Someone call 911, shorty fire burning

Dansat jazz idag, så himla kul! Roligast på veckan, Emma är hur duktig och bra som helst. Ska beställa biljetter till henne Dirty Dancing-föreställning också, ska bli kul.

Sovmorgon imorn, slutar 12, ska sitta och värva medlemmar till kåren, sedan balett vid 17 och sedan uddevallaaaaa. Ska bli en mycket bra dag!

I helgen har jag lite plugg med Sussie inplanerat, dans på söndag inför MJ-tribute, annars ska jag bara njuta av massa mat som det var längesen jag åt :D och sooova, ska jag försöka hinna med. Känns som veckorna bara försvinner iväg av dans och plugg, men det är så det ska vaaare.

Puss!

Go on and take a bow

Trött trött trött är bara förnamnet, fast igår var jag allt tröttare.
Ny tränare i streeten idag, undrar hur det kommer bli!
Blev klar med artikeln om Pernilla idag också, good good.
Ska dansa kl sex, nu ska jag upp och äta, kolla lite MJ, vila.
Det var det jag hade för dagen

MJ

''I always thought "How cool it would be if Michael was my father" - he's so cute & sweet, but THEN how weird it would be - a daughter in love with his father...

...So you can be my boyfriend...''


Håller med. En tjej på Youtube skrev detta.
JAG ÄR SÅ KÄR I DIG MICHAEL

Sunday morning

Gött att få sova ut idag, efter min trötta dag igår.
Kvällen spenderades med Jossan, först åt vi hos henne delicious food och sedan gick vi till Simon. Fick ju panik på present så vi åkte till Jätten och köpte lite sugrör MED MERA haha som han skulle kunna använda under kvällen.

Kvällen blev icke långvarig, träffade på lite roliga typer, sedan åkte vi runt elva-tiden hem. Idrottare som vi är ville vi i säng tidigt. Kanske mest förståeligt för Jossan som skulle upp kl 6, medan jag ska vara på Edsborg kl 14. Haha, men ändå, det var skönt att komma hem.

Sambatåget igår var awesome! Första tåget var kl 10 och det var verkligen nada folk på stan då så det var väl lite så där kul. Sedan halv 1 var det mer folk och sedan kl 2 var det smockat med folk och då kändes det som vi dansade 1 cm ifrån alla in the crowd så det var roligt.

Sitter här med mina fransk manikyr-målade naglar. Hahaha. För några månader sedan skulle jag tycka att det var hemskt men nu när jag fått lite långa naglar ville jag måla på och testa! =)

K på det

Nu ska jag upp och göra mig i ordning och packa för en fullspäckad dag på Edsborg. FCT möter Gävle och snälla som vi är ska vi heja vårat kära fotbollslag upp i listan, dom ligger näst sist va? Cheerleading, samba och hojtande here we come!

Sambatåg 26/9 Trolldagarna


The worlds cutest, Andrés & Lindis

Ansiktsmålning

Me & Amanda

Kallt som fan

Roligt som fan (dock väldigt dött på stan 10 på morgonen)


Det kom en vind


It's burning on the dancefloor

Tjena peeps
ligger i sängen, glottar OC och skriver på Victors BÄRBARA. Jag tyckte lite synd om mig idag, skulle behöva vara på rummet för att bror skulle ha kompisar i källaren men då fick jag använda hans dator WOHO, så nu är det inte lika tråkigt här uppe. Jag måste erkönna att det är lite knövligt med musen som man ska rulla på den här plattan men annars är det GOOT.

Idag har jag dansat efter skolan, halv fem, segt eftersom att jag slutade 4 och ingen känsla av att ''ååh nu ska jag hem''. Jaja, åkte till Jätten och handlade
   
Skulle egentligen plugga nu, men har kommit på att jag kommer plugga på helt fel grej. Pernillas intervju ska bli ett reportage men den kan jag göra på den 3 timmar långa textlektionen vi har på tisdag. Psykologin kan jag göra klart, yes, den ska jag faktiskt göra.

Träffpunkt fucking Europa kan jag inte göra utan Sussie, svenskaläxan, matten,historian .. blää jag spyr på skolan

Jag bestämde att ha en sådan här me myself and i-dag för att göra läxor och bara chilla med mig själv. Jag hinner nämligen inte plugga på veckodagarna, det är faktiskt sant. Jag går i skolan, äter, tränar, äter, sover.

Så idag ska jag göra lite läxor då. SKA göra det, julia. Har precis suttit i sängen och ätit egenlagad mat som JAG gillar, kyckling, haloumi, mozarella, avokado, allmänt nyttigt och gott som jag är frälst i you know.

Till efterrätt blir det vindruvor, melon och kiwi med Kesella, och så för att vara lite onyttig har jag köpt Cheez Cruncherz FLAMIN' HOT, hahaha. Gott

Ville ju ha lite fredagsmys vid tvn men icke det. Ändå inget att ha på tvn, Idol visserligen men det är ändå uppbyggt på ett skitkoncept bla bla

Men ..? Nu fick jag se att Victor inte har Word på den här datorn. Men jag måste ju ha Word!!! Skria = Word. Just det, min bror går inte i skolan längre, he has grown up, den lille parveln.

Imorn är det sambatåg i stan, ska samlas 9 så det blir ingen lång natt idag. Dansen med barnen också, sedan träffa Sussie och compani tror jag. Blev bjuden på Simons födelsedagsfest imorn också, vet ej hur jag ska göra.

