Dancefever


Nu kommer detta låta som ett tacktal men jag vill ge en STOR ELOGE till Pernilla Lindlöf, min danstränade i jazz och just nu i show, har även haft henne i street några gånger. Sjuuuuukt bra på att dansa och hon har inspirerat mig så mycket när det gäller allt inom dans :) Så fin är hon, så bra, så vig, så cool.
Gick in på http://www.bohusbuggarna.se/ där hon är tränare i streetjazz, och då stod det så här:

Pernilla började sina dansstudier här i Uddevalla på Dansgymnasiet. Sedan har hon vidareutbildat sig i Stockholm, på Danscenters yrkesförberedande danslinje och på Sways danslinje, där Jenny Widergren (Bounce) är konstnärlig ledare och rektor.
 
Hon har medverkat i ett flertal dansföreställningar, modevisningar, shower på event, mässor, festivaler mm. Var en av medlemmarna i The Voice streetdanceteam. Hon har turnerat med dansshower runt om i Sverige och Europa. Koreograferat bl.a. artisten Emmys summertour och undervisat i Stockholm, Uddevalla och Trollhättan.

Vette katten vem den där Emmy är men det är ju kul i alla fall att Pernilla koreograferat :) Hon berättade även igår på träningen att hon varit konståkerska från ung ålder till hon var ungefär 16 år, tävlat och hållt på, men sedan satsade hon då på dansen. :)
Go go gooo Pernilla!

Kommentarer
Postat av: Linda!!

Vem älskar inte henne så goo och duktig som hon är:P

2009-04-20 @ 23:15:00
URL: http://afrolindas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0