De vackraste stjärnorna i världen enligt PEOPLE!


1. Kate Hudson ''Jag kommer inte ens ihåg när jag gjorde en pedikyr senast, jag är hellre hemma med min son Ryder.''
2. Salma Hayek ''Jag stödjer barn-fonder, och det är inte bara för att min dotter Valentina ska få en bättre värld, utan alla barn ska få en bra framtid.''
3. Mary J Blige ''Jag är som vackrast när jag är på ett gott humör med ingen drama eller stress.''
4. Rumer Willis ''Att gå på spa och få mina naglar fixade är min största passion.''
5. Sarah Silverman ''Jag är som lyckligast med mina roliga vänner. Jag känner mig mycket vackrare då än vad jag egentligen är.''
6. Christina Applegate ''Jag vill att sminkadet ska gå snabbt och lätt, jag har väldigt dåligt tålamod.''
7. Eva Longoria & Tony Parker ''Jag gillar Eva bäst i jeans, en t-shirt och uggs.''
8. Isla Ficher ''Jag gillar mitt röda hår, men en gång i tiden var jag blond.''
9. Amanda Beard ''Jag bär alltid vattenfast smink. Allt jag har är vattenfast, till och med min concealer.''
10. Gossip Girl-gänget ''Vi alla är roliga och charmiga som fan.''- Penn Badgley
11. Julianne Moore ''Jag hade blont hår nyss när jag spelade in film. Det var kul i två dagar, sedan började jag hata det.''
12. Jason Taylor ''I den här världen så är det viktigt att man får respekt, men jag hade varit väldigt orolig om folk inte retat mig.''
13. Vanessa Hudgens ''Jag växte upp som barnstjärna så jag är van vid att bli sminkad jämt.''
14. Taylor Swift ''Det är viktigt att vara trygg i sig själv och vara naturlig.''
15. Zoe Saldaña ''Jag känner mig inte som mig själv när jag har smink på mig. Jag älskar att vara naturlig, även fast jag älskar rött läppstift och mörka ögon.''
16. Jessica Alba & Cash Warren ''Att vara gravid är det bästa du kan vara.''- Jessica
17. Carrie Underwood ''Jag känner mig mer vacker när jag ser bilderna på mig själv på röda mattan, än när jag är på röda mattan.''

Jaha. Det var dom. Kunde dom inte komma med några bättre? Jag tycker dom har missat massor med vackra skönheter, till exempel Beyoncé, Scarlett m.f. Plus att hon den där Amanda Beard, varför är hon så vacker? Hon ser ju ut som en man! Oj, det där lät taskigt men det är ju sant. Fast hon kanske är vacker ändå. Jag vet inte.
Vem tycker du är vackrast på hela jorden? Det kanske inte bara är en stjärna, utan någon annan?

Svaret på ''Guess who?'': Pamela Anderson

Kan du säga detta när du är full?

Saker som är SVÅRA att säga när Du är full:
Oöverträffat
Innovativt
Preliminärt
Kvastskaft
Diskussion
Saker som är VÄLDIGT svåra att säga när Du är full: 
Specificitet
Cogito ergo sum
Brittiskt
Konstitution
Passiv-aggressiv Störning
Substantiera
Tillvägagångssätt

Saker som är i stort sett OMÖJLIGA att säga när Du är full:

- Tack, men jag vill inte ha sex.
- Nix, ingen mer sprit för min del.
- Ledsen, men du är inte riktigt min typ.
- Godkväll, konstapeln, är det inte en underbar kväll?
- Åh, jag kan inte -ingen vill höra mig sjunga!


Så här kan man se ut när man är lite påverkad utav alkohol! =)

Dagens dag & klädsel!

499836-249
En puss ser ni där, ja! Ja, puss på oss, mig och Jossan. Dagen började med att jag mötte upp Joss i stan och vi skulle låna bok på bibblan men då var det stängt så det blev inget med det! Så vi gick till Espresso House och tog en fika istället och sedan satte vi oss vid stationen och väntade på Joss buss i ca 1 timme. Här kommer lite bilder, och min outfit idag består av:
Leggings, JC, 149 kr
Tröja, Gina Tricot, 49 kr
Jacka, Gina Tricot, 299 kr
Skor, Skopunkten, vet ej pris
Väska, Glitter, 35 kr eller något
Halsband, present från Joss & Idd, från Wedins tror jag om jag inte minns fel :)


Vem är gravid?

499836-243
Kan ni gissa vem detta är? Och visst ser hon ut att vara gravid! Frågan är bara om hon är det eller om hon bara har ätit lite mycket eller har en svullnad på magen pga mens! Ja, om hon är gravid är det ingen skräll i alla fall, så mycket som hon ligger runt!
Vem tror ni det är nu då?
Jag återkommer med svaret senare idag:) Nu ska jag äta, sedan kommer Joss, puss!

Forget what i said!

499836-242
Okej, Ashley var inte så ''enkel & casual'' som jag trodde. Och hon såg inte alls ut som hon bara slängt på sig något och sprungit till galan. KOLLA SKORNA! Vem har på sig såna? Okej, Carrie i SATC kanske, men ingen annan än systrarna Olsen! Och dessutom står hon och kramas med någon gubbe och skrattar, ler, ser glad ut! JAG BLIR GLAD! Mer oseriösa folk till världen :)

Rolig onsdag med förslag från alla håll? Didn't think so

Nya nummretJa, det stod det i dagens horoskop. ''Onsdagen blir rolig, men rörig eftersom du får massa förslag från olika håll''. Hell no! Inget stan med Ida, ingenting med Evelina, och här hemma går jag och tråkar. Men snart dock ska Jossan komma så åker vi iväg till stansen , hon ska låna en bok till engelskan och jag ska köpa GLAMOUR! Den ska jag sysselsätta mig med idag om det blir tråkigt. Ska även passa på att köpa lite nyttiga nötter, ser ni vad duktig jag är ;) Hohooo!
Bild: Petra Nemcova på april-numret (eller är det maj-numret?)

Men gumman då!

499836-241
Ashley! Är du inte för härlig? Vad roligt att få se Ashley så himla normal. Hon ser osminkad ut, har bara dragit upp solglasögonen i det ostylade håret och bär en skinnkjol med en enkel tröja. Jag gillar verkligen detta! Och att hon LER, och inte plutar med läpparna! Shit, detta är ju stort! Nej, det är inte ett dugg stort men vad ovanligt att se. Hon ser så söt ut. Hon ser ju precis ut som hon bara har sprungit ute i solskenet försenad till en gala, därmed den casuala klädseln, och sprungit in genom en dörr där det står 200 paparazzi också fotar alla henne och hon ler för att hon är framme på galan. Puss på denna bild!

God morgoooon!

499836-240
Hej hej!
Här ser ni ett litet smakrprov från våran utklädningsdag igår i skolan. Jag är ju då 50-tal eller något sådant och Jossan är ett barn med kickbike och lite Pippi Långstrump-influenser eller något sådant :) Det kommer mer bilder, jag ska bara få dom utav Ida!

Jaaa, vad händer idag då? Jag skulle varit med Evve men hon skulle visst vara med någon annan. Jaha. Får väl smsa Ida och säga att jag kan åka ner till stan i alla fall. Sedan skulle jag och Jossan låna bok också på bibblan, eller Jossan skulle. Jag får se hur det blir med detta! Nu får jag springa upp till mobilen och se ifall nån smsat också ska jag smsa Ida.

Kommer med dagens outfit idag! Och för en gångs skull får jag användning av mina solglasögon. Vet dock inte vilka jag ska ha! I skolan går jag ju inte runt med solglasögon och på senare tid har jag glömt att ta med dom när jag åker till stan men idag är det sol, ledig dag och då får jag använda dom! Shit, jag har ju aldrig varit en solglasögon-tjej som jag har skrivit, men nu får jag väl tvinga på mig dom. Det är ju så coolt på vissa. Dock kanske inte på mig! Well, well, nu får jag sluta tänka negativt, SOLGLASÖGON PÅ!
tjohej

No more candy!

499836-238
Nej, jag tänker SLUTA gå runt och småtäta för mig själv! Jag fick ju för någon månad sen fullständig panik över att jag fått så gula tänder på sistone så jag valde att sluta med allt godisätande på veckorna. Men sedan höll väl det i en vecka eller något så jag började äta skit igen på veckorna. Ojdå, fått lite godis av någon i skolan, oops, kommer hem och hittar lite chips i skafferiet, nemen ojsan, är i stan och fikar med chokladbollar. Jag kom på mig själv med att äta NÅGOT sött varje dag! Det är verkligen dåligt. Så nu ska jag börja äta lite bättre, för att inte få så dåliga tänder & inte vara så onyttig och sånt. Frukt och nötter (usch vad tråkigt det låter) är det jag nu ska stoppa i mig om jag är sötsugen! Det tråkiga är att jag alltid är så himla sötsugen på veckorna då jag inte SKA äta söta grejer, och sedan på helgerna då jag egentligen FÅR så är jag inte sugen! Det är så himla typiskt. Kanske kan unna mig nånting en onsdag då och då (onsdag kallas ju ''lillördag'') men inte så mycket som det har varit. Så nu när jag går hemma och är sugen på söta grejer så ska jag bara hälla i mig apelsiner, äpplen, päron, bananer, kiwi och om jag är riktigt kreativ så gör jag en fruktsallad! Haha, jag låter ju som värsta mat-tanten / anna skipper-människan, men detta är ju seriöst nu för mig! Jag ska bannemej hålla detta :) Wish me luck!
499836-239
Nu är det Andra Avenyn som är på, sedan ska jag upp och äta och sedan kolla SATC!
god natt allesammans =)

NY DESIGN!

