Tears of joy


Tårar av glädje. Det var en fröjd att se =)

Idag i skolan hade vi engelskalektion. Och fy satan, det var den mest oseriösa lektionen jag nånsin varit med om. Det började med att Helena petade Loretta, som satt framför henne, i nacken med pennstiftet och Loretta tjöt till varenda gång och fick ont.

''Aaaaj, Helena! Sluta nu!''

Helena fortsatte dock, medan Loretta fortsatte tjuta, dock samtidigt som hon fnissade lite lätt.
Våran engelskalärare KAN sa till Loretta flera gånger att vara tyst (han förstod väl inte vad Helena gjorde först), men Helena fortsatte peta med pennan. Det slutade med att Helena och Loretta satt och gapskrattade och fick med typ halva klassen som inte kunde sluta skratta.
Allt detta hände samtidigt som vi gick igenom ett papper med uppgifter som alla hade svarat på och var och en svarade på varsin uppgift.

Sedan kom nästa skrattanfall.

Turen kom till Erik Gunn i våran klass, som alla nu kallar Gunn för det roliga efternamnet, och KAN frågade något i stil med ''Erik, är du med? Vilken ska du svara på?'' och Erik sa att han satt och lyssnade på radio och inte visste vad han skulle säga. Ni vet en sån där situation:
''Erik, är du med?''
''Va?''
''Du ska läsa en rad från pappret.''
''Eh .. jaha .. var då?''
''Lyssnade du inte? Hängde du inte med från början?''
''Eh .. nej .. jag lyssnade på radio''
''Jaha, så vart är du i texten?''
''Eh .. jag vet inte?''

Helena började gapskratta igen. Det ska sägas att med detta gapskratt är det inget direkt ''gap''skratt. Helena skrattar med öppen mun, man hör ingenting, bara lite ''huuuu!'' ibland när hon tappar andan och efter några minuter kommer det tårar. Hon hulkar änna lite också. Ni vet lite hicka. Hupp hupp upp och ner.

Helena fortsatte skratta, så mycket att hon fick sätta sig längst bak i klassrummet. Vi alla andra fortsatte skratta. KAN sa att det var respektlöst av oss att hålla på och skratta, men när MP1B får skrattanfall går det inte att bota.

Så det slutade med att Helena the laugher blev ''utslängd'' men utslängd är ju egentligen fel ord. Hon blev ju inte slängd ut. Han sa ''Helena, nu får du gå ut.'' också gick hon ut med sitt skratt som fortsatte ända ner i korridoren.

Stackars Helena. I know how you feel, honey. =)

Men det var kul i alla fall. Hoppas inte nästa engelskalektion blir lika oseriös bara. Då blir det väl antingen IG på hela bunten eller telefonsamtal hem. För KAN var suuuuuuuur.

Helena får gå från lektionen. Nina till vänster rör inte en min, men som sagt; hela klassen fick inte skrattanfall. Det var typ Helena, jag, Emelie, Frida, Jessika, Loretta och några killar. Som Jessika sa ''Ni andra är humorlösa''.
Jaja, different kind of humor i just think =)

Studiedag imorgon, jag ska sooova. Sedan dra tänder hos tandläkaren kl 15.00. Blä.
Men det går nog bra!
Puss, sov snööööggt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0