Och på söndag blir det FCT match då vi ska dansa sambatåg och cheerleading. Haha, looking forward to it.

Nu ska jag ta tag i pluggandet, trevlig friday night

Förresten gick intervjun med Pernilla jättebra. Så himla go är hon, fick reda på jättemycket och hon lärde och inspirerade mig också, som alltid med den tjejen :) Nu ska jag titta igenom de svar jag fick från henne

Gaaaaaaah!!


HUR COOLT ÄR INTE DETTA DÅ?
Pappa visade mig detta på kameran när jag kom hem efter skolan idag. Blev lite lätt rörd och herregud, tack så himla mycket för att du tog 58 sekunder av ditt liv åt att prata till MIG, Filip. I love you du vet och oj .. detta var väldigt väldigt roligt.

Haha, mina syskon .. jag har ett syskon, Filip.
och min fråga är om Filip är väldigt trött eller lite småfull? He seems to be both. Och den där ringen under ena ögat, kanske har han kliat sig i ögat så mascaran han säkert hade på sig under inspelningen smetats ut? Dunno, dunno ..

Men mina idoler .. tears nästan :) detta var en höjd i livet

Herregud vad snygga! FF alltså :)

Två nya i Superfemman

Jan Guillou var tydligen gäst

MJ-tribute

KÖSS PELLA

Michael Jackson & den nya tjejen i Superfemman

KÖSS JONI

Haha, PÅL HOLLENDER för fasen


All the pieces

Aaaaah, HELT completely död i hela kroppen just för tillfället. Så himla skönt verkligen. Streeten var inställd idag så det blev bara showdans på Älvhögsborg. Dansade en modern dans till James Morrison, så himla fin dans verkligen. Den var ganska svår, kommer ha massa blåmärken imorn och TRÄNINGSVÄRK. Shit, vad jag kommer ha träningsvärk i armarna (efter styrkan dock). Men det är så himla skönt, i love it :)

Imorn är det ny dag! Måste duscha och sova nu, så himla trött. Ska ha möte med Nicole imorn, och skolfotografering. Jazz på kvällen, sedan kanske jag och Jossan ska gå på Flickan som lekte med elden, eller??? Vill så himla gärna se den, ORKAR inte vänta mer nu :)

nepp, nu skall jag sova. Slappna av lite i kroppen, god natt

Pray this won't fade away

Tears ..

i love you, B


RING THE ALARM


SÅ SJUKT BRA SÅ JAG DÖR!
Vad bra hon ÄR alltså. Det är större och bättre bild om ni går in på youtube och ser den http://www.youtube.com/watch?v=uBK6VIrgrSo. Shit vad duktig han är som har gjort denna! Love it

There's only one place i gotta be

Dansade med Agumm idag i F-hallen. Hyrde den halv 2-3 = 97 kr var!!! Hur dyrt dom helst, men det var roligt. Nu är jag helt död, funderar på att gå upp och lägga mig i sängen o kolla film. Ingen är hemma, hur gött som helst.

Söndag, söndag, imorn är det skola igen!
Taggad för en ny vecka, kisses

Har du nån gång glömt namnet på den du ska presentera och sen kommit på att du glömt namnet på den du ska presentera personen för?

Sambaworkshop 12-14 och sedan barndansen, idag var det 6 stycken där, tjoho! Haha, dom är så få i den gruppen.

Jag är så sjukt trött, och hungrig. Bark ville ha tacos, jag sa nej, nu vet jag inte vad vi ska laga? Nåt riktigt jävla gott och MYCKET mat, jag vill ha god sallad. Bark gillar inte sallad. Bark gillar ingenting egentligen, förutom kinamat typ. Jag och Sussie gillar sallad så vi får la göra en till oss då haha.

Hoppas det blir en go lördagskväll med mycket MAT haha.
Krrrrrrrrram

Happy B'day

Idag fyller Victor 20 år, grattis! Gosh, vad tiden går.

Ikväll ska vi fira han lite här hemma, och jag är såå hungrig. Hade ingen graf idag fick jag reda på en timme innan vi skulle ha det så jag började ju nästan gråta av lycka. Åkte till stan med Bark och Lisa och skulle kolla på present till Victor men kom ju på att kortet är spärrat så det blev inget med det!

GÖTT MED HELG förresten, imorn blir det sambaworkshop!

Dance is what i do, it's who i am

Åååååh bajsskit. Sara fick åka själv till u-a idag för jag på showen skulle vi träna inför våran cheerleading-dans på Fct-matchen nästa helg. Så jag kände att jag var tvungen att vara med. Men direkt efter träningen när jag satt i bilen på väg hem så ångrade jag mig. UDDEVALLA-DANCEMIX-PERNILLA-SARA-I BILEN HEM. Även fast det har hänt 2 gånger bara så är det ändå minnen och jag trivs så bra med dansen i Uddevalla. Så smsade jag Sara och jag ångrade mig så mycket att jag inte följde med, och hon sa att det var sååå himla bra & kul. Huhuhu depression :( Nästa vecka har dom studiedag också så då är det ingenting, men nästa vecka MÅSTE jag med. Annars dör jag eller något.

Nu kommer lite bilder från streeten i tisdags:

Snygg-Agumm

Woho, cool pose, klick!