Eller ja, ny och ny. Jag håller på och fifflar lite med färger och typsnitt och så där. Headern kommer vara densamma!

Idag tränade jag ju på dansen, mycket kul var det idag. Åh, jag älskar att dansa! Sedan efteråt så hämtade mamma mig och vi körde och lämnade bilen på jobbet så pappa kör med den hem sedan från jobbet så jag och mamma gick långpromenix hem. Gick förbi familjen Björkenstam också. Har börjat tjata på mamma att jag vill ha en laptop också. Det blir väl inte förrän min födelsedag i november, det är ju så mycket med student och skit nu, men det är ju alltid en dröm :)

Well, well, nu ska jag fortsätta!

I like big butts, i cannot lie!

(ta inte det där för vad det lät som, jag lyssnar på den låten nu)


Sahara Hotnights äääär så snygga!


Den är så snygg den här bilden. En bild på alle fyra. Mycket färg, mycket känslor, mycket musik och man ser bara att dom är sig själva och riktigt coola. I LOVE

Why won't you realise me?


Åh, hon är så bra.

Idag var det för himla kul med alla som hade klätt ut sig i skolan. Ni ska få se bilder nån dag, eller jaaa, snart hoppas jag. Ska bara få bilderna från Ida när hon nu är inne på msn. Jag ska åka och dansa vid 6, och nu är vi lediga för resten av veckan så jag är glaaaaad. Hoppas på mycket solning, musik, maaaaat och mys med kompisar! Ett riktigt sommarlov med andra ord.
Nu ska jag ska lyssna vidare på Duffy.
pyss!

Snygga Gwyneth!


Hon är så fin, så klassisk, så underbart vacker. Mycket fin är hon!

I'm a girl

Idag känner jag mig väldigt kvinnlig. Prickigt set, stora, vita glasögon, rosaläppar, rosa rosett i håret och vita skor. Ni får se bilder sedan. Yes, jag är grase blandat med våran bild-lärare säger folk, hon har lite sån stil. Malin tyckte dock att jag såg ut som en sträng lärare. Jossan blev Karlsson på taket/Pippi/Kickbike-nörd/Lågstadie-barn, och Ida är skelett. Idag har vi även fått våra skoltröjor också med tryck på. Men det blev krångel för vissa (dock inte för mig, Joss, Idd) så nu på slöjden har vi suttit med tröjorna och ringt och babblat med den där gubben som inte vill ge oss fullt pris tillbaka. Nej, utan halva priset. Weeeeeeell, det blir väl bra hoppas jag. Snart är det lunch! Och det blir lax, mmmm :)

Ha det så bra!
pyss

Jag är en kyckling!

499836-233
499836-234499836-235
Så här gul och klatchig ser man ut idag! Känner mig lite som en kyckling men är det nästan sommar så är det. Detta har jag på mig i alla fall:
Klänning, Gina Tricot
Strumpbyxor, i have no idea
Halsband, JC
Nagellack, Depend (alla mina nagellack kommer från Depend)


Jag blev ju så sugen på Sex and the City igår vet ni, så idag fick jag börja. Jag har börjat på 4e säsongen. Nu ska jag dock sticka iväg till Ida och gräva i hennes utklädningslåda! Imorn i skolan ska alla 9or klä ut sig så då blir det mycket kort. Jossan kommer dit vid 7 också. Vi funerar på att vara hippies, Ida kanske Ugly Betty, för hon har ju tandställning. Men vi får se!
Puss on you

Dansavslutning!

499836-229

Idag på dansen var det avslutning så vi körde lite step up och fikade! Det är ju sista gången vi har våra dansledare nu så det var lite tråkigt! Efteråt hade jag ju med mig kameran så jag och Ida stod och blickade ut över badhuset och tog lite bilder. Resultatet ser ni OVAN!!!:)
Jaaaaa .. Andra Avenyn är på på tvn nu, avsnittent på datorn har inte kommit upp än, hoppas dom kommer upp snart så jag hinner se lite innan Sanningens Ögonblick. Hahaha, jag håller med Filip & Fredrik. Den där Pontus Gårdinger är jävligt överskattad, och jag gillar att skratta åt töntiga B-program. Idag i Aftonbladet hade visst Tor och hans tjej Linn diskuterat rätt mycket efter programmet för det är ju helt konstiga frågor som ställs och han måste vara ärlig. Jaja, kolla på det i alla fall! 21.00 på 5an tror jag.
Nu ska jag upp och göra mackor o järn!
pyss

Min söndag i foto

499836-215
Rosebud läppglans. Väldigt skönt för läpparna.
499836-216
En gitarr och Laleh. Det är ungefär lika självklart som kiss och bajs.
499836-218
Jag har fått fräknar också, ja.
499836-220
Stor näsa också. Fast det har jag väl haft rätt länge nu.
499836-221
Läst Amy har jag också gjort, och lyssnat på henne.
499836-223
Också längtar jag tills jag kan ta på mig dessa skor! Mmmmmm, i do.
499836-224
Sen målade jag naglarna.

Ain't no sunshine

499836-214
Vill ha det så som på bilden. Solen skiner i ögonen och med en söt nyckelpiga på handen. Men vad märker jag när jag häver mig uppför trapporna till mitt rum? Det smattrar på rutan. Regn, regn och inget solsken. Det ska dock bli 20 grader imorgon. I like. I mitt horoskop stod det dock att jag kommer vara på dåligt humör i morgon och att jag inte gillar överraskningar som kommer oväntat. Attans. Ingen bra måndag alltså. Jo, men det är ju ändå Filip & Fredrik på tv. Kärlek stavas det enkelt på pappret. Jag älskar er.
Idag så har jag duschat, fotat lite i mitt rum, ätit tacos-rester och läst om att Amy Winehouse släpptes från fängelset med en varning. Igår stod det ju vettni att hon hade skallat en 38-årig man och örfilat en annan på en krog. Jag säger inte att Amy sköter sig bra; men det var säkert av någon bra anledning hon slog till dom. Det finns så många perversa jävlar som taffsar på tjejer och speciellt fest-tjejer som är kända. Jag tror det i alla fall. Sedan hade hon knarkat på en toalett, och blivit utslängd därifrån och gått hem mitt i natten. På väg hem gick hon in i en lyktstolpe och sedan fick hon gå in garage-vägen in till sitt hus för hon hade tappat bort nycklarna. Herregud. Den kvinnan alltså. Hon är en levande död, typ. Hon håller på med sina fester, sitt knark och sina konstiga kompisar, men ändå så fortsätter hon leva och fortsätter skriva genialisk musik och fortsätter att bara vara Amy. Dessutom så har hon nu sagt att hon aldrig var påtänkt att göra James Bond-låten. Det var bara spekulationer från folk. Hon säger att hon är i full gång med att skriva på sin nya skiva, som ska bli jazzigare. Och hon har även uttalat sig om nya jazz-tjejen Duffy, att hon är jättebra. Amy sa att hon får se upp; det kommer ju så många nya stjärnskott nu. Amy, Amy, tacka vet jag duktiga artister, men du är unik, girl. Kom ihåg att du startade det coola, jazziga svänget på 2000-talet. Och jag kan babbla på hur länge som helst om människor jag gillar; Amy, F&F, Laleh m.m, men det ska jag inte göra. Jag borde komma ihåg att inte sitta så mycket vid den här datorn för nu kommer huvudvärken smygandes. Suck.

Sex and the City-affischen!

499836-213
Naaaaaeeeee, nu blir jag så där sugen på att se Sex and the City-boxen igen ju! Kanske borde kolla om allting? Eller kanske inte de första 3 säsongerna, dom är ju sämst, men ändå kul att se hur allt började igen. Anyway, här är affischen för filmen och vad tycker ni om den? Jag tycker det är sjukt tråkigt att Sarah Jessica Parker ska ta upp all plats. Okej, det handlar väl mestadels om henne men de andra 3 kvinnorna är väl minst lika viktiga innehållsmässigt som henne? En bild på alla 4 hade vart något! Annars ser den väldigt glamourös ut tycker jag. Lite Gossip Girl-style.

Andra Avenyn-time!

499836-212
Ikväll har det varit tacos, Körslaget, lite Grease och mys i soffan. Nu är det dags för mys i datorstolen framför mitt liv; datorn. Andra Avenyn dirr nu! Vill säga god natt till er. Skriver imorgon bitti, my lovers. Ni som nu läser detta, det är väl Ida då, och dig älskar jag. Så god natt på dig Ida, love you!
/jull

Cynthia ''Miranda'' Nixon har cancer och är lesbisk! Jag är efter.

499836-210
Okej ,det där med cancern är ju ganska nytt. Cynthia har hållit det hemligt ganska länge men sa det för några veckor sedan. Men att hon är lesbisk? Shit, det hade jag ingen aning om! Och hennes tjej ser ut som en kille. Varför är dom flesta lesbiska så manliga? Jag älskar sådana som står för att de är lesbiska och bögar, det är härligt att de är sig själva och vågar, men varför är dom manliga om dom själva inte faller för män? Konstigt det där.
499836-211

Mischa has changed!

499836-209'
Ja, och riktigt mycket också. Hon är så himla mycket hippie nu. Det känns som om hon lever typ i en husvagn på nudlar, duschar 1 gång i veckan och gillar indianer. Ungefär så där känns Mischa nu. Förr var hon ju mer Hollywood-aktig med klänningar och vackra uppsättningar. Okej, jag älskar ju konstiga och udda människor, men det känns som att det kommer gå utför Mischa om hon fortsätter så här. Hon röker säkert gräs också, och hon kanske blir värsta knarkaren. Ja, hennes klädstil tycker jag bara är cool (läs udda men cool) men jag undrar över hennes hälsa. Killarna hon dejtar numera ser ju bara nerdrogade ut. Jaja, jag hoppas Mischa är lycklig på sitt egna lilla vis i alla fall!


