan vilken tragik det skulle vara att visa upp mitt hår. Jag får sluta med sånt nu.

Hm :)

ANNARS DÅ LIVET? Jag saknar Laleh och längtar till Beyoncé 11 maj och FF's nya program 19 april och Salem 18 april och önskar att det händer något roligt på lovet. Men då ska jag ta tag i muuuuusik, gitarr och allting. Det är ju i och för sig roligt. Roligt, mycket meeeeer, livet!

Måndag, och som vanligt har det inte hänt någonting. Träning hela dagen imorn, längtarrr.
Love


it's all in my mind


I don't know much
i don't know even a little
but i know i really want to learn
i want to learn about the times and the knowledge

don't blame me, i'm not used to it
i built up myself, i built up a whole new side of me
people always said what i should dream of
but to me
it's all about myself
it's all about learning
it's not about my shell
i'm all about burning



Barndom
bland barbies och badhus och bussen
letade jag strött efter vad jag sökte
när jag var liten var jag bäst på pussel
jag satt inne, medan fröknarna var ute och rökte

jag var ett tyst barn
jag satt och iaktog och pyssla'
idag har jag mycket kvar
jag satt och tittade och tittade, och tystna'

när jag var liten brukade jag lyssna
jag satt i farfars knä, han var min idol
jag växte upp, slutade lyssna
nu är jag här, det blev vatten, ingen bål

det är som jag är i mig själv, tänker och fördjupar, här i mig själv
jag antar att det är åldern som kommit
åldern har kommit
här i mig själv med mina gamla tider
finner jag trygghet, inga strider
i jorden sådde jag en gång ett frö
idag är det mycket som är kvar, jag lever av bröt



Alla måsten i livet, men det är bara hitte-på
BEHÄRSKA
det ska man göra
och FRÄSCHA ska alla vara
KRÄSNA ska man inte vara
men är man KRÄSEN är det fint
RÄKA på RÄKA, det kallas repris
helst ingen som BRÅKAR, men gärna en ovanlig kris
RÄFFLA upp sår, kan man göra så länge man förstår
men KÄFTA emot någon ovetande är lika dåligt som att försöka förmå
MÅSTE måste man mycket, MÅTTE det bli bra dar'
RÅDDE det dålig stämning igår? herregud, bara du som var jobbig å svår
MÅDDE vi sämre än vanligt? kungen styr landet fel
SÅDDE vi fel i marken, nej nej, det var du som var skev och stel
känns som vi aldrig NÅDDE dit vi ville komma
va, vad är det du säger nu? vi nådde visst dit, din dumma donna
BEHÄRSKAR vi det oFRÄSCHA, kanske vi RÄFFLAR upp BRÅKEN?
eller ska vi stå i mål utan medalj å räka, och tänka ''fan, vi gjorde dåligt på åken''?

Julia

jag vet inte hur ni känner, människor. ni människor, vilka ni nu är. men jag tänker faktiskt jävligt mycket, eller väldigt mycket (jävligt är att ta i) på mitt namn. Julia. jag ska heter det hela livet. tänk!? hela livet går folk runt och kallar mig Julia. så brukar jag reflektera över det, vad jag tycker.

och när jag var liten lekte jag alltid att jag hette Jessica om jag skulle vara någon cool, stor tjej. men julia var liksom tråkigt. sen bara en dag blev jag så JÄVLA nöjd med namnet.

nu så heter ju fler och fler det och det är tråkigt. men Julia, det känns lagom allting. fint, puttinuttigt, tufft, inte SÅ sjukt vanligt som typ Emma, men ändå inte för ovanligt. jag skulle ju vilja heta typ .. Freja för det är ju inte så vanligt, men Julia .. jo, men det är ett bra namn :)

så lyssnade jag nyss på Maja Gullstrand och hon sjöng .. ''min väninna Juuuliaaa'' och det lät så fint. och man kan säga Julia i sverige, spanien och usa och det är bra.

jag orkar inte anstränga mig att skriva stora bokstäver, nu är det tidningar och sedan MAAAAAT. jag älskar mat. jag skulle kunna heta mat. ''mat, vill du ha lite mat?'' ''ja, mat vill gärna ha mat. mat mat mat.''

puss på maten

How did you know

Laleh skrev till mig idag, att hon var orolig för mig. Om jag gick på Peace and Love för att kolla på henne, och vimsar omkring mig där i Borlänge. Det känns bra :) @--))-----
jag tar hand om mig, och om henne.

Jag sitter här och mår så fruktansvärt jävla gött. För det är fredagkväll och allt jobbigt jävla skolarbete, svenskan samhällen och reklamprojektet, är över och det vankas GOD MAAAAT om några minuter, och sedan är det bara slapp framför tvn som gäller med mamsi och papsi. Fredagar á la hemmet är .. finast :)

Imorn är det mina väninnor som gäller! @--)))------

Vad tror dom vi inte förstår?
Vi vet väl mer än vad dom förmår?

Come and sit


Hemma nu efter skolan. Slutade lite tidigare och hann hem och äta. Så ska snart till dansen, väldigt opepp. Är ganska trött, sugen på godis och på att slänga mig i sängen och kolla OC. Förstår inte ibland att människor som inte är upptagna efter skolan har det hur gött som helst. Kan göra vad dom vill, aldrig upptagna. Det känns som jag alltid är upptagen. Om det inte är dans tisdag, torsdag direkt efter skolan är det skolarbete på måndag och onsdag som gäller eller andra saker. På helgerna brukar jag få sova ut och ha goa kvällar :) Men dom går så fort så snart är dom jobbiga veckorna komna igen.

Men jag ska inte klagaaaa, för jag har alltid sagt förr att jag gillar att hålla igång och det är faktiskt kul. Faktiskt.

Freeeedag imorn och alla snackade om att vi skulle ha shorts på oss? HUR mycket jag kommer frysa och skämmas på bussen behöver ej diskuteras. Kanske kan ha mina jeansshorts. Ja, så får det nog bli :) Får se till att raka benen bara,.

Nu ska jag nog upp och ta lite apelsinkrokant, ta på mig mjukisbrallorna och ladda inför två timmar med hetsiga barn.
PUSS

möte

Snart är det årsmöte. Börjar faktiskt bli nervös. Hela aulan full, typ. Hoppas några är där och stöttar mig i alla fall :) Haha. Men nöjesordförande är jag nästan vald till i alla fall. Hoppas det går vägen.