Me striking a pose, hahaha

Uppvärming. Anna tar kort. Bara jag & Linda som hängde med på när Sandra sa''pose!''

Löve the smile :)

Sit ups, pumpa

Stretchystretch

Beat it- MJ ♥ (okej, hemskt att jag säger det men jag har börjat tröttna LITE på den nu, har kör den ganska mycket. Vill bara att dagen ska komma då vi ska dansa den i stan)


VÄRLDENS GOASTE ANDRÉS

Linda tyckte hennes pose skulle vara rolig

Plutt!


För övrigt tyckte jag att jag skulle starta en dansblogg, eller rikta in denna bloggen mer på min dans för det är ju det som är jag nu mestadels av mitt liv och min tid, men sedan så sa Linda att våran showgrupp skulle starta en dansblogg ihop. Vi har ju ett namn, Beats for feet ;) Så det vore fett kul! Men jag kanske borde göra en danskategori? Jo jag tror nog det ..

Tisdag 15/9-09

Hemma hos Michaela i Sjuntorp:

Jag & Amanda

Jessica med pizzan

Åååå, capricciosa med kebabsås. Löve it.

Bark & Sussie

Harrrrrvey

SÅ HÄR bra var filmen enligt Marcus


You're bugging me, don't you see it ain't cool


Mattelektion, Sus & Bark

Marcus: ''What??''

Marcus ''WOHOOO!!''

Jag var lite nere .. :(

Bark

DENNA DAG HAR INTE VARIT FRACK!
Började med att jag tappade bort plånboken så mamma fick ringa och spärra kortet, sedan fick jag tillbaka kameran från Melan och då var en grej sönder så batteriet åker typ ut hela tiden nu, och sedan gick min gylf sönder så jag fick gå och dra i tröjan för att ingen skulle skratta ut mig.

Huhuhu.

Men nu ringde dom från expeditionen i skolan och någon vänlig själ har HITTAT MIN PLÅNBOK och lämnat in den där så jag ska hämta den imorn. TACK.

Rolig historialektion idag, redovisade först och sedan började rar-Bengt fråga mig allmänt vad jag trodde på efter döden och massa bröt, det var roligt. Haha, jag älskar verkligen Bengt, så himla go. Jag önskar han kunde vara min morfar eller något, då hade jag åkt till han hela tiden för att diskutera med han och han hade fått berätta massa saker för mig och så. Han är bästttttt

Snart kommer Jossan, båda vi slutar ju tidigt idag, sedan är det dans vid 5. Får se om det blir showen eller Uddevalla med Sara idag igen, haha. Guuud, så jobbigt att välja.

Förresten pratade jag med Pernilla och nästa torsdag ska jag åka till Uddevalla när jag slutat skolan och intervjua henne :) Det ska bli kul.

Jag är hungrig. Pappa gör mat. Goodie.


The more i get, the more i want

Studieday!
Såklart vaknar man halv 10, börjar smsa och sen går det inte att somna om. Faktiskt lite trött, men det är nog bara för att jag är hungrig som alltid.

Ska cykla ner till stan och möta Jossan om 10 min, sedan ska vi göra våran SALLLLLLLAD som det var så längesen vi gjorde. Ska bli så jäkla gött, jag är så suuuugen på't :)

Dans ikväll, ska träffa Linda innan, antingen hos mig eller på Kulturskolan så ska vi träna lite.

Gårdagen hos Melis var trevlig! Var hungrig som en varg när jag kom dit, åt god pizza och kollade på Parfymen. Sedan tog vi taxi hem, jag bark sussie och marcus från sjuntorps-landet.

Glömde kameran där, så ska få tillbaka den av Melan sen. Anna tog lite bilder med den igår när vi tränade som jag kan lägga in ikväll. Som Sara sa ''det är något speciellt med bilder från danssalar, det är så roligt att kolla på!'' Jag håller med. I. Love. Rehearsal. Haha.

Nu får jag sätta mig på hojen snart, bye

Exclusive


Coooolt, kolla Ashley 1.13- haha, i love it

Orienteeeering. Herregud, jag är helt slut nu, ute i 2 timmar & 40 minuter! Sprang ganska mycket för nu gör det ont i mina vader. Jag, Sussie och Erika kämpade i skogen, mycket dumpningar och grenar som skar en och hit och dit massa bröt.

Nu ska jag lägga mig framför Tyra Banks Show & Top Model, kommer givetvis somna, sedan är det dans vid 6. Är tveksam till om jag ska åka till Michaela ikväll, är så himla himla trött efter orienteringen. Kommer vara ännu mer trött efter dansen sen. Får se hur jag gör.

Tjingelitjong


Monday's blue

Tränat barnen efter skolan, nu är jag hungrig även fast jag redan ätit. Jag blir aldrig mätt? Det resulterar i att jag äter. Det resulterar i att jag gått upp i vikt! Jo faktiskt haha, förr gjorde jag ju inte det men NU SÅ.

Väntar på att pappa ska komma hem, vi skulle visst kolla på VMA-galan, hans vän hade spelat in det. Redan sett MJ-tributen och Beyoncés performance och allt, shit vad bra det var. Måste nog kolla på det en gång till :)

Orientering imorn, sedan skippar jag showdansen (!!! inte bra) , går dock på streeten, för att åka till Michaelis i sjuntorp och ha filmmaraton med lite kömpisar. Ska bli trevligt, sover där också.