Jag Ä.L.S.K.A.R America!

499836-205
Ja, till viss del älskar jag landet Amerika, eller USA som vissa kanske väljer att säga lite coolt, men nu syftar jag mer på America Ferrera, tjejen ur Ugly Betty. Jag älskar att hon bara är, att hon bara är vanlig och att hon är så snygg. Titta den lite mindre close up-en till vänster. Så snygg! Ja, hon är snygggggg.

Fergie är INTE snygg!

499836-204
Vad är det med Fergie? Vad är grejen med Fergie? Varför är hon snygg liksom? Hon ser ju preciiiiiiis ut som alla 50åriga tanter som sprutat in botox i pannan och därmed får ögonbryn som går nedåt, á la Nicole Kidman och alla dom där. Ärligt ,varför har hon sprutat in botox i pannan, hon är la för fan bara 30 eller? Jag säger inte att det är något fel på henne utseende, hon har snygga kläder och så, men jag fattar inte varför ungdomskillar tycker hon är sååå sexig. Hon är inte sexig. Hon är bara äcklig med sin fejk-penna, sina plast-bröst som ser ut som två plastbollar man kan köpa på BR, och hon är bara allmänt ÄCKLIG. Typ 200 ringar i öronen som gör att örsnibbarna bara hänger. Usch.

Dagens vecka i bild!

499836-193
God morgon!
Sitter och sjunger högt till donnor som Amy W och Duffy. Åh, vad dom är bra.
Här ser ni torsdagens outfit som jag hade på mig på Eric Gadd-konserten! Han var så jäkla bra. Han slutade liksom aldrig spela, funket höll i hela tiden och man stod bara och gungade med hela tiden. Han spelade låtar som My Personality, Excuse me, halleluja, Kom & ta, Tvåhundratusen, Plus minus m.m. Så himla bra. Ni ser bilder från konserten nedan.
Torsdagens Outfit:
Klänning, H&M
Strumpbyxor, mammas
Skor, Skopunkten
Väska, Glitter
Jacka, Gina Tricot



Det mest lyckliga ögonblicket på dagen förutom konserten var ju att jag hittade guldklimpar inne i musikaffären Rockhouse. Jag och pappa skulle precis gå ut också fick jag syn på den; Amy Winehouse självbiografi Amy, Amy, Amy. Jag hade ingen aning om att det fanns en bok om henne! Jag köpte den med en gång, 275 kr, och sedan gick vi ut men då gick vi ju förbi boken igen som låg där och fick syn på t-shirtar med henne också! Köpte en svart där det står på framsidan ''I don't wanna go to rehab'' och på baksidan ''Amy Winehouse''. Så cool. Den hade jag genast på mig igår, resultaten ser ni nedan :)
499836-200

Igår kväll var jag ju hos Amanda för hon och Emelies födelsedagsfest! Det var jättekul. Vi åt tacos, glass, choklad, hade tipspromenad, olika tävlingar (äta godis fortast, sikta vatten i en ring, ha så mycket mashmallows i munnen som möjligt, gå limbo m.m.) och karaoke. Sedan ringde vi ju lite olika folk och pratade, med det hederliga ''#31#'' så ingen kan se vilket nummer det är som ringer. Haha, det var lite kul.

2 av tävlingarna!

Idag ska jag på länge inte göra någonting! Ja, förutom dansen då klockan 3. Det är sista gången nu, sedan börjar vi ju i höst igen. Vi ska köpa fika och lite så :) Sedan ikväll är jag väl bara hemma om inte annat. Det stod dock i mitt horoskop att jag blir rastlös om det inte händer något. Maybe so, maybe so=) Jag får se!
Nu ska jag upp och duscha så kommer jag ner och bloggar snart.
love
jull


hej!

hej hopp!
jag vet att jag inte har skrivit sen i onsdags, men igår var jag i GBG på konsert hela dagen och idag har jag inte hunnit. Vart på stan och köpt present och sedan vart på födelsedagsfest hos Amanda. Nu har jag kommit hem, men ska upp och lägga mig nu. Kommer massssssa bilder i morn. Outfits, bilder från Eric Gadd-konserten som förresten var gryyyyyyyyymmmmm m.m.

God natt allihop så ses vi till morgonen!

Dagens + lite väsknytt!

499836-192

Hej:)
Imorn är det ERIC GADD! Åh, jag är så glad! =) Han fick fyra plus i Aftonbladet och jag älskar hans låtar. Åh, han är grym. Sitter dock just nu och lyssnar på jazz-soul-hållet, dvs. Amy Winehouse, Duffy och Amanda Jenssen. Good shit.
Här är dagens outfit by the way:
Tröja, H&M, 149 kr
Jeans, VILA, 399 kr
Jacka, Gina Tricot, 299 kr

också mina röda skor då.

På samhällsprovet idag fick jag VG-. Jag trodde jag bara skulle få G, så på så sätt är jag nöjd, men jag vill ändå ha VG. Helst ett starkt VG. Fan då. Malin tyckte ju faktiskt att jag var bäst i klassen på politik när vi pratar och sådant :) Hahah. Det gör mig glaaaaaaaad.

Åkte till Evelina efter skolan och vi pratade, kollade lite Idol och åt och så där. Solade lite också. Det var kul =)

Och! Ni ser ju mina nya väskor också, ja. De jag köpte igår på Glitter. 77 kr för båda stycken. Som sagt; mycket nöjd!

Imorn är det nationella prov kl. 9. Iiiiih, nervöst. Usch, matte är inte min grej längre. Jag kommer aldrig att få VG, jag är inte värd det heller om jag nu kommer få det. Usch, vad jag har blivit dålig i matte. Jag gör ju för fan inget på lektionerna. Men imorn är det huvudräkning så det borde ju inte vara så himla svårt. Men en problemlösning är det också. Iiiih, fuck. Jaja, nu ska vi inte snacka om min dåliga syn på matte här.

Nu ska jag upp och äta och kolla High Chaparall!
<3

Weird couple?


Paris dejtar ju som sagt Benji Madden, helt sjukt konstigt eftersom kompisen Nicole är förlovad och har barn ihop med brorsan. Men inte nog med det; Paris syrra Nicky är tillsammans med David Katzenberg som har vart ihop med Mary-Kate Olsen och massa massa kända tjejer mer. Det är så konstigt. Varför?

Vårigt och snyggt!


Tjohejs!
Sitter i datsalen. Just nu har alla språkval i våran klass, men Jossan och jag hade elevrådsmöte så nu orkar vi inte gå det sista på lektionen. Ville bara skriva hej, men jag skriver mer när jag kommer.
Också hittade jag denna bild på Nicole Richie. Otroligt cool dress hon har på sig, eller vad man ska kalla det. Kul att se att hon inte är så jävla smal. Dock hatar jag väskan, men skorna är coola.
Vad tycker ni?

Dagens Nattduksbord!

499836-185
En liten ny grej som kommer finnas här i bloggen ganska ofta hoppas jag :) Några gånger i veckan kommer ni få se vad som rör sig omkring på mitt nattduksbord. Gud så intressant. Idag har vi detta!

Kräm för torr hy: Kommer från Clinique. Jag blir ju så torr efter att jag duschat och då smörjer jag bara in mig med denna. Luktar gott och är väldigt bra. Krämer över lag är rätt överskattade om jag får säga det, men denna gör ju huden mjuk och det är skönt :)
Rosa nagellack: Kommer från Depend. Har på mig det nu faktiskt. På kvällarna målar jag oftast naglarna. Oftast i sängen samtidigt som jag kollar på High Chaparall. Jag gillar den här färgen jättemycket. Lite väl Barbie kanske, men jag gillar den :)
Nagelfil: Nagelfil från Åhléns. Jag måste fila naglarna innan jag målar de. Viktigt!
Glasögon: Får ju bara ha mina linser 8 timmar på dag så glasögon går jag runt med här hemma var dag. Eller åtminstone när jag kommer ihåg att ta på de. Dessa kommer från Prada, det kunde ni väl inte tro? Jag är ingen märkesmänniska och kommer nog aldrig att bli med mamma tyckte ju att jag var citat ''sååå snygg i dom'' slutcitat, och jag gillar dom faktiskt så jag köpte dom.
Apelsinkrokant: Jag och Jossan köpte den i lördags. Ni skymtar även lite nachos i en påse som vi också köpte. Men chokladen nu då; vi köpte ICAs, lite billigare haha och vi ville testa smaken. Inte godare än Marabou men den funkar. Jag har väl 3 rutor kvar. Men jag ska INTE äta ikväll. No,no.

Sedan kan ni ju se en kruka (ja, det är egentligen en kruka) med pennor i, 2 stycken fjärrkontroller, lampa och en klockradio + lite chokladsmulor här och var. Mitt nattduksbord varierar nästan dagligen så snart kommer det ett nytt!

Åh, vad jag är trött nu. Har suttit och mixat ihop detta och det är inte svårt, nej, men programmet hackade varenda gång man gjorde något. Jag flyttade en pil 3 millimeter, datorn hackar i 3 sekunder. Flyttar pilen en centimeter upp, datorn hackar igen i 3 sek. Åh, jobbigt, men jag ville få den gjord så, ja, här har ni den!

Nu blir det äta, duscha, sova, god natt.



Fika i stan + pissprov!