Puss

Den som lever flott och gott, han lämnar inga spår

Åh, så härligt att bara vara hemma. Dock har jag massa plugg att göra. En samhällen, fast det är inte så bara. Den måste verkligen bli bra.

Men är jag hemma, så pluggar jag oftast då. Så det är det jag gör hemma. Annars är jag inte hemma. Och då gör jag annat. Lite så.

hmhmm

onsdag, härligt, laleh, puss


See the things i overcome


Kanske ska man be om förlåtelse om man inte skrivit på ett tag? Eller på två dagar. Eller så borde man inte det, man kan ursäkta sig för andra saker i livet till exempel. Jag vet inte.

Dans i Uddevalla igår i alla fall, och det var så sjukt kul. Idag har jag träningsvärk i skulderbladen och i min vänstra vad, vad det nu beror på. Lalala.

Och sedan var det magisk stund igen, Laleh, hon är så fin den tjejen. Så himla viktig för mig, jag vet, ni har hört det, same shit again, prat prat, ''Säg tre ord som förknippar Julia'' ''Laleh, Filip & Fredrik, rart'' jajaja. Men så är det.

Nu har jag ätit mackor i gärnet :D Hej Snuusen! Haha
Och nu ska jag ta kvällens dusch
sedan kolla lite mer OC (gooosh, kär i Seth igen den puddingennnnnn med mycket nnnnn)
och sedan plugga lite mer musik
och sedan sova
och sedan vakna
för imorgon är en ny dag
och det ska man vara jävligt glad över :)

PUSS
en fet stor puss!

Träning i solen

På dansen idag fick vi köra lite ''styrka'' med barnen, men de är ju bara 7 år så blev inte så mycket. Men efter att ha missat bussjäveln, men ändå kom med den sen, haha, hoppade jag av vid Jätten, köpte tidning och gick promenad hem.

Var jättevarm efter dansen, solen och promenaden hem men hade ändå lust att träna lite eftersom jag vart lite ''sjuk'' denna vecka, och så tråkigt att känna att man missar träning då. Känns som musklerna försvinner om man inte håller de i träning. Haha, det kanske är så?

Jag tog i alla fall en springtur i spåret. Min hals gjorde ganska ont, så jag fick ta lite gå-pauser men det var bra i alla fall. Gjorde mina 220 sitps när jag kom hem, och även 40 armhävningar, varav 20 på fötter. SÅ STOLT! Och en låt med arm-rullningar och så.

Nu har Robinson börjat igen, och ikväll är det så skönt att bara vara hemma och äta massa gött. Ska upp tidigt och dansa imorn.

Puss!


A-a-a-aaa

Me gofa do mi rese
Me gofa do mi rese
Se dom, se dom
mire se

något sånt sjunger Laleh i Farda. Haha
Och det är så braaaaaaaaaaaaaaaaa.

In my last breath

Riktigt jobbig jävla morgon har jag haft. Min ena näsborre har varit helt igentäppt och då vart det svårt att andas. Det ar jobbigt, för jag andades så tungt och det var jobbigt.

Jag har ingen röst heller, och jag vet verkligen inte varför. Jag hade täppt näsa igår, och under kvällen blev det värre. Tillslut när jag och Bark och någon Tim gick hem kunde jag inte prata. KAN ha varit för att jag och Harvey skrek högt på toa. Fiskbullar med sås.

Jo, men alla hade nog roligt igår, stundtals i alla fall. Tillslut blev det väl lite för mycket av det goda för mina vänner, men då ger jag er massa sådana här till hjälp: @---)))------

Idag är jag snuvig och snorig och halsontig, men jag sjunger högt till Laleh ändå för imorn ska jag få träffa min prinsessa som i vissa stunder betyder mer för mig än någon annan.

Nu ska jag upp och duscha, bädda rent sängen som jag tycker synd om efter all hostning och snorning inatt, fräscht, och sedan är det dans klockan 3. Ganska otagg. Ska nog ta en cykeltur till Jätten innan om jag hinner, kanske. Får se. Fint väder, tjoho.

Hame Baham .. I'M NOT FOUND!
Puss

Förresten, bästa känslan för mig är när jag sätter på musik högt, Laleh, och lyssnar jättenoga och upptäcker nya grejer i låtar som man annars inte hört. Till exempel hörde jag precis att Laleh sjöng ''Hame Baham, Hame Baham'' två gånger så, lite för sig själv i den låten, Hame Baham. Helt fantastiskt. Upptäckte även för någon månad sedan att kören sjunger denna textrad i Invisible ''(and when I play on and when I play, it all falls through me, all is in control)''. Så bra.

It's true


Fint :)

I walk the line


Go dag i Göteborg idag. Jättebra föreläsning och ett allmänt trevlig dag! :)
Och Salem var så go, på Bengans. En bild kommer imorn på oss.
Han var så söööter.
Puss!

Det finns mer

''Ingenting kommer gratis. Och det som kommer gratis, det är billigt''

Lär mig allt, lär mig om, trädena stannar upp till topp, lär mig om om om ..

Missa inte Laleh på P3 Live, halv 10 idag :) Iiiiiiiiih.
Puss!

Someday you will understand


Champagne Supernova- Oasis
OC-MINNEN!
Sjukt bra låt

Dans, trots att jag var sjuk i morse. Eller sjuk och sjuk, hängig. Ordet hängig är bra.
Men nu mår jag helt plötsligt bättre igen. Konstigt. Men skönt.
Vill inte vara sjuk när det händer så mycket den här veckan.
Schema:
Tisdag (skola, dans)
Onsdag, skola, elevrådsmöte, plugga spanska med Bark, filmkväll med klassen
Torsdag, skola, kurs i Gbg med elevrådet, gå på Salem al Fakirs signering på Bengans, plugga spanska
Fredag, skola, spanska prov, Nadjas fest
Lördag, dans, Idas födelsedag, hemma på kvällen (aaaah, slappa)
Söndag, workshop med dansen i Uddevalla runt 4 timmar, Laleh på kvällen
LALEH PÅ KVÄLLEN!
Börjar nästan gråta när jag tänker på det. Ni kan inte förstå vad mycket hon betyder för mig. Lilla lilla mig. Stora stora hon, men ändå så liten. Vi alla är vinnare, lalala :)
Nu ska jag kolla tågtider för torsdag och söndag.
Puss!

Dunkdunkdunk

Inte roligt att gå upp och göra sig i ordning lite halvt och sedan bumsa i säng igen, och få sova 2 timmar till, utan att riktigt slappna av och somna riktigt. Ont i huvudet, det dunkar verkligen, och har ont i halsen när jag sväljer, usch.