HEJ DÅ MÅNDAG

The heart of the dance



"I do not try to dance better than anyone else. I only try to dance better than myself." 
Mikhail Baryshnikov


 "Dancers are the only athletes who aren't allowed to show how much it hurts."


"Dancing appears glamorous, easy, delightful. But the path to the paradise of that achievement is not easier than any other. There is fatigue so great that the body cries, even in its sleep. There are times of complete frustration; there are daily small deaths. "
Martha Graham


"Dancers are the athletes of God."
George Balanchine AND/OR Albert Einstein


"Nothing happens in the body without happening in the brain first . . . dancing is 95% mental."
Bobby Boling


(roligt att han sa detta, när självaste MICHAEL JACKSON säger så här):
''Dance is all about the feeling. When you dance you don't think, you just become the base, you become the guitarr. It's all about the feeling of the rhythm.''


"Dance is the hidden language of the soul."
Martha Graham


"There is such a difference when you're dancing to music you really love, when there is this meeting of music and dancer that fuses into one. Those are the experiences we live for."
Alicia Alonso


"Dancing allows me to explore myself in so many ways, to learn about my limitations and strengths, my ability to cope with adversity and to go farther than I thought I could. You find out what you're made of."
Andrew Asnes


"The heart of the dance is the heart of the dancer."
Ghazallah al-Badriyyah


"Dance till the stars come down from the rafters. Dance, dance, dance - till you drop."
(Wystan Hugh) W. H. Auden


"Everything in the universe has rhythm. Everything dances."
Maya Angelou


"Dance is about never-ending aspiration."
Judith Jamison


"....great dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion"
Martha Graham


As soon as i walk in the door

Schletnaste söndagen. Jag har ätit och sovit. Och suttit här. Cirkus.

Gårdagen bjöd på kalas här hemma först, åt mat, träffade lite släkt. Sedan gick jag, Jossan och Adam till Marcus festttttt. Det var roligt, ganska mycket mediafolk så det var väl mest roligast för våran klass. Sen gick jag hem med bark, andreas och oscar och nu känns det som jag inte sovit någonting inatt.

Klockan är snart 9? Herregud, vad fort det går när man har tråkigt. Hehehe.

Hm



Bilder från SATC 2. Herregud vilka HORRIBLA outfits och frisyrer. Vad är det här? Jag vill inte vara sån här men det var fanimej icke frackt enligt mig. Fast så är det ju alltid med SATC-tjejerna, och efter ett tag vänder allt fult till coolt ..


Saturday

Lördag, lördag. Tvättat altan inför 20årskalaset/festen ikväll. Det kommer jättemycket folk, släktingar, vänner, Victors vänner m.m. Och jag och Jossan. Som ska lämna hela alltet efter ett par timmar för att gå till Marcus- jag är så taggad!

Men innan det är det barndansen vid 7, ska cykla ner om en timme eller så.
mm ..

Jag ska sluta se på TV
Jag ska se efter om jag kan
För jag har svårt att se nåt nöje
I att man slår hjäl varann

Jag ska inte längre lyssna
På dom som bor här ovanför
Det dom säger till varandra
Är nåt jag hoppas att vi aldrig gör

Vi bygger en ny skön värld
Vi bygger en ny skön värld

Jag ska inte tänka efter
På allt de sjuka som vi gör
Det är en galen tid vi lever i
Det var nog ännu värre förr

Vi bygger en ny skön värld
Vi bygger en ny skön värld
Fastän allting rasar kring oss
Så tror jag ändå det kan gå
Det är nåt underbart genetiskt
Som fungerar då och då

Vi har dansat och marscherat
Vi har skövlat och planterat
Vi har älskat och torterat
Det är nåt som människor gör

Vi bygger en ny skön värld
Vi bygger en ny skön värld

Fastän allting rasar kring oss
Tror jag ändå vi har tur
Det borde finnas flera av oss
Som har det som vi har det nu

Jag skulle ut och köpa tidningen

det skulle bara ta en kvart

när jag kom hem ett halvt dygn senare

tro fan du undra vart jag vart















jag tror det böjade vid porten

att jag träffade en vän

varken gammal eller särskilt god

men han föreslog en sväng



Så vi slank in runt hörnet

så en öl och inget mer

och medan tiden rann i väg för oss

var det annat som rann ner

vi tog en taxi ner tillsammans

satt där bak och halsa rent

en liten jävel vid mitt öra sa

nu är det nog försent





Vi hamnade nere i centrum

det var nån slags premiär

med välkomstdrink och puss på kinden

nästan alla var nog där

och fram sådär vid fyra-tiden

när man borde ha lagt ner

sa en jävel vid mitt öra

det var dags för något mer



Och sommaren var ljuv och vacker

och jag var lika grann

och tjejerna brevid mig

verkade tänka likadant

dom sa till mig dom skulle bada

jag sa jag kanske borde gå

en liten jävel vid mitt öra sa

nu får du passa på



Men när vi hamnat ner i vattnet

ville dom vara i fred

så mina fantasier

blev det inte något med

på vägen hem träffade jag budet

som varit ute sedan fem

jag sa till jäveln vid mitt öra att

jag fick ändå en tidning med mig hem

Baddag vid kanalen, 7 augusti


Görskönt i vattnet. MULL

hopp hopp

Jossi

Finis




Snygg pose

ser ni tvättbrädan? haha, jag försöker se den!