499836-181

Hello everybody!
Hemkommen från dansen för en timme sedan eller något. Åkte direkt ner till stan med Jossan & Ida och tog en fika på Espresso House. Delicatoboll, kaffe, juice, pajer, glass, godis för hela bunten! Fyndade även två söta väskor på Glitter för 77 kr för TVÅ stycken. 75% rea is the shit! Mycket glad. Jag fotar det imorn.
Vad tycks förresten om SOLOs omslag? Scarlett är vacker och SOLO är vackert. Vårigt omslag. Men jag gillar inte deras val av förändring på typsnitt. Georgia? Nej, det är inte SOLO.
En nyckelpiga flög även på mig idag. Vi döpte honom till Bengis och han solade så tryggt på min hand med fina infällda ben under skalet, och jag hann ta massa kort på honom, sötnosen, men sedan flög han iväg. Jag förstod honom; man ska vara fri =)

Dans kl 6 och det var kul, men lite jobbigt, men det är bara bra!

Samhällsprovet... gick inte bra. FAN! Jag kommer inte få VG, och varför? För att jag bara kommer få G på provet för jag slarvade asmycket. Åh, jag hatar mig själv. Detta liv är bajs.

Nu ska jag upp & duscha och lägga mig. Snart i alla fall, jag ska dränka mig i lite frukt också, för nu är det färdigätet med socker och massa skit. Nu ska jag få FRISK hy och VITA tänder. Åh, vad detta låter bra.

Snart kommer en liten grej, en ny grej som jag ska införskaffa här i bloggen. Hope you'll like it ;)

School it is!

499836-177
Iiiiih, magen är orolig igen. Samhällsprov och jag har inte pluggat alls mycket. Känner att jag kan vissa delar, men såklart kommer det komma grejer som jag inte alls har läst på. Sista lektionen har vi provet i alla fall så det blir till att förhöra tjejerna hela dagen!

Vad tycks förresten om mina våriga naglar? Orange & rosa? ;) Så käckt att jag frågade.

Idag ska jag dansa kl 6 tror jag, om det inte är inställt eller så, och innan det ska jag & Jossan ner och fika. Ida hänger säkert på, hon var sugen på en liten shoppingrunda och tackar nog inte nej till kaffe. Fick ju barnbidraget igår så! =) Vet inte om jag åker direkt från skolan, men vi får se.

Nu måste jag upp & hämta gympakläder och sedan sticka till Idddddsan.

/jull


Dagens lilla rutiga

499836-174499836-175
Så här ser jag ut idag! Fast dock med strumpbyxor, och min lilla jacka såklart. Jag har inte vart fullt så seriös med mina bilder heller, men det kan jag inte vara. I hate serious poses. Så vad ska man göra? Le? Ja, det brukar funka men jag är ju inte så pigg och så där idag, så det fick bli någon grimas här och där. Även ett dilemma det där med att ta kort i spegeln som är så populärt. Jag hatar ju att vara som alla andra så jag försöker ju hela tiden undvika detta, men det är inte så jädra lätt då det är enda möjligheten för mig att ta kort på mina outfits, om inte kära Ida vill göra det. Jag har verkligen ingen bra plats i hela mitt hus som jag kan ta på, och det känns löjligt att fråga pappa om han kan ta en liten bild på mig och mina kläder idag. Spegeln är den enda möjligheten, TYVÄRR, när jag är själv hemma. Men jag letar febrilt efter andra ställen :)
Solbrillsen åkte löjligtvis på när jag solade en stund ute. Jag har ju haft en hatkärlek till solisar. Älskat de på folk, men hatat att gå runt med de själv för det känns som att ''hej här kommer jag och ska se cool och avslappnad ut och försöker vara modern med senaste modellen''-attityden är på. Jag tycker det är snyggt med brills och jag tycker om dessa, men hur löjlig känner jag mig inte? Jaja, får väl tåla det i sommar då det är VIKTIGT för våra kära ögon att bära på ett par glas som gör att vi inte behöver kisa så mycket.

Det ska dock inte glömmas att jag släppte ner min lugg idag och plattade håret. Jag stormtrivs i min lugg. Jag känner mig till och med lite somrig när jag kikar under mitt lilla tak :)

Pluggandet då? Ja, det går väl sådär. Jag orkar bara inte. Ute kan jag inte plugga mer för där är det folk och barn som tjuter och tjatar och jag får liksom ingen ro. Det bästa för mig är att sätta mig i sängen i rummet med boken, lite choklad och några apelsiner och läsa i min tystnad. Lonely, but strong :) Eller vad är det dom säger? Well, det funkar för mig. Sagt ska bli gjort!

Vi ses tonight, babes!

Pluggning i solen it is

499836-173
Hemkommen från skolan och sitter och laddar min kära Ipod Nano som jag inte lyssnat i på länge, för fullt. Ska ut och sätta mig i solen och plugga lite samhällskunskap till imorgon. Inte kul. Men det måstes! Mamma kommer väl snart hem med Sofis Mode hoppas jag, Elin Kling är ju med där i idag! =)
Måste bara lägga in denna bild på Heidi Klum. Hur snygg är inte HON då? Sexy mama där!

Skriver mer ikväll. OCH! Zlatan 19.00 i Lilla Sportspegeln, och Filip & Fredrik i 100 höjdare 21.45. DON'T MISS!


Hej hopp!!

499836-172

Sitter just nu och lyssnar på Snook. Bra grabbar det där. Här är några bilder från igår när jag & Jossan åt glass vid kanalen och solade lite grann. Fick lite fräknar. YES! Jag älskar ju fräknar, och jag älskar att jag får fräknar på sommaren. Jag gör det. Sedan på kvällen kollade vi på Körslaget, åt massa god mat och sedan kollade vi på The Invasion med Nicole Kidman och Daniel Craig. Den var verkligen bra. Äcklig, Jossan höll på och få panik inne i mitt lilla rum i min smala säng. Haha, det var kul =) raringen!

Idag var det KM för dansen! Jag var inte så nervös som jag brukar vara, men ju närmare vi kom våra nummer desto mer nervös blev jag. Men det gick jättebra, barnen var så duktiga och vi i showdansen hade kul även fast vi dansade otakt och jag råkade snubbla precis i slutet på strumporna. Men tur att det var precis i slutet :) Hur som helst kom barnen 3a och jag & Ida och våran showdans 2a! Skräll, vi kommer alltid 2a. Well, well, det är som det är :)

Kom hem och duschade äntligen, hann inte det i morse så jag har dansat svettig med mitt feta hår. Usch, hatar fett hår. Det är så hemskt. Satt ute och solade lite nu, det är ju så härligt väder. Attans då att jag har vart innen hela dagen. Haha, nej jag skojade, dans är roligare än lite solning :) Får sitta ute imorn och sola och plugga på samhällsprovet som vi har på tisdag.

Och på torsdag är det ju Eric Gadd. Shit, vad kul det ska bli! Jag längtar sååååå. Nu kanske Ida ska med också, då blir det ju extra kul =)

Glöm inte Björn Gustafsson i Parlamentet ikväll. Han ramlar över bordet, han fick åka in till sjukhuset efteråt för han fick jätteont i armen. Det stod i Aftonbladet idag. Haha ,raring då =)
499836-171
Barnens skylt till dansen. De var High School Musical. Hälften tjejer, som Gabriella, och hälften killar som Troy. =)

Solig morgon


Sol är det ute och sol skall det förbli nu i veckan. Jag har på mig jeansshortsen, bikini under och t-shirt och mina nya ballerina. Jossan kommer förbi med cykeln också ska vi ta en glass vid vattnet vid Spikön. Mys pys. Det kommer bilder sedan. Klockan 15 ska jag iväg till dansen och kommer nog inte hem förrän halv 6, 6. Sen ikväll ska det bli skräckfilm för hela slanten! Go mat och Halloween 5 för mig & Joss :)
Nu ska jag försöka få min lilla lugg att torka efter duschen. Puss!

Alicia Keys ska gifta sig!

499836-166
Till sommaren sägs det att min favvo-soulprinsessa ska gifta sig med sin producent-kille. Mysigt! Hon verkar ju så lycklig nu, miss A.K. Jag önskar henne all lycka!


Lugg för min del framöver!

499836-160499836-163
Oj, vad bilderna blev stora men men. Nu hinner jag inte förminska dom mer. Så här blev det då med luggen! Jag blev väldigt nöjd faktiskt. Fick hem och platta det och kolla hur det blev, men det blev ändå käckt om jag har lite vågigt, som på dagens outfit där under. Well, well. Kommer nog vara väldigt petig med luggen, så att den inte hamnar fel men det är väl sådant som det blir i början när det är lite ovant :)

Jaaaaa, ni vet, man blir ju så där egoistisk och bild-galen när man precis har klippt sig så man måste ju fota. Här kommer två geeky kort till.
499836-164
Dagens lilla outfit:
Jacka, Gina Tricot, 299 kr
Klänning, JC, 499 kr (man ser inte så mycket på den, man ser inte knapparna)
T-shirt, present
Leggings, 149 kr, JC
Skor, Skopunkten, vet ej pris :/


Nu blir det pizza och sedan Så ska det låta och Berg flyttar in. Don't miss!
/jull

Hello everybody!

Sitter i datasalen i skolan nu och har håltimme. Åh, vet ni vad jag skagöra idag? KLIPPA MIG! Jag ska klippa lugg och kanske klippa upp. Jag vill ha lugg á la Elin Kling. Hon är ju så snygg.
499836-155
Jag ska ju göra ljusa slingor i håret någon dag också, så det kommer väl bli som Elin! Nej,inte så snyggt som henne men ljust + lugg är det jag så kallat suktar efter!

puss
julll

MK, vad är det där?