Men nu är jag uppe och ska iväg på medialektionen som jag måste vara med på.
Sen funderar jag på om jag ska träna sen. Jag tror jag måste det.
Det är inte kul att vara borta från saker, man missar så mycket.

Nu ska jag borsta tänderna för andra gången idag.

It's in your heart

Mår fruktansvärt dåligt idag. Kändes som jag hade feber i skolan, frös som en galning, fick munssår, halsont, huvudvärk. La mig när jag kom hem och sov till halv 8. Inte så bra, jag som skulle gjort samhällen.

Men nu mår jag lite, lite bättre i alla fall. Men bara lite. Hoppas jag inte är sjuk imorn bara, det har jag icke råd med.

LalehLalehLaleh hjälper mig.
Hejs svejs


Laleh, en resa

Jag ska försöka vara sentimental nu. Det brukar ju inte vara så svårt, speciellt inte för mig när det gäller Laleh. Det är så himla mycket känslor, det är så knasigt, men jag ska försöka förklara allt i minsta detalj här nu. Just nu är Kom Tilda på, låtar och klipp med henne rullar hela tiden. Det kallas kärlek :)

Fredag 13 mars
Jag och mamma hoppade in i bilen runt halv 6. Vi hade köpt med oss godis som vi satt och åt på, och jag satt mest tyst och tittade ut. Jag var ganska nervös, eller väldigt nervös. Jag brukar ju bli det, ofta. Efter ca 40 minuter var vi framme och klev ur bilen och gick in i Vara konserthus. Eller i entrén där. Det var en DJ som spelade massa goa låtar, och det fanns en mysig restaurang och bar och sådana diverse saker. :)
Jag såg planscher på Laleh lite längre bort vid ett bord och gick dit. Då låg hennes skivor där på bordet och hennes sångbok. Och så hade hon skrivit upp en liten prislista, ungefär så här :

Köp min sångbok, om ni vill :) Jag (Laleh) har målat och skrivit själv. Lite olika priser, välj själva :)
Fattig/student 80 kr
Vanlig inkomst 100 kr
Rik 120 kr
Glad rik 140 kr

eller något i den stilen. Så hade hon skrivit att det var försäljning av grejerna där efter konserten, men att man gärna fick titta i sångboken. Jag kollade lite och sedan satte jag och mamma oss vid ett bord och bara tittade på alla människor som kom och gick.

Runt 7 gick vi uppför trappan där vi skulle gå in (sektion ''B'') och de öppnade dörrarna och vi satte oss. Sjukt bra konserthall. Vi hade platser längst ut, näst längst upp men såg hur bra som helst.

Runt kvart i 8 kom en kille in och la en vit handduk på scenkanten, och en gitarr på. En mikrofon stod där också. Jag visste direkt att Laleh skulle börja med ''Lär mig om'', jag hade sett det på Youtube att hon startade med den låten för några dagar sedan på en annan konsert på turnén.

En spotlight var lyst på handuken och gitarren, och folk började klappa. Och klappa in henne, det gjorde vi. Rök kom och Laleh kom in där. Det var en uppenbarelse. Hon hade jeans, en vitt skärp och ett linne istoppat med färgglada paljetter på. Ointressant med sådant, men jag lägger märke till det. Fina Laleh. Hon sa ett litet ''hej..'' och spelade Lär mig om. 


Hide away

Big city love, tror jag

Konserten var helt .. jag vet inte hur jag ska säga det, det känns inte som svenskan har ett ord för det, men hon är magi för mig. Hon är så sjukt speciell, hon är bara så himla sig själv och det är det man ska vara, allt annat är oäkta och tråkigt. Hon spelade alla låtar jag ville, och hela tiden var det som jag smälte för hon bara var hederliga Laleh som hon alltid är.  Jag filmade några vissa låtar (som ni kan gå in här för att se för min dator här hemma hänger sig om jag ska lägga in klippen på bloggen, attans. Rulla ner lite, där det står från Vara konserthus.) och satt bara helt stilla och tog in allting. Mamma kunde inte sluta röra på sig, och såklart jag klappade händer också, men det går inte att jag tappar blicken för mycket och koncentrerar mig på att dansa för jag kollar varenda liten grej hon gör och då bildar det någon slags samling inom mig, och jag tar in allt, och sedan idag, eller igår, eller på väg hem kan jag börja snacka om hur FANTASTISK hon var.

