Hej hopp!!

499836-172

Sitter just nu och lyssnar på Snook. Bra grabbar det där. Här är några bilder från igår när jag & Jossan åt glass vid kanalen och solade lite grann. Fick lite fräknar. YES! Jag älskar ju fräknar, och jag älskar att jag får fräknar på sommaren. Jag gör det. Sedan på kvällen kollade vi på Körslaget, åt massa god mat och sedan kollade vi på The Invasion med Nicole Kidman och Daniel Craig. Den var verkligen bra. Äcklig, Jossan höll på och få panik inne i mitt lilla rum i min smala säng. Haha, det var kul =) raringen!

Idag var det KM för dansen! Jag var inte så nervös som jag brukar vara, men ju närmare vi kom våra nummer desto mer nervös blev jag. Men det gick jättebra, barnen var så duktiga och vi i showdansen hade kul även fast vi dansade otakt och jag råkade snubbla precis i slutet på strumporna. Men tur att det var precis i slutet :) Hur som helst kom barnen 3a och jag & Ida och våran showdans 2a! Skräll, vi kommer alltid 2a. Well, well, det är som det är :)

Kom hem och duschade äntligen, hann inte det i morse så jag har dansat svettig med mitt feta hår. Usch, hatar fett hår. Det är så hemskt. Satt ute och solade lite nu, det är ju så härligt väder. Attans då att jag har vart innen hela dagen. Haha, nej jag skojade, dans är roligare än lite solning :) Får sitta ute imorn och sola och plugga på samhällsprovet som vi har på tisdag.

Och på torsdag är det ju Eric Gadd. Shit, vad kul det ska bli! Jag längtar sååååå. Nu kanske Ida ska med också, då blir det ju extra kul =)

Glöm inte Björn Gustafsson i Parlamentet ikväll. Han ramlar över bordet, han fick åka in till sjukhuset efteråt för han fick jätteont i armen. Det stod i Aftonbladet idag. Haha ,raring då =)
499836-171
Barnens skylt till dansen. De var High School Musical. Hälften tjejer, som Gabriella, och hälften killar som Troy. =)

Kommentarer
Postat av: amanda

Grattis till en andra plats får man väl säga :)
Vilka var det som tog hem segern i år i din o idas grupp?

2008-04-20 @ 22:16:12
URL: http://amandahmaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0