499836-153
Vad har hon satt på huvudet? Okej, nog med att det kan vara snyggt och coolt och unikt med någonting udda som ingen annan har, men den här lilla huvudbodnaden gjorde ju bara Mary-Kates outfit ful. Klänningen och väskan skulle ju vart vårigt söta ihop om det inte vore för det där supertjocka vinter-pannbandet! Miss, miss, miss, säger jag, vad säger du?


Torsdag!

499836-152

Hej hopp i lingonbusken!
Idag har det varit en helt vanligt dag i skolan, som det stod i mitt horoskop att det skulle :), men sedan följde jag med Jossan hem också åkte vi ner till stan och fikade. Jag köpte mitt första busskort i livet idag också! Jiho, jag börjar bli mer och mer en i mängden känner jag, inte bra, men busskort är ju bra ändå:)
Så vi fikade och sedan åkte vi bort till Magnus Åbergsgymnasiet som vi ska gå på till hösten. Kollade runt på Media, som jag ska gå på, och Samhäll och lite så. Det var jättekul och se hur dom ''arbetade'' även fast jag redan har sett det en annan gång, och så. Så det var käckt :)
Kom hem och kollade på So you think you can dance, riktigt duktiga där. Bättre än Let's Dance i alla fall, haha =)
Ska väl upp och duscha och kika lite High Chaparall som vanligt & läsa ut min VeckoRevyn! Förresten, vad tycker ni om omslaget? Jag tycker det var riktigt tomt och tråkigt för att vara VR!


Rachel B blir blond i ny film!

499836-148
Vad tycker ni om detta då? Jag tycker det är en stor flopp, men det är tur att det bara är en film som hon spelar in :)
Sitter i datsalen i skolan nu och grejar med någon Kostkoll i Hemkunskapen. Tråk. Nu får jag fortsätta. puss!

Eric Gadd snart!

499836-147
Åh, vad jag längtar. Han är ju Svergies funk-kung! I love him.
Här är några låtar som jag gärna vill att han spelar, även fast han säkert bara spelar de nya svenska:
1. Excuse me Halleluja
2. Tvåhundratusen
3. My Personality
4. Come on, come on, let's love
5.  No doubt about it

<3

Paris konstiga arm!

499836-146

Pink är söt på stranden, eller?

499836-140499836-144
Jag som inte trodde Pink skulle bära prickiga, röd-vita bikinis på stranden med en söt, liten röd hatt på huvudet dessutom! Tycker ni detta var en hit eller miss? Jag tycker bikinin var söt, men hatten passade inte på Pink.

Ashlee looks great!

499836-139
Jag gillar vad jag ser. Ashlees fina, marinblåa kappa skulle vara skön att ha på våren när det blir kallt. Jag vill inte låta som någon käck modetjej men faktiskt så skulle det det. Himla skön att dra på sig så där när det bli kyligt, kyligt! :)
Do you agree?

Sunshine

499836-137
Äpple är gott. Mustigt med äpplen. Mmm. =) Jag vet inte vad jag och Ajdsan ska hitta på idag, hon ville fika och det kanske jag också vill nu, bara för att jag blev sugen på något sött. Annars blir det väl skratt & ståhej hemma hos henne ikväll. Sovmorgon har vi imorgon också, och det är finfint. =)
love

Dagens Onsdags-outfit!


Usch, det blev inga snygga bilder idag, hörrni! Men visst var jag redig som hann gör detta innan skolan! Börjar halv, har nationella prov i engelska skriftligt. Hoppas det går bra, jag är inte så nervös :)

Klänning, Gina Tricot, 149 kr
Sjal, från Thailand
Halsband, Rut m.f, 60 kr
Kofta, Ullared, 99 kr


Nu ska jag sticka iväg och hämta Ida! Hörs när jag kommer hem!

dans!


Hej allihop!
Har inte skrivit någonting här idag ju för jag har tränat och repat hela dagen och klockan 19 var det föreställning på Folkets Hus och jag dansade med min streetdancegrupp:) Det var skitkul, fast jag var sjuuukt nervös innan som vanligt. Trodde jag skulle skita på mig. Sedan fick jag så fina blommor av Ida & Jossan som var där. Tack, ni är bäst! Jag och Linda på en bild där också när vi höll på och sminkade oss och skulle vara ''emos''. Alla dansare skulle stå i slutet med bandet som spelade och dansa och rocka typ. Haha, fråga mig inte varför men kul var det!

Nej, nu måste jag upp och duscha ur all min spray i håret och sova hårt för imorn är det nationella prov i engelska, men det ska nog gå bra!

Skriver imorn i skolan eller när jag kommer hem :)
puss!

Mmmm, sommar!

499836-130
Ah, det är ju så härligt med alla sommarskor. Jag älskar ju gladiatordojjorna men jag har en förmåga att älska grejer utan att ha/köpa dom. Alla skor jag har köpt på senaste har jag inte tänkt på att jag vill ha, men jag har länge suktat efter gladiatorsandalerna men hittar ju inga bra. Men i sommar så hittar jag väl alltid några. I alla fall så hittade jag dessa lovely skor från topshop.com. Jag älskar de, jag älskar mest de till höger. Så himla fina. Jag vill ha de nu. Nu, nu, nu. Får väl nöja mig med att drömma så länge. Nu ska jag upp och äta wok. Det är också fint. puss!


Amy är ju söt!

499836-129
Ibland är hon ju faktiskt söt, ibland är hon jätteful, ibland är hon så sliten och ibland är hon bara väldigt cool. Men här ser hon ju riktigt söt och busig ut. I like Amy, no matter what. Och då menar jag musiken, men jag tycker faktiskt hon kan vara riktigt söt ibland!


Syskonbattle!

499836-125
Det är ju ingen tvekan om att Beyoncé är mer känd och framgångsrik är syrran Solange, men här skiner de båda två lika mycket och ser ju båda himla vackra ut! Men måste jag väla får nog säga att jag gillar Solanges look bäst här.
Vad tycker ni?


Dagens Måndagsoutfit!

499836-120

Så här ser jag då ut idag!
Glömde ju att fota min så fina fläta i ''luggen''. Jag tycker ju att det är så fint med flätor. Vackert och lite gammaldags. Anyway, detta kommer grejerna från idag:
Jeans, JC, 99 kr
Kofta, Vero Moda, vet ej pris men 50% på den var det!:)
Armband, mitt och Idas armband, JC, 39 kr
JULL-armband, köpte det för längesedan på Bokia.

Åh, ikväll är det 100 höjdare med F&F:orna. Väldigt efterlängtat. Mina favvopojkar det <3 Puss och kärlek på dom.
Också ska jag iväg till Ida och hämta ett foto-program som heter LivePix! Det har hon så fint och snällt bränt åt mig så nu kommer det bli mycket snyggare kollage här in tha blog! Gör man kollagen på Paint blir det ju så suddigt, vet ni.

Nu är det Michael Jackson - Dangerous som rullar här i mina högtalare. Jag som har så tråkigt kan väl slumpa lite låtar och berätta om dom, ja, det kan jag göra :)
1. Michael Jackson - Dangerous
Grymt go låt. Härligt beat som man bara vill dansa till. Jag älskar Michaels musik.
2. Laleh - Coming up, here's my order delivered
Laleh, min kära blomma, hon är ju den bästa. Denna låten har hon inte släppt på någon platta, utan den hittade jag bara här på nätet och den är ju så bra och stark och jag känner verkligen med henne när hon sjunger. Det är lite ''vi som bestämmer''-känsla över den tycker jag nog :)
3. Chamillionaire - Hip Hop Police
Den här hörde jag först av en i min klass och jag blir skrattig av den för refrängen är så go. Den är lite härligt ''50 cent''-ig.
4. Laleh - Step on you
När jag hör den här så tänker jag bara på hennes andra skiva. Väldigt bra låt som är lite annorlunda för att vara Laleh.
5. Bo Kaspers Orkester - Vi kommer aldrig att dö
Åh, jazz-Bo Kaspers. Härliga grabbar det. Älskar deras texter ihop med melodierna. Den här är också lite stark och ''vi som bestämmer''-aktig. Vi kommer aldrig att dö, vi kommer alltid att leva.
6. Destinys Child - Loose my breath
Jag gillar vissa låtar med DC men den här lyssnar jag aldrig på. Jag tröttnade nog på den när vi hade den i dansen, så hör jag den här så tänker jag bara på dansen :)
7. Amanda Jenssen - No one
Amanda är ju grym på sitt sätt, och den här gjorde hon bra, men partiet i slutet av inget vidare. Falskt var det där.
8. Rihanna - Please don't stop the music
Fasiken att det ska komma musik här då som jag aldrig lyssnar på! Okej, detta är go dansmusik men den är såååå tjatig.
9. Bo Kaspers Orkester - Det smartaste jag gjort
Sommar. På altanen. Bo's röst. Mm, jag bara njuter när jag hör detta.
10. Jamaram - Over the ocean
Jamaram är ett tyskt reggae-band och de är så himla, himla bra! Den här låten är lite skön, men jag brukar inte lyssna på just den utav Jamaram.
11. Whitney Houston - My love is your love
Den här är så O-Whitney Houston-ig. Hon brukar ju inte göra så här softa låtar, men jag älskar den.
12. James Brown - Say it loud
''Say it loud, i'm black and proud''. Yeah, that's right. James låtar är svängiga med bra texter! Dom flesta i alla fall. 
13. Robyn - Eclipse
Den här är väl inte så känd men den är udda och söt. Lugn och en typisk låt man lyssnar på när man ska ligga och sluta ögonen i mörkret på golvet på Friskis & Svettis. Avslappning heter det! :)
14. Laleh - Invisible
Åh, man känner sig så bra när man hör denna! Den är verkligen en ''stärkar-självförtroendet''-låt. Åh, vad jag gillar den. ''DON'T LET YOU FALL!''. Starkt, starkt och jag blir så glad.
15. Corbin Bleu - Push it to the limit
Åh, vad denna är töntig och geeky. Fruktansvärt mesig röst men jag och min kusin gjorde en dans till denna låt i somras och vi sjöng den här hela sommaren så jag var tvungen att ladda ner den :)
16. Michael Jackson & Paul McCartney - The girl is mine
Denna har jag tröttnat på lite faktiskt, men den är fantastiskt bra och dessa två genier sjunger väldigt bra ihop.
17. Laleh - Call on me
Ännu en Laleh :) Den här är så soft och go och jag tänker bara på kärlek.
18. Diana Ross - I'm coming out
Jag tänker på Maid in Manhattan när jag hör denna. Den var med i där, och visst är den bra :)
19. Maia Hirasawa - My new friend
Den här är så akustisk och mysig och jag gillar den verkligen. Verkligen, verkligen. Maia är så duktig.
20. Timbuktu - Alla vill till himmelen
Varför skulle just denna med T komma? Den här är lite tjatig så den lyssnar jag sällan på men visst är den bra och jag älskar texten.