Men här är låtlistan, jag kan kommentera varje låt lite, och klickar ni på länken till höger så är det det jag har filmat :)
Lär mig om http://www.youtube.com/watch?v=fNpXAtKsIfs
Så himla fint när hon bara satt där med gitarren. Texten är så himla enkel, men man hade inte själv kunnat skriva den för den är lite svår att fånga, förstår ni vad jag menar? Den är så .. åh. Jag smälter. Det är sista låten på skivan, men den inledde konserten så fint här. Finaste raden är ''Jag vet då inte hur man ber, men var det en bön så bad jag för oss''.
Simon says
Här kom allt igång på riktigt. Och Simon says ''Sit down well!'' Simon says ''You can't help yourself!''. Nehe? Kan man inte hjälpa sig själv? Ska man bara göra det man blir tillsagd, ska man bara göra sitt pick och pack och nöja sig? Nej, utmana dig själv och gör det du själv vill, inte det ''Simon'' vill. Otroligt bra live.
Det är vi som bestämmer (vem har lurat alla barnen?)
När jag säger ordet stark så känns det så malligt, men den här var verkligen stark. Hon körde själv på gitarren om jag inte minns fel, med lite back up på bas/piano kanske men när hon sjöng ''Och du skrek: Vem har lurat alla barnen? Det här är inte allt som finns! Det finns mer, det finns mer, det finns mer, och det är vi som bestämmer'' så viskade hon så där kraftigt och starkt och jag bara rös ..
Invisible http://www.youtube.com/watch?v=-pe9nfvNnGM
Invisible kom in i Det är vi som bestämmer. Eller tvärtom kanske man säger? Helt plötsligt började Laleh ''tralla'' Invisible-melodin och spela på gitarren och det kom igång riktigt jävla gött :) Reggae-version och jag ällllllskar det.
Call on me http://www.youtube.com/watch?v=qLAackfFRC0
Fortsätter på reggae. Här improviserade vi och Laleh. Hon sjöng på ett sätt och vi härmade. På filmen hör man hur jag sjunger, det kan ju vara lite pinsamt, men Laleh ville inte att vi skulle vara fega och då är vi inte det. Lång, go reggae-version.
Svalorna
Bara Laleh, bara Laleh vid mikrofonen. Låt som är väldigt känslosam för henne, och effekterna på pianot gör låten väldigt mycket. Så himla vackert.
Han tuggar kex http://www.youtube.com/watch?v=0_mJySbnIow
Bandet går ut och Laleh sätter sig på en pall med gitarren. Hon började småprata så där roligt/gulligt (som hon alltid gör) och börjar prata med publiken. Säger att ''jag blir alltid så här efter Svalorna, alldeles så här .. gåshudig. Men jag tänkte spela Han tuggar kex, vill ni höra den?''. Publiken ''jaaa!''. Laleh ''Vad bra .. :)''
Mamma
Fortsätter himla fint med bara gitarren. Mammamamamamam, då tittade jag på mamma.
Hide away http://www.youtube.com/watch?v=grEo0q_QxhU
Hide away, så himla fint. Hon spelade den i Huskvarna (minns inte om hon spelade den i Göteborg) och då var det på pianot. Så fint att höra henne spela den på gitarr. Ståpäls.
Roses http://www.youtube.com/watch?v=CY8Ya3GtULg
Bandet kom in och live var den här låten väldigt mycket Laleh. Hon spelade inget, sjöng bara här. Roses är ju lugn, men ändå inte. Alltså väldigt mycket Laleh. Så roligt att hon körde den, trodde inte det :)
Live tomorrow http://www.youtube.com/watch?v=unLMeTmbKzQ
Hiten, alla började röra på sig och digga när hon körde denna låten. Den känner ju alla igen. Ganska lugn, fin version :)
Farda
Åh, så mäktigt. Laleh spelade bongo-trummor och hade väldigt bra samband med pianisten :) Farda är ju en persisk låt, så hon berättade lite mitt i låten vad den handlade om. Den handlar om alla dom berättelser och sagor man får höra som barn, och när man växer upp tänker man ''Vad hände med alla sagorna?'' ''Vad hände med den världen?'' typ så.
Nation http://www.youtube.com/watch?v=km9HRLrRZRE
Yes! Den här låten, Hame Baham och Bjurö Klubb känns som mina ''strong songs''. Bästa inledningsraden och mitt namn på headern ''I don't need no evidence, i got my self confidence'' och det kan ju kännas kanske lite stöddigt. Men det är så jag känner, jag behöver inga bevis, jag har bara mig själv och jag är trygg i det. Jättebra live, eller allt är ju bra med Laleh så vad ska jag säga? Otroligt bra gitarrist, Adam, som hon har med sig. Snygg också.
History
Åh, så fint att hon kör denna. Lite ''interlude''. Mäktigt och jag fick nästan lite tårar.
Storebror http://www.youtube.com/watch?v=lTVYapRtfSA
Åååh igen. Jazz-version på Storebror. Laleh vid pianot, och det här var så magiskt. I sista versen ''Brorsan skjutsa mig i morse, i sin nya fina Porshe. Käre bror han vägra' svara om den var köpt med illegala pengar. Det kan tänkas, men han körde mig till ett kontor, det visa' sig att storebror har startat litet företag, allting enligt rätt och lag, och nätterna han varit borta har han varit däääär och jobbat.'' På det där med företag, började hon lalla ''Brorsan har startat företaaag, och det är så braaa. Så mamma kan skryta för sina väninnor om brorsans företaaag på telefoooon'' typ. Haha, det var roligt. Laleh sa ''Haha, bandet är alltid så spända över vad jag ska hitta på här varje kväll, nu ska Laleh improvisera här!''.
November
Av någon anledning brukar hon ta den här låten vid slutet, och det känns också som en sån låt. Den handlar om att om nån är dum så ''they don't know what they're doing''. Dom är som små löv som slår i November. Min månad :)
Bjurö Klubb (Blå val)
Här var det ju nästan tårar. Gud, vad den här är bra live. Trummor i slutet och Laleh står där och viftar armar och är arg på den här jädra blåvalen som säger att hon inte duger som hon är! Och hon sjunger ''Om du äter upp mig ska jag hämta mina bröder, och jag ska tjalla ifrån döden. Och jag ska skriva brev till dina närmaste och bästa, och säga att du lurar folk som emellanåt är ledsna''. Så otroligt, sjukt, jävla bra. Alla stod upp och det var så fint. ''Sista'' låten. Laleh vinkade och gick ut.
Extranummer:
Snö
Så sjukt att hon spelade denna låten. ''Och jag älskar dig!''. Pianot låter ju som en hel orkester med stråkar och fioler och allt vad låten innehåller. Så himla fint.
Big city love http://www.youtube.com/watch?v=ftWcLT69nBw
Lalehs ledlåt nästan, ''play it by heart, because i believe in true love''. Så fin avslutning, alla stod upp och jag kände bara ''laleeeeeeeh!''. Så bäst, så överlägsen, så unik, så äkta.

Laleh & bandet

Laleh vinkade och sa hej då och tack och allting och gick ut. Jag och mamma och alla i publiken gick ur hallen och ner mot försäljningsbordet. Väntade kanske 5 minuter, och sedan tänkte jag ''Tänk om Laleh är kvar vid scenen'' och gick uppför trappan och kollade in i hallen, men där var det tomt. När jag kom ner igen sa mamma att jag skulle skynda mig .. och så stod hon där. Med håret nu uppsatt i en tofs, och hon hade på sig ett vitt/grått linne med blå ränder och en grå, mysig kofta över. Hon hälsade på alla och gick och satte sig vid ett bord dit alla gick för att få autograf och kramar och kort, och ge henne blommor. Jag och mamma ställde oss där bredvid, och mamma som alltid ska vara så hetsig och stressad putte mig mot henne så att jag skulle prata med henne, men jag tog det bara lugnt och kollade på när hon pratade med alla. Folk sa ''Fantastisk konsert, helt ljuvlig'' och hon sa ''tack.. vilken låt var bäst?'' och sånt.

Sedan när jag hade stått där lite kollade Laleh upp och det blev liksom ett flackande med blicken och sedan fastnade hon på mig och bara ''Heeeej! :)'' och jag sa ''Heeej!'' tillbaka och blev lite så där fnittrigt nervös med händer och Laleh härmade mig med händerna och fnittrade. Fler personer kom fram och pratade med henne och efter en stund kände jag att det var min tur.