Mycket hopp blev det.
(dom sista bilderna är printade, därav kvalitén)


Filminspelning, 5 september 09


Christian & Marcus BEHIND THE SCENES, haha. Första scenen spelades in vid en busshållplats där Marcus bor. Sedan spelade vi även in lite på bussen.


Pose-mannen, även en snygg sådan

Macccccman i Oscars trappuppgång där vi spelade in en scen.
Stannade till vid Strandgatan för fika och spelade även in en scen där.

Jag och regissören vid Betty Backsapark.

Koncentratiooon


En rolig dag! Dock blev filmen inte bra enligt Oscar & Marcus hahaha. MEN MEN :)


Mr.Comedian, jokes on you

Gah, jag vet inte vad jag vill. Förresten så torkar mina linser ihop helt otroligt nu. Ojoj. MEN. Nu blir det lite danssnack här

Jag och Sara, söta söta Sara, tog ju bilen efter baletten igår till Uddevalla. Denna gång gick det lite snabbare haha eftersom vi nu visste vägen och det var strålande sol ute och INTE skyfall som förra veckan. När vi kom till danssalen i SinClair och var SÅ HÄR nära på att springa in genom dörren, krama Pernilla som fyllde 25 och säga GRATTIIIIIS (typ så) så såg vi att Pernilla inte var där.

Nej.

Istället blev vi presenterade av en ny danslärare (vet inte ens vad hon hette?), eller vikare, eftersom Pernilla var i eventdagarna och dansade för Janet, Emilia m.m. SÅ det var ju lite så där halvsurt, men det var en rolig klass ändå. Roliga danser vi körde.

Sedan i bilen hem snackade jag och Sara som vanligt om dans och lalala, och då började Sara berätta att hon läste Ida Wargs blogg, ni vet den blonda duktiga disco-tjejen från Floor Filler för typ hundra år sedan? www.idawarg.com. När jag och Ida var med på Dans 07, en danstävling i Trollhättan, var Ida Warg där med sin FF-partner Shan och höll workshops, så det är lite coolt att vi dansat för henne :) I all afall gick jag in och blev jätteinspirerad än en gång av en dansare. Hon har förändrats ganska mycket, Ida, nu har hon sillisar i läpparna, klackar, kjol och går på stureplan och lägger ut väldigt hetsiga bilder. Hon är svinlik Gynning när hon är blond

Men.

Hon GÅR på balettakademin, är en jätteduktig dansare och jag tycker om hennes sätt att tänka om dans, träning, kost och hälsa.

SÅ.

Sara funderar efter gymnasiet att gå en förberedande linje innan Balettakademin och jag vill så GÄRNA gå på Balettakademin. Oavsett vad för jobb man får som dansare i framtiden, eller vad man ska dansa, så är Balettakademin den bästa grunden och utbildningen man kan ha. Ida säger själv att man lär sig mycket där; styrka, man blir kontrollerad, hållning, teknik osv.

Nästan alla dansare man hör om har gått på balettakademin, oavsett om dom idag anser sig vara ''streetdansare'' eller något annat- balett ligger nästan alltid i deras ''bagage'' i erfarenhet och utbildning och det är JÄTTEBRA tycker jag.

Jag fick lite skäll av Jeanette i torsdags haha på baletten. Jag svankar alldeles för mycket. Jag har svankat ganska mycket nu det senaste när jag dansat Beyoncédanserna, och det ska jag alltså inte gör. Man ska suga in magen, spänna rumpan, upp med bröstet, upp med hakan, ner med axlarna, ut med vridningen och leeeee.

Baletten kommer ge mig otroligt mycket tror jag!

Kul.

Och det roliga var när jag och Sara började prata om Pernilla, hur mycket vi verkligen ÄLSKAR henne haha, så bara vi babblade massa fina ord och meningar i munnen på varandra och sen sa vi bara båda i kör ''jag blev så himla glad när HON KOM IN I VÅRA LIIIIV!'' hahaha, det var så roligt.

pernilla ♥

ska jag berätta lite då? VARFÖR hon betyder så mycket för mig? Nej, det är inte för att jag bara vill vara snäll och berömma folk, utan för att hon har betytt så mycket för min ''roll'' som dansare.

okej, jag ska bara upp och ta ut linserna som är så jävla torra innan jag berättar.

så.

Men så här är det; när jag först började dansa runt 12års åldern så började jag i en Aerobicgrupp som egentligen inte var nån aerobic, vi körde bara helt vanlig rolig dans. Min lärare hette då Evelina och Emelie, jag älskade dom verkligen, ni vet i den åldern, man tyckte dom var sååå fina och duktiga och roliga att vara med. Sedan slutade dom och jag började i showdance, hade Elina & Lisa, jätteduktiga dom med.
Började sedan i Kulturskolan med Sandra, allt har varit roligt men man har aldrig känt att WOW vilken OTROLIGT bra tränare jag har, på det sättet.

Men jag kom ihåg första gången vi hade Pernilla. Hon stod där med gruppen innan våran med brunbrända ben (hon hade precis varit i Thailand) och var så himla fin och alla bara ''aaaah, så vill jag också se ut!'' haha, jag kom ihåg Matilda som sa det. Sedan satte vi oss i ringen och hon bara lös med sina ögon och sitt leende och berättade vem hon var och vad hon hade gjort. Sedan började hon dansa och det verkligen lös om henne. Hon var så duktig och erfaren och visste vad hon höll på med. Hon var duktig på alla stilar, kunde det mesta.