Sådär, ja! Där är 20 låtar i min ''Julias Musik''-mapp :) Nu ska jag surfa vidare här!
puss!

Rihanna blir mer och mer speciell!

Rihanna, Rihanna tar efter Agyness Deyn!
Hon förändras ju allt the time, Rihanna! Nu har hon på sig hög pennkjol tillsammans med ett par rejäla klackar och pilotglasögon när hon går med sin söta lilla hund som ser ut som en igelkott ju!
Rihanna
Rihanna

God förmiddag!

499836-119
Hej, hej, hemskt mycket hej! Haha.
Sitter i datasalen nu och väntar på att få gå och äta spaghetti och köttfärssås med ketchup i matsalen. Jossan är och gör nationellt prov i engelska nu så det är bara att vänta. 
Det kommer väl en dagens outfit senare idag, om någon vill ta kort vill säga :) Jag får väl säga te Ida sen!

Och titta vad jag såg på www.posh24.se! Alessandra Ambrosio är gravid! Och kan man vara snyggare? Cool klänning med skinnjacka. Hon är väldigt söt, Alessandra!

Nu ska jag kolla vidare på posh24 för lite skvaller. Vi hörs!
jull

God Kväll!


Shit, kolla denna grabben. Hur grym som helst! Exaaaaaakt likt! Paul Rizzo heter han. Shit alltså, jag är hennes stum :)

Sitter här nu själv hemma och ska väl gå upp snart och duscha och så där. Ville bara säga god natt!
puss

Beyoncé vet hur man semestrar!

499836-118
Hon är för snygg den där Beyoncé men det är det inte jag ska snacka om nu. Jag blir så himla sugen på sommaren när jag ser dessa bilder! Smörja in sig med solkräm, ta på sig bikinin, ta med en handduk och bege sig ner till stranden. Dricka svalkande drinkar (vilket betyder apelsinjuice och cola för min del), sitta vid poolkanten och bara ha det gött. Tänk vad härligt! Det stod i Aftonbladet idag att det ska bli rekordvärme i sommar. Ah, härligt! Kommer jag inte ner till Badhuset eller ner till stranden så blir det att ligga hemma med en ipod i öronen och pressa i solstolen. Är ni några som längtar också? På dansen förut dansade vi ute och det var skinande sol och jättevarmt. Härligt, härligt. Sommaren ska komma nu! Och för ett år sedan, 14 april närmare bestämt, var faktiskt jag och Jossan nere vid vattnet och låg och solade en hel dag (vilken resulterade i att jag blev knallröd) och Jossan badade faktiskt. Cykla ner till stan i bara shorts, kika runt i solglasögon, ta en fika i värmen och bara ha det gött. Åh, det är livet! Sommaren is the shit, säger jag bara. I WANT SUMMER NOW!


Gårdagen!

499836-117
499836-115

Hejsan!
Igår var det ju biotime och filmen var riktigt bra tycker jag! Kom på igår innan jag lade mig att jag och Ida inte diskuterade filmen nånting efter igår, utan vi bara babblade på om annat. Haha, får fråga henne idag vad hon tyckte om den :)
Så här såg jag ut igår i alla fall:
Jeans, Crocker från JC, 599 kr
Minijacka, Gina Tricot, 299 kr
Skor, WalkOn, 280 kr
Väska, Second Hand, 45 kr
Halsduk, REA från Lindex
T-shirt, H&M, 49 kr (REA!)


också en liten inbakad fläta och för första gången på jättelänge hade jag ögonskugga på mig! Ha, så käck man kan vara.

Vaknade imorse alldeles för tidigt och somnade om men vaknade vid ca 10.15 att mormor var där nere och fikade med mamma och sedan kom morbror med barn så det var bara att göra sig i ordning och gå ner. Idag ska jag sticka iväg till dansen vid kvart i ett. Ska hämta upp Linda bara. Attans, det är flera som inte ska vara med på dansföreställningen på tisdag, för att dom inte kan dansen. Jag vill också hoppa den! Det kommer ändå inte bli bra. Om vi är få så kommer det se ännu dummare ut. Uuuuusch, jag är så nervös! Naeee, nu blir jag orolig i magen.

Ni får ha en bra söndag i alla fall, även fast söndagar är det värsta som finns. Så tråkiga.
Vi hörs när jag kommer hem, vid tre-tiden!

puss/jull

Duffy! Duffy! Duffy!




Så jäkla grym är hon, den där Duffy. Helt fantastisk röst och jag ällllllskar hennes låtar! Tjejen kom två i Idol i Storbritannien och har nu släppt sin första skiva Rockferry. Hon är som en blond Amy Winehouse, fast mer åt 60-talshållet och soulen, Amy är ju lite mer jazzig.
Vad tycker du om Duffy?

Good morning!

Har precis kollat på Scarlett Johansson och Alicia Keys-rullen The Nanny Diaries. Den var väldigt mysig, men ingen typisk Scarlett-film. Hon brukar ju välja sina roller ordentligt och ta dom lite mer seriösa filmerna, men detta var som vilken annan mys-film som helst. Jaja, bra var den i alla fall!

Ska iväg och ha dans vid 3 så nu ska jag upp och göra mig i ordning och dammsuga mitt rum. Det behövs. Kommer en outfit ikväll innan jag åker iväg på bion, men jag skriver nog innan :)

499836-113
Den får tre stycken J av fem som i Jull :)

PS. i love you

499836-112
Nu är det bestämt (det där lät planerat, fast det är väl rätt spontant att gå på bio?) att jag och Ida ska se PS. I love you imorgon på bio. Jag trodde det var världens Notting Hill-Love Actually-film men den verkar ju rätt sorlig. Killen dör och allt. Läs handlingen och se trailern här. Men det ska bli mys i alla fall! Popcorn och kamera + en bra film = lyckad kombo!

Nu ska jag upp och måla naglarna och läsa Pause och sätta på någon mustig DVD under tiden. Ses imorgon!
puss på bloggen

Berg is the shit!


I love Carina Berg. Så sjukt söt, smart och cool på sitt egna lilla vis. Kolla in hennes blogg här, den kommer jag från och med nu läsa varenda dag!

Dagens!

499836-111
Ser ut så här! Vet inte riktigt hur det blev med posen i mitten där men tråkig och slö ser jag ut att vara och det är jag nog också! Ida är hos frissan så Jätten dröjer nog och mamsen är där och handlar mat inför ikväll. Blir en vanlig fredagkväll fram tvn. Bara jag och mamma hemma så jag får väl se vad det blir för något. Go mat och varma hallon och glass är det som gäller i alla fall, och med det blir jag ju inte på dåligt humör direkt:)

Sitter och lyssnar på George Michael & Mary J Blige - As. Mycket bra. Nu ska jag börja med artiklarna här! Nu ska det bannemej bli massa artiklar klara här :)


Lily Allen har blivit blondin!

499836-103
Okej, vad tycks folk? Jag tycker att Lily Allen blev fin i blondt hår, men denna håruppsättning var inget vidare och det ju inte hennes stil direkt att ha ljust hår! Hon ska ju ha sin coola stil med klänning, gympadojor, färgstarka färger och brunt hår! Det är väl så vi vill se Lily?
499836-104
Brunett eller Blondin?

Dagens kära outfit som ni kallar det!

499836-102
Så här tråkig ser jag ut idag :) Jag fick ju panik över att jag inte kan ta några speciellt bra outfits-bilder då jag inte har någon helkroppsspegel och min kamera och mobilkamera kan man inte ställa lodrätt, men så ställde jag mig på en stol framför spegeln i hallen och så här blev resultaten!

Ska ner och fika med Ida men är inte säker på om har batteri så att hon kan ringa? Jag kanske borde ringa? Jag får nog ringa .. *ringer* . Så där ja, ska ta helbussen så att jag hinner äta också. Ärtsoppa står det på menyn idag, det är la gött? :) Varför gillar inga ärtsoppa? Och man blir inte så pruttig som alla säger! Haha.

Nu ska jag äta och sedan sticka iväg, ha det bra babes!

jull




Inhandlat för dagen!