Laleh reste sig upp och vi kramades och hejade och det var så roligt. Jag la fram min plansch jag hade köpt och hon skrev så här på:

''Tack för ikväll *hjärta*. Ses snart, *hjärta* till er''

Och sedan skrev hon sin autograf, en blomma och lite noter på ena biljetten, och ''Julia är bäst. Och mamma Julia. Hälsa familjen'' på andra. Sedan reste hon sig upp igen och vi pratade lite. Jag kommer inte ihåg riktigt hur det var .. Hon frågade ''Vilken låt var bäst?'' och jag sa ''Jag vet inte, alla! Jag kan inte säga en, men jag började nästan gråta på Blå val.'' och Laleh bara ''Jaaa ..:)'' och sedan sa mamma ''Jag gillar ju Hide away''. Sedan sa Laleh jätteseriöst ''Pratade jag för mycket??'' och tittade på mig. Jag skakade bara på huvudet, skrattade och sa ''Neeej, det var ju bara roligt'' och Laleh fnittrade lite, och jag sa ''Åååh, du är bäst!'' också kramade jag henne igen. Och då höll Laleh kvar mig, hon kramade mig och sa ''Nu håller jag fast dig här, för det är så mysigt''. Och jag bara log och blev alldeles varm.

Sedan tog vi kort, först ett på mig och Laleh och då kittlade hon mig under hakan och var så rar. Sen sa jag ''Ta ett till, jag måste ha massa kort!'' så tog vi ett till. Sedan sa Laleh ''Vill inte mamma vara med?'' och då bad jag en i kön ta kort på oss tre.

Jag gav henne även koppen och kuvertet med dikten och teckningarna i. Hon sa ''Jag har din kopp hemma'' och då sa jag ''Ja, du får en till här. Jag vet inte om det håller om man diskar, men jag köpte en penna. .. så jag tror det ska hålla :)'' också gav jag henne det, och så sa jag ''Och här har du kuvertet, det kan du öppna när du kommer hem''.

Åååååh, det var världens bästa dag. Det var 2 år sedan jag träffade henne sist, och det var så himla overkligt att se henne. På scenen ser hon ut på ett sätt, så som man ser henne på tv, så självsäker men ändå liten och gullig och bara Laleh-ig. Och sedan när man kommer nära henne har hon världens största, finaste leende och fina ögon, så himla vuxen och vacker ser hon ut då.

Laleh sa ''Ska ni åka hem nu?'' och jag sa ''Aa..'' och jag har fortfarande ingen aning varför hon frågade det. Tänk, TÄNK, om hon ville att jag skulle stanna kvar med henne, prata lite till. Jag skulle ju sagt ''Ja, eller vad tänkte du på?''. Ååååh, herregud.

Hon skriver på plansch till någon. Så fin.

Åh, första kramen. Du betyder så mycket.

Hihi, hon kittlar mig under hakan och här ser man att jag börjar skratta. Någon tyckte också, Amanda tror jag :), att det ser ut som jag gråter. Men det gör jag inte, men jag var ju väldigt ''tagen'' av alltihop, så man kanske ser det i ögonen, jag vet inte.

Andra kortet ihop. Här posar vi änna likadant, lite ''tuffa'', ''I don't need no evidence, i got my self confidence''. Me and Laleh!

Kortet med mamma. Här blev det ju lite konstigt med hur vi stod. Laleh omfamnar ju alla och jag vet ärligt talat inte vad jag gör med handen. Jag håller den på magen, men koftan blev konstig. Jaja, åh :)

Andra kramen, då hon höll fast mig. :)


Jag och mamma gick och hämtade våra jackor och började gå mot utgången, men jag stannade tvärt. Jag ville inte gå än, jag sa till mamma ''Kan vi inte bara säga hej då till henne en sista gång? Jag vill inte gå ..''. Jag hade gråten i halsen och mamma sa att jag hade ju redan träffat henne, och fått längst tid med henne utav alla, att jag ska ju träffa henne om en vecka igen. Jag ville verkligen inte, men vi gick ut.

Jag kunde inte säga något, när vi kom ut så brast allting. Jag började störtgråta. Inte för att det var tråkigt att åka hem utan för att spänningen släppte. Det har varit så mycket nerver och kraft och spända muskler, och nu när allt var ''över'' släppte allt och jag bara grät och grät. Och det var liksom gråt med hulkningar, jag satte händerna för ansiktet och verkligen grät och mamma bara ''Men Julia ..''.

Jag sa ''Det .. det är så himla bra .. hon .. hon är så himla bra .. när hon sjöng på blå valen .. vi är .. alla vi är fria! vi alla är .. vi alla är vinnare! huhuhuhuhu'' också grätgrätgrät jag mer.

Jag hoppade in i bilen och direkt ringde jag Ida och pappa och berättade om alltihop. Allt det fantastiska. Jag kan fortfarande inte förstå, hon är min allra största gud, hon är min ängel, hon är den bästa för mig. Låter konstigt, men hon är så på äkta. Hon har upplevt allting, hon är så erfaren. Hon sprang över gränsen och folk sköt, dom hade tur som inte blev träffade. Hon har bott i Ryssland, Tyskland, upptäckte piano när hon var 5-6 år och tyckte det var fantastiskt att det kom en ton ur instrumentet. Hon är så på riktigt, så äkta. Det är ju så det ska vara.

Laleh, du brukar själv på mailen skriva blommor till mig: @--))------, och just namnet Laleh betyder ju Tulpan och du förstår inte själv hur många tulpaner och blommor jag vill kasta över dig, överrösa dig med kärlek och blommor för du är den finaste blomman utav dom alla. Du kommer alltid finnas inom mig, du sa en gång att vi var vänner och bara det att du känner igen mig lyfter hela mig. Jag är i himlen. Du är bäst.

Och jag kan inte förstå att vi kommer ses om en vecka igen. En vecka! Igen, musiken flödar i Lisebergshallen och jag ska få krama och prata med dig igen. Och jag lovar det kommer bli så bra, jag lovar att säga allt det jag vill säga, men som jag inte kan för jag är så tagen av ögonblicket. Jag lovar, att om jag kanske kan, så ska jag säga att jag älskar dig. För det gör jag. Det är det enda jag gör. @--))------

Oj

jag har hunnit smälta det, och jag har hunnit ta in allt det fina denna afton men jag är helt slut efter all glädje, alla tårar, alla spända nerver och leenden så jag kommer bumsa i säng. Imorgon ska jag berätta om världens finaste gud och dag.
Puss

Beautiful


Hur vacker får man lov att vara?
Blomman @--))------
Detta är ifrån Dalhalla, kolla på mer bilder här

Tonight, tonight


Bästa Laleh. Detta är från spelningen i Örebro.
Kolla på mer bilder här

LALEH IMORN!