När vi började med Yesterday-dansen hade jag aldrig tidigare dansat någon liknande, något så modernt/lyriskt, så när Pernilla bara visade alla dessa steg som man i början trodde var omöjliga att göra, så blev det en sådan utmaning att göra något riktigt svårt- jag hade aldrig känt av det innan, en sådan utmaning.

Hon ville verkligen att det skulle gå bra för oss, vi satte ihop ett grymt streetnummer när Sandra var borta, Pernilla kunde koreografera ihop en bra bit på 5 minuter och hon var så cool på alla vis! Det var även hon som fick mig att vilja börja styrketräna, hon pressade oss med situps, plankan osv och berättade hur hon gick på gym, för ''som dansare MÅSTE man vara stark i kroppen''.

Pernilla fick fram den dansaren i mig (ursäkta för mitt seriöööösa inlägg här nu haha, eller ursäkta? det kanske är bra ..) som jag ville ha fram, den som jag ville vara. Nu älskar jag lyrisk, modern dans. Jazzen jag går i, med fantastiska Emma som tränare, älskar jag.

I början ville jag mest köra Beyoncé-shake och gå ner i spagat, men nu upptäcker jag att balett/modernt är så otroligt känslofyllt och roligt, samtidigt som street är så himla härligt och show är så otroligt kul.

Jag älskar att dansen är så himla viktig i mitt liv nu, jag skulle verkligen vilja satsa på det, samtidigt har man mamma och pappas ord i bakhuvudet ''dansen kanske bara är en hobby, tror du verkligen det finns en framtid inom det?''.

Kanske var jag dum som gick media, kanske skulle jag gått dans?
Kanske är jag dum som VILL gå dans, kanske borde jag gå något seriös som samhäll för att bli något?

Kanske borde jag sluta grubbla och egentligen göra det som HJÄRTAT och JAG vill?

Ibland är det svåååårt.

Men nu ska jag i alla fall göra det jag gillar bäst, jag ska dansa. Haha, nej men jag måste göra en liten ihopsättning till 7åringarna imorn. Feedback med Janet Jackson tror jag det blir.


I went down to the crossroad, fell down on my knees

Ingen matte, sitter nu och ska göra lite affischer inför utmaningskommittén. Sedan graf i 3 timmar som alltid på fredagseftermiddagen, ganska segt, men det är roligt!

IKVÄLL? Nada, mamma och jag är hemma bara så det blir väl mammamys haha, får se vad vi gör. Imorn blir det i alla fall AT HOLST'S PLACE med klassen och jossan och massa massa, roligt, har låtönskningar också, dom har tagit med massa MJ och beyoncé för min skuuuull jihhaaaa! no party without dance!

oj vad party jag har blivit. Vem är jag, vem är du, vi, hum, vad händer efter döden?

schaaaaa


Believe


Jag börjar NU inse hur sjukt det är att jag såg det här! Det här är från den kvällen jag var där. Titta på dansarna, Ashley och Kimberly, hur dom ler. Och Bee sa ju själv till någon svensk tidning att hon var förvånad över fansens skrik. Jag tror dom känner sig väldigt lyckliga och glada på scenen för alla bara skrek och ADORED dom. Herregud, jag vill se dom igen igen igen!!


All or nothing


Ååååh, Ashley och hennes pojkvän. Gud vad gulligt! Jag dör.
Okej, just nu chattar jag med henne mamma på Facebook, hon sa precis att dom ska uppträda på VMA'S på söndag. Det visste jag i och för sig, men COOLT ju? Undrar vad dom kör för låtar ..

I alla fall var dom ett väldigt snyggt couple :)


The walls

Kommer ihåg väggarna jag byggde

tja, älskling, dom håller på att rasa ner

och dom började inte att gräla

dom sa inte ens ett ljud


jag hittade ett sätt att släppa in dig

men jag har aldrig riktigt haft något tvivel

står i ljuset av din gloria

jag har min ängel nu

 

det är som jag har blivit väckt

varje regel jag hade bryter du

det är risken jag tar

jag tänker aldrig lämna dig ute

 

överallt jag tittar nu

är jag omringad av din omfamning

älskling, jag kan se din gloria

du vet att du är min räddande ynnest (haha)


du är allt jag behöver och mer

det är uppskrivet i hela ditt ansikte

älskling, jag kan känna din gloria

ber att det inte ska blekna bort


jag kan känna din gloria!


slår mig som en stråle sol
brinnande genom min mörkaste natt
du är den enda jag vill ha
tror att jag är beroende av ditt ljus

jag svor på att jag aldrig skulle falla igen
men det här känns inte ens som att falla
dragningskraften kan inte glömma
att ta mig tillbaka till jorden

jag kan se din gloriaaaaa


I'm surrounded by your embrace

Ska sticka till dansen snart, eller om en halvtimme. Jazz idag.

Annars? Slutade tidigt, har gjort lite historia, skriva om pyramiderna, åå orkar inte skolan.

Ser fram emot the weekend!

Work your scills

3 timmar dans, jag är så JÄVLA trött så nu ska jag gå och sova. Börjar tidigt som vanligt imorn, men slutar runt 1 tror jag? Så jag ska göra historian, sedan jazz vid 7.