499836-96
Detta var vad jag köpte idag! Hoppas ni kan se. Skulle inte köpt så mycket men rea på mina favoritglasögon som jag väntat på att köpa från Åhléns, 3 för 60 kr-nagellack på Kicks och en snygg, liten jacka på Gina för bara 299 kr? Jag har visst skrivit fel! Den kostar 299, inte 399. Den är mycket snyggare i verkligheten, min mobilkamera tar ju inte dom bästa bilderna direkt. Och jag vet att jag ser ut som en tönt med solglasögonen på men hur ska man posa när man har på ett bara solisar? Le stort? Inte le? Se hård ut? Vad man än gör ser man ju så märkvärdig och ''jag försöker se cool ut''-posen! Hoppas ni står ut :)
Just nu kollar jag Andra Avenyn men jag väntar på att Sverige pussas och kramas ska börja om ca 20 minuter. Ni kollar väl? :)

Nu ska jag nog gå upp och göra mackor! puss och godnatt!


Varför hund på gala?

499836-90
Vem är så dum att man tar med sin söta, lilla fyrbenta varelse på en gala fullt med massa blixtrar, stressade människor och egoister som trängs framför kamerorna? Ärligt talat, skärpning!


dagens outfit & jag ser hurtig ut!

499836-86

Dagens Outfit:
Jeans, JC, 99 kr (REA!)
Tröja, Gina Tricot, 99 kr (REA!)
Skor, WalkOn, 280 kr
Kappa, Gina Tricot, 399 kr
Sjal, Kappahl, 25 kr (REA!)

Dagens Outfit, tagen i skolan som vanligt, men nu ska jag slänga i mig otroligt god fisk och sedan ta halv-bussen till stan med Ida. Är sugen på att köpa något. Kanske hittar något, vem vet, får kolla horoskopet i dagens tidning :) Haha. 
Sedan ska jag iväg till Jossan och kolla på Eva & Adam-filmen, väldigt längesedan jag såg den! Så det ska bli lite mysigt. 
Vi hörs när jag kommer hem, för jag kan inte blogga från mobilen :/ Bajs då.
Puss
jull 

JIIIHOOOO! eller inte

499836-85
Herreguuuuud, vad jag ser hurtig och käck ut på bilden! Men det är jag icke! Okej, jag hade lovat er att inte vara så deprimerad idag som jag var igår men osociala kompisar är inget jag blir glad av! Hahahahaha, gud vad barnsligt det är att tjaffsa men gud vad detta är Idas fel att jag är sur, säg inte att jag är osocial själv din skit :P

Men dans ikväll förhoppningsvis så det är chilllllll :)
Och samhäll-läxa och biologi-läxa. Varför detta elände i livet?
Här är dagens outfit i alla fall:
Klänning, H&M, vet ej pris :/
Jacka, Gina Tricot, 399 kr
Kofta, Gina Tricot, 199 kr
Skor, Skopunkten, vet ej pris!
Strumpbyxor från vete fan!
Och min lilla basker som jag glömde i skolan igår, H&M, 39 kr
Och min väska från Second Hand som inte syns!

Åh, själv hemma precis NU! Varar väl inte länge till, mamma kommer väl snart, men men. Är ganska hungrig TROTS min stora portion med fiskbullar, potatis och morötter i Bambis idag. Muustigt var ordet!

Nepp, ni får ha en fortsatt bra vårig tisdag och imorn är det lillelördag :)
Puss
jull



God kväll!

Kollar just nu på 100 höjdare, eller rättare sagt in just nu, utan det är reklam!

Har vart en allmänt deppig och tråkig människa idag. Fick lite flashbacks förut också på gamla minnen där jag tittade igenom lite grejer. Ljust ute på kvällen nu också, och det är så mysigt med våren. Ja, det är det sannerligen.

Imorn ska det bli mycket bloggande som bare den! Då är jag glad igen, dans också :) Jag mår inte bra av att bara gå hemma och inte göra nåt, då tänker jag bara för mycket och allt blir tråkigt. Usch

Gud, jag blir ju aldrig mätt! Nu ska jag upp och kolla om jag hittar något jag kan stoppa i min lilla mage, vi hörs imorn!

puss och god natt /jull

Ibland tänker jag för mycket.

Hej

Åh, vad jag .... inte mår bra! Jag är trött, huvudvärk och på bara allmänt dåligt humör. Var hos tandläkaren idag efter skolan och jag ska dra 4 tänder + ha tandställning i 2 år. Hurra, hurra.

Ikväll blir det 100 höjdare, och det får ni definitivt icke missa. Lova.

Nu ska jag bara kolla lite sidor innan jag somnar här på tangentbordet. Fy vad jag är trött.

puss /jull

Min dag!

499836-82
Vi fikade på Strandgatan och jag tog en vanljlatte som var sådär god! Inte lika god som på Espresso House :) Sedan var vi på min dans och Manda kollade en stund!

Kollar på Andra Avenyn nu på datorn, och sedan ska jag väl titta lite High Chaparall innan jag lägger mig. Gud, jag kan aldrig tröttna på Filip o Fredrik. Jag kollar alla deras serier på datorn och på DVD och när jag sett allting börjar jag bara om och ser allt igen. Shit, allt dom rör vid blir till guld ju för fasiken. Åh, vad jag älskar dom. Mest i hela världen nu faktiskt, och min egna lilla Filip då; Ida :) Ja..

Dessutom får jag så mycket inspiration av F&F utan att jag tänker på det. Dom blandar ju in lite engelska ord ibland och det gör jag med, eller kanske dom flesta gör? Men det blir ju så. Dessutom så vill jag också göra tv-program, med Ida då, och ha kul och babbla på framför kameran och bara ha kul och vara nyfiken och testa på massa grejer! Okej, inte så extrema grejer som F&F, så modig är jag inte, men det hade vart så kul att åka ut och göra grejer tillsammans, precis som dom gör. Vi ska ju göra en film i svenskan i skolan men det är väl ingen som vill vara med i våran grupp om vi ska göra ett F&F-inspirerat tv-program där vi går på stan och frågar folk konstiga grejer? Nej, gud. Ingen i klassen kommer väl skratta åt det heller, för som sagt, jag och Ida har en humor som ingen annan har. Men det kanske bara är bra om man ska göra tv-program?

Nej, fasiken vad jag låter seriös nu, men det hade vart jäkligt kul alltså att stå framför kameran och säga ''Jaaaa, nu står vi här då vid blablabla-torget och ska prata med blablabla-människan''. Hoppas man kan få prova på lite sånt här på gymnasiet då jag ska gå Media som inriktning. Fast där är det väl mest film det handlar om, om det är kameror i bilden, men men, får väl se :) Åh, vad jag önskar mig en filmkamera nu! Ojoj, mycket här och jag bara babblar på och nu lät jag väldigt mallig och märkvärdig för att jag sa att jag babblar på.

Ajajajajaja, nu får jag sluta!

God natt säger jag också hörs vi imorn och då ska det bannemej bli en riktigt snygg outfit! :) På helgerna klär jag aldrig upp mig längre för jag tränar både lördag och söndag och direkt efter det duschar jag och går bara hemma på kvällarna i pyjamas så ja .. på vardagarna anstränger jag mig mer! Eller nej, jag anstränger mig inte men jag tänker i alla fall igenom mina outfits på möran :)

Guuuuuuud, vad jag tjötar. Nu ska jag publicera detta så hörs vi imorn!

Och förresten ja, jag och Amanda skulle pröva på en liten ouffits-bild förut i cool tappning men det blev ju inte så lyckat eftersom Amandsen höll kameran för långt bort och jag kanske inte gör en allför lyckad pose, men men, lite kul skulle det vara i alla fall. Eller nej, inte kul, men ja ..
Här är bilden i alla fall:
499836-83
Oooh, cooling där :)

Hos Ameeeeenda

499836-80
499836-79
Halloj!
Sitter hos min käre MUSTIGA vän Amanda och idag har vi gjort lite av varje! Hennes snygga bror kom idag igen så då snackade vi med honom lite och nu ska vi äta snart och sedan ska jag TVINGA manda till Espresso House för jag är mustig i masti latte!


DAGENS TRÅKIGA OUTFIT!

499836-76

Dagens Outfit:
Klänning (den är längre i verkligheten,  ser väldigt kort ut här på bilden), H&M, present
Strumpbyxor, Ullared, 39 kr
Örhängen, från Thailand
Sjal, Kappahl, 25 kr


Gud, det känns ju som att jag har samma kläder varje dag! Kanske borde sluta med Dagens Outfit? Eller i alla fall sluta skriva vart kläderna kommer ifrån? Aja, får se!
Snart kommer pappa hem så då ska han skjutsa mig till Amandsen! Blir nog en sväng på stan och EH-fika. MYYYYYYYYYYS! Jag börjar ju bli den där chica city-tjejen som blir beroende av lattar och liknande. Hm, inte vad jag hade trott!

Dessutom så gjorde jag en utåtbakad fläta igår, som åkte ur när jag sov i natt lite! Vad tycks? Jag hade utåtbakad fläta ganska mycket ett tag, men nu har jag det aldrig längre. Kanske ska börja med det igen ,det är ju vackert med flätor tycker jag :) Nej, jag vet! Fiskbensfläta, det är riktigt snyggt! I like fish-bone-plait! Haha, jajajaja!

Nu ska jag ta och slänga i mig en macka eller nåt innan.
Puss & kyss!

Morrn, morrn!

499836-71
Tjeeeena allihopa!
Nu sitter jag här i pyjamas och ska blogga på tänkte jag! Klickade precis upp Popsugar.com och vad ser jag? Jo, Scarlett Johanssons omslag på hennes debutplatta! Jag har fortfarande inte hört henne sjunga, men jag tänkte kolla Youtube nu. Shit, sjunger hon bra eller är detta bara ännu en grej som Scarlett är nyfiken på vid bara 23 års ålder? Jag tycker omslaget var väldigt fint i alla fall, vackert och naturligt. Jag trodde verkligen inte att Scarlett skulle ha ett sådant här omslag men det hade hon!