Imorn kommer jag stå utanför detta lilla konserthus och jag kan se mig själv stå där med mamma och kika in. Parkerat bilen, jag är så där nervöst kissnödig och kommer öppna portarna och leta efter Laleh i hopp om att se henne. Kommer säkert inte göra det, men man kan alltid hoppas :) Hon är ju så sprallig!
Gud gud gud gud
LALEH IMORN!!!

Tillägnad min drog

Jull: Bark .. du är mitt knark. Jag är beroende av dig .. gillar du mig?
Bark: Gillar du mig? *dunk dunk* Gillar du mig? *dunk dunk* Gillar du mig, gillar du mig, gillar du mig? *dunk dunk* Svar: ja!


i want MUSCLES!

Känner ni igen den låten med Diana Ross? Go låt, ÄNNU goare innebörd.
Nu har jag vart själv hemma sen klockan sex och då brukar det ju bli så att jag sjunger och dansar. Men idag var jag inte på det humöret riktigt, även fast jag har sjungt och dansar ändå idag, haha, för det är ju det som är roligt i livet.

MEN

Jag har tränat
Jag har tränat här hemma på golvet, för mig själv.
Detta gjorde jag (allt till låtar av Beyoncé):

Situps:
16 vanliga
16 åt höger
16 åt vänster
16 med benen upp
16 med benen ut
ca 25-30 vanliga
= ca 110

Armar:
Ut med armarna i sidorna, rätt ut som en linje.
Rulla smått framåt, 2 8or.
Rulla smått bakåt, 2 8or.
Rulla stort framåt, 2 8or
Rulla stort bakåt, 2 8or
In med armarna, ut, upp ner, om och om igen
= En hel låt, ca 3, 4 minuter
Jag gjorde 3 låtar, vilade emellan :) lite så

Veka jag klarade bara av 20 armhävningar, armhävningar är jobbiga. Jag är inte bra på att bära mig själv.

Armar:
Samma veva, 2 låtar till
Situps:
110 stycken till
(denna gång 20 på varje ''station'' :)

Nu har jag varit seriös och skrivit upp detta, men det är roligt att se vad jag klarat av idag bara. Så kan jag bättra mig. För jag tycker det är himla roligt att träna styrketräning. Vi gör inte så mycket styrka på mina danser som jag egentligen vill, det blir 8 X 5 situps, plankan (som dock är sjukt jobbigt) och lite rygglyft. Jag som verkligen vill bli vigare och starkade och allt möjligt när det gäller min dans vill verkligen ha mage, för det är det man ska ha om man ska dansa. Även armar såklart, ben, rygg, det mesta såklart eftersom att man använder hela kroppen i dans. Kondition behöver man också mycket, men det jobbar man med ju mer man dansar. Just nu håller vi på med en modern jazz-balett-dans i jazzen och vi brukar köra den om och om igen, och jag vet inte om jag är konstig men jag verkar vara den enda som blir andfådd efter varenda gång. Men då tänker jag att det är för att jag tar ut mest i rörelserna och för att man svettas mer om man är vältränad ;) så får man tänka när man ska pusha sig själv

Och det kan ju verka lite sådär att träna på egen hand, för jag är själv en sån som inte är så bra på att hela tiden hålla mig till mig själv, att först säga ''klara hela den här låten ut nu, Julia!'' också ger jag upp. Fast nej, nu när jag tänker efter så klarar jag ju ändå det. Jag klarade alla ''mål'' jag tänkte på idag, nu nyss, så jag kanske är rätt bra på det ändå.

Jag vet inte jag, jag tycker i alla fall att muskler och träning är roligt så jag vill utöva det mycket :)

Samhällen har jag börjat med i alla fall, och jag har inte ens skrivit en sida, men det jag har skrivit, det är väl utvecklat så jag är nöjd än så länge. Bror min ska ha hem massa vänner här om en stund så jag ska kurera mig på rummet med apelsin (vet inte om märket Jaguar är ekologiskt eller närproducerat? Tror inte det, får skälla på mamma då) samhällsartiklar, bra musik och lite tankar nedskiva så blir det en go onsdagskväll. Behöver detta ibland. Efter ja .. lite så :)
Ja, hm hi
puss!

11 mars

Nu är jag redig som sitter här och hinner med att skriva godmorgon till bloggen igen!
Bark kommer och hämtar mig om en halvtimme så jag måste göra mig i ordning nu.
Referatskrivning dirr. Usch.
Puss!

Ugly


Synd att någon är ful dåååååååå.
Åh Salem

We regret everything

Nu är studiedagen kommen och inatt hade jag en förjävlig dröm. Jag drömde om att det var skolavslutning, jag skulle vara på skolan vid 12-tiden, trodde jag. Klockan tickade, jag sminkade mig hur mycket som helst, men problemet kom när jag inte hade någon klänning att ha på mig. Provade alla möjliga, men ingen ville jag ha. Alla var med öppen rygg och jag hade fått världens största finne på ryggen så jag letade febrilt efter någonting att ha över. Slutade med att jag stod där med min rosa klänning och en kavaj precis innan jag skulle åka, då var väl klockan runt 1, halv 2. Pappa kom in och väckte mig, slutet kom jag aldrig till.

Nu ska jag springa upp och ta en dusch, sedan får jag se vad som händer.
Antingen åker jag bort till Amanda. Sedan i eftermiddag skulle jag till Sören. Ikväll blir det dans i alla fall, det är spikat och klart, love it :)

Och jag börjar få vårkänsla lite granna. Jag kommer ihåg förra våren. Då hade jag så mycket Elin Kling i mitt huvud, haha, jag ville se ut som henne. Jag satt på Espresso House i solen och fikade, och åt deras sallader.

Nu i år vill jag mest lalla på Laleh (3 DAGAR KVAR!) och .. jag vet inte. Det får bli som det blir.
Nu måste jag upp och kolla ifall Amanda har smsat. Håll till godo :)

The grass is greener the other side


Fan att jag har dans på torsdagar då.
Huhuhuhuhuhu.

Put a painting by my window so you see i'm home


Jag brukar kladda så där på lektionerna ibland, jag tycker det är roligt. Eller inte roligt, men det är liksom skönt att kladda lite. Så började jag måla av Laleh idag, från en bild i tidningen On Track som snälla fina goa Rebecca gav till mig @--))-----
Och den ser inte så lik ut om man jämför. Men täck för den riktiga bilden, och vänstra halvan på teckningen så kan det se ut som Laleh :) Ögonen sitter för glest isär tror jag. På teckningen.

Sedan gjorde jag ett tappert försök till, och då blev resultatet inte lika bra, haha. Men det är Laleh! Och då är det bra.

Vem har jag varit?


Mitt liv, i 7an-8an:
OC
VeckoRevyn/tidningar
Kändisar allmänt
Kläder/randigt
Hundar
Smink
Böcker
Musik
Dansa
Våtservetter (??)

Mina Idoler:
Måns Zelmerlöw?
Since when gillade jag honom?
Hahaha. Först skrev jag ''Är nu med i dansprogrammet Let's Dance''
Sedan skrev jag ''Vann Let's Dance!''

Typ: Lite småmullig rappare som har en rolig outfit.
Har jag skrivit det här???

Roxy is the one who gave it to me

Ibland vet jag inte vem jag är, seriöst! Och nej, jag skriver inte så för att jag är för inbunden i Laleh-bubblan nu, utan för att jag tänker på hur jag är, varför jag är här, och bla bla, så undrar jag.

Men man ska ju inte tänka för mycket, då blir man tillslut konstig i huvudet.

Jag har i alla fall målat och skrivit lite till Laleh idag. Ska ge henne ett brev med en dikt och en teckning i, och sedan får vi se vad det mer blir :) Koppen också GIVETVIS.

.. ja .. Jossan kommer snart och ska låna ett par termobyxor, hon flänger och far, på onsdag ska hon åka skidor. Så dom ska hon fååå :) eller låna.

Ja, vad kan man mer berätta. Inget.

Studiedag imorgon och jag och pappa ska kolla frukostfilm :) Det är fint med frukostfilm. Då har pappa gjort gröt, ägg, mackor och grejer, så sitter vi vid tvn och äter, jag alldeles frusen och trött på morran, också sätter vi på någon film. Imorn skall vi dock se på .. det hette nånting. Persbrandt är med i alla fall.

''Det här stället är ju en vandrande megafon''
DAGENS FRÅGA
Vilken film?
Hahaha, Peter Haber är det som säger't i alla fall!

Jajajaaa .. nu ska jag ändra bilden här bredvid, så inte Ida får all jävla uppmärsamhet med sin malliga I ♥ NY-tröja. Ack nej, skojsade bara :)

Min dikt till Laleh (en början, kladd :)
En människa och musiker som du
växer inte på träd
Det låter som jag smörar nu
men jag vill ju bara ge dig det jag på mig bär
Jag bär på en kärlek till dig stor som en hel värld
för jag vet bara att det är du värd

Sen första framträdandet på Grammis 2005
har jag fastnat för dig, Laleh
jag föll, hos mig gick du hem
Jag gick och lallade hela dagen, lalala på Laleh

Du fick mig inte bara att älska din musik
du ändrade mina värderingar också
Dina ljud, din produktion, din röst & din lyrik
är lika viktigt för mig, nu som då

Du bevisar att man kan, du behöver inte kompromissa
Det är stort ska du veta, att gå egen väg
Vissa artister känner sig ofta vissna
det är för att de i ytligheten är kvävd

Dina låtar, dina texter, ditt riktiga jag
har fått mig att leva, har fått min dag glad
Innan du kom lyssnade jag på amerikansk pop
nu lyssnar jag på genren ''Laleh'', som är viktigast för mig i dagens lopp

Tack, vill jag bara säga
för du ger mig inspiration glädje värme och hopp
din musik är den bästa för mig, du behöver inget säga
Kan inte förstår att en sådan fantastisk person ryms i en så liten kropp


Because i believe in true love

And there's no time

Har egentligen inte tid att sitta här och skriva. Borde göra mig i ordning, och det ska jag nu också.
Ska bara äta upp min minimala frukost här.
Bilden till vänster är på Ida, men hon hjälpte mig igår lite så den hamnade där, som på hennes blogg www.idasstyle.blogg.se. Men jag ska ändra det när jag kommer hem idag :)

God morgon, idag är en bra dag!

Har du hört vad dom säger?

Jag borde börja med samhällen, men jag orkar inte.
Fick precis reda på att min morfar är död.
Och idag ska det bli fika gånger 2 tror jag.
Nu ska jag göra mig i ordning, sedan börja med samhällen.
Ja men tja, hej på dig, hej då, bla bla

The night i need your love

Mello och mat och mustiga grejer hos Jossan ikväll, och nu är jag hemma, stentrött.
Ska ta en dusch innan jag lägger mig, lite skönt.
Imorn är vi hurtiga och går tipspromenad i Sandhemsspåret.
Sedan blir det nog dubbelfika med Sören & gänget, och sedan Idd. Tror jag :)

Pusselipussan!

Where's my kiss goodbye?


Stor lyssning på Take the box med Amy nu. Blir ju så man ryser.
Förresten önskar jag att mina lår var så där bulliga jämt. Hahaha, skrattar åt bilden för jag ser så blyg ut med världens lår. Men lår ska man ha, det är gött.
I skolan, datakunskap, prov i Word nästa vecka.
Lalaaaa
You're so beautifuuul ..
Hej då


Update:
Nej!
Jag var tvungen att göra ett litet miniprov och RGB-lägen och sådant, och jag fick G! 80 p! Bark har skrattat ut mig åt mina dåliga svar på VG & MVG-frågorna. Helvetes piss!
Nu kommer jag ju kanske inte få MVG i datakunskap!
Piss
And although my pride is not easy to disturb
you sent me flying when you kicked me to the kerb

För jag fortsätter ändå

Varför kan man inte vara snäll hela tiden? Jo, för ibland är man arg.
Och idag skällde jag och Ida på barnen och dom blev arga och då blev det kaos.

Och jag älskar mina vänner, jag är glad för dom, och jag vill att Laleh ska sitta på min axel och vinka till mig, och försöka klättra upp i mitt ansikte och sätta sig på en ögonfrans så hon gungar upp och ned när jag blinkar så hon är med mig alltid. För hon säger själv att hon lever vidare i musiken, och musiken lever jag med och det är bra.

Jag ser bara fram emot morgondagen, jag och IDA SKA HA HELKVÄLL! Haha, skrällllll? Vi har aldrig vart på fest ihop (eller räknas typ liten miniförfest innan Insparken hos Nina? Förresten har vi aldrig vart på nån fest. Hahaha. eller jo, eller nej. eller jag vet inte), tragiskt enligt vissa, coolt enligt andra, så vi kör på helkvällar :)

Exempel genom åren

Julia, 12 år: - Ida, ska vi ha helkväll på lördag? Sova över, skriva -------- och kolla Mary-Kate & Ashley-filmer hela natten?
Ida, 12 år: - Jag vet inte om jag kan, ska kolla med mamma först ..

Julia, 13 år: - Ida, ska vi ha helkväll på lördag? Sova över, skriva -------- och kolla dans-filmer hela natten?
Ida, 13 år: - Jag vet inte om jag kan, jag tror det var kalas i helgen.

Julia, 16 år: - Ida, ska vi ha helkväll på lördag? Sova över, skriva -------- och kolla FF hela natten?
Ida, 16 år: - Ja, jag hör av mig!

Julia, snart 17 år: - Ida, ska vi gå på bio på fredag, Män som hatar kvinnor?
Ida, snart 17 år: - Ja, DIRRRRR! :D

Ida, du har bättrats, i'm proud!

Löser sig på många sätt

Ett litet axplock (favoritord) av löselser (ett ord?) till min vän.

Allting kommer lösas och bli bättre igen
Det löser sig, det gör det alltid. Ja, det fixar sig. Så kommer allt bli.
Allting löser sig som en brustablett

Ibland måste man i livet förstå
att det man vill kan man inte alltid nå
Jag vet att man tycker och tänker och ber
för att man vill att allt det man ser ska bli mer
men tänk efter lite, var lite djup
allt blir bra, det ska inte gå utför ett stup
jag vill ju att du ska må bra, det är min enda önskan
det kommer bli, ge manken till, så kommer du snart se grönskan

Som Agnes sjöng:
I wanna feel love love love
take me higher than high


You have it
du har det
du är bäst nog
kom ihåg när du dör:
jag stod bakom dig och log :)

Bästärdu!

And i was stuck in the middle




Ett axplock från dagens lunchrast.
BARK MITT KNARK!

You have a big ego

bokat biljetter till Män som hatar kvinnor har jag gjort till på fredag. Jag och Idd, 21.00. Sjukt bra den verkar.
och på svenskan skriver vi om dikter, och jag valde Ballad på en soptipp av Cornelis. Mycket bra, det är så bra så bra.
Och nu snart har vi samhäll, och sedan har vi engelskaprov, och sedan ska jag ätaäta hemma och sedan fika med Simon och sedan är det Salem i Popcirkus och sedan .. sedan.

And then i heard what you said. Man, that was ugly


Det är ju så man slår huvudet i taket, så bra är det.

Jag trodde inte att jag skulle ha SÅ tråkigt denna måndag att jag skulle dra igenom hela Idol Final-dvdn från 2005 i flera flera timmar. Vad har jag för liv? Suttit och skrattat åt Jens jävla Takida-röst och åt Jonahs falska röst och ryckiga rörelser. Elina har dansat roligt, Sebastian har vart allmänt sexig och Måns musikalakrobat. Agnes var liten och blyg, men sjöng som vanligt väldigt bra.

Men idag är det måndag, och jag har inget mer att säga .. tjalalaaa .. jag har inget liv .. Idol 2005 .. tjohej vad jag älskade Agnes .. ojojoj .. pappa sa att vi skulle på nån mer konsert som var här i Trollhättan .. hm hm .. vad menar han med det? Han sa att det var en överraskning .. lalaaa .. sedan undrade han om jag gillade pytt i panna .. pappa är knäpp .. schalalaaa ..

My friends keep say

Söndag, brukar vara världens schletnaste tid och dag i mitt liv och även fast det hände mycket idag var jag i söndagsdepression som vanligt. Huvudvärk, usch. Jag fick 2 alvedon av mormor som vi var hos. Hon fyllde år idag, grattis på det. Men vet dock inte åldern för henne nu. Mormor :)

Sedan var det NIF-möte, och det var segt att sitta där 1,5 timme och ta in all information om KM:et, olika utbildningar och högtidsdagar inom gymnastiken. Hade vart roligare om Ida varit där, då hade vi suttit i vanlig ordning och skrattat åt urvalet av godisar i den runda plåtasken och om hur Birgitta utövade sina ''inom situations''-tecken. Men tiden gick ändå rätt fort.

Jag träffade min Ida i alla fall efter mötet. Lattekväll as usual, och sen hon ick för några timmar sedan har jag suttit och kollat videor med Mia Skäringer och Filip & Fredrik.

Ja, det är som vi alltid säger att schletna söndagar innebär FF-youtubande. Fast det blev dock på Svt Play. Hahaha, seriöst.

Nu snart efter ett avsnitt av Vem kan slå Filip & Fredrik ska jag bege mig upp till duschen och sedan slockna inför en relativt kort skoldag imorn. Efter det vet jag inte vad som händer faktiskt. Härlig känsla, jag är fri :) Ingenting planerat, ta vara på det, Julia!

Pussar och kramar, mycket bananer
(idag bar jag in ett plåtfat förresten in till Stora Konferensrummet i Älvhögsborg där NIF-mötet var anlagt, som vi skulle ha bananer på. På tal om bananer alltså).

Havet, det vill jag se nån gång, från nära håll


Idag, innan jag åkte till dansen kom mamma hem.
Hon frågade vad jag skulle göra den 13e mars. Ja a, sa jag. Ingenting, varför undrar du?
Mamma sträckte fram en biljett och sa ''Vill du gå med mig på det här?''
Jag såg att det stod Lalehs namn på, i Vara konserthus. Jag bara kramade mamma och det kom allt en glädjetår i ögat. Shit alltså. Det är TVÅ VECKOR KVAR!!

Jag är så glad .. sikket musikår jag kommer få
mamma sa att hon mest köpte det för att jag gillade konserter så mycket, för att hon vet hur mycket Laleh betyder för mig. Och för att jag är så redig, haha.
Och att hon hörde Simon Says på radion och så gärna ville se henne också.

Ikväll har jag ätit godgodgod mat hos Jossans mormor, tack för det :)
Sedan så gjorde vi fruktsallad med vaniljvisp till Melodifestivalen.
Och nu ska jag upp och sova. Eller jag ska nog spela lite innan.
Imorn ska jag till mormor och äta och sedan möte med NIF.
Puss och godnatt

RSS 2.0