Förresten måste jag uttrycka nu när jag såg på Idas blogg den här JÄVLA glassen ben & jerrys haha. DON'T TAKE IT PERSONAL!

men

VAD ÄR GREJEN??? Jag accepterar att folk gillar den, men att folk ska gå runt malligt och köpa glass för sju miljarder spänn eller vad den kostar och vara malliga, det är ju bara modernt typ att äta den. Förresten hittade min kompis kompis en larv i glassen när hon åt den så ÄT DEN INTE :D :D allmänt mallig glass

citat jossan ''den här glassen, FAN vad den är tjötig och mallig. jag gillar ju den där schletna häägen dazs, men den tycker ju jag är goare!!'' slut citat

hej

PS. min frustration KAN bero på min otroliga trötthet DS.

I consider myself lucky, is that a big deal?

Första dagen med barnen på dansen idag! Gick bra, blev dock väldigt trött efter en väldigt trött skola. Guuudskelov, klockan är bara 8, ska jag gå upp och sova kanske? Behövs nog.

Min understa tandställningen är borta! Tjoho, kändes så bra, fast nu har jag en tandställning innanför tänderna istället och den är faktiskt lite jobbig och ivägen tycker jag. Hmhm icke bra icke bra.

K K K

hej då

Lean on me

Ja, vad ska man skriva nu då? Ska upp och duscha, ringa Jossan, sedan åka bort till Nisse för att ha ledarmöte. Rolig söndag. Ännu roligare inlägg.


A woman like me


Do you think
You could fall for a woman like me?
'Cause I find it hard to trust
I need too much
And I really don't believe in love, no no

Do you think
That I could be the girl of your dreams
Sometimes I don't let things go
Get emotional
And sometimes I'm just out of control

You need to stop for a minute
Before you get too deep up in it
(Too deep)
'Cause everything ain't what it seems
It's hard loving a woman
A woman like me
(Woman like me)

You need to think about it
Before you get hooked on the venom
And can't live without it
(No no)
Can't believe everything you see
It's hard loving a woman
A woman like me

Do you think
That I could be the one that you seek
'Cause baby I'm one step ahead
You're two steps behind
But baby I don't mind

Do you think
That I can make you real happy baby
Just don't get me wrong
My loving is so strong
But I ain't tryna lead you on

You need to stop for a minute
(No no)
Before you get too, deep up in it
(No no)
'Cause everything ain't what it seems
(Seems)
It's hard loving a woman
A woman like me
(Woman like me)
You need to think about it
Before you get hooked on the venom
And can't live without it
(Without it)
Can't believe everything you see
It's hard loving a woman
A woman like me


jag måste bara säga att jag ÄLSKAR den här låten, det är något med den som är så himla skönt. det känns som jag känner för den här låten samtidigt som jag inte gör det, den är så skönt cool bara. a woman like you bee, som fyllde 28 år igår, happy B'day ♥


How many victims must there be?

Sambatåget var jätteroligt, knallade runt i Kronogården runt Kronan och dansade, sedan tog vi våran coola turnébuss till stan och gick från torget ner till vattnet där. Efter det fick jag ett telefonsamtal från Marcus och Oscar som ville ha med mig i deras film så jag åkte hem och duschade och åkte sedan och spelade in med dom + Christian. Alla var framför och bakom kameran och vi filmade vid busshållplatsen, i bussen, i Oscars trappuppgång, i Betty Backs park och sist i Oden. ROLIGT

Nu har vi haft lite mini kräftskiva här hemma, och eftersom planer med Johanna och gänget sket sig så tror jag bara jag ska vara hemma ikväll. Inte så dåligt det heller, jag måste greja med lite danser för barnen nu i veckan. Får prata med Ida. Imorn är det ''möte'' med NIF och sedan på måndag börjar dansen.

Men jag har en chipspåse bredvid mig så är nån sugen på att komma över och kolla film eller något är det bara att calla :D 

llalalala

now i'm just wondering why you think
that you can get to me, with anything
seems that you know by now, when and how
i get down
and all that i've been through, i'm still around


MICHAEL, jag älskar dig

Sambatåget (mer bilder på Facebook i think)


Min fina vän och jag i sambakläderna

Julia x 2 & Lind

Julior

Julia sminkas

jag sminkas

Fina töser efter sminkingen

after make up



Fint!

Dansgänget

Julia, jag, Viktoria & Alice och orkestern bakom oss

Sambatåget i slutet när vi stannade

Jihooo, landat i stan

Paparazziiiii

Sandra med sin GOOOS Andrés, världens sötaste. Jag fick hålla honom, första gånger sen jag var typ 10 jag höll ett barn för dom börjar alltid gråta när jag håller men det gjorde inte fina Andrés :)

I stan

Avslutar med ett glatt kort!


Vi tog kort BEHIND THE SCENES på filmningen idag också, men dom kommer väl ut på Facebook kanske .. vet inte. Nu ska jag dansa, tjing!


I'll be there

Idag tog det faktiskt emot att gå upp, halv 8. Usch, lördag, upp tidigt, det passar inte ihop.
Sitter här nu och äter frukost, ska snart upp o duscha, bry på det.

Sambatåg idag, invigning av Kronan, den nya skolan/kulturhuset i Kronogården, och sedan skulle vi tydligen dansa i stan också.

Med dom kläderna vi ska ha på oss kommer jag frysa FAN av mig. Men vad gör man inte för lite underhållning, haha.

See you


Back up

Helt lycklig känner jag mig nu! Glad, hoppig, vill dansa mer mer mer

Balett först med Jeanette, haha rimmade. Det var bra träning med hållning och fötter, men värst roligt tyckte jag väl inte att det var. Men det blir nog mer intressant med tåspetsen sen.

Sedan DISSADE jag och Sara showgruppen (bara för idag) och tog bilen till Uddevalla för att dansa Dancemix med Pernilla på Sinclair. Haha, åkte i ösregn och hittade inte riktigt och körde lite hets men vi kom in där när allt hade börjat och det var grymt SOM VANLIGT när Pernilla håller i grejer.

Körde Pussycat Dollsdansen ''Buttons'', roligt.

Lite läskigt sen när Pernilla sa att ''nu ska jag inte vara elak, men ge allt nu när ni dansar för jag ska se om ni platsar i den här gruppen eller inte, det är ju ändå Division 3, så''. Alla bara iiiiiiiiiih.

Så hon och Kim, en annan danslärare, stod och pekade och antecknade på sitt blogg och viskade haha, och sedan fick några prata med Pernilla som sa att dom inte fick gå kvar eller något, vi var inte där då. Tråkigt när det händer sånt, några tjejer blev väldigt ledsna .. Men jag och Sara klarade oss ;)

JOBBIGT i livet nu när jag inte vet hur jag ska göra. Eller jag tror jag ska vara med i showgruppen, det är ju där i vi gör alla roliga uppdrag osv, men samtidigt är Pernilla den bästa danstränaren OCH dansaren jag nånsin träffat och hon är bara en halvtimme ifrån mig på torsdagar och dansar sjukt roliga och bra danser och då känns det bad att inte gå där..

Men men, jag får gå dit någon gång ibland, bara för att det är så roligt.

Nu ska jag upp och duscha och lägga mig. Haha, tagga inför Melans musikvideo imorn- dansa till Laleh!! Oooh, aldrig gjort.

Godnatten

Har du hört vad dom säger?

Yaaaah, idag kom min och Jossans kalender! Haha, överlycklig blev jag. ALLT var pörfekt i den förutom att jag hade glömt en siffra i slutet av mitt telefonnummer, haha, så det blev lite bad. Men skitsam.

Slutade 12 idag som vanligt, åt lunch med Jossan i skolan. Nu har jag grejat lite danser till barnen nästa vecka, och till imorn då jag ska vara med i en musikvideo som Michaela ska göra i skolan. Till Lalehs låt snö :) Ååå, fina låt. Jag ska vara helt vit och dansa balett/modern. Ska bara improvisera så får se hur det kommer gå haha.

Men men, nu ska jag läsa en engelska bok vi har i läxa och sedan blir det balett kl fem och sen till Uddevalla med Sara.

ÄNTLIGEN FÅR JAG TRÄFFA PERNILLA IGEN :)

GEDIGET

Haha, nytt favoritord; gediget. Jossan kom efter sin simningsak i Uddevalla, chillchillade, sedan åkte hon med till dansen. Jazz idag, med ny lärare Emma, jätteduktig var hon. Ska vara med i uppsättningen av Dirty Dancing. 9 oktober en fredag på Hebe, ska jag kolla dirr! Roligt roligt.

Vi fick köra en Dirty Dancing-dans som hon hade koreograferat, lite svår med fin och rolig. Kommer ha tusen blåmärken imorn, mastiiiii.

Åkte sedan hem, fick skjuts av Barks mamma. Just det! Bark och Erika var med och testade på, Bark tyckte INTE det var något för henne i alla fall men Erika vet jag inte riktigt .. jaja, kul att dom var där och testade i alla fall.

Jag och Jossan ordnade kvällsmat, eller JAG ordnade allt, havrepuffar, mackor, te, hele köret med tända ljus och regnet på RUTAN, mysigt haha. Så nu kommer lite bilder. Kommer även en film någon dag hahaha, eller nej, det är överraskning, får prata med Mona om det.


Beirut

ÄLSKAR HENNE!

Vaaarm i träningskläderna efter dansen.

Det blev 3 bilder haha, nu börjar ju finalen av So you think you can dance- EXCITING! Jag vet att Jeanine vinner, hon är så JÄVLA grym, älskar henne. Så himla fin och duktig. Står mellan henne och Brandon idag. Hoppas hon kör ett riktigt KILLER solo! Vore najzzzz.

Börjar 9.35, slutar 12 imorn. Måste göra matte och engelskaläxa, sedan balett 17.00, och sedan åka med Sara, som fått körkort!!, till Uddevalla och vara med på Pernillas dancemix. Gud vad jag saknar Pernilla! Ska bli roligt. Lalalaaa livet leker eller vad man säger.

ASHLEY EVERETT
i löve you
hon hette på Facebook att hon håller på att spela in någon reklam, coolt. OJ, nu har SYTYCD börjat, mallig förkortning.
KÖSS HEJ


Pull it out

Vad hände med förra inlägget? Texten försvann!

Nu ska jag upp och byta om, äta lite mat och sedan sticka till dansen. FINALLY drar det igång, ska bli så roligt

k, bry, hej


RSS 2.0