Idag ska jag kila iväg till Amanda, får väl se vad vi gör! Jag ska hjälpa henne med sin header till hennes blogg i alla fall, www.frokenamanda.blogg.se. Väntar bara på att hon ska logga in!

Well, well, vad ska ni hitta på idag då?


Vad tycker du om Filip & Fredrik?

499836-70
Bra eller dåliga, snygga eller fula, duktiga eller värdelösa, coola eller töntiga? Skriv vad du tycker! Jag älskar dom mest i hela världen! :)


Nya skor!


Innan dansen var ju jag och mamma på Överby och jag hittade faktiskt två par skor. Ett par röda från WalkOn, 280 kr och ett par ballerina från Scorett, 100 kr på rea :)

Ikväll ska jag vara med Ida! Det där lät väldigt stelt och planerat, ''vara med''. Jag vet inte vad vi ska göra men vi kollar la tv och tjötar som vanligt. Vi har kommit på att vi är lite som Filip & Fredrik på många olika sätt, att vi har våran egna humor som ingen annan fattar. Det tycker jag man borde ha, har man en vän sedan en tid tillbaka så borde man ju ha skapat någonting gemensamt. I mitt och Idas fall har vi skapat våran egna humor och det sätter jag värde på! Inte så att jag går runt och tänker ''gud, vad jag och Ida har en egen humor'', nej, men det är ju kul att man har någonting ihop, att man har en grej som är ''vi''. Att man är sig själva, kan skämta om saker som båda tycker är kul och samtidigt prata om grejer on more serious notes.

Ja, detta var ju inte meningen att jag skulle skriva detta, men jag ville bara säga att ni ska vara glada där ute om ni har en bästa vän, var glad för det för det är viktigt! Tänk vad mycket minnen ni har och tänk vad mycket minnen ni kan skapa i framtiden. Sätt värde på eran fina vänskap, vänner!

Sitter just nu och lyssnar på Dangerous med Michael Jackson här. Underbar musik kan jag säga.
Ska fortsätta kolla runt lite här och skriva lite!
Ha en go lördagskväll och unna er någonting gött :)
Puss o kraammmmmm
jull

Amy gör Bond-låten for sure!

499836-62
Åh, yes! Kom hem från dansen och slår upp Aftonbladet där det står en liten notis om att det nu är klart att min kära favorit Amy Winehouse ska få göra James Bond-låten nu i nya filmen ''Quantum of Solace''! Hon ska samarbeta med superproducenten Mark Ronson som hon gjorde låten ''Valerie'' med! Åh, detta kommer bli så bra!
Vad är din förhoppning om Amy?

God morgon!

Nu ska jag upp och göra mig i ordning för mamma kommer hem och ca 20 minuter och då ska vi iväg till stan och kolla på jacka! Har ändå inget att göra, vill inte sitta här och dega till dansen klockan tre. Men antingen kommer jag hem i mellan eller inte, men vi hörs sedan :)

puss
jull

Filip & Fredrik- the ones and only!


Filip och Fredrik medverkar i Stina! och uppträder med Mikael Wiehes låt Huddinge, Huddinge. Svinbra! :)

Bloopers för deras ljudbok Två nötkräm och en moviebox. Shit, jag vill köpa den ju! Haha, så jäkla bra. ''Jag tar om. Nej, jag tar om. Fan, FAAAAAAAAAAAAAAN!''. Hahah.
Killarna festar i Filips hemstad Köping. ''Tvärtom, det här är punknästet!'' Haha.
Så himla bra. Så fint att jag började gråta, fast ändå så roligt. De spelar ''En vän'' om varandra och kramen i slutet gör att jag bara blir helt varm i bröstet. Åh, vad fina dom är!
Jag vet inte vad detta är. Jo, det är i 100 höjdare!!! och dom är i Norge men vad är roligt då? Jo, bara deras lösa snack om Norge. Det sista ''..hatar ju Norge i fotboll. Tråkiga jävlar''. Hhaha :)
Och på kristallen när dom vann Årets Förnyare. Dom har ju vunnit massvis med priser men här är ett när dom visar vad som hänt i karriären och så :) Puss på dom!

Nu blir det Så ska det låta och Berg flyttar in! Ni missar väl inte? :)

I skolan!

499836-60
Hej i hoppet!
Sitter nu i datasalen i skolan och ska skriva ut min uppsats om kärlek i svenska. Uuuusch, satt vid datorn i 6 timmar förut. Var så konstigt yr att jag vet icke vad! Nu ska jag skriva ut och sedan hjälpa Jossan med en annan svenska-grej. Skriver när jag kommer hem, vid 2, 3-tiden. Puss!

Btw, tror ni att Paris och Benki verkligen är ihop? Jag tror det, men det är väldigt skumt :)


Min dag + Dagens outfit!

499836-58
Hej hopp!
Idag är det ju en underbar dag! Började vid 9 med Elevrådsmöte. Det var inte så många där så det tog bara en halvtimme. Rätt gött. Hade musik, åt lunch och sedan iväg till Innovatum (kunskapshus) och lyssnade på Per som pratade om människor, robotar och om hur vi är och så. Rätt intressant men man blev lite trött i slutet! Sedan tog vi en EH-fika och sedan hem! Nu ska jag sitta och skriva på min svenska-uppsats hela kvällen. Gud så käckt. Förresten, en dagens outfit:
499836-56

Jeans, begagnade (fått av en kompis snarare!)
Kappa, Gina Tricot, 399 kr
Skor, Skopunkten, 99 kr (REA!)
Väska, Second Hand, 45 kr
Linne, H&M, 2 för 79 (det har gått sönder:()
Kofta, Ullared, 99 kr
Örhängen, från Thailand
Sjal, Kappahl, 25 kr


Jag och Ida på en bild i bussen där också, ja! Du är för bra, mulle. Min ena halva! Du är min fredrik, eller min filip <3

Nu sitter jag lyssnar på Whitney Houston och ska börja med svenskan. Wish me luck, phokes!

KÖSSSSS
jull


Kates klänning- come over here!

499836-47
Den var ju himla fin denna vackra skapelse som Lisaplace.tjejsajten.se skulle ha skrivit. Nu fick hon lite gratis reklam där också :) Men ärligt, den var ju jättesöt! Så enkel, men ändå lite speciell i designen. Japp, den skulle vara härlig en sommarkväll!
Firetrap Button Front Denim Bandeau Dress
Den här var också himla cool men jag hade valt bort skärpet där som sitter väldigt långt ner! Annars väldigt cool. Från Asos.com

Latte är ju gott!

499836-46
Okej, jag erkänner nu då! Jag har aldrig varit en kaffe-tjej och kommer nog aldrig bli så himla beroende heller som Ida min vän och alla vuxna människor, men jag har smakat på vanilj-is-latte och det är gott om det är mycket vanilj i och latte (kaffe, vanilj och skum) är ju också väldigt gott! Jag tycker verkligen om det ju :) Det är fint också när Espresso House och alla ställen gör löv eller hjärtan som mönster! Jag förstår dock inte varför, men det är väldigt fint :)
Vad tycker du om kaffe och dess grannar?


Inhandlat från Ullared!

499836-44
Det här köpte jag i fredags när jag och Ida var i Ullared! Det blev en stekpanna till mamma också i present och Eva & Adam på DVD :) Blev ganska nöjd med tröjan, men trosorna har jag int använt än med dom verkar sköna!


Dagens Outfit!

499836-41

.. ser ut så här! :
Kappa, Gina Tricot, 399 kr
Basker, H&M, 49 kr eller nåt
Vantar, från tidningen SOLO
Klänning, VILA, 399 kr
Skor, Skopunkten, 99 kr (REA!)
Väska, Second Hand, 45 kr

Oj, jag ser helt drogad ut på bilden idag, men men, har man Ida som fotograf så blir det inte alltid bra;) Hahah.
Vid 6 kommer det gäster hit som ska äta lite, mamma fyllde i söndags så det blir ett litet minikalas. Sitter och lyssnar på Filip & Fredrik på radio nu, gå in på www.fredrikochfilip.se och lyssna och kolla och läs allt dom gjort :) BÄST!

Köss!
jull

Plugg!

Hej!
Sitter här och försöker skriva på min svenska-''uppsats'' kan man säga om Kärlek. Ska skriva en dikt och beskriva vad kärlek är. Jaja, det går nog bra tillslut. Det var ingen dans förut, min lärare Sandra hade visst åkt in på sjukhuset akut, men innan det köpet jag & Ida present till en viss Jossan som fyller 16 imorn! Hurra på dig du:)

Om 45 minuter är det dags för So you think you can dance? Kollar ni? Det är så bra! Fast jag tycker inte det är kul att kolla på dom som är dåliga, inte riktigt så kul som det är på Idol, även fast jag hatar Idols koncept. Men jaja, hoppas det blir några bra dansare ikväll då :)

Ni får ha det gött! Blir lite bloggning nu emellan pluggandet!

Jull

Kan du se skillnad?

499836-39
Här ser ni en äkta bild på paret Beckham, och en oäkta bild på dom. Vilken är gjord utav vax, och vilka är äkta? Kommentera och gissa!


Krångel med stort K!

Åh, deprission! Nej, men bloggen har ju hållt på och flyttats så det har inte funkat att logga in sen i lördags, men nu funkar det äntligen :) Sitter just nu i skolan, håltimme på biologin. Ska direkt till stan med Ida sen och köpa present till Joss, och sedan dansen vid 6. Skriver mer när jag kommer hem, men nu blir det såklart lite bloggning:)

köss!

RSS